- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.241
Hadi bakalım sen de geçtin benim takımın yüz karası oldumBetüş spora başladın yıldız gibi parladın. Araya düğün girdi sadece eskiye döneceksin bu hafta. Nilgün canım sen de 76 ya gelip kaçamak yapmayacaksın ve çok daha altını göreceksin. İşte bu kadar :)
Hemde kilo verdiriyor bir günde -900 gördüğümü biliyorum kuşhanda
Yok canım ben bu ara moni gibi takılacağım sıfır ekmek ve turu birde sadece cumadan cumaya tartılacağım yeter artık bıktım yemin ediyorum
Evet canım her şeye bir bahane buluyorum bakalım hiç kh toptan kesmemiştim ne göreceğim tartıdabu cumaya kadar dikkat ette bari tartıdan korkmayalım..
Bence bunu yap. Sade makarna ile kilo almazsın ki soslar sıkıntı. Kepekli yersen sağlıklı da olur mis olur. Bence bu diyeti yap. Hem yalnız da olmayacaksınmakarna da var
Sadece cumadan cumaya tartılmak süper fikir senin için hadi o zaman her gün menü paylaş da seni alkışlayalım :)Yok canım ben bu ara moni gibi takılacağım sıfır ekmek ve turu birde sadece cumadan cumaya tartılacağım yeter artık bıktım yemin ediyorum
Sen kaçamak yaparken ben detoks yapıyordum ondan oldu bu fark. Gel yakala beni 55 olmadım sonuçta.. yapabilirsin :)Hadi bakalım sen de geçtin benim takımın yüz karası oldum
Bence bunu yap. Sade makarna ile kilo almazsın ki soslar sıkıntı. Kepekli yersen sağlıklı da olur mis olur. Bence bu diyeti yap. Hem yalnız da olmayacaksınfancynancy ile ikinize de olumlu yansır birbirinizi motive edersiniz
İsveç diyetinde sanki her öğün meyve var. Sana bir meyve diyeti göndereyim mi? Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama seneler önce ilk diyetimde 2 günlük şok diyetler yaptırırdı diyetisyen. Meyve diyeti sebze diyeti kahvaltı diyeti. Listeler Türkiye de istiyorsan kuzenimden alıp göndereyim sanaama hiç meyve yok
İsveç diyetinde sanki her öğün meyve var. Sana bir meyve diyeti göndereyim mi? Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama seneler önce ilk diyetimde 2 günlük şok diyetler yaptırırdı diyetisyen. Meyve diyeti sebze diyeti kahvaltı diyeti. Listeler Türkiye de istiyorsan kuzenimden alıp göndereyim sana
Karatay yapanlar ömür boyu ekmek yemiyo bende yemesem ölmem herhâlde :)Sadece cumadan cumaya tartılmak süper fikir senin için hadi o zaman her gün menü paylaş da seni alkışlayalım :)
Evet bende keşkek yiyiyordum:)Sen kaçamak yaparken ben detoks yapıyordum ondan oldu bu fark. Gel yakala beni 55 olmadım sonuçta.. yapabilirsin :)
Herşeyden yiyerek zayıflamak en güzeli bence ama sen karbonhidrat hakkını peşin doldurduysan bu ay ekmek yeme ne olacak :)Karatay yapanlar ömür boyu ekmek yemiyo bende yemesem ölmem herhâlde :)
Evet bende keşkek yiyiyordum:)
Betüş spora başladın yıldız gibi parladın. Araya düğün girdi sadece eskiye döneceksin bu hafta. Nilgün canım sen de 76 ya gelip kaçamak yapmayacaksın ve çok daha altını göreceksin. İşte bu kadar :)
Oo benim dediğimde 3 meyve minimum 2 öğün :) bana asla iyi gelmez insülin direncim var ya tavan yapar kesin :)
Haşema alcam ben sanaayyy inşallah.... yoksa şişko bikinili kız olcam :))
spora devam
herkesi motive ediyorsun bi kendin uymuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?