- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.001
Geçmişe doğru değil geleceğe doğru düşünelim bence. Geçmişi sadece kendimizi ve yaptığımız beslenme hatalarını görmek için kullanalım derim ben :)
Ama şu da var: Sen annesin , ben degilim.Insallah sen , ben, hepimiz ideal kilomuzda oluruz. Bu hafta en azindan yarim kilo vermeye çaliş sen de. Insallah yarim kilodan fazla vereceksin.
Bu hafta ben yarim kilo versem iyi. Çunku yine yolculuk çarsamba günu. Gelsin odemler...Cumaryesi de keşkek yiyecegim, yemesem olmaz Eşimle gezecegiz iki hafta. Disarda mecburen pide tarzi seyler yerim ama hiç istemiyorum. Epey de yazdim
Ben ne yapsam ki, nasil beslensem?Yolculukta su da içmek istemiyorum. Malum tuvalrt aramayayim
Kilo almayayim da sabit kalsam da olur. Sen de biz tatilden donene kadar 2 kilo verirsin, ayni kiloda oluruz
Canım mümkünse 1 lahmacun 1 ayran, 1 yağsız tost 1 ayran veya ketçap mayonez olmayan 1 hamburger 1 ayran ile geçir dışarıdaki öğünü. Ya da 1/2 simit ayran :)
wendy canim kalori hesabi da yapabilirsin. 7000 kalori az aldigin zaman 1 kilo veriyorsun. 7000 kalori spor da 1 kilo verdiyor. Bunlarin yarisini yapsan haftada 1 kilo veriyorsun.
Evet çok eğlenceliydi ve acayip motive oluyordum ben şahsen.
O zamanlar @ebrusonmez ortim vardı, kapışırdık onunla. Sesi soluğu da çıkmaz oldu
Bence takımda katılmak isteyenler olursa yapalım yine ip atlama yarışması :)
Hissetme canın, yavaş yavaş gidecek fazlalıklar.
Sağol canım ya, valla bende izne mi ayrılsam dedim ama kopmak istemiyorum yarıştan da. Rahatlığa alışırım falan.Olsun bak cozutsan da iş güç derken gene de kilo vermişsin :) aynen devam et motivasyon kaybedecek bi durum yok canım :)
Valla doğru söylüyorsun Vesilecim, biraz aşka gelmem lazım. Birde göbeğim yerinde duruyor yaaa, iç bacaklarım da erimiyor. Şu anda kızıma hamile kaldığım kilodan 1 kg fazlam var ama o zamanki fitliğimde değilim.Haklısın, istemiyorum şişman anne olmak.
Haticecim ben 60 kiloya düşmüştüm, yani yine anneyken. Onun üstüne bi 6 kilo aldım annelikle Alakası yok durumun. Doğum kiloları çoktan uçup gitmişti anlayacağın
Deniz güzel öneriler sunmuş. Elma da alırsın yörsanın minik yoğurtları var ondan da alırsın olmadı ayran. İlla her öğün dışardayım diye abartma. Zaten çok aktif olursunuz bol bol da yakarsın.
6 simitten yarım simite :)
1 kilo 7000 kalori mi diyosun? Hmm bende onlarca kalori var desene
Ben varım :)
Ahh ebruşu çok merak ediyorum, Doğu turuna çıktı gelemedi, inşallah güzel şeyler vardır hayatında da ondan gelemiyordur :)
Ferahımm hepimizin üstünde ölü toprağı var resmen, silkelenip atmalıyız. Bak Deniz ensende, Hatice aldı başını gidiyo, daha 2 hafta önce aynıydık :)
Canım teşekkür ederim.haber verdiğin için de.. Tamamdır yazacağım ben de..dennisgo tebrik ederim bireyselde birinci olmuşsun bu hafta :)
Kurallar gereği pazartesiye kadar bu hafta kilo verme yöntemini birinciler sırrını paylaşıyor konusunda paylasman gerek. Linkini asagiya veriyorum :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Bence de grupça hareketlenmeliyizGezerken de dikkatli yerim insallah. Sonuçta burda menü paylaşiyoruz. Çok yememi engeller bu durum umarim. Kilo alanları cezalandirsak mi ki ?
