- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.961
Bana ekmek deme. Hayatımda yemediğim kadar çok ekmeği burada yedim. Daha da doyamadım. Yürüyüşten gelirken 3 baget aldım :) birisi ekşi mayalı, birisi tam tahıllı, diğeri tam buğday :) panik yok ben 3 dilim yiyebiliyorum günde. Eşim çok ekmekçidir. Ekmek olmadan asla doymaz. Yarın akşama biter bu aldıklarım. eskiden olsa yarım baget içine tabana mayonez,üstüne iki salam, iki kaşar,marul al sana öğlen yemeğinde sandviç ve bayılırdım. Bence hala bayılıyorum ama aramıza bir mesafe koydum.normalde ekmek hiç aramam. Yani Türkiye'deki hayatım böyleydi ama bu bagetler beni benden alıyor. Kuzenim ve eşim benimle senelerdir bagetli ana diye dalga geçer :) elimde bir sürü baget ve bir sürü abur cuburla çekilen fotoğraflarım bir ara hiç eksik olmazdı. Ama ben çok değiştim :)ben bu yola diyet diye çıkmadım ondan sanıyorum. Sağlıklı beslenmek istiyorum ve önceden de yaptığım buydu. Yanına spor eklemeden sağlıklı yaşam olmuyor ama. Şimdi onu yapmam lazım. Bir yeni düzeni kurayım yeni hayat herşey yeni daha iyi olacak umutluyum gelecektenEkmeye gelince sıcak taze ekmek ekşi mayalı nasıl hayır denir? Ben poğaça yerine o ekmeyi tercih ederim. Bir gün depresyona girip yağlı yağlı börek yemek isteyip yağsız tost yiyen bir tipim ben Gerisini sen düşün. İstesem de olmuyor
Kaptanım ben excelde hesaplayınca 0,828 buluyorum wendi gibi. Sen nerde hesapladın?
Kizlar benn cepten hesaplamistimbende excel de hesapladım canım, sen müsaitsin heralde eklersin dimi?
Cok sevindim banumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün malum diyetisyen kontrolüm vardıAyşem yoktu tabi ama Allahtan başka bir arkadaşım daha aynı güne almış da onla deng geldik
Sibel sonuçtan çok memnun kaldı hatta aynen devam ablacığım harikasın dedi
Geçen hafta onda 97.2 çıkmıştım ( evde 96.9dum )
Bu hafta 96.1 çıktım
1.1 kg kilodan
1.4 kg yağdan olmak kaydıyla toplam 2.5 kg kütle kaybım olmuş ve 200 grda ödemim varmış
İnşallah bayrama kadar aynı istikrarla gidersem belki 90ı görürüm diye düşünüyorum
Umarım sizlerde bol eksiler görürsünüz ( biz birinci olamayacağız bari siz olun)
Aleyküm Selam Banuş,Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün malum diyetisyen kontrolüm vardıAyşem yoktu tabi ama Allahtan başka bir arkadaşım daha aynı güne almış da onla deng geldik
Sibel sonuçtan çok memnun kaldı hatta aynen devam ablacığım harikasın dedi
Geçen hafta onda 97.2 çıkmıştım ( evde 96.9dum )
Bu hafta 96.1 çıktım
1.1 kg kilodan
1.4 kg yağdan olmak kaydıyla toplam 2.5 kg kütle kaybım olmuş ve 200 grda ödemim varmış
İnşallah bayrama kadar aynı istikrarla gidersem belki 90ı görürüm diye düşünüyorum
Umarım sizlerde bol eksiler görürsünüz ( biz birinci olamayacağız bari siz olun)
