- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.341
Şalgam hariç gayet güzel görünüyor. Tuz vücutta ödem tutar ya, bugün içmişsin zaten bence yarın başka bir şey iç onu yerine. Maden suyu içebilirsin.Sabah sımıt, peynır, domates salatalık, bıber
Yesılcay
Öğlen ton balıklı salata, salgam
Sutlu nescafe, 8 badem
30 dk yuruyus, soda
Aksam yesıl fasulye, yoğurt
2,5 lt su
Sade tkahvesı
Sızce nasıll
YaaaaCanim spor amacli olmasada bol bol yurudum.Paylasim mi?
Menulerim hic ic acici degil. Kilomda 78 civariydi sabah.
Alçak oreolu lar düşün şu kızın yakasından o diyet yapıyor ve kaçamaklar çok spor gerektiriyor.saat geç oldu deme mutlaka yak bence onu..yarına kalmasın bence :)Yedim ama doymadımmmm nalçak oreo beni baştan çıkardı iki tanecik yedim. Aramızda kalsın taam mı
Ben çok faydasını görüyorum. Bir de şöyle bir şey yapıyorum ;Senin taktiği uygulamalıyım, yediklerine say diyeyim kendime.
Yürüyüş süper olmuş . Seni yürüyüş zorlamadı değil mi iyisin?Iyi geceler kizlar cocuklar evde olunca pek giremedim bugun menumuz fena degildi aksam oglusu da aldim 1 saat tempolu yurudu bakalim 20 gun sonra bizde durum ne olacak
Sporun hala devam etmesi mükemmel oreo ları spor ile yakıp diyetin ikinci gününe konsantre olmalısın. Bence çok iyi sonuçlar alacaksın. Kaçamağı o gün yakınca bir süre sonra kaçamak miktarı da azalıyor benceKahvaltı
1 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara
2 fincan filtre kahve birazcık yarın yağlı süt ekledim ikisine de.
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Domates - salatalık söğüş
Ara
Yeşil çay
Gece
7 köfte
Bol salata
1 bardak ayran
Gece
2 oreo
Su ve sporumu daha sonra yazacağım. Hepsini bitireyim öyle.
Canım ne kadar yürüyebildin?Bende menümü paylaşayım :)
Sabah; yarım dilim kepekli ekmek, 3-4 zeytin, yarım kk süzme peynir şekersiz sütlü nescafe
Ara; 3 erik
Öğle; yarım porsiyon gibi tavuk sote, 3-4 yk yoğurt
Ara; 1 ekşi erik
Akşam; 1 yumurtadan soğanlı yumurta, 1/4 lavaş, 2-3 parça derisiz fırın tavuk.
Su; 2,5 lt + 1 lt yeşil çay
Spor; yürüyorum, muhtemelen 30 dk yürüyüş olacak.
Yok bırakmadım yarına vallaAlçak oreolu lar düşün şu kızın yakasından o diyet yapıyor ve kaçamaklar çok spor gerektiriyor.saat geç oldu deme mutlaka yak bence onu..yarına kalmasın bence :)
Süpersin vallaBen çok faydasını görüyorum. Bir de şöyle bir şey yapıyorum ;
Dün eşimle maçtan çıkınca hemen stadın orada mükemmel hamburger yapan bir yer var ve ben bayılırım. akşam öğününü kaçırmama rağmen yemedim. Hem akşam olduğu için hem direnç kilomu yeni kırdığım için. Ama biliyorum ki korumada olsan içinde sos olmadan yersin istersen. Eşime diyorum ki bugün, ben hala o hamburgeri çok seviyorum, ideal kiloya gelince de arada bir yiyebilirim eve gelip bir saat Sporla da yakarım. Böyle şeyler söylemek beni hem durduruyor hem de motive ediyor. Yani o mükemmel tat bana ömür boyu yasak değil öte yandan ömür boyu serbest de değil..
Yarın diyetin ikinci günü, alçak kaçamakların aklını çelmesine iZin verme. Yaptığın sporun seni eksilere taşımasını izlerken arkana yaslan ve diyet menündeki yiyecekleri atıştır keyifle :)Yok bırakmadım yarına valla
Seni seviyorum diyebilir miyimYarın diyetin ikinci günü, alçak kaçamakların aklını çelmesine iZin verme. Yaptığın sporun seni eksilere taşımasını izlerken arkana yaslan ve diyet menündeki yiyecekleri atıştır keyifle :)
Eveeettt, yarın diyetin ikinci günü ve ben kaçamak yapmak istemiyorum çünkü yarın eliptik yapmayacağım sadece karın, kol, bacak çalışacağım. Kaçamak yapmazsam eliptikte yapmak zorunda kalmammmm.Yarın diyetin ikinci günü, alçak kaçamakların aklını çelmesine iZin verme. Yaptığın sporun seni eksilere taşımasını izlerken arkana yaslan ve diyet menündeki yiyecekleri atıştır keyifle :)
vay vay vay.. ideal kiloda jimnastik de ne yakışır sana.. hadi o zaman yarın ideal kiloya bir adım daha yaklaşacağın bir gün olsun canımEveettty günün kapanışı;
2 Lt su bitirdim.
45 dk eliptik, 3 dk nefes çalışması, 32+15 dk ağırlıkla kol, iç bacak ve karın çalışmaları sonlanmıştır. Bünyeye hayırlı bol yağ yakmalı olsun
Ben kardiyo sevmiyorum onu anladım. Böyle yürüyüştü, çok nefes nefese kalmadan yaptığım eliptikti, esnemeli gerilmeli sporlar daha cazip geliyor. Çocuklar büyüdüğünde jimnastiğe bile başlayabilirim bu gidişle
Sen zaten koşuyorsun hedefe tatlım, yine de o güzel dileklerin aynısını senin için de diliyorummmm. Yatıyım artık, canım iyi geceler ben kaçar. Yarın görüşmek üzere.vay vay vay.. ideal kiloda jimnastik de ne yakışır sana.. hadi o zaman yarın ideal kiloya bir adım daha yaklaşacağın bir gün olsun canım
Madem benden koç olur bir adım ileri götüreyim kendini negatif ile değil pozitif cümleler ile kodlamayı dene. Böyle olunca diyet sürecini daha güçlü daha pozitif geçiriyorsun.E
Eveeettt, yarın diyetin ikinci günü ve ben kaçamak yapmak istemiyorum çünkü yarın eliptik yapmayacağım sadece karın, kol, bacak çalışacağım. Kaçamak yapmazsam eliptikte yapmak zorunda kalmammmm.
Buna dair birşeyler okurum belki Fransızcayı söktüğümde. Güzel bir öneri ben düşüneyim bunu.çok teşekkür ederim cidden. Belki benim işim bu olmalı gerçekten de.Seni seviyorum diyebilir miyim
Senden acayip diyet koçu olur bak söyleyeyim. Çok güzel ve olumlu yaklaşımların insanı cesaretlendiriyor Denizcim. Bence sen buna odaklan, hem severek yapacağın bir iş hemde çağın hastalığı kilo problemleri ile uğraşırken hiiiççç işsiz kalmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?