- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.221
Haha öyle değil diyetimi bozuyorum diye kızıp duruyorsun ondan diyorumValla sana diyecek söz bulamıyorum nilgüş yaaa, ne zaman beğenmemişim seni. Sen gelemedin dediğin gibi o gelcek hakkımdan
ay isveç çok saçma bir diyetBen kuşhan a başladım bugün. İsveç iyi değil diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum?
sen bir karar versen ve ona sadık kalsan halledeceksin bu işi. Ama daha karar veremedin sanki:) ben olsam İsveç yapmam sevmiyorum ben o diyeti. Sabah kahvaltısı nerede ve bazı günlerinde de ciddi açsın.Ben isveç yapmak istiyorum, taşlıcak mısınız beni? motivasyona ihtiyacım var ama yaaa
Ben kuşhan a başladım bugün. İsveç iyi değil diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum?
ay isveç çok saçma bir diyetkuşhan yap
sen bir karar versen ve ona sadık kalsan halledeceksin bu işi. Ama daha karar veremedin sanki:) ben olsam İsveç yapmam sevmiyorum ben o diyeti. Sabah kahvaltısı nerede ve bazı günlerinde de ciddi açsın.
masallah yola devamMetabolizma hızıma yetişemiyorum :) şaka bir yana direnç kilosunu kırınca bir süre hızlı gidiyor biliyorsun. Şu an tam onu yaşıyorum. Hazır bu ivmeyi yakalamışken de hiç kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum.
Canim 100gr da olsa vermeliyiz , sabit kalana ceza var.Ben veremiyormuşum bir de
Seni 100gr eksik yaziyorym o zaman hedefte
İsveç yapıyorsan sabah yumurtayı unut canım sabah kahve ve kesmeşeker değil mi o.. benim İsveç başka diyorsan onu bilemem :)ben kahvaltıyı çok sallamıyorum, olmadı bi yumurta yerim proteinden zarar gelmezciyim biliosun :)
eşimde öğle yemeği yemiyo genelde, heralde sabahla öğleyi yer değiştirir yaparız birlikte.
Kuşanın sebze yemeği yok bir bak istersen listesineama isveç hızlı ve kesin sonuç verdiriyo, kısa süreli. bayrama ne kaldı şurda
kuşhana bakmam lazım, öyle 6 kaşık sebze yemeği falan yapamam ki şu an.
Senin de dönmene çok az kaldı kaptanım.oğlun ile daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum .masallah yola devam
Takılalım bacım yetti gari canıma:'(
O nasıl oluyor betüşcüm ya?
wendy bence de fancynancy ile kuşhan a başla bence de. Hem beraber motive olursunuz. nilsub sen de mi katılsan acep ?
İsveç yapıyorsan sabah yumurtayı unut canım sabah kahve ve kesmeşeker değil mi o.. benim İsveç başka diyorsan onu bilemem :)
Kuşanın sebze yemeği yok bir bak istersen listesine
Betüş spora başladın yıldız gibi parladın. Araya düğün girdi sadece eskiye döneceksin bu hafta. Nilgün canım sen de 76 ya gelip kaçamak yapmayacaksın ve çok daha altını göreceksin. İşte bu kadar :)benim de dimi :))nilsub gel bacım gel.... tutunamayanlar olarak beraber takılalım :))
bi bakayım madem kuşhana. benim döndüğüm yer eninde sonunda karatay/dukan arası oluyo gerçi ya
evet aynen o canım. o işi öğlen yapıcaz işte. sabah haşlanmış ıspanak hindi füme bişiler var işte. yapıpta kilo vermeyeni görmedim.
bakim kuzum.
Betüş spora başladın yıldız gibi parladın. Araya düğün girdi sadece eskiye döneceksin bu hafta. Nilgün canım sen de 76 ya gelip kaçamak yapmayacaksın ve çok daha altını göreceksin. İşte bu kadar :)
Ama benim bildiğim o diyette öğünleri yer değiştirmiyorsun. Bence o iyi bir diyet değil ya ben sevmiyorum. Senin gibi bir proteinci için de uygun değil bana göre
Hemde kilo verdiriyor bir günde -900 gördüğümü biliyorum kuşhandaanaaa kuşhanda simit var
Yok canım ben bu ara moni gibi takılacağım sıfır ekmek ve turu birde sadece cumadan cumaya tartılacağım yeter artık bıktım yemin ediyorumwendy bence de fancynancy ile kuşhan a başla bence de. Hem beraber motive olursunuz. nilsub sen de mi katılsan acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?