Öyle mayonez falan istemem. Beyaz peynir domates biber olsun altına acukada olur. 1-2 yaprak roka bayılırım. Anam bende hep sağlıklı yaşam kafasını var yaBana ekmek deme. Hayatımda yemediğim kadar çok ekmeği burada yedim. Daha da doyamadım. Yürüyüşten gelirken 3 baget aldım :) birisi ekşi mayalı, birisi tam tahıllı, diğeri tam buğday :) panik yok ben 3 dilim yiyebiliyorum günde. Eşim çok ekmekçidir. Ekmek olmadan asla doymaz. Yarın akşama biter bu aldıklarım. eskiden olsa yarım baget içine tabana mayonez,üstüne iki salam, iki kaşar,marul al sana öğlen yemeğinde sandviç ve bayılırdım. Bence hala bayılıyorum ama aramıza bir mesafe koydum.normalde ekmek hiç aramam. Yani Türkiye'deki hayatım böyleydi ama bu bagetler beni benden alıyor. Kuzenim ve eşim benimle senelerdir bagetli ana diye dalga geçer :) elimde bir sürü baget ve bir sürü abur cuburla çekilen fotoğraflarım bir ara hiç eksik olmazdı. Ama ben çok değiştim :)
Sen neden kilo alıyorsun ki anlamadım :)Öyle mayonez falan istemem. Beyaz peynir domates biber olsun altına acukada olur. 1-2 yaprak roka bayılırım. Anam bende hep sağlıklı yaşam kafasını var ya
Aleyküm Selam Banuş,
Maşallah sübhanallahmoni ile birlikte gümbür gümbür geliyorsunuz. Yolunuz açık olsun
İkiniz de tam bir başarı hikayesi yazıyorsunuz tebriklerAminnnn canım cümlemizin
Monide kesin kaçamaksız devam ediyordurAnneciği sağ olsun ara öğünleri bile hatırlatıyor gerçi hep diyorum az baklava ye börek ye sana yetişmeme fırsat tanı diye ama yooook şaka bir yana ama cidden Sibel ikimizede çok iyi geldi şükürler olsun inşallah korumaya geçeceğimiz kilolarıda görürüz ( gerçi Sibelin dediğinden de aşağısında gözümüz var oraya ulaşmadan korumaya da geçmek yok bize )
Menum
Sabah 2 yumurta 4yk yogurt 4 elma
Ara Yeşil cay
Öglen 200gr haşlanmiş tavuk 4yk yogurt
Ara Yesil cay
Aksam 200 gr haslanmiş tavuk 4yk yogurt
1089 kalori, 91 karbonhidrat
Su: 3 litre
Spor : 1.5 saat bisiklet
Yaşasın tencereye konup pişen bir şey var listende :) kendini nasıl hissediyorsun ? Afiyet olsun ve tebriklerMenum
Sabah 2 yumurta 4yk yogurt 4 elma
Ara Yeşil cay
Öglen 200gr haşlanmiş tavuk 4yk yogurt
Ara Yesil cay
Aksam 200 gr haslanmiş tavuk 4yk yogurt
1089 kalori, 91 karbonhidrat
Su: 3 litre
Spor : 1.5 saat bisiklet
Kalori artmış kh azalmıştır, yarına güzel eksi gelir söyleyim sana :) maşallah.
Yaşasın tencereye konup pişen bir şey var listende :) kendini nasıl hissediyorsun ? Afiyet olsun ve tebrikler
Beyaz pantolon alacaktım çok kötü oldular alamadım
63 olunca sezon sonundan alıyım bari acil bişiler yapmam lazım kötü hissediyorum kendimi
Seni motive eden buysa şu ana kadar gayet iyi gidiyorsun bence haftaya da istediğin gibi görüneceksin :)Ben de pantolon almistim bol çizgili. Cok begendim ama kilolu gorunuyorum. Elbiseyle zayif gorunuyordum. Morslim bozuldu benim de. Düğün var da haftaya zayif olmak istiyorum
Seni motive eden buysa şu ana kadar gayet iyi gidiyorsun bence haftaya da istediğin gibi görüneceksin :)
Ben de pantolon almistim bol çizgili. Cok begendim ama kilolu gorunuyorum. Elbiseyle zayif gorunuyordum. Morslim bozuldu benim de. Düğün var da haftaya zayif olmak istiyorum
Geçmişe doğru değil geleceğe doğru düşünelim bence. Geçmişi sadece kendimizi ve yaptığımız beslenme hatalarını görmek için kullanalım derim ben :)BiZim boyumuza göre 54-64 arası ideal kilomuz. Hafta sen ideal kilo içinde olacaksın ve eminim çok güzel olacaksın.
Bende şişman bir anneyim işte, beraber başladık sen aldın yürüdün bende aldım üstüne koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?