Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oo benim dediğimde 3 meyve minimum 2 öğün :) bana asla iyi gelmez insülin direncim var ya tavan yapar kesin :)

bana da iyi gelmiyo meyveli diyet ya, bi ara kendimce meyve de yağ bile yok yağa dönüşmez diye yapmıştım, büyük hata. direkt meyve şekerinden alıyom ben kiloyu, malum ölçüm yok

Kizlar bugun şunu fark ettim: Yeşil cayı sabah aç karnina içince bagirsaklar çok hizli calisiyor. Ben aç karnina degil ara öğün olarak iciyordum. Bundan sonara aç karnina...

aa bende öyle yapim, gerçi bu ara kabızlık namına hiç sıkıntım yok ama dukanda öldüydüm.

ya bahane çok bende, bi ara ne güzel 1,5 saat yürüyodum şimdi hem kızıma bakmak hem yürümek zor geliyo. eşimde destek olmuo, çünkü arkamdan ağlıyo. arabasında da oturmuyo oynucam diye. o tırmanma şeysine çıkıp anne kurtar beni diye bağırıyo :) ne yapim spor olarak sen söyle. yoksa yarışırım büyük zevkle.

herkesi motive ediyorsun bi kendin uymuyorsun

aslında yaparsam kilo veriyorum, hatırlarsın belki nerdeyse 61 olana kadar hiç takılmadan pıtır pıtır verdim, bi 20 gün vitamin düştüğünden verememiştim, takviye alınca verdim yine.

onun bilinci var, istesem olacak ama isteyemiyorum.

aç gözlüyüm şu ara, kimse ye diye ısrar etmiyo ama bile bile kurabiye yedim geçen hemde 2 tane üstelik onun full yağdan yapıldığını bildiğim halde

kafada bitirmek lazım işi. yoksa hikaye.

ya diyetisyen listeleri dengeli olduğundan sırf sütle alakalı değildir, listen güzeldir muhtemelen.
Hayır sordu bana nelere ulaşabiliyorsun diye bende sut ve türleri fazla hayvanlarım var dedim sabah kalkınca hemen çıkıyorum dedim oda yanlış aç karnına sakın çıkma bir bardak süt iç o zaman dedi öğlen akşam normal diyetisyen listesi idi tbe falan

bile bile yapmıyoruz işte, yapsana madem. sabah yürüyüşü öncesi süt iç güzelce.

Tam iki saattir eşimin yeğenine Doğum günü hediyesi kitap almaya çalışıyorum. D&r ve banka beni çıldırttı buradan alıp güvercinin bacağına bağlasam daha kolay giderdi gerçekten. Onunla uğraşırken su da içmemişim bildiğin ağzım kurumuş. Bugün 2 top dondurma yedim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…