- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.581
Ben olsam cevizi kuru kayısı ile yerdim. Akşam sadece yoğurt yemez içine semizotu koyardım çiğden veya kabak rendeler nane ile yerdim. Ben öyle seviyorum :)Yarın kı listem
Sabah domates, salatalık, peynır, yoğurt
Yesılcay, bıber,8 badem
Ara sutlu nescafe,3 kuru kayısı
Öğlen ton balıklı salata, 3 cevız,madensuyu
30 dk yuruyus,
Aksam yoğurt
Sade tkahvesı
2,5 lt su
Afiyet olsun ben de olsam gururla sunardım :)Şimdi bugunku menumu ıftıharla sunuyorum
Sabah domates, salatalık, peynır, yoğurt
Yesılcay, bıber,8 badem
Ara sutlu nescafe,3 kuru kayısı
Öğlen 3köfte, domates, bıber, marul, madensuyu
30 dk yuruyus,
Aksam kıymalı menemen, cacık
Sade tkahvesı
2,5 lt su
Maşallah bana
Çok verimli birgün olmuş. Bende seni takip edeceğim su yoğunluk geçsin de
Ay kıyamam yaaa, kv toto büyütüyor herhalde orada. Alamadı mı 1 tanesini?Ay ben kbb önünde sıra bekliyorum 10.50 de randevum 2çoxukla pek eğlenceli beklemek..:)
Çok geçmiş olsun canım yaaa, nasıl şimdi kızın?Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
İki gündür kızım hasta onla cebelleşiyorumateşi falanda var tabi onunla ilgilenirken suyumu yeterli içemedim kaçamak yapmadığım halde
Evde bir sürü bahçeden kabak var ve bir anda sizin şu meşhur vicdan çorbanız aklıma geldiSize zahmet biriniz bana acil tarifini yazabilirmi bari öğlen diyetisyenim çorba iç demişti onu yapıp içeyim bugün yarın öğlenlerde
Bol suyla devam etmeye çalışıyorum ki ödem falan kalmasın
Çok iyiymiş
Ya nilgüş inanır mısın bende henüz 7li rakamlara inmemişler sırt üstü yattığım zaman nefes alamıyordum böyle bir kötü oluyordum. Boğazım falan tıkanır gibi oluyordu bana da. Ama şimdi sana söylemek istemedim, belki başka bir sorunun vardır diye. Şimdi eskisine göre daha rahatım. Biraz boy kilo oranı da etkiliyordur, diyeceksin ki kilomuz neredeyse aynı belki bu yüzdendir.Aman betuş kilodan demekki benim tıkanmam diyete devam sonu fena bu kiloların
Kızlar hayırdır çok sessizsiniz :)
Bugün hayırdır kimsede ses soluk yok?
Bende aynısını yapıyorummm, buzlukta hiçbir şey olmuyor. Demleyeceğim zaman çıkarıp çözülmeden kullanıyorum.dennisgo canım ben taze zencefili fazla aldım sürekli bulamadığım için nette gördüm soyup kullanılacak miktarda doğrayıp dondurucuya atmışlar bende öyle yapacağım sen sürekli taze mi alıyorsun
Süpersin tatlımfancynancy canın bu gün 1 saat yürüdüm. Yarım saat de kol,sırt,bacak vs çalıştım. 15 kol 15 bacak tekrar yaptım. Yani bu gün topla. 2 saat oldu.
Omur boyu diyet beni anca paklarBence diyetten sonra da taşımalıyız. O nedenle bunu diyet için yapmayıp ömür boyu yapılacak bir alışkanlık edinmeye çalışsan belki daha kolay olur.
Bilerek bırakmadım doktordan sonra eğlence parkına götürdüm çocuklarıAy kıyamam yaaa, kv toto büyütüyor herhalde orada. Alamadı mı 1 tanesini?
Ya aslında farkındayız kilo sağlıksız diye ama başımıza gelince daha iyi anlıyoruz acil vermen lazım kiloyu doktora anlattım yatınca boğazım tıkanıyor nefes almada zorlanıyorum diye baktı durdu hiç bişey yok geniz akıntısı bile yok çok iyi boğazın dedi hemen anladım kilodan belki doktorda anlamıştır ama soylemedi adamcağızYa nilgüş inanır mısın bende henüz 7li rakamlara inmemişler sırt üstü yattığım zaman nefes alamıyordum böyle bir kötü oluyordum. Boğazım falan tıkanır gibi oluyordu bana da. Ama şimdi sana söylemek istemedim, belki başka bir sorunun vardır diye. Şimdi eskisine göre daha rahatım. Biraz boy kilo oranı da etkiliyordur, diyeceksin ki kilomuz neredeyse aynı belki bu yüzdendir.
Ay iyi oldu o zaman çok aldığım atarım buzluğa her zaman gidemiyorum Balıkesir'e uzak diyeBende aynısını yapıyorummm, buzlukta hiçbir şey olmuyor. Demleyeceğim zaman çıkarıp çözülmeden kullanıyorum.
Çocuklar uyudu yorgunluktanYa benim toto ancak yer gördü, sabahtan beri dışarıdaydım. Eve gelince de yemekti şuydu buydu, daha yeni okuyorum herşeyi :) öyle büyük kaçamak yapmadım. Sadece menü günü ve öğünler yer değişti. Makarnamı sade yemem gerekirken bolonez soslu oldu. Çok yorgun olduğum için kas ve hafif egzersiz dışında spor yapamayacaktım ama sadece onun için ya eliptik ya da Leslie yapacağım.
Kuşhanımsı olmuşKahvaltı
1 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara
Filtre kahve sütlü
Öğle
Bolonez soslu makarna
4 yk yoğurt
Ara
Filtre kahve sütlü
Akşam
Soğanlı yumurta kırmızı biber ve çarliston da var içinde. 2 yumurtadan yaptım. Aslında menüdeki menemen idi ama hiiiçç domatesim kalmamış. 5-6 tane kiraz domates vardı sadece. Aklıma sizin soğanlı yumurta geldi, iyi yapmışım di mi
Su ve sporumu bilahare yazacağım.
İyi geceler canımÇocuklar uyudu yorgunluktan
Bende yattım şimdi :)
Hımmmmm tamam o zaman iyi yapmışsın, bende oyun parkı olan bi cafe ye gittim görümcemle, süper oldu kudurup oynadıklar, Mert öğle uykusunu tam alamadığı için 20:30 da uyuduBilerek bırakmadım doktordan sonra eğlence parkına götürdüm çocukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?