Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bana ekmek deme. Hayatımda yemediğim kadar çok ekmeği burada yedim. Daha da doyamadım. Yürüyüşten gelirken 3 baget aldım :) birisi ekşi mayalı, birisi tam tahıllı, diğeri tam buğday :) panik yok ben 3 dilim yiyebiliyorum günde. Eşim çok ekmekçidir. Ekmek olmadan asla doymaz. Yarın akşama biter bu aldıklarım. eskiden olsa yarım baget içine tabana mayonez,üstüne iki salam, iki kaşar,marul al sana öğlen yemeğinde sandviç ve bayılırdım. Bence hala bayılıyorum ama aramıza bir mesafe koydum.normalde ekmek hiç aramam. Yani Türkiye'deki hayatım böyleydi ama bu bagetler beni benden alıyor. Kuzenim ve eşim benimle senelerdir bagetli ana diye dalga geçer :) elimde bir sürü baget ve bir sürü abur cuburla çekilen fotoğraflarım bir ara hiç eksik olmazdı. Ama ben çok değiştim :)

Kaptanım ben excelde hesaplayınca 0,828 buluyorum wendi gibi. Sen nerde hesapladın?

bende excel de hesapladım canım, sen müsaitsin heralde eklersin dimi?
Kizlar benn cepten hesaplamistim
Cok sevindim banum

Aleyküm Selam Banuş,
Maşallah sübhanallah moni ile birlikte gümbür gümbür geliyorsunuz. Yolunuz açık olsun

Öyle mayonez falan istemem. Beyaz peynir domates biber olsun altına acukada olur. 1-2 yaprak roka bayılırım. Anam bende hep sağlıklı yaşam kafasını var ya

Aleyküm Selam Banuş,
Maşallah sübhanallah moni ile birlikte gümbür gümbür geliyorsunuz. Yolunuz açık olsun

Aminnnn canım cümlemizin
Monide kesin kaçamaksız devam ediyordur Anneciği sağ olsun ara öğünleri bile hatırlatıyor gerçi hep diyorum az baklava ye börek ye sana yetişmeme fırsat tanı diye ama yooook şaka bir yana ama cidden Sibel ikimizede çok iyi geldi şükürler olsun inşallah korumaya geçeceğimiz kilolarıda görürüz ( gerçi Sibelin dediğinden de aşağısında gözümüz var oraya ulaşmadan korumaya da geçmek yok bize )

İkiniz de tam bir başarı hikayesi yazıyorsunuz tebrikler

Menum
Sabah 2 yumurta 4yk yogurt 4 elma
Ara Yeşil cay
Öglen 200gr haşlanmiş tavuk 4yk yogurt
Ara Yesil cay
Aksam 200 gr haslanmiş tavuk 4yk yogurt

1089 kalori, 91 karbonhidrat

Su: 3 litre
Spor : 1.5 saat bisiklet

Kalori artmış kh azalmıştır, yarına güzel eksi gelir söyleyim sana :) maşallah.

Menum
Sabah 2 yumurta 4yk yogurt 4 elma
Ara Yeşil cay
Öglen 200gr haşlanmiş tavuk 4yk yogurt
Ara Yesil cay
Aksam 200 gr haslanmiş tavuk 4yk yogurt

1089 kalori, 91 karbonhidrat

Su: 3 litre
Spor : 1.5 saat bisiklet
Yaşasın tencereye konup pişen bir şey var listende :) kendini nasıl hissediyorsun ? Afiyet olsun ve tebrikler

Beyaz pantolon alacaktım çok kötü oldular alamadım

63 olunca sezon sonundan alıyım bari acil bişiler yapmam lazım kötü hissediyorum kendimi

Ben de pantolon almistim bol çizgili. Cok begendim ama kilolu gorunuyorum. Elbiseyle zayif gorunuyordum. Morslim bozuldu benim de. Düğün var da haftaya zayif olmak istiyorum

Ben de pantolon almistim bol çizgili. Cok begendim ama kilolu gorunuyorum. Elbiseyle zayif gorunuyordum. Morslim bozuldu benim de. Düğün var da haftaya zayif olmak istiyorum
Seni motive eden buysa şu ana kadar gayet iyi gidiyorsun bence haftaya da istediğin gibi görüneceksin :)

Sabah ;

2 wasa, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 1 dilim light mozarella, 5 zeytin, 1 salatalık , 2 çeri domates, kuru dereotu ile

Ara ; şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen ; 2 peksimet, 80 gr ton başlığı, bol salata kuru nane, kuru dereotu ve bol limonlu

Ara ; 1 dilim ananas , 5 fındık, 1 bardak zencefil çayı

Akşam ; 1 dilim ekmek , 6 kaşık mantar sote, 4 yemek kaşığı yoğurt

Ara ; papatya çayı

-1 saat yürüyüş
-3 litre su ( 1 litresi limonlu)

BiZim boyumuza göre 54-64 arası ideal kilomuz. Haftaya sen ideal kilo içinde olacaksın ve eminim çok güzel olacaksın.

Bende şişman bir anneyim işte, beraber başladık sen aldın yürüdün bende aldım üstüne koydum

Geçmişe doğru değil geleceğe doğru düşünelim bence. Geçmişi sadece kendimizi ve yaptığımız beslenme hatalarını görmek için kullanalım derim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…