Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok Artık canım sende yaaa, doktor bu, lafını esirgemez onlar merak etme, biraz kilo ver derdi istese.

18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 72,9 >> ??

@servey >> 71,6 >> ??

@inatettimolacak >> 59,6 >> ??

@moni >> 86,5 >> muaf

@fancynancy >> 73,5>> 72 !!!

@lydznp >> 82,2 >> 82.0

@dennisgo >> 74,0 >> 72

@Egeliegeli >> 64,5 >> 63,5

morordek >> muaf

@nilsub >> 78.5 >> ??

@wendigo >> 66,6 >> 65

@0zlem >>76 >> 74.6

lalemisal >> ?? >> ??

@btlbetul >> 67,2 >> 67,1

@fyzanur >>72,2>> ??

Cikilatacanavari >> 78,5 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

Iyi geceler kizlar
Menum
Sabah: Biraz peynir 2 yumurta 21zeytin 5bardak cay
Öglen: 1bardak ayran
Aksam: 6domates
Su: 1.5 litre
Spor: 1 saat yürüyüs
Kuzucum sen bir şey yemiyorsun ki ama. Ayranla domatesle geçiştirip verdiğin kilolar normal yeme faslına geçtiğinde tekrar geri gelmesin? Fotosentezle mi yaşıyorsun ne yapıyorsun valla anlamıyorum ya, ben bu kadarcık öğünle bırak spor yapmayı ayakta bile duramam. Ben uzman değilim ama bana sağlıksız geliyor beslenme şeklin tatlım. Biraz normale dönmelisin, vücudun içinde sağlıklı değil, vitamin mineral hiçbir şey almıyorsun. Yani geçici olarak seni mutlu edebilir açlığın ama hasta bile olur insan. Ne olur biraz dikkat et canım. Pişmiş sebze yemeği falan da yemiyorsun. Et yemiyorsun. Yumurtayla hayat mı geçermiş? Kızmaya başlıyorum valla heeeeee

Su iç uyu bence sabah artıkk

Kaatılıyorum sana canım haklısın
Gecıcı olarak verır ama hızlıca gerı alır onu bırak ekden ayaktan duser allah korusun

Canim , koşurmaca vs. yemeğe firsat olmadi. Sabah güzel bir kahvalti bizi bekliyor

servey harikasın

Canım sen geçen gün de ton balığı yemiştin değil mi? Uzmanlar diyorki; ton balığı ağır metaller içeren bir balıkmış. O yüzden haftada 1 tüketin. Onun yerine tavuk, hindi gibi birşey mi koysan. Kusura bakma biraz geç okudum mesajı ama...

Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…