- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.261
Bende yarın sabah am karnına içeyim bari bakalım işe yarayacak mıKizlar bugun şunu fark ettim: Yeşil cayı sabah aç karnina içince bagirsaklar çok hizli calisiyor. Ben aç karnina degil ara öğün olarak iciyordum. Bundan sonara aç karnina...
Oo benim dediğimde 3 meyve minimum 2 öğün :) bana asla iyi gelmez insülin direncim var ya tavan yapar kesin :)
Kizlar bugun şunu fark ettim: Yeşil cayı sabah aç karnina içince bagirsaklar çok hizli calisiyor. Ben aç karnina degil ara öğün olarak iciyordum. Bundan sonara aç karnina...
wendy canim seni nasıl motive etsek ki? Diyette ya da sporda yarısabiliriz istersen. Şöyle düsun: Sadece iki gün güzel diyet ve spor yapacağim diye kandir. Sonra zaten bu kadar yol kat etmisken devamini getireyim bari, diyorsun
herkesi motive ediyorsun bi kendin uymuyorsun
wendy diyetisyen bana sabah aç karnına bir bardak süt vermişti içerken güzel kilo veriyordum aslında
Hayır sordu bana nelere ulaşabiliyorsun diye bende sut ve türleri fazla hayvanlarım var dedim sabah kalkınca hemen çıkıyorum dedim oda yanlış aç karnına sakın çıkma bir bardak süt iç o zaman dedi öğlen akşam normal diyetisyen listesi idi tbe falanya diyetisyen listeleri dengeli olduğundan sırf sütle alakalı değildir, listen güzeldir muhtemelen.
Hayır sordu bana nelere ulaşabiliyorsun diye bende sut ve türleri fazla hayvanlarım var dedim sabah kalkınca hemen çıkıyorum dedim oda yanlış aç karnına sakın çıkma bir bardak süt iç o zaman dedi öğlen akşam normal diyetisyen listesi idi tbe falan
Yok ya çok çok çok utandım düğünlerde herkes oynadı ben oynayamadım herkes incecik bu sefer kararlıyımbile bile yapmıyoruz işte, yapsana madem. sabah yürüyüşü öncesi süt iç güzelce.
Haha öyle değil diyetimi bozuyorum diye kızıp duruyorsun ondan diyorum
Yok ben kuşhan a başladım zaten canım, wendi için demiştim. O İsveç mi yapsam acaba diyordu da.ay isveç çok saçma bir diyetkuşhan yap
Bence deeeewendy bence de fancynancy ile kuşhan a başla bence de. Hem beraber motive olursunuz. nilsub sen de mi katılsan acep ?
O bana da biraz sıkıntı ama 2-3 günde bir yenebilir bence ya. Nilgüş te öyle yapmıştı, kilo verdim demişti.ama hiç meyve yok
Bence deeee
eşimle de konuşayım karar veririz.
sanki 5 gün dukan atak yapar sonra karataya geçeriz gibi.
Olabilir ben ekmek yemesem pek aramam o nedenle baş ağrısı olur mu bilmiyorumBaşım çok ağrıyor kh almadım diye mi acababir kaç gün zor oluyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?