Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmişe doğru değil geleceğe doğru düşünelim bence. Geçmişi sadece kendimizi ve yaptığımız beslenme hatalarını görmek için kullanalım derim ben :)

6 aydır hem düzgünce diyet yapamadım gelde istediğim herşeyi de yedim yetsin artık dimi? Düştüğüm en düşük kilonun 6 kilo üstündeyim. 57 diyorum ama 59 olsam da çok mutlu olucam, acil bi 5'li kilo görmek istiyorum acaba dukan mı yapsam yine?

Ama şu da var: Sen annesin , ben degilim. Insallah sen , ben, hepimiz ideal kilomuzda oluruz. Bu hafta en azindan yarim kilo vermeye çaliş sen de. Insallah yarim kilodan fazla vereceksin.
Bu hafta ben yarim kilo versem iyi. Çunku yine yolculuk çarsamba günu. Gelsin odemler...Cumaryesi de keşkek yiyecegim, yemesem olmazEşimle gezecegiz iki hafta. Disarda mecburen pide tarzi seyler yerim ama hiç istemiyorum. Epey de yazdim
Ben ne yapsam ki, nasil beslensem?Yolculukta su da içmek istemiyorum. Malum tuvalrt aramayayim
Kilo almayayim da sabit kalsam da olur. Sen de biz tatilden donene kadar 2 kilo verirsin, ayni kiloda oluruz

Canım mümkünse 1 lahmacun 1 ayran, 1 yağsız tost 1 ayran veya ketçap mayonez olmayan 1 hamburger 1 ayran ile geçir dışarıdaki öğünü. Ya da 1/2 simit ayran :)

Canım mümkünse 1 lahmacun 1 ayran, 1 yağsız tost 1 ayran veya ketçap mayonez olmayan 1 hamburger 1 ayran ile geçir dışarıdaki öğünü. Ya da 1/2 simit ayran :)

Evet , degil mi ya ? Umarim gezerken çok acikmam. Dişarda yogurt ve elma da yiyemem

Ya bir motivasyon kaybındayım geçen hafta acayip kararlıydım bu hafta sıkı tutacağım diye bir anda annem eşyalarını taşımaya karar verdi. Şöyle ki annem karşısındaki yazlığa gözünü dikmişti nihayet arzusuna kavuştu ama ev 15 sene boş ve bakımsız kalmış. Yavaş yavaş tadilatını yaptırırım seneye yaza kadar taşınırım diyordu. Bir anda boya badana yaptırdı hemen arkasından taşınmaya karar verdi ama ne mutfak ne wc yapılmıştı, hepsini yıktırmıştı. Falan filaaannn. İşte nitekim bende iskele babası gibi durmayayım yardıma gideyim dedim ama benim diyet gümbürtüye gitti bu defa. Artık bu haftaya bakacağız. Aman ya, tartılma zamanlarını dediğin gibi de yapıp denerim canım.

Bende yaptım o vicdan çorbasından yine. Sevdim yani, ama akşam yemeğinde kv.kerdeyiz, inşallah çay yanı kurabiye falan çıkmaz

Ay ben çok severim ip atlamayı, listedeyken ip atlama yarışması yapmıştık hattaaaa

Ama ben simdi atlayamiyorum di mi tecrubeli anneler? laktik asit sütü mü etkiliyordu neydi sanki...

Valla bilmiyorum ki. Anneler için sakincaliysa bosver canim. Aslinda yine ip atlama yarışı olsa ne guzel olur

Süpersin tatlım, aynen devam etttt

Valla bilmiyorum ki. Anneler için sakincaliysa bosver canim. Aslinda yine ip atlama yarışı olsa ne guzel olur
Evet çok eğlenceliydi ve acayip motive oluyordum ben şahsen.
O zamanlar ebrusonmez ortim vardı, kapışırdık onunla. Sesi soluğu da çıkmaz oldu
Bence takımda katılmak isteyenler olursa yapalım yine ip atlama yarışması :)

Olsun bak cozutsan da iş güç derken gene de kilo vermişsin :) aynen devam et motivasyon kaybedecek bi durum yok canım :)

Ben varim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…