Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba herkese
ben sabah tartıldım68.5 kiloyum bu hafta alıştırma haftası benim için yavaş yavaş abur cuburu keseceğim birde spor salonuna başlayabilsem tam süper olacak ben spor yapmadan veremiyorum çünkü had bismillah dedim başladım bakalım hedefim 60 kilo ve mümkünse 3ayda 8 kilo vermeye çalışacağım oğluşum durmuyor gelirim yine

selamlarrrrr.
kallisim benim ayarim olmaz zaten ya tam kisarim yada affedersin inek gibi yerim:umursamaz:-
5 gün bayagi simarttim kendimi özlemini cektigim herseyi bol bol yedim. bugün patateside bir kenara atip direk sebze günüyle basladim. bu hafta saniyorum ancak fazlaligimi veririm insallah yine 81,4 oldugumu bir görsem yine hirslanirim. sabahleyin domates salatalik biber yedim öglende lahana corbasi aksami daha bilmiyorum. belki biber patlican közlerim.

işte diyetlerin en kötü yanı bu ablacım
yasaklanana hücum
yook yook sen abartmazsın eminim
sen elektrikli süpürgeye benzetmişsin kendini
bnede böyle çok yediğimde çöp öğütücüye benzetiyorum mutfakla wc arasında
bir çöp öğütücü

ben iyi sayılırım bugün misafirliğe giitim yedim mecburen akşamda sadece yoğurt çorbası ve salata sabah 2 hurma öğlen biraz semizotu yemeği
gezmedede pat salatası kek 1 kurabiye çayla 30 dk da yürüdüm

benden bu kadar a e olunn

opuyorumnanaktan

günaydın sevgili takımcığım çok özledim hepinizi dün gelemedim bir türlü çok yoğun bir gündü sabah uğrayıp kaçmak zorunda kaldım bugün inşallah bol bol uğrayabilirim ben dün akşam bilmeden diyetimi sabote ettim dün iş yerine getirmek üzere barbunya haşlamıştım hem baklagil yemiş olayım hemde tok tutar diye yarısını yedim tahmini 5 kaşık gibi tüm gün tok tuttu yarısını evde yerim dediim sonra evdede kalan barbunyamı yoğurtla karıştırdım sonra farkettimki biri karbonhidrat biri protein ve ikisinin karışması vücutta yağ olmasına yol açıyor ve pazar gününden beri mercimek çorbasıda içiyorum eyvah dedim bilmeden iki gündür büyük bir yanlış yapıyorum hafif beslenicem diye az yememe rağmen aldım bütün kalorileri ve kesin ikisi birden yağ olacak inşalalh sorun olmaz şimdi baklagil yemiyorum haftasonuna kadar yoğurtla ve sebzeyle yeme düzenime devam edicem evdede zaten annem ve kardeşim sadece çorba içebiliyor belki bende onlarla bir kase çorba içerim akşamları bütün hafta sizce sorun olurmu takımcım bu yoğurtla karışmış barbunya kilo vermemi önlermi ben çok panikledim ve pişmanlık duydumda paylaşayım dedim öpüyorum hepinizi

honeyim ufaklığıu emziriyorsan çok rahatlıkla verirsin 3 ayda 8 kiloyu merak etme... havalar düzeldi birde oğluşu pusete koyup yürüyüşe çıkarsın olur biter...
kallisim ne zaman gideceksin istanbula? gittinmi yoksa?
yok ablam yaaa şu beklediğimiz şeyden haber gelmedi bu gün son bekliyorum olsada olmasada akşam trenine gidiyorum... sıkıntıdan aşırı başım ağrıyor dünden beri ne yapsam geçmedi çatlıyor başım.. elim bir işe gitmiyor çok canım sıkıldı bu işe birde ablamlarda aksi giden bir durum var bakalım hayırlısı...
tekim ben tekk:)
takımın nöbetçi üyesiii
yazınmillet sokaklarda napsın helede pazarlarrııı
ben pc olmadığında inanın oğlumun psp sinden den giriyordumm
:)))
onu bende çok yapıyordum geçen yıl reyhan abla bilir psp den giriyordum ama okuyup yazana dek iki saat geçiyordu zor oluyor ya öyle...

canım benim olsun işlerini hallet gelirsin inşallah biz burdayız ve seni özlüyoruz olmayan gelemeyen herkezi bolca özlüyoruz opuyorumnanaktan
ferihancım karıştırmışsın besinleri ama bu kadar panik olma toparlarsın hemen sorun etme bence... inşallah korktuğun gibi bir tepki vermez vücudun...

gelen olmuştur diye uğruyorum ama ...

merhaba ablacım ancak gelebildim bende ama pek kimsecikler yok bu hafta herkezin haftası baya yoğun geçiyor sanırım geçmiş olsun baş ağrın nasıl oldu çok problem oluyorsa bir ağrı kesici iç ben pek kullanmayı sevmiyorum ağrı kesici ama mecbur oluncada olmuyor ilaç içmeden inşallah işler yolunda giderde hayırlısıyla gider gelirsin ablacım opuyorumnanaktan

çok yoğun çok eyvahedigeldismile göz açtırmıyorlar valla.. sabah bi turladım bi de akşam bi turlarım.. montignac a yazayım da soda yasakmış diye çıkıcam yine..

ya bi dondurma gördüm 77 cal K-bar dan bile az kalorisi.. o yenebilir mi acep.. ama monti de çok katı bi şekilde yasak da ben sizin için şeettim.. ben bişey yapaıyorum bu arada yaa.. iki gündür ne dikkat ediyorum ne spor.. dün kardeşimle iddiaya girdik bir ayda 10 kilosuna.. ben 95 olucam o 56.. bakalım hangimiz alacak maçı.. inşallah ben alırım o 56 olmasa da olur :çok üzgünüm:

bu sabah 3 yudum ekmekle iki yudum peynir yedim.. peynir yağlı olduğu için yiyemedim çok.. ekmek tam buğday ekmeği katkısız falan süper bi ekmek tabiri caizse ev yapımı denecek kadar.. süper bi kaynak buldum yani.. monti de sadece kahvaltı öğününde ekmek yeniliyor.. ben bugün başladım ama monti grubuna katılmadım.. istemiyorum 89 a kadar listelere girmek biliyosunuz o zaman inşallah giricem..

öğlen de tonbalıklı salata yedim.. mısır da vardı az ama bilmiyorum yasak mı mısır eyvahedigeldismile bakıv,cam şimdi kitaba ama çok az vardı yani salatada süs niyetine.. çoğunu da tabakta bıraktım hatta yasaktır falan listemde evde kalmış.. neyse.. akşama tonbalığı yicem yine çok hoşuma gitti damağımda kaldı tadı.. hem balık yağı almış olurum.. 10 kilo versem öyle rahatlayacağım ki.. rahat rahat yapıcam diyetimi içim ferahlicak.. iki gündür misafirimiz var yürüyüş de yapamadım mirmirmirmir bugün geri dönüyorum yürüyüşlerime.. 4,8 e çıkarayım hızımı da artık.. 4,4 tü.. tabi misafir olunca sofralar yemekler hak getire..

bi de ben sizi dinlemeyip lahana yaptım iki gün sonra bozdum.. çok kötü oldu.. bi şişkinlik sorma nasıl fena yaptı beni..

neyse bugün geri kalan hayatımın ilk günü.. pek uygun bi U dönüşü olmasa da..

egzersizler çok yorucu bi deniyim hareketleri dedim iki gün ayağa kalkamadım o yüzden onları haftasonuna attım.. iki gün 30 ar dakikadan haftada 1 saati tamamlıyorum zaten..

bilmiyorum böyle de çok gaza geliyorum ben hep ama sonrası tıss :mymeka:

evet canım yaa herkes çok yoğun.. yaz oluncada böyle oluyor iş yoğunluğu olmasada.. kışın herkes pc başında vaki,t geçirebiliyorda yazın olamıyor.. herkes hareket etsinde :)) varsın gelmesin...
başım geçmedi ağrı kesicide işe yaramıyor stres olunca nedeni hep böyle...

o iddiayı kazanmalısın senaristim ya lütfen başar hepimiz sevinelim...
sen şimdi bizim içinde kendin içinde dondurmayı filan bırak düşünmeyi.. bak inan ben eve sokmuyorum haftada bir yada iki yani o da kızlar olmasa hiç almayacağım alırsam dayanamam biliyorum.... gerçi şu iki gündür yemeği filanb unuttum kahveyle gün geçiriyorum...

bende size son kez uğradım bu gün için... eşimle ve yeğenimle konuştum şimdi... bu akşam gidiyorum.. hepinize işlerinizde kolay gelsin diyim.. öpüyorum...

evet kallisim ben de haftada bir yerim belki çünkü dondurma değil de sütlü meyveli buz muş.. yapay aroma yokmuş.. adı da twister.. buz parmak gibi bişey geçen kardeşimle yedik .. bi de ben dün yedim.. ama bugün monti ye başlayınca bıraktım.. ben dondurmayı çok seviyorum ya.. benim gibi bi aşk hikayesi varsa faydalı olabilir diye düşündüm.. çoğu dondurmadan da leziz

neyse menüm nasıl onu da yorumla..

sabah yarım dilim tam buğday ekmeği+ yarım kibrit kutusu peynir (kahvaltı için az biliyorum ama biraz ilk gün azizliği hazırlıksız yakalandım)

öğlene doğru çay

öğlen tonbalıklı mısırlı salata (atom marul)

akşama doğru (planım) kakaolu süt

akşam yemeğinden önce iki avuç kiraz

akşam tonbalığı

monti de kahvaltı dışındaki öünlerde ekmek yenmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…