Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım yani içinde balığı aradım ama olsun :) aslında 160 gr balık var listemde ama Light Ton balığı olursa. Ben zeytinyağlı aldım o nedenle 1/2 miktar yedim. Aslında zeytinyağı sorun olmaz ama salatalarıma zeytin yağı vermedi diyetisyen ben de o nedenle yarısını yedim.

***5. Takım 530. Etap***

servey (72,2/71,6/0,6/%0,83)
moni (86,5/ / /% ) sabit
fancynancy (73,8/ 73.5/ 0.30/%0.41 )
lydznp (82,5/82,2/0,3/%0,36) izne ayrılmak istiyor (2017 yılı 1. izin hakkı)
inatettimolacak (59,6 ) sabit

dennisgo (76,8/74/2,8/%3,65)
Egeliegeli (65,4/64,5/0.9/%1,38)

lalemisal (65,1/ / /% ) 1. kez bildirimde bulunmadı.

5. Takım Ortalaması: % 0,829

toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (77,4/78.5 / -1.1/% -1.42) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
btlbetul (67/67,2/-0,2/%-0,3) Karmaşık Üye.
fyzanur (72,5/72,2/0,3/%0,42) 429. etapta 66,5 ile izne ayrıldı.

Aynen belki de yeni hedef istiyorum birkaç güne gelmeye calisicam kendime hatta senin listeyi kaydettim onu yapmaya özeniyorum
aynen valla buz dolabını yicem nerdeyse kedi gibi ayrılamıyorum başından.....
Miyav miyav aynen ben de öyleyim markete gitmemeye çalışıyorum

Ayy aynen havalar serinlesin de rahatla diyet yapsak keşke yazın daha rahat olur diye düşünmüştüm ama olmuyormus

Vaayyy süpersin valla :) ama beni geçmeeeee, nayır nolamaaaazzzzz
Sende kendimi gördüm Ferah Ama zamanla alışıyorsun. Bende moni konusunda çok korktum ama... bak şimdi enerji depolayacağım. Listeye 79la dönermişim ooooo...... züper
Böyle durumlarda iyi bir kahvaltı yapıp ara öğünlerde sıfır kalorili şeyler tüketip bol su içsen ve akşam üstü aç karnına bir daha tartılsan. Hiç denedin mi? Belki senin de ödemin vardır. Yada ara öğünlerden önce tartılabilirsin. 2 saat birşey yiyip içmeden.
Canım çok sağol. Aklimdan çkarmayacağım. Kaçamak konusunda ben çok garibanım yaa.. Cidden bak. Kaçamak yaparım yaptığım kaçamak 2 dilim ekmek olur yada 2 top dondurma. Dışarı gitsem en fala ızgaranın yanındaki el kadar lavaşı yerim. Ama meyve deme işte bana. Karpuza dayanamam. Kavun da olur. üstüne de bol bol su. Ondan sanıyorum dengeleniyor. Kendime vicdan çorbası yaptım yine. Çok sevdim ben o çorbayı yemek gibi yiyorum

Artık tartı falan yok profil fotoğrafı olarak totem yaptım :)Böyle rengarenk içim açılsın dedim.

iyi yapmışsın totemin tutsun :)

z.yağından değil de şekerden korkmak lazım, canan hoca misali.

Kaçamak dediğin şeyler bile masum bence. 2 top dondurmadan ne olacak? 3 ince dilim karpuz zaten bir öğün. Ye afiyet olsun. Buğday lavaşı alsan her gün 2 ekmek yerine tam lavaş bile yersin :) bu arada ben de seviyorum o çorbayı hatta yazın dolaptan çıkarıp soğuk içiyorum çok güzel oluyor ferah ferah :)

18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 72,9 >> ??

@servey >> 71,6 >> ??

@inatettimolacak >> 59,6 >> ??

@moni >> 86,5 >> muaf

@fancynancy >> 73,5>> 72 !!!

@lydznp >> 82,2 >> 82.0

@dennisgo >> 74,0 >> 72

@Egeliegeli >> 64,5 >> 63,5

morordek >> muaf

@nilsub >> 76,1 >> ??

@wendigo >> 66,6 >> 65

@0zlem >>76 >> ??

lalemisal >> ?? >> ??

@btlbetul >> 67,2 >> ??

@fyzanur >>72,2>> ??

Cikilatacanavari >> 78,5 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

iyi yapmışsın totemin tutsun :)

z.yağından değil de şekerden korkmak lazım, canan hoca misali.
Haklısın ama bu kilolarda vermemesinin bir nedeni vardır. En azından benim için. Ben de sorgulamıyor uyuyorum. Her gün ceviz ve zeytin ile alıyorum muhtemelen ihtiyacım olan yağı. Çünkü başka listelerde verdiğini görüyorum. Bir çok tanıdığımız gittiği için bir çok liste gördüm :)

ben bu yola diyet diye çıkmadım ondan sanıyorum. Sağlıklı beslenmek istiyorum ve önceden de yaptığım buydu. Yanına spor eklemeden sağlıklı yaşam olmuyor ama. Şimdi onu yapmam lazım. Bir yeni düzeni kurayım yeni hayat herşey yeni daha iyi olacak umutluyum gelecekten Ekmeye gelince sıcak taze ekmek ekşi mayalı nasıl hayır denir? Ben poğaça yerine o ekmeyi tercih ederim. Bir gün depresyona girip yağlı yağlı börek yemek isteyip yağsız tost yiyen bir tipim ben Gerisini sen düşün. İstesem de olmuyor

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün malum diyetisyen kontrolüm vardı Ayşem yoktu tabi ama Allahtan başka bir arkadaşım daha aynı güne almış da onla deng geldik

Sibel sonuçtan çok memnun kaldı hatta aynen devam ablacığım harikasın dedi

Geçen hafta onda 97.2 çıkmıştım ( evde 96.9dum )
Bu hafta 96.1 çıktım

1.1 kg kilodan
1.4 kg yağdan olmak kaydıyla toplam 2.5 kg kütle kaybım olmuş ve 200 grda ödemim varmış

İnşallah bayrama kadar aynı istikrarla gidersem belki 90ı görürüm diye düşünüyorum

Umarım sizlerde bol eksiler görürsünüz ( biz birinci olamayacağız bari siz olun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…