Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 elma 2 ceviz yerine 2 top dondurma fazla ama akşamla dengeliyorsun madem hadi 10 dk fazladan yürü ne zaman yürürsen :)

Bende emin değilim hiç ekmeği kesmemiştim neyse kabak yemeği yaptım az bulgurlu sağlıklı kh alayım vicdan çorbasının çekilmemiş hali

Afiyet olsun canım. Ben de yağ,tuz ya da salça vs olmadan kabak yemeği yapıyorum artık. Domates soğan kabak limon ile.. çorbayı da öyle yapıyorum.

1 elma 2 ceviz yerine 2 top dondurma fazla ama akşamla dengeliyorsun madem hadi 10 dk fazladan yürü ne zaman yürürsen :)
fancynancy bir saat yürüşüm var canım. 10 dakika da cezam toplam 70 dakika 5,5 ya tın tın yürüdüm :)
Bu arada akşam yemeğimi şöyle yaptım;
Spordan önce iki kase çorba, spordan sonra yaklaşık 250 ml kefir(110 kalori) .. her ikisi de dereotu ve naneli..

Eklentiler

• IMG_1163.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 32

Ya Deniz gel geçte bu acı çabuk bitsin :)

Yine mi isvec? Yapma güzelim yazık. Denizin metobolizma diyetini yap işte. Hala isveç hâlâ isveç. Sonra nasıl toparlayacaksın?

Tamam yapmıyorum, bi yap diyen de çıkmadı :)

Menum
K. Önce Yesil cay
Kahvalti 3 yumurta
Öglen: 2yumurta 8yk yogurt salata
Ara Yesil cay
Aksam 8yk yogurt salata

832kalori, 32 karbonhidrat

Su: 1.5 litre
Spor: 1 saat yürüyüs, temizlik

Süper menü bayıldım :)

morordek canim aslinda hayırli bi ceza olur @wendigo canim söz veriyorum sana elmaya çok yuklenmeyecegim

İlk günden harikasın :)

Sabah peynır domates salatalık bıber 8 badem yoğurt
Öğlen 4 incir 1 sütlü nescafe
Aksam fırında tava, yoğurt, salgam, marul
Sade tkahvesi-1 kuru kayısı
2 lt su
30 dk yuruyüş

Wayy serveyim menü paylaşmış :)

Şalgam var yarın artı gelirsen hemen yakma gemileri.

Ben biraz zeytinyağı ve salça koydum.çokda tatsız tuzsuz bir şey olmasın diye :)
Bol kuru nane ve kuru dereotu atıyorum çok lezzetli geliyor bana. Bir de limon suyu ile pişiyor farklı bir tadı oldu.Ama herkesin damak zevki farklı bence ve azıcık tadı olmalı yemeğin. Sonuçta yediğin şey kabak yani.

Sabah peynır domates salatalık bıber 8 badem yoğurt
Öğlen 4 incir 1 sütlü nescafe
Aksam fırında tava, yoğurt, salgam, marul
Sade tkahvesi-1 kuru kayısı
2 lt su
30 dk yuruyüş
Canım toplam kalorine baktığında da günü kurtarır muhtemelen ama 4 incir biraz fazla olmuş sanki. Ama yanına sütlü nescafe de iyiymiş en azından kan şekerin hızla yükselmez.

Aaaa o da mı odem yapıyor bılmıyorsum bak kalorısındusuk dıye tercıh ettım
Vesıle cım 6-7 kg basıma bela oldu o yuzden
Kurtulmak ıstıyorum artık
Haftasonu serbesttı haftaıcı toparlayayım bıraz
Yarın tartılmayacagım cuma gunu ınş gorcez

Bende menümü paylaşayım :)

Sabah; yarım dilim kepekli ekmek, 3-4 zeytin, yarım kk süzme peynir şekersiz sütlü nescafe

Ara; 3 erik

Öğle; yarım porsiyon gibi tavuk sote, 3-4 yk yoğurt

Ara; 1 ekşi erik

Akşam; 1 yumurtadan soğanlı yumurta, 1/4 lavaş, 2-3 parça derisiz fırın tavuk.

Su; 2,5 lt + 1 lt yeşil çay

Spor; yürüyorum, muhtemelen 30 dk yürüyüş olacak.

Şalgam turşugil değil mi ya, tuzlu neticede diye düşündüm. Sağlıklı ama.

Seni gelip geçmeyeceğim sen devam edeceksin ben yakalamaya çalışacağım. Ve güzel olacak sen 1 kilo ver ben 1,5 vereyim ama :)

Tamam canım inşallah. 5'lerde buluşalım.

Süper menü ve bence erik konusunda elini korkak alıştırma yeşil erikse 1 porsiyon 6-7 tane sanırım.

Süper menü ve bence erik konusunda elini korkak alıştırma yeşil erikse 1 porsiyon 6-7 tane sanırım.

Ay yorumu bekliyodum bende :) yeşil ama biraz iri ve hafif tatlımsı erikti. Ondan abartmayım dedim, sınırım yok 2 kilo yerim yoksa. Nefis köreltmesi benimki.

Haftaıcı ıcın aksamdan kendıme lıste hazırlayacagım evvdekılere gore ona uyacagım inş
Dıyetısyen vermış gıbı dusuncem
Sonucta nerdeyse dıyetısyen kadar bılıyoruz

Bi diyetisyenden daha iyi tanıyoruz kendimizi.

Orası zaten son durak. Son durakta mutlu mesut ineriz bu zayıflama treninden :)

Ay inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…