Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben isveç yapmak istiyorum, taşlıcak mısınız beni? motivasyona ihtiyacım var ama yaaa
sen bir karar versen ve ona sadık kalsan halledeceksin bu işi. Ama daha karar veremedin sanki:) ben olsam İsveç yapmam sevmiyorum ben o diyeti. Sabah kahvaltısı nerede ve bazı günlerinde de ciddi açsın.

sen bir karar versen ve ona sadık kalsan halledeceksin bu işi. Ama daha karar veremedin sanki:) ben olsam İsveç yapmam sevmiyorum ben o diyeti. Sabah kahvaltısı nerede ve bazı günlerinde de ciddi açsın.

ben kahvaltıyı çok sallamıyorum, olmadı bi yumurta yerim proteinden zarar gelmezciyim biliosun :)

eşimde öğle yemeği yemiyo genelde, heralde sabahla öğleyi yer değiştirir yaparız birlikte.

ben kahvaltıyı çok sallamıyorum, olmadı bi yumurta yerim proteinden zarar gelmezciyim biliosun :)

eşimde öğle yemeği yemiyo genelde, heralde sabahla öğleyi yer değiştirir yaparız birlikte.
İsveç yapıyorsan sabah yumurtayı unut canım sabah kahve ve kesmeşeker değil mi o.. benim İsveç başka diyorsan onu bilemem :)

Takılalım bacım yetti gari canıma:'(

ben bu gün sabahınan bozdum ama inşallah akşam spor olcek.... menü hakkında bişi diyemicğim ama evde de olsam sporumu yapçam sende yap rapor et....

O nasıl oluyor betüşcüm ya?

işsizlik yaramıyor kimseye... çalıştırcan bu hatunları bak gözleri seni beni görüyormu....

ay isveç çok saçma bir diyet kuşhan yap

sen kuşhan yaptıydın dimi

wendy bence de fancynancy ile kuşhan a başla bence de. Hem beraber motive olursunuz. nilsub sen de mi katılsan acep ?

bi bakayım madem kuşhana. benim döndüğüm yer eninde sonunda karatay/dukan arası oluyo gerçi ya

İsveç yapıyorsan sabah yumurtayı unut canım sabah kahve ve kesmeşeker değil mi o.. benim İsveç başka diyorsan onu bilemem :)

evet aynen o canım. o işi öğlen yapıcaz işte. sabah haşlanmış ıspanak hindi füme bişiler var işte. yapıpta kilo vermeyeni görmedim.

Kuşanın sebze yemeği yok bir bak istersen listesine

bakim kuzum.

benim de dimi :)) nilsub gel bacım gel.... tutunamayanlar olarak beraber takılalım :))
Betüş spora başladın yıldız gibi parladın. Araya düğün girdi sadece eskiye döneceksin bu hafta. Nilgün canım sen de 76 ya gelip kaçamak yapmayacaksın ve çok daha altını göreceksin. İşte bu kadar :)

Ama benim bildiğim o diyette öğünleri yer değiştirmiyorsun. Bence o iyi bir diyet değil ya ben sevmiyorum. Senin gibi bir proteinci için de uygun değil bana göre

ağzından bal damlıyor

Ama benim bildiğim o diyette öğünleri yer değiştirmiyorsun. Bence o iyi bir diyet değil ya ben sevmiyorum. Senin gibi bir proteinci için de uygun değil bana göre

sanki sabahla öğleyi yer değiştirebiliyolardı?

of deniz yine allak bullak ettin beni. napim 5 gün dukan atak yapıp karatayla mı devam edeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…