- Emoji Skoru
- 22.773
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #256.641
Evet öyle oldu sankiKuşan yaradı sana hadi bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle oldu sankiKuşan yaradı sana hadi bakalım![]()
İnşallah canım. Bende geçen cuma tartısında regl yüzünden öyle çıktım herhalde. Ertesi gün, Cumartesi başlamıştı benimkisi deGünaydın kızlar
Bir karın ağrısı ile uyandım pek mutsuzum. Regl olacağım muhtemelen bir iki güne. Tartı günlerine denk gelmesi de süper olmuş. Ödem tutmaya başlamışım anlamak için tartılmam bile gerekmiyor. Tuzu kestim bir de ödem atıcı yapayım bakalım.yarın umarım güzel bir eksi görürüm.
Aayyyy inşallaaahhhh ördekim yaaaBence yarın da güzel bi sayı görürsün Kushan'a devam :)

Bugün de kuşhan a devam yarın daha da eksi olacak muhtemelen..![]()
her ay regl yüzünden şişip inmekten sıkıldım ya :)İnşallah canım. Bende geçen cuma tartısında regl yüzünden öyle çıktım herhalde. Ertesi gün, Cumartesi başlamıştı benimkisi de![]()
Ay ben var ya 18'imde 48 kiloydum:) anam ne günlermiş

***5. Takım 531. Etap***
servey (71,6/ / /% )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,5/ / /% )
inatettimolacak (59,6/ / /% )
dennisgo (74/ / /% )
Egeliegeli (64,5/ / /% )
lalemisal (65,1/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı. Katılım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
5. Takım Ortalaması: %
toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% )527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.
Keyfin yerindeyse sıkıntı yokKızlar
Bugün okula gittim 17 Eylül'de başlıyormuş, Türkiye'ye gelme durumum var okul öncesi. Kuzenime Doğum günü sürprizi yapmak istiyorum çok heyecanlıyım. Yağmurda sırıl sıklam oldum,üşüdüm, titredim ama hala neşeliyim bu yüzden.
Valla ne yalan söyleyeyim hiç 40 lı rakam hatırlamıyorum hayatımda :) bildim bileli 55 fix tim. Ne olduysa evlendikten sonra oldu :))))ben 25 imde 47 idim sonra Allah ne verdiyse yedim![]()
Bende yarın mı başlasam kuşhana motivasyonum sıfır bu günlerdeEvet öyle oldu sankisağol nilgüşüm sen söylemiştin
![]()
Başla valla bak sitedeki Muzaffer kuşhan diyeti sayfasında iki kişiyle birden başladık. Buradaki kadar çok yazışmıyoruz ama onlarda 3 günde kilo verdiler nilgüş. 2 hafta nedir ki ya, 15 gün boğazımızı tutacağız işte.Bende yarın mı başlasam kuşhana motivasyonum sıfır bu günlerde![]()
Aslında cok saglıklı degıl bence de haklısın ambalaja gırıyor sonucta ama tavuk tuketmıyorum ben etı de dun yedımCanım sen geçen gün de ton balığı yemiştin değil mi? Uzmanlar diyorki; ton balığı ağır metaller içeren bir balıkmış. O yüzden haftada 1 tüketin. Onun yerine tavuk, hindi gibi birşey mi koysan. Kusura bakma biraz geç okudum mesajı ama...
Bıktık artık cunkuBende yarın mı başlasam kuşhana motivasyonum sıfır bu günlerde![]()
Liste ısı ıyı oldu canımm
Sorma yarın yine balıkesire gideceğim duğune o yüzden cumartesi başlarım galiba bit aksilik olmazsaBaşla valla bak sitedeki Muzaffer kuşhan diyeti sayfasında iki kişiyle birden başladık. Buradaki kadar çok yazışmıyoruz ama onlarda 3 günde kilo verdiler nilgüş. 2 hafta nedir ki ya, 15 gün boğazımızı tutacağız işte.
Başka sorunlarda girince araya birde evde durmayınca dahada zorlaşıyor diyet bu ara dediğim gibi fena saldım toparlayamamaktan korkuyorumBıktık artık cunku
Ben de bugun yuruyuse gıtmefom 3 gun yeter haftada yaaaa
Çok yoruluyorummm
Diyetisyene randevu bile aldım 5 Eylül de gidiyorum. Babamla konuşmadan bilet almayayım dedim ama akşama onu da alırım sanırım. Herşey yolunda. Okul öncesi iyi olacak bana da :)Keyfin yerindeyse sıkıntı yok![]()
Canım hindi eti sağlıklı diyorlar ben çok sevmiyorum ondan tüketiyorum ama tavuk yerine eğer seviyorsan hindi yiyebilirsin benceAslında cok saglıklı degıl bence de haklısın ambalaja gırıyor sonucta ama tavuk tuketmıyorum ben etı de dun yedım
Ama dıkkat ederım haftada bır yemeye
Tesekkur ederım
Ben sanırım eşimden önce üniversite ile evlendim. Ne olduysa üniversiteye başlayınca oldu. Aslında hayatın kilo alma aşamalarında bu yer almaz ama benim herşeyim ters ve tuhaftır zaten :)Valla ne yalan söyleyeyim hiç 40 lı rakam hatırlamıyorum hayatımda :) bildim bileli 55 fix tim. Ne olduysa evlendikten sonra oldu :))))