Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah sımıt, peynır, domates salatalık, bıber
Yesılcay
Öğlen ton balıklı salata, salgam
Sutlu nescafe, 8 badem
30 dk yuruyus, soda
Aksam yesıl fasulye, yoğurt
2,5 lt su
Sade tkahvesı

Sızce nasıll
Hatırlıyormusunuz kızlar moni ve oynakbasi34 1 hafta soda içmişlerdi de yağdan almışlardı. Sibel sodadan demişti. Sodayı da çok tüketmesek mi?

Gunaydinlarr
Aksam yatmadan misir puskulu ve kiraz sapi kaynatip icmistim 1 kupa sabah tarti yuzumu guldurdu 500 gr gitmis sanirim bir kismi regli odemi bu kilonun
Yürüyüş süper olmuş . Seni yürüyüş zorlamadı değil mi iyisin?
Yok canim zorlamadi dun fizyoterapist kol egzersizlerine yeniden baslatti onlara da basladim bir heves geldi oglusumd a 200 gr vermis hadi bakalim bende size hesap verecegim

Günaydınlaar
Yedim ama doymadımmmm nalçak oreo beni baştan çıkardı iki tanecik yedim. Aramızda kalsın taam mı
Neyse ki sonraki mesajlarda o oreoyu yaktığını gördüm yoksa fena sopalayacaktim seni :) hani kaçamak yoktu artık bu hafta? Pazar günü yemişsin yiyeceğini artık irade zamanı, en azından cumaya kadar bi sabret :)
Denizcim cidden sen bu işi çözmüşsün. Böyle düşünürsen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın ve korumada da sıkıntı yaşamazsın :)

18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 72,9 >> ??

@servey >> 71,6 >> ??

@inatettimolacak >> 59,6 >> ??

@moni >> 86,5 >> muaf

@fancynancy >> 73,5>> 72 !!!

@lydznp >> 82,2 >> 82.0

@dennisgo >> 74,0 >> 72

@Egeliegeli >> 64,5 >> 63,5

morordek >> muaf

@nilsub >> 76,1 >> ??

@wendigo >> 66,6 >> 65

@0zlem >>76 >> 74.6

lalemisal >> ?? >> ??

@btlbetul >> 67,2 >> 67,1

@fyzanur >>72,2>> ??

Cikilatacanavari >> 78,5 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 72,9 >> ??

@servey >> 71,6 >> ??

@inatettimolacak >> 59,6 >> ??

@moni >> 86,5 >> muaf

@fancynancy >> 73,5>> 72 !!!

@lydznp >> 82,2 >> 82.0

@dennisgo >> 74,0 >> 72

@Egeliegeli >> 64,5 >> 63,5

morordek >> muaf

@nilsub >> 78.5 >> ??

@wendigo >> 66,6 >> 65

@0zlem >>76 >> 74.6

lalemisal >> ?? >> ??

@btlbetul >> 67,2 >> 67,1

@fyzanur >>72,2>> ??

Cikilatacanavari >> 78,5 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

Merhaba kızlar

ya denizcim ben çoook geç tanıştım soğanlı yumurtayla, sanırım aşık oldum, bu kadar basit ama lezzetli bişi var mı dünyada yaww :) 1 ay bile olmadı yiyeli ama o kadar sık yapıyorum ki.

fırın tavuk biraz yağlı geldi gözüme, canım da istemedi, bi kaç parça aldım ondan. asıl istediğimden yedim bende :)

Asitlı ıcecek tuketmıyoruz ayran ve salgam sadece kalorısı de dusuk olunca ıcıyoruz ama zararlıysa ıcmem

kuzumm şalgam zararlı olur mu hiç, oldukça sağlıklı ve faydalı. sadece tuzlu olduğundan bol su içmen lazım ertesi gün artı gelirsen de takılmaman lazım.

Veee wendi menü paylasiyorduuuu :) ben beğendim menünü :)

ayhh şımardım

Canım ne kadar yürüyebildin?

ya öyle aşırı tempolu akıcı bi yürüyüş olmadı ama en azından evde oturmadım, yarım saat kadar hafif terletmiş. dukan bile ilk gün 20 dk diyo sonra 30 dk ya çıkıyo.

Tesekkurler canim nilsub
Canim mutlaka bildirim yaparim. wendy Ama bugun de 64.5kg Anlamadim bu işi. Sanirim cuma bana ceza var

canım muhtemelen sıkılaşıyosun şu an. kendimden biliyorum sabit olduğumda sinir oluyodum ama gören çok zayıflamışsın diyodu. ölçü almış mıydın? almadıysan bugünden itibaren al bak bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…