Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamm ballim hosgeldin.. gel gel aramiza aldik gittidelikafadulden..
ne yapiyor oglusun ? ismi ne? bizim kaan emekliyor orayi buraya tutunup siraliyor az kaldi yürüyecek.. resim koy resim..şakkıdı

iyi akşamlar efem .....

kalişim ne diyim fıstık hepside ama buyük fıstıgına göz koydum hehe .maşallah ..maşallah tü.tü.

Rabbım bahtlarını açık etsin . melek gibi 3 de ALLAH BAGIŞLASIN ....

ii haftasonları kızlar nasılsınız ?
ben iyiyim tartıda eksilme var bakalım inş.
bu gün kendime ödüