- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.941
80 gr ton balığı ile bildiğiniz bir kazan salata yedim. Marul biraz fazla olmuş.ne yapsaydım yani çöpe mi atsaydım. Yedim :)
Artık tartı falan yok profil fotoğrafı olarak totem yaptım :)Böyle rengarenk içim açılsın dedim.dennisgo profil resmin hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim canım yani içinde balığı aradım ama olsun :) aslında 160 gr balık var listemde ama Light Ton balığı olursa. Ben zeytinyağlı aldım o nedenle 1/2 miktar yedim. Aslında zeytinyağı sorun olmaz ama salatalarıma zeytin yağı vermedi diyetisyen ben de o nedenle yarısını yedim.afiyet olsun
Canim haftaiici de uyari yazmistim lalemisal e cevap gelmedi olmazsa boyle ekleyel
Kaptanım ben excelde hesaplayınca 0,828 buluyorum wendi gibi. Sen nerde hesapladın?Kizlar pc basinda olan var mi bu sekilde ekleyelim
Kaptanım ben excelde hesaplayınca 0,828 buluyorum wendi gibi. Sen nerde hesapladın?
Aynen belki de yeni hedef istiyorum birkaç güne gelmeye calisicam kendime hatta senin listeyi kaydettim onu yapmaya özeniyorumEvet ama aldıklarını vermezsen o kilolar yerleşecek ve yeni kiloların olarak mücadele etmen gerekecek. Ben ödem için şu çayı kullanıyorum; Bir litre suya yarım demet maydanoz,1 çubuk tarçın, yarım limon, 1 dilim zencefil demle ve süzüp iç.
Bir de bu yeni hayata alışma sürecin, alışkanlıkları da yenileyebilirsin. Ayrıca menü paylaşsan belki kendini frenlersin veya içimizden birisinin sana önereceği birşeyler olabilir. Bu dönemi daha fazla kilo almadan atlatırsan verirken rahat edersin canım. Gelinliği giydin bitti gibi oldu belki de sana yeni hedefler lazım :)
Miyav miyavaynen valla buz dolabını yicem nerdeyse kedi gibi ayrılamıyorum başından.....
Ayy aynen havalar serinlesin de rahatla diyet yapsak keşke yazın daha rahat olur diye düşünmüştüm ama olmuyormusNeyse 4 mesaj kardasın
Hoşgeldin canım
dennisgo canım süpersin seni tebrik ediyorum.
Tek isteğim şu izinden listeye eksiyle dönmek. Bu taşınma sürecinde inşALLAH başarılı olurum.
Cikilatacanavari kendine gel bebişim. Canım ağzın boş durmak istemiyorsa al salatalık ye. Bol bol ye ödem atsın. Her yemek aklımıza gelince 1 büyük bardak su içiyorduk. Hadi tekrardan başla. Listeye beraber girdik beraber dönelim tamam mı bebişim
btlbetul bak düzgün beslenmedin kendini halsiz düşürdün sonuç bu oldu. Daha dikkatli yemeye çalış. Öğünlerini spor yapıyorsun protein tüket. Yoğurt, peynir yağ yakımını hızlandırıyor. Denenmiş ve başarılı olmuş birşey. Bizzat benim tarafımdan. Sende yoğurt mu şişkinlik yapıyordu ayran mı?
Sende kendimi gördüm FerahVaayyy süpersin valla :) ama beni geçmeeeee, nayır nolamaaaazzzzz
Böyle durumlarda iyi bir kahvaltı yapıp ara öğünlerde sıfır kalorili şeyler tüketip bol su içsen ve akşam üstü aç karnına bir daha tartılsan. Hiç denedin mi? Belki senin de ödemin vardır. Yada ara öğünlerden önce tartılabilirsin. 2 saat birşey yiyip içmeden.Bende gelir gelmez tartıldım dün 73,7 çıktım, oh ohhh dedim, çünkü erken kalkmıştım, 3 öğün yemiştim, üstüne 1,5 saatten fazla araba kullanmıştım. Yarın da 72 ye yakın bir rakam görürüm diyordum sabah şok! 73,5 nedir ama ya? Bari 73,2 falan olsaydımmoral olurdu. Neyse artık.
Canım çok sağol. Aklimdan çkarmayacağım. Kaçamak konusunda ben çok garibanım yaa.. Cidden bak. Kaçamak yaparım yaptığım kaçamak 2 dilim ekmek olur yada 2 top dondurma. Dışarı gitsem en fala ızgaranın yanındaki el kadar lavaşı yerim. Ama meyve deme işte bana. Karpuza dayanamam. Kavun da olur. üstüne de bol bol su. Ondan sanıyorum dengeleniyor. Kendime vicdan çorbası yaptım yine. Çok sevdim ben o çorbayı yemek gibi yiyorumCanım teşekkür ederim. Umarım istediğin gibi olur, izinden eksi dönersin. Bence taşınma bu konuda sana yarayacaktır ama o arada beslenmeye dikkat etmen gerekebilir.kaçamakların olursa ilk emeği sonra da meyveyi kısarak o günü dengelemeye çalışıp bol su içersen bence eksi dönmemen için hiç bir neden yok :)
Artık tartı falan yok profil fotoğrafı olarak totem yaptım :)Böyle rengarenk içim açılsın dedim.
Teşekkür ederim canım yani içinde balığı aradım ama olsun :) aslında 160 gr balık var listemde ama Light Ton balığı olursa. Ben zeytinyağlı aldım o nedenle 1/2 miktar yedim. Aslında zeytinyağı sorun olmaz ama salatalarıma zeytin yağı vermedi diyetisyen ben de o nedenle yarısını yedim.
Marulun 1 kazanı zaten 15kalori afiyet olsun80 gr ton balığı ile bildiğiniz bir kazan salata yedim. Marul biraz fazla olmuş.ne yapsaydım yani çöpe mi atsaydım. Yedim :)
Kaçamak dediğin şeyler bile masum bence. 2 top dondurmadan ne olacak? 3 ince dilim karpuz zaten bir öğün. Ye afiyet olsun. Buğday lavaşı alsan her gün 2 ekmek yerine tam lavaş bile yersin :) bu arada ben de seviyorum o çorbayı hatta yazın dolaptan çıkarıp soğuk içiyorum çok güzel oluyor ferah ferah :)Sende kendimi gördüm FerahAma zamanla alışıyorsun. Bende moni konusunda çok korktum ama... bak şimdi enerji depolayacağım. Listeye 79la dönermişim ooooo...... züper
Böyle durumlarda iyi bir kahvaltı yapıp ara öğünlerde sıfır kalorili şeyler tüketip bol su içsen ve akşam üstü aç karnına bir daha tartılsan. Hiç denedin mi? Belki senin de ödemin vardır. Yada ara öğünlerden önce tartılabilirsin. 2 saat birşey yiyip içmeden.
Canım çok sağol. Aklimdan çkarmayacağım. Kaçamak konusunda ben çok garibanım yaa.. Cidden bak. Kaçamak yaparım yaptığım kaçamak 2 dilim ekmek olur yada 2 top dondurma. Dışarı gitsem en fala ızgaranın yanındaki el kadar lavaşı yerim. Ama meyve deme işte bana. Karpuza dayanamam. Kavun da olur. üstüne de bol bol su. Ondan sanıyorum dengeleniyor. Kendime vicdan çorbası yaptım yine. Çok sevdim ben o çorbayı yemek gibi yiyorum
Eklerim simdi canımbende excel de hesapladım canım, sen müsaitsin heralde eklersin dimi?
Haklısın ama bu kilolarda vermemesinin bir nedeni vardır. En azından benim için. Ben de sorgulamıyor uyuyorum. Her gün ceviz ve zeytin ile alıyorum muhtemelen ihtiyacım olan yağı. Çünkü başka listelerde verdiğini görüyorum. Bir çok tanıdığımız gittiği için bir çok liste gördüm :)iyi yapmışsın totemin tutsun :)
z.yağından değil de şekerden korkmak lazım, canan hoca misali.
ben bu yola diyet diye çıkmadım ondan sanıyorum. Sağlıklı beslenmek istiyorum ve önceden de yaptığım buydu. Yanına spor eklemeden sağlıklı yaşam olmuyor ama. Şimdi onu yapmam lazım. Bir yeni düzeni kurayım yeni hayat herşey yeni daha iyi olacak umutluyum gelecektenKaçamak dediğin şeyler bile masum bence. 2 top dondurmadan ne olacak? 3 ince dilim karpuz zaten bir öğün. Ye afiyet olsun. Buğday lavaşı alsan her gün 2 ekmek yerine tam lavaş bile yersin :) bu arada ben de seviyorum o çorbayı hatta yazın dolaptan çıkarıp soğuk içiyorum çok güzel oluyor ferah ferah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?