Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmişe doğru değil geleceğe doğru düşünelim bence. Geçmişi sadece kendimizi ve yaptığımız beslenme hatalarını görmek için kullanalım derim ben :)

Haklısın, istemiyorum şişman anne olmak.

Haticecim ben 60 kiloya düşmüştüm, yani yine anneyken. Onun üstüne bi 6 kilo aldım annelikle Alakası yok durumun. Doğum kiloları çoktan uçup gitmişti anlayacağın

Deniz güzel öneriler sunmuş. Elma da alırsın yörsanın minik yoğurtları var ondan da alırsın olmadı ayran. İlla her öğün dışardayım diye abartma. Zaten çok aktif olursunuz bol bol da yakarsın.

Canım mümkünse 1 lahmacun 1 ayran, 1 yağsız tost 1 ayran veya ketçap mayonez olmayan 1 hamburger 1 ayran ile geçir dışarıdaki öğünü. Ya da 1/2 simit ayran :)

6 simitten yarım simite :)

wendy canim kalori hesabi da yapabilirsin. 7000 kalori az aldigin zaman 1 kilo veriyorsun. 7000 kalori spor da 1 kilo verdiyor. Bunlarin yarisini yapsan haftada 1 kilo veriyorsun.

1 kilo 7000 kalori mi diyosun? Hmm bende onlarca kalori var desene

Benimle ip atlamak isteyen var mi ? wendy

Ben varım :)

Ahh ebruşu çok merak ediyorum, Doğu turuna çıktı gelemedi, inşallah güzel şeyler vardır hayatında da ondan gelemiyordur :)

Hissetme canın, yavaş yavaş gidecek fazlalıklar.

Ferahımm hepimizin üstünde ölü toprağı var resmen, silkelenip atmalıyız. Bak Deniz ensende, Hatice aldı başını gidiyo, daha 2 hafta önce aynıydık :)

Valla doğru söylüyorsun Vesilecim, biraz aşka gelmem lazım. Birde göbeğim yerinde duruyor yaaa, iç bacaklarım da erimiyor. Şu anda kızıma hamile kaldığım kilodan 1 kg fazlam var ama o zamanki fitliğimde değilim. resmen yağlanmışım. o zaman kas vardı demek ki. dennisgo nasıldı canım senin o diyetin?

Bence de grupça hareketlenmeliyiz Gezerken de dikkatli yerim insallah. Sonuçta burda menü paylaşiyoruz. Çok yememi engeller bu durum umarim. Kilo alanları cezalandirsak mi ki ?

Genelde kaçamak cezalandırılıyor ama kilo alana haftalık dk cinsinden ceza verebiliriz :) hatta sabit gelenlere :)

dennisgo tebrikler canım, metabolizma hızlandı 1.lik geldi :)
Lütfen onun adı metabolizma hızlandırıcı değil kilo yutan :) ay kabus oldu resmen ya. Tabii şimdi önemli birşey var. Bu kilolardan acil uzaklaşmak lazım. nilsub bu sana hep söylediğim durum. Eğer burada kalıcı olmadan bir kaçamak yaparsan hemen direnç kilonun üstüne gidersin.

Sağol canım ya, valla bende izne mi ayrılsam dedim ama kopmak istemiyorum yarıştan da. Rahatlığa alışırım falan.
İyi düşünmüşsün bu ruh haliyle izine ayrılma bence. Burada en azından cuma günü sorumluluğu ile az ya da çok veriyoruz.

Bence de grupça hareketlenmeliyiz Gezerken de dikkatli yerim insallah. Sonuçta burda menü paylaşiyoruz. Çok yememi engeller bu durum umarim. Kilo alanları cezalandirsak mi ki ?
Bence de grupça birşeyler yapalım. Hepimiz menü paylaşalım, kaçamakları eksi puan ile sporu artı puan ile değerlendireceğimiz yarışmalarımız olsun arada. Kazananlara kupa kaybedenlere morordek cezaları olsun mesela :)

Canım seni etiketleyerek paylaşmıştım gördün mü ? Tekrar paylaşayım mı?
dennisgo canim tebrikler. Birinci olmuşsun
canım teşekkür ederim.

İkiniz de tam bir başarı hikayesi yazıyorsunuz tebrikler

Çok sağ ol canım yolumuz uzun ama dönüşümüz muhteşem olacak inşallah
Kesinlikle hedefime ulaştığımda başarı hikayemi de yazmak isterim bari birilerine minicik de olsa motivasyon olabilirsem ( hani bu verdiyse bende veririm hesabı ) ne mutlu bana

Tabiki sonuçta seni de motive eden birşeyler var. Sen de birileri için motivasyon kaynağı olacaksın. İstemek olmanın yarısıdır diye boşuna dememişler :)

Canım seni etiketleyerek paylaşmıştım gördün mü ? Tekrar paylaşayım mı?

canım teşekkür ederim.
Yok tatlım görmedim, eğer bulabilirsen yine paylaşırsan çok sevinirim. Dur belki bildirimlerden bulurum bulamazsam haber veririm canım. Birinciliğini de ayrıca tebrik ederim canım. Harika

Tebrikler denizcim emeklerinin sonucunu aldin

18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

Geçen Cuma >>Hedef>>Bu Cuma

toplight >> 72,9 >> ??

servey >> 71,6 >> ??

inatettimolacak >> 59,6 >> ??

moni >> 86,5>> muaf

fancynancy >> 73,5>> ??

lydznp >> 82,2 >> ??

nilsub >> 76,1 >> ??

wendy >> 66,6 >> ??

dennisgo >> 74,0 >> ??

btlbetul >> 67,2>> ??

T turkcedersidefterimcom >> 64,5>> 63,5

lalemisal >> ??>> ??

morordek >>muaf

fyzanur >>72,2>> ??

@ozlem >>76 >>??

@Cikilatacanavari >>78,5 >>??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

Tatlım ben ve birkaç kişinin daha hedefi eksik burada. En son paylaşılan listeden alıntı yaparsan düzelirrr

18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 72,9 >> ??

@servey >> 71,6 >> ??

@inatettimolacak >> 59,6 >> ??

@moni >> 86,5 >> muaf

@fancynancy >> 73,5>> 72 !!!

@lydznp >> 82,2 >> 82.0

@dennisgo >> 74,0 >> 72

@Egeliegeli >> 64,5 >> 63,5

morordek >> muaf

@nilsub >> 76,1 >> ??

@wendigo >> 66,6 >> 65

@0zlem >>76 >> ??

lalemisal >> ?? >> ??

@btlbetul >> 67,2 >> ??

@fyzanur >>72,2>> ??

Cikilatacanavari >> 78,5 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…