- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.601
Yok Artık canım sende yaaa, doktor bu, lafını esirgemez onlar merak etme, biraz kilo ver derdi istese.Ya aslında farkındayız kilo sağlıksız diye ama başımıza gelince daha iyi anlıyoruz acil vermen lazım kiloyu doktora anlattım yatınca boğazım tıkanıyor nefes almada zorlanıyorum diye baktı durdu hiç bişey yok geniz akıntısı bile yok çok iyi boğazın dedi hemen anladım kilodan belki doktorda anlamıştır ama soylemedi adamcağız
İçinden demiştir belki şişkosun ondan diye:'(
Olsun ucundan tutturayım az da olsaKuşhanımsı olmuş
Hadi iyi geceler canuummmm.Kızlar iyi geceler tatlı rüyalar herkese
Sabaha da bol bol eksiler inşallah :)
Kuzucum sen bir şey yemiyorsun ki ama. Ayranla domatesle geçiştirip verdiğin kilolar normal yeme faslına geçtiğinde tekrar geri gelmesin? Fotosentezle mi yaşıyorsun ne yapıyorsun valla anlamıyorum ya, ben bu kadarcık öğünle bırak spor yapmayı ayakta bile duramam. Ben uzman değilim ama bana sağlıksız geliyor beslenme şeklin tatlım. Biraz normale dönmelisin, vücudun içinde sağlıklı değil, vitamin mineral hiçbir şey almıyorsun. Yani geçici olarak seni mutlu edebilir açlığın ama hasta bile olur insan. Ne olur biraz dikkat et canım. Pişmiş sebze yemeği falan da yemiyorsun. Et yemiyorsun. Yumurtayla hayat mı geçermiş? Kızmaya başlıyorum valla heeeeeeIyi geceler kizlar
Menum
Sabah: Biraz peynir 2 yumurta 21zeytin 5bardak cay
Öglen: 1bardak ayran
Aksam: 6domates
Su: 1.5 litre
Spor: 1 saat yürüyüs
Su iç uyu bence sabah artıkkEki Görüntüle 2034421 Mikemmelllll pirformansbittim, daha 15 dk egzersizim ve 5 dk nefes egzersiizm vaaarrrr, çok geç kaldım çok. Karnım da aç. Ne yapsam ya? Az önce azıcık tuzlu fıstık yedim. Salatalık falan mı yesem? Ya da ayran mı içsem... yok yok bu sıcakta buzlu kahve iyi gider.
Kaatılıyorum sana canım haklısınKuzucum sen bir şey yemiyorsun ki ama. Ayranla domatesle geçiştirip verdiğin kilolar normal yeme faslına geçtiğinde tekrar geri gelmesin? Fotosentezle mi yaşıyorsun ne yapıyorsun valla anlamıyorum ya, ben bu kadarcık öğünle bırak spor yapmayı ayakta bile duramam. Ben uzman değilim ama bana sağlıksız geliyor beslenme şeklin tatlım. Biraz normale dönmelisin, vücudun içinde sağlıklı değil, vitamin mineral hiçbir şey almıyorsun. Yani geçici olarak seni mutlu edebilir açlığın ama hasta bile olur insan. Ne olur biraz dikkat et canım. Pişmiş sebze yemeği falan da yemiyorsun. Et yemiyorsun. Yumurtayla hayat mı geçermiş? Kızmaya başlıyorum valla heeeeee
İnan hiç uykum yok bugünde yaaaa, açlıktan mı acep?Su iç uyu bence sabah artıkk
Kuzucum sen bir şey yemiyorsun ki ama. Ayranla domatesle geçiştirip verdiğin kilolar normal yeme faslına geçtiğinde tekrar geri gelmesin? Fotosentezle mi yaşıyorsun ne yapıyorsun valla anlamıyorum ya, ben bu kadarcık öğünle bırak spor yapmayı ayakta bile duramam. Ben uzman değilim ama bana sağlıksız geliyor beslenme şeklin tatlım. Biraz normale dönmelisin, vücudun içinde sağlıklı değil, vitamin mineral hiçbir şey almıyorsun. Yani geçici olarak seni mutlu edebilir açlığın ama hasta bile olur insan. Ne olur biraz dikkat et canım. Pişmiş sebze yemeği falan da yemiyorsun. Et yemiyorsun. Yumurtayla hayat mı geçermiş? Kızmaya başlıyorum valla heeeeee
Şimdi bugunku menumu ıftıharla sunuyorum
Sabah domates, salatalık, peynır, yoğurt
Yesılcay, bıber,8 badem
Ara sutlu nescafe,3 kuru kayısı
Öğlen 3köfte, domates, bıber, marul, madensuyu
30 dk yuruyus,
Aksam kıymalı menemen, cacık
Sade tkahvesı
2,5 lt su
Maşallah bana
ALLAH şifa versin ortimYok çok şükür sadece bir damla verdi kulak çubuğu gibi şeyler kullanma dedi
Canım sen geçen gün de ton balığı yemiştin değil mi? Uzmanlar diyorki; ton balığı ağır metaller içeren bir balıkmış. O yüzden haftada 1 tüketin. Onun yerine tavuk, hindi gibi birşey mi koysan. Kusura bakma biraz geç okudum mesajı ama...Yarın kı listem
Sabah domates, salatalık, peynır, yoğurt
Yesılcay, bıber,8 badem
Ara sutlu nescafe,3 kuru kayısı
Öğlen ton balıklı salata, 3 cevız,madensuyu
30 dk yuruyus,
Aksam yoğurt
Sade tkahvesı
2,5 lt su
SüpersinKahvaltı
1 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara
Filtre kahve sütlü
Öğle
Bolonez soslu makarna
4 yk yoğurt
Ara
Filtre kahve sütlü
Akşam
Soğanlı yumurta kırmızı biber ve çarliston da var içinde. 2 yumurtadan yaptım. Aslında menüdeki menemen idi ama hiiiçç domatesim kalmamış. 5-6 tane kiraz domates vardı sadece. Aklıma sizin soğanlı yumurta geldi, iyi yapmışım di mi
Su ve sporumu bilahare yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?