- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.621
21 zeytin mi? 6tn zeytin 1cay kaşığı yağ yapıyordu 3cay kaşığı yağ yaniIyi geceler kizlar
Menum
Sabah: Biraz peynir 2 yumurta 21zeytin 5bardak cay
Öglen: 1bardak ayran
Aksam: 6domates
Su: 1.5 litre
Spor: 1 saat yürüyüs
Daha öncede söyledik ama kız böyle. Hayat boyunca boyle beslenilmez. Kilo alacak vermek için yine böyle beslenecek. Mısır bir döngü devam edip gidecek.Kuzucum sen bir şey yemiyorsun ki ama. Ayranla domatesle geçiştirip verdiğin kilolar normal yeme faslına geçtiğinde tekrar geri gelmesin? Fotosentezle mi yaşıyorsun ne yapıyorsun valla anlamıyorum ya, ben bu kadarcık öğünle bırak spor yapmayı ayakta bile duramam. Ben uzman değilim ama bana sağlıksız geliyor beslenme şeklin tatlım. Biraz normale dönmelisin, vücudun içinde sağlıklı değil, vitamin mineral hiçbir şey almıyorsun. Yani geçici olarak seni mutlu edebilir açlığın ama hasta bile olur insan. Ne olur biraz dikkat et canım. Pişmiş sebze yemeği falan da yemiyorsun. Et yemiyorsun. Yumurtayla hayat mı geçermiş? Kızmaya başlıyorum valla heeeeee
Günaydın ortim. Uzun zamandir sabahları yoktunGünaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah
Yürüdüm şimdi geldim nasıl terledim bol bol su içtim sıra kahvaltıdaGünaydın ortim. Uzun zamandir sabahları yoktun
Ama zeytinden bir zarar geleceğini düşünmüyorum Karatay cıyım ben21 zeytin mi? 6tn zeytin 1cay kaşığı yağ yapıyordu 3cay kaşığı yağ yani
Canım Karatay tamam da mantık olarak yağ yakmak istiyorsan yağa bir sınır koymak lazım. Ayrıca Karatay sağlıklı beslenmekten bahsediyor kilo vermek değil. Kendisi itiraf etti kitaplar satsın diye diyet kelimesini kullandık diye. Sen sağlıklı yaşarsan kilo verirsin mantığında. Yanlış değil ama vermen gereken 10kg ve altındaysa Karatay çok da mantıklı gelmiyor bana. Ama koruma döneminde uygulanabilir.Ama zeytinden bir zarar geleceğini düşünmüyorum Karatay cıyım ben
Ooh yansın yağlar süpersin :)morordek canım, canlı canlı sana gelsin, cezamı çekiyorum patron
Eki Görüntüle 2034406 40 a kadar yolum var gidebilirsem tabiiiiii
Gerçekten 21 zeytin nedir? 21 tane zeytin yiyeceğine domates ye, salatalık ye yanında. Kızlar da demiş zaten böyle beslenilmez. Tek bir besinden hunharca yiyorsun genelde. 4 yumurta, 6 elma gibi. Bence cesitlendir yediklerini. Aksam da 6 domates yemişsin. Anlayamadim cidden..Iyi geceler kizlar
Menum
Sabah: Biraz peynir 2 yumurta 21zeytin 5bardak cay
Öglen: 1bardak ayran
Aksam: 6domates
Su: 1.5 litre
Spor: 1 saat yürüyüs
Sorma yaşımız başımızda var yani 18'lik çıtır değiliz
İyi bari, güzelce birşeyler ye de bizde rahat edelimCanim , koşurmaca vs. yemeğe firsat olmadi. Sabah güzel bir kahvalti bizi bekliyor
Günaydın canım, sana daaaa.Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah
GünaydınGünaydınlar
GünaydınnnnnGünaydın kızlar
Ooh yansın yağlar süpersin :)
Gerçekten 21 zeytin nedir? 21 tane zeytin yiyeceğine domates ye, salatalık ye yanında. Kızlar da demiş zaten böyle beslenilmez. Tek bir besinden hunharca yiyorsun genelde. 4 yumurta, 6 elma gibi. Bence cesitlendir yediklerini. Aksam da 6 domates yemişsin. Anlayamadim cidden..
Günaydınnnnn, anne üşümez, anne uyumaz, anne acıkmaz, anne hasta olaaaaammmmaaaazzzzzSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Dün bütün gün kızlarla uğraştım ( biri gerçekten hasta diğeride hasta ayağına yatıyordu ve devamlı kapıştılarKoltuğu açıp hasta yatağı yaptım hatunlara ama bu seferde git öte gel beri kavgası yaptılar )
Akşam üzere de hep birlikte bir hava alalım dedik dışarda yemek yedik
Büyük kız şükür biraz daha iyi ama sabahda bizim sahte hasta cidden hasta oldueee olacağı oydu ablasının dibinden ayrılmadı
Burnu tıkandı ve görünüşe göre oda ablası gibi olacak
Gerçi bende hasta olacak gibi hissediyorum kendimiHemen ıhlamur koydum ateşe bol limonlu içerim bende artık
Yarın Sibel günü olduğu için bugün dahada dikkatli olmam gerekiyor
Gerçi bu hafta hiç vermemiş olursam şaşırmam çünkü hep eksik yaptım listeyi kızlara dalmaktan
Yinede pes etmek yok aynen devam
Ay ben var ya 18'imde 48 kiloydum:) anam ne günlermiş18 imde de çıtır değildim ki :)))
Kuşan yaradı sana hadi bakalımBugün tartıda gördüğüm rakam aynen böyle yapmama sebep oldu
Amaaaaa sölemicem, yarın daha fazla falan çıkarım sinir olurum
Bence yarın da güzel bi sayı görürsün Kushan'a devam :)Bugün tartıda gördüğüm rakam aynen böyle yapmama sebep oldu
Bugün de kuşhan a devam yarın daha da eksi olacak muhtemelen..Bugün tartıda gördüğüm rakam aynen böyle yapmama sebep oldu
Günaydınnnnn, anne üşümez, anne uyumaz, anne acıkmaz, anne hasta olaaaaammmmaaaazzzzz
Kuzucuklarına çok geçmiş olsun, sende kendine dikkat et bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?