- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.321
Tabii canım hepimiz birer diyetisyeniz neredeyse :)Haftaıcı ıcın aksamdan kendıme lıste hazırlayacagım evvdekılere gore ona uyacagım inş
Dıyetısyen vermış gıbı dusuncem
Sonucta nerdeyse dıyetısyen kadar bılıyoruz
İyi yapmışsın o zaman. Bu arada soğanlı yumurtaya bayılırım. Akşam fırın tavuğu 1 yumurta ile soğanlı yumurta beni doyurmaz diye yediysen, 2 de yumurta beyazı ekleyebilirsin. Ama canın çekti de yediysen afiyet olsun :) bir de lavaş seviyorsan tam buğday lavaşının yarısı 1 dilim ekmek ona göre tüketebilirsin. Beyazlardan daha sağlıklı hem.Ay yorumu bekliyodum bende :) yeşil ama biraz iri ve hafif tatlımsı erikti. Ondan abartmayım dedim, sınırım yok 2 kilo yerim yoksa. Nefis köreltmesi benimki.
Asitlı ıcecek tuketmıyoruz ayran ve salgam sadece kalorısı de dusuk olunca ıcıyoruz ama zararlıysa ıcmemŞalgam turşugil değil mi ya, tuzlu neticede diye düşündüm. Sağlıklı ama.
Tamam canım inşallah. 5'lerde buluşalım.
Hatta aksamdan lısteyı buraya yazacagım duzeltırsınız ıstersenız ne dersınızTabii canım hepimiz birer diyetisyeniz neredeyse :)
Cok severım 14 de yerdımCanım toplam kalorine baktığında da günü kurtarır muhtemelen ama 4 incir biraz fazla olmuş sanki. Ama yanına sütlü nescafe de iyiymiş en azından kan şekerin hızla yükselmez.
Bence acılı şalgam içiyorsan ve sonrasında bol su içersen sorun olmaz. Ben acılı içemiyorum mesela , şalgam da tuzlu olduğu için ödem tutuyor sanırım. Ama zaten her gün içmiyorsun. Zaten yarın + bile olsan ödemse gidecek, yeter ki kilo alacağın bir şey olmasın..Asitlı ıcecek tuketmıyoruz ayran ve salgam sadece kalorısı de dusuk olunca ıcıyoruz ama zararlıysa ıcmem
Ben de severim ama 1 porsiyon 1 incir olduğu için genelde uzak duruyorum. Bulaştığıma değmez diyorum ananas yiyorum, o da epey tatlı ve kalorisi daha düşük.. 2 parmak kalınlığında ananas 1 porsiyon..Cok severım 14 de yerdım
Biliyor musun ben de çoğu zaman senin gibi yapıyorum. Yarın ne yiyeceğimi bir gün önceden planlamış oluyorum. önceden planlamak daha iyi oluyor bence. Mesela yarın öğlen tavuk, (hava güzel olursa mangalda tavuk göğü,kötü olursa tencerede derisiz baget) ,akşama da yoğurt şeftali çiya tohumu yemeyi düşünüyorum.Hatta aksamdan lısteyı buraya yazacagım duzeltırsınız ıstersenız ne dersınız
Salgamı cıkardımSabah sımıt, peynır, domates salatalık, bıber
Yesılcay
Öğlen ton balıklı salata, salgam
Sutlu nescafe, 8 badem
30 dk yuruyus, soda
Aksam yesıl fasulye, yoğurt
2,5 lt su
Sade tkahvesı
Sızce nasıll
Süpersin :)fancynancy bir saat yürüşüm var canım. 10 dakika da cezam toplam 70 dakika 5,5 ya tın tın yürüdüm :)
Bu arada akşam yemeğimi şöyle yaptım;
Spordan önce iki kase çorba, spordan sonra yaklaşık 250 ml kefir(110 kalori) .. her ikisi de dereotu ve naneli..
Veee wendi menü paylasiyorduuuu :) ben beğendim menünü :)Bende menümü paylaşayım :)
Sabah; yarım dilim kepekli ekmek, 3-4 zeytin, yarım kk süzme peynir şekersiz sütlü nescafe
Ara; 3 erik
Öğle; yarım porsiyon gibi tavuk sote, 3-4 yk yoğurt
Ara; 1 ekşi erik
Akşam; 1 yumurtadan soğanlı yumurta, 1/4 lavaş, 2-3 parça derisiz fırın tavuk.
