Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay yorumu bekliyodum bende :) yeşil ama biraz iri ve hafif tatlımsı erikti. Ondan abartmayım dedim, sınırım yok 2 kilo yerim yoksa. Nefis köreltmesi benimki.
İyi yapmışsın o zaman. Bu arada soğanlı yumurtaya bayılırım. Akşam fırın tavuğu 1 yumurta ile soğanlı yumurta beni doyurmaz diye yediysen, 2 de yumurta beyazı ekleyebilirsin. Ama canın çekti de yediysen afiyet olsun :) bir de lavaş seviyorsan tam buğday lavaşının yarısı 1 dilim ekmek ona göre tüketebilirsin. Beyazlardan daha sağlıklı hem.
 
Asitlı ıcecek tuketmıyoruz ayran ve salgam sadece kalorısı de dusuk olunca ıcıyoruz ama zararlıysa ıcmem
Bence acılı şalgam içiyorsan ve sonrasında bol su içersen sorun olmaz. Ben acılı içemiyorum mesela , şalgam da tuzlu olduğu için ödem tutuyor sanırım. Ama zaten her gün içmiyorsun. Zaten yarın + bile olsan ödemse gidecek, yeter ki kilo alacağın bir şey olmasın..
 
Hatta aksamdan lısteyı buraya yazacagım duzeltırsınız ıstersenız ne dersınız
Biliyor musun ben de çoğu zaman senin gibi yapıyorum. Yarın ne yiyeceğimi bir gün önceden planlamış oluyorum. önceden planlamak daha iyi oluyor bence. Mesela yarın öğlen tavuk, (hava güzel olursa mangalda tavuk göğü,kötü olursa tencerede derisiz baget) ,akşama da yoğurt şeftali çiya tohumu yemeyi düşünüyorum.
 
Süpersin :)
Veee wendi menü paylasiyorduuuu :) ben beğendim menünü :)
Asitlı ıcecek tuketmıyoruz ayran ve salgam sadece kalorısı de dusuk olunca ıcıyoruz ama zararlıysa ıcmem
Zararlı değil canım ama ödem tutabilir bol su iç bi de persembe içme istersen :)
Sabah sımıt, peynır, domates salatalık, bıber
Yesılcay
Öğlen ton balıklı salata, salgam
Sutlu nescafe, 8 badem
30 dk yuruyus, soda
Aksam yesıl fasulye, yoğurt
2,5 lt su
Sade tkahvesı

Sızce nasıll
Guzel bence veysisim
 
Sabah sımıt, peynır, domates salatalık, bıber
Yesılcay
Öğlen ton balıklı salata, salgam
Sutlu nescafe, 8 badem
30 dk yuruyus, soda
Aksam yesıl fasulye, yoğurt
2,5 lt su
Sade tkahvesı

Sızce nasıll
Bence soda ya da şalgam olmalı ikisi de tuzlu. Bir de simit ne kadar yiyeceksin 1/4 simit 1 dilim ekmek ona göre hesaplamalısın
 
Canim spor amacli olmasada bol bol yurudum.Paylasim mi?
Menulerim hic ic acici degil. Kilomda 78 civariydi sabah.
 
Surekli gorumcemede gidiyoruz bebisin yanina kalabalikta kahvalti,aksam yemekleri ne varsa yiyorum ve iciyorum.
Şu bir kac gunde cola icmekten oyle bir tiksindim ki bugun disarda yedik ayran istedim oh be dedim ayran gibisi yokmus.
1 dürüm donerin yarisina gelmeden midem agriyordu yeter yeme sinyali geliyordu bugun hepsini yedim bitirdim o sinyal gelmedi şu an tam sınırdayım ya boyle devam edip kilo alicam yada silbastan baslayacam.
 
Evet canım çok haklısın artık seni rahatsız etmiyorsa karar aşaması gelmiş. Eğer ki sil baştan başlarsan bence şu an aldıklarını da hızlı vereceksin bir haftada alınan çabuk gider fakat yerleşirse epey zaman ve emek gerekebilir.
 
Yedim ama doymadımmmm nalçak oreo beni baştan çıkardı iki tanecik yedim. Aramızda kalsın taam mı
 
Senin taktiği uygulamalıyım, yediklerine say diyeyim kendime.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…