- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.641
dualarımız seninle canım inşallah sınavı en iyi şekilde atlatır çok zor sınav stresi düşünüyorum kendi sınav zamanlarımı Allah çocukların yardımcısı olsun şimdi dahada zor ve karmaşık görünüyor inşallah sorunsuz en güzel okulları okurlar opuyorumnanaktan
canım allah razı olsun anne olmak zor zanaat vaallaa
amin dualarınına katılıyorum
bende öpüyorum...
selam banucugum hosgeldin canim..
demek kizin ana okulundan mezun oluyor.. ay kiyamam yesinler.. masallah
oglunda ilkokuldan . ne güzel cnim bak büyüyüp gidiyorlar iste.. ben cumadan beri sapittim bakalim allah hayirlisini versin elektrikli süpürge gibi önüme ne cikarsa ögütüyorum olmaz böyle sey .. pazartesi yine basliyacagim 5 gün diyetine yoksa allah muhafaza iki haftada oldugum yere dönerim.klava:
banudan baska kimse gelmemis koca gün.mafoldumben
gelemiyorum işler çok yoğun.. eyvahedigeldismile
honeyim ufaklığıu emziriyorsan çok rahatlıkla verirsin 3 ayda 8 kiloyu merak etme... havalar düzeldi birde oğluşu pusete koyup yürüyüşe çıkarsın olur biter...merhaba herkese
ben sabah tartıldım68.5 kiloyum bu hafta alıştırma haftası benim için yavaş yavaş abur cuburu keseceğim birde spor salonuna başlayabilsem tam süper olacak ben spor yapmadan veremiyorum çünkü had bismillah dedim başladım bakalım hedefim 60 kilo ve mümkünse 3ayda 8 kilo vermeye çalışacağım oğluşum durmuyor gelirim yine
yok ablam yaaa şu beklediğimiz şeyden haber gelmedi bu gün son bekliyorum olsada olmasada akşam trenine gidiyorum... sıkıntıdan aşırı başım ağrıyor dünden beri ne yapsam geçmedi çatlıyor başım.. elim bir işe gitmiyor çok canım sıkıldı bu işe birde ablamlarda aksi giden bir durum var bakalım hayırlısı...kallisim ne zaman gideceksin istanbula? gittinmi yoksa?
onu bende çok yapıyordum geçen yıl reyhan abla bilir psp den giriyordum ama okuyup yazana dek iki saat geçiyordu zor oluyor ya öyle...tekim ben tekk:)
takımın nöbetçi üyesiii
yazınmillet sokaklarda napsın helede pazarlarrııı
ben pc olmadığında inanın oğlumun psp sinden den giriyordumm
:)))
ferihancım karıştırmışsın besinleri ama bu kadar panik olma toparlarsın hemen sorun etme bence... inşallah korktuğun gibi bir tepki vermez vücudun...canım benim olsun işlerini hallet gelirsin inşallah biz burdayız ve seni özlüyoruz olmayan gelemeyen herkezi bolca özlüyoruz opuyorumnanaktan
gelen olmuştur diye uğruyorum ama ...
evet canım yaa herkes çok yoğun.. yaz oluncada böyle oluyor iş yoğunluğu olmasada.. kışın herkes pc başında vaki,t geçirebiliyorda yazın olamıyor.. herkes hareket etsinde :)) varsın gelmesin...merhaba ablacım ancak gelebildim bende ama pek kimsecikler yok bu hafta herkezin haftası baya yoğun geçiyor sanırım geçmiş olsun baş ağrın nasıl oldu çok problem oluyorsa bir ağrı kesici iç ben pek kullanmayı sevmiyorum ağrı kesici ama mecbur oluncada olmuyor ilaç içmeden inşallah işler yolunda giderde hayırlısıyla gider gelirsin ablacım opuyorumnanaktan
o iddiayı kazanmalısın senaristim ya lütfen başar hepimiz sevinelim...çok yoğun çok eyvahedigeldismile göz açtırmıyorlar valla.. sabah bi turladım bi de akşam bi turlarım.. montignac a yazayım da soda yasakmış diye çıkıcam yine..
ya bi dondurma gördüm 77 cal K-bar dan bile az kalorisi.. o yenebilir mi acep.. ama monti de çok katı bi şekilde yasak da ben sizin için şeettim.. ben bişey yapaıyorum bu arada yaa.. iki gündür ne dikkat ediyorum ne spor.. dün kardeşimle iddiaya girdik bir ayda 10 kilosuna.. ben 95 olucam o 56.. bakalım hangimiz alacak maçı.. inşallah ben alırım o 56 olmasa da olur :çok üzgünüm:
evet canım yaa herkes çok yoğun.. yaz oluncada böyle oluyor iş yoğunluğu olmasada.. kışın herkes pc başında vaki,t geçirebiliyorda yazın olamıyor.. herkes hareket etsinde :)) varsın gelmesin...
başım geçmedi ağrı kesicide işe yaramıyor stres olunca nedeni hep böyle...
o iddiayı kazanmalısın senaristim ya lütfen başar hepimiz sevinelim...
sen şimdi bizim içinde kendin içinde dondurmayı filan bırak düşünmeyi.. bak inan ben eve sokmuyorum haftada bir yada iki yani o da kızlar olmasa hiç almayacağım alırsam dayanamam biliyorum.... gerçi şu iki gündür yemeği filanb unuttum kahveyle gün geçiriyorum...
bende size son kez uğradım bu gün için... eşimle ve yeğenimle konuştum şimdi... bu akşam gidiyorum.. hepinize işlerinizde kolay gelsin diyim.. öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?