Su; 2,5 lt + 1 lt yeşil çay
Spor; yürüyorum, muhtemelen 30 dk yürüyüş olacak.
Zararlı değil canım ama ödem tutabilir bol su iç bi de persembe içme istersen :)Asitlı ıcecek tuketmıyoruz ayran ve salgam sadece kalorısı de dusuk olunca ıcıyoruz ama zararlıysa ıcmem
Guzel bence veysisimSabah sımıt, peynır, domates salatalık, bıber
Yesılcay
Sutlu nescafe, 8 badem
30 dk yuruyus, soda
2,5 lt su
Sade tkahvesı
Sızce nasıll
Bence soda ya da şalgam olmalı ikisi de tuzlu. Bir de simit ne kadar yiyeceksin 1/4 simit 1 dilim ekmek ona göre hesaplamalısınSabah sımıt, peynır, domates salatalık, bıber
Yesılcay
Sutlu nescafe, 8 badem
30 dk yuruyus, soda
2,5 lt su
Sade tkahvesı
Sızce nasıll
Canim spor amacli olmasada bol bol yurudum.Paylasim mi?Şşştttt0zlem orticim spor ve menü paylaşmıyor musun son günlerde?
Kızlar bir egeli, bir dennisgo nun sporları var liste de, ben mi atladım acaba? Ayşecim senin 15 dk yürüyüşünü ekledim tabisi de :)
Surekli gorumcemede gidiyoruz bebisin yanina kalabalikta kahvalti,aksam yemekleri ne varsa yiyorum ve iciyorum.Canım özlemin eşi izinliydi sanırım ondan pek yapamıyor. Takımın tüm sporcu kızları alın size bir yarış, sağlam bir motivasyon; bir imkansızı başarıp bu ay sporda özlemi geçebiliriz. Bu fırsat her zaman elimize geçmez :) yalnız geçen hafta Hatice de fena pedal çevirdi. Özlem'in yokluğunda atak yaptı sanki :)
Sımıtı tam yıyecegımBence soda ya da şalgam olmalı ikisi de tuzlu. Bir de simit ne kadar yiyeceksin 1/4 simit 1 dilim ekmek ona göre hesaplamalısın
Evet canım çok haklısın artık seni rahatsız etmiyorsa karar aşaması gelmiş. Eğer ki sil baştan başlarsan bence şu an aldıklarını da hızlı vereceksin bir haftada alınan çabuk gider fakat yerleşirse epey zaman ve emek gerekebilir.Surekli gorumcemede gidiyoruz bebisin yanina kalabalikta kahvalti,aksam yemekleri ne varsa yiyorum ve iciyorum.
Şu bir kac gunde cola icmekten oyle bir tiksindim ki bugun disarda yedik ayran istedim oh be dedim ayran gibisi yokmus.
1 dürüm donerin yarisina gelmeden midem agriyordu yeter yeme sinyali geliyordu bugun hepsini yedim bitirdim o sinyal gelmedi şu an tam sınırdayım ya boyle devam edip kilo alicam yada silbastan baslayacam.
Tüm ekmekleri sabah yemiş gibi olacaksın bence güzel menü. Şimdiden afiyet olsunSımıtı tam yıyecegım
Salgamı cıkardım sodayı bırakıyorum
Yedim ama doymadımmmm nalçak oreo beni baştan çıkardı iki tanecik yedim. Aramızda kalsın taam mı100 gr köfteni yedin mi bol salata ile :) 80 li kilolarda ben böyle aç hissettiğimde kendime "dünyaları yemişsin Deniz,artık aç olsan da tok olsan da yok sana ekstra bir şey derdim" dayanırdım suya :) 15 kilo verdim ama ne almışım arkadaş daha ancak yolun yarısındayım :)
Senin taktiği uygulamalıyım, yediklerine say diyeyim kendime.100 gr köfteni yedin mi bol salata ile :) 80 li kilolarda ben böyle aç hissettiğimde kendime "dünyaları yemişsin Deniz,artık aç olsan da tok olsan da yok sana ekstra bir şey derdim" dayanırdım suya :) 15 kilo verdim ama ne almışım arkadaş daha ancak yolun yarısındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?