Lütfen onun adı metabolizma hızlandırıcı değil kilo yutan :) ay kabus oldu resmen ya. Tabii şimdi önemli birşey var. Bu kilolardan acil uzaklaşmak lazım.dennisgo tebrikler canım, metabolizma hızlandı 1.lik geldi :)
İyi düşünmüşsün bu ruh haliyle izine ayrılma bence. Burada en azından cuma günü sorumluluğu ile az ya da çok veriyoruz.Sağol canım ya, valla bende izne mi ayrılsam dedim ama kopmak istemiyorum yarıştan da. Rahatlığa alışırım falan.
Bence de grupça birşeyler yapalım. Hepimiz menü paylaşalım, kaçamakları eksi puan ile sporu artı puan ile değerlendireceğimiz yarışmalarımız olsun arada. Kazananlara kupa kaybedenlereBence de grupça hareketlenmeliyizGezerken de dikkatli yerim insallah. Sonuçta burda menü paylaşiyoruz. Çok yememi engeller bu durum umarim. Kilo alanları cezalandirsak mi ki ?
Canım seni etiketleyerek paylaşmıştım gördün mü ? Tekrar paylaşayım mı?Valla doğru söylüyorsun Vesilecim, biraz aşka gelmem lazım. Birde göbeğim yerinde duruyor yaaa, iç bacaklarım da erimiyor. Şu anda kızıma hamile kaldığım kilodan 1 kg fazlam var ama o zamanki fitliğimde değilim.resmen yağlanmışım. o zaman kas vardı demek ki. dennisgo nasıldı canım senin o diyetin?
canım teşekkür ederim.
İkiniz de tam bir başarı hikayesi yazıyorsunuz tebrikler
Tabiki sonuçta seni de motive eden birşeyler var. Sen de birileri için motivasyon kaynağı olacaksın. İstemek olmanın yarısıdır diye boşuna dememişler :)Çok sağ ol canımyolumuz uzun ama dönüşümüz muhteşem olacak inşallah
Kesinlikle hedefime ulaştığımda başarı hikayemi de yazmak isterim bari birilerine minicik de olsa motivasyon olabilirsem ( hani bu verdiyse bende veririm hesabı) ne mutlu bana
Yok tatlım görmedim, eğer bulabilirsen yine paylaşırsan çok sevinirim. Dur belki bildirimlerden bulurum bulamazsam haber veririm canım. Birinciliğini de ayrıca tebrik ederim canım. HarikaCanım seni etiketleyerek paylaşmıştım gördün mü ? Tekrar paylaşayım mı?
canım teşekkür ederim.
Tebrikler denizcim emeklerinin sonucunu aldinBence de grupça birşeyler yapalım. Hepimiz menü paylaşalım, kaçamakları eksi puan ile sporu artı puan ile değerlendireceğimiz yarışmalarımız olsun arada. Kazananlara kupa kaybedenleremorordek cezaları olsun mesela :)
Tatlım ben ve birkaç kişinin daha hedefi eksik burada. En son paylaşılan listeden alıntı yaparsan düzelirrr18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
Geçen Cuma >>Hedef>>Bu Cuma
toplight >> 72,9 >> ??
servey >> 71,6 >> ??
inatettimolacak >> 59,6 >> ??
moni >> 86,5>> muaf
fancynancy >> 73,5>> ??
lydznp >> 82,2 >> ??
nilsub >> 76,1 >> ??
wendy >> 66,6 >> ??
dennisgo >> 74,0 >> ??
btlbetul >> 67,2>> ??
T turkcedersidefterimcom >> 64,5>> 63,5
lalemisal >> ??>> ??
morordek >>muaf
fyzanur >>72,2>> ??
@ozlem >>76 >>??
@Cikilatacanavari >>78,5 >>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?