- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.361
Hatırlıyormusunuz kızlarSabah sımıt, peynır, domates salatalık, bıber
Yesılcay
Öğlen ton balıklı salata, salgam
Sutlu nescafe, 8 badem
30 dk yuruyus, soda
Aksam yesıl fasulye, yoğurt
2,5 lt su
Sade tkahvesı
Sızce nasıll
Bırak artık sporu kas yapıyosun o yüzden kg veremiyorsun istediğin gibi yürüyüş yap sadece
Bizden de ücret talep ediyormuşsunBuna dair birşeyler okurum belki Fransızcayı söktüğümde. Güzel bir öneri ben düşüneyim bunu.çok teşekkür ederim cidden. Belki benim işim bu olmalı gerçekten de.
Online diyetisyenler var ya onlar gibi. Iyi fikir aslinda :)Bizden de ücret talep ediyormuşsun
Yapmazsın dimiOnline diyetisyenler var ya onlar gibi. Iyi fikir aslinda :)
Sayin danışanım banka hs numaram aşağıda. Lütfen ödemenizi yapınız.
Yok canim zorlamadi dun fizyoterapist kol egzersizlerine yeniden baslatti onlara da basladim bir heves geldi oglusumd a 200 gr vermis hadi bakalim bende size hesap verecegimYürüyüş süper olmuş . Seni yürüyüş zorlamadı değil mi iyisin?
Neyse ki sonraki mesajlarda o oreoyu yaktığını gördüm yoksa fena sopalayacaktim seni :) hani kaçamak yoktu artık bu hafta? Pazar günü yemişsin yiyeceğini artık irade zamanı, en azından cumaya kadar bi sabret :)Yedim ama doymadımmmm nalçak oreo beni baştan çıkardı iki tanecik yedim. Aramızda kalsın taam mı
Denizcim cidden sen bu işi çözmüşsün. Böyle düşünürsen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın ve korumada da sıkıntı yaşamazsın :)Ben çok faydasını görüyorum. Bir de şöyle bir şey yapıyorum ;
Dün eşimle maçtan çıkınca hemen stadın orada mükemmel hamburger yapan bir yer var ve ben bayılırım. akşam öğününü kaçırmama rağmen yemedim. Hem akşam olduğu için hem direnç kilomu yeni kırdığım için. Ama biliyorum ki korumada olsan içinde sos olmadan yersin istersen. Eşime diyorum ki bugün, ben hala o hamburgeri çok seviyorum, ideal kiloya gelince de arada bir yiyebilirim eve gelip bir saat Sporla da yakarım. Böyle şeyler söylemek beni hem durduruyor hem de motive ediyor. Yani o mükemmel tat bana ömür boyu yasak değil öte yandan ömür boyu serbest de değil..
Güle güle hayırlı yolculuklar :)Gunaydin kizlar. Birazdan yola cikiyorum. Internet hakkim oldugu surece yazacagim.
Gunaydin kizlar. Birazdan yola cikiyorum. Internet hakkim oldugu surece yazacagim.
İyi yapmışsın o zaman. Bu arada soğanlı yumurtaya bayılırım. Akşam fırın tavuğu 1 yumurta ile soğanlı yumurta beni doyurmaz diye yediysen, 2 de yumurta beyazı ekleyebilirsin. Ama canın çekti de yediysen afiyet olsun :) bir de lavaş seviyorsan tam buğday lavaşının yarısı 1 dilim ekmek ona göre tüketebilirsin. Beyazlardan daha sağlıklı hem.
Asitlı ıcecek tuketmıyoruz ayran ve salgam sadece kalorısı de dusuk olunca ıcıyoruz ama zararlıysa ıcmem
Veee wendi menü paylasiyorduuuu :) ben beğendim menünü :)
Canım ne kadar yürüyebildin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?