Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü paylaşayım bari :))

Sabah ; 2 dilim etimek, 1 dilim hindi füme 1 dilim light mozarella kuru nane ve dereotuyla, 5 zeytin

Ara ; 2 top dondurma.

Ara ; filitre kahve

Öğlen ; 6 kaşık etli nohut , 1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara : filitre kahve

Akşam ; 2 kase kabak çorbası, 4 kaşık yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara ; papatya çayı

3 litre su
Spor yok

eşimle de konuşayım karar veririz.

sanki 5 gün dukan atak yapar sonra karataya geçeriz gibi.
Bravo bravo ben dondurma yerken ve otururken rakibim neler yapıyor böyle. Canım ben de dün - saat yürüyüş yaptım ama seni etiketleneyi unuttum. Benim haneye yazarsın artık :)

tamam senin için akşam yazarım yapınca

başka benden spor isteyen var mı?
Atlayacak ipim bile yok alsam mı acaba ben de :) yeğenimle yakalamacılık oynuyordum ben de Türkiye'de. Çocukken sokakta hiç kilo almazdık mantığı ile ben de sitenin bahçesinde koşturuyordum onunla sürekli. Ama bence etkisi oluyordu. Çocukları bir spor aracı olarak kullanalım anneler. Kendi çocukluk gümlerimize dönelim :)

Gunaydinlar lydznp kolay gelsin canim bugun bizde oglumla birlikte sabah kahvaltisini yaptik regli olmam lazim migrenim tuttu herhalde aksama oluruz kg mu da ilk defa bu kadar arti gordum 73.3 oglumda 61 hadi bakalim gazamiz mubarek olsun
InşALLAH kaptanım. Birlikten kuvvet doğar. En kısa zamanda listede görüşelim

Bravo bravo ben dondurma yerken ve otururken rakibim neler yapıyor böyle. Canım ben de dün - saat yürüyüş yaptım ama seni etiketleneyi unuttum. Benim haneye yazarsın artık :)
AA ben bu mesajı fancynancy spor mesajından alıntılamak istemiştim. Sen şimdi benim rakibim değilsin @wendigo gelecek aylarda sana rakip olmayı hedefleyebilirim ama :) ileri vadeli motivasyon için iyi bir hedef olarak göründün şimdi gözüme :)

InşALLAH:)

Yeni gelebildim yaaa bu Umut'un her gün bir huyu çıkıyor artık habire kucakta durup etrafı kesfedecek beyefendi, malum gözleri açıldı :) kucakta o olunca telefonu elime almak zor oluyor tabi anca emzirirken ya da uyurken.

Şimdik mesajlara gecelim
Günaydın canım
Senin bizlere bir anne şefkati ile yaklaşacağından eminim. Cezalar bu nedenle anne sevgisi gibi besleyici geliştirici olacaktır :)
Evet artık cezalar ve ceza takibim gerçekten daha bi şefkatli :) bak beni bilenler bilir, cok fena kızardım eskiden. Kaçamaklı menü yazdı diye Feyzanur'u kovmuslugum var, sonra ne üzülmüştüm :) artık öyle değilim :)
Sana verilecek en güzel ceza 1 hafta elma yememek olabilir mesela.. morordek bence bunu değerlendirmelisin
Aaa evet süper fikir, elma güzeli elma yemeden duramaz
Dogru valla. Bi ara proteine dikkat ediyordum. Neyse ki elmam kalmadi. Ama yarin yola çikiyorum. 100 gr versem yeter bu hafta. Yoksa cezalar...
Sana verilecek ceza belli oldu bak ona göre ayağını denk al
anaaa kuşhanda simit var
Evet ya Kushan'ı yapmadım ama simit olduğu icin seviyorum

eşimle de konuşayım karar veririz.

sanki 5 gün dukan atak yapar sonra karataya geçeriz gibi.
Ya ne güzel eşinle diyet yapabiliyorsunuz, benimki hayatta yapmaz daha beni yoldan çıkarır

2 top dondurmayı nasıl yakmayı düşünüyorsun peki spor yoksa? Bugün spor günün değil mi o yüzden mi? Oyleyse de yarına 20 dk ekstra yürüyüş yazdım sana ceza :)

Ne yaptın kız seeennn niye tıkindin

Gülme sen de onu hedefle 60 lı kilolar pek cazip görünsün gözümüze :)) sanki bir çikolatalı pasta gibi, bir dondurma gibi, ya da cici bebe gibi.. işte sen anladın beni :)
Ben seni anladım da o pastalar o cicibebeler falan olmuyor şimdi. Açım zateeeennnnnn

Dondurmayı ara öğün yerine yendim sevgili ceza kraliçesi.. bugün onu yedim diye bir elma, 2 ceviz yemedim. Üstelik akşama da kabak çorbası içiyorum iki kase.. yağsız bir çorba, içinde sadece limon soğan domates kabak ve bol dereotu, nane olacak. Sence telafi etmiş olmaz mıyım ya? Olmaz dersen hemen ver cezamı koşu bandında alayım soluğu.. Şu an gayet iyi gidiyor kilo vermem dursun istemem. Sen ne dersen o :)

Ben seni anladım da o pastalar o cicibebeler falan olmuyor şimdi. Açım zateeeennnnnn
100 gr köfteni yedin mi bol salata ile :) 80 li kilolarda ben böyle aç hissettiğimde kendime "dünyaları yemişsin Deniz,artık aç olsan da tok olsan da yok sana ekstra bir şey derdim" dayanırdım suya :) 15 kilo verdim ama ne almışım arkadaş daha ancak yolun yarısındayım :)

Canım özlemin eşi izinliydi sanırım ondan pek yapamıyor. Takımın tüm sporcu kızları alın size bir yarış, sağlam bir motivasyon; bir imkansızı başarıp bu ay sporda özlemi geçebiliriz. Bu fırsat her zaman elimize geçmez :) yalnız geçen hafta Hatice de fena pedal çevirdi. Özlem'in yokluğunda atak yaptı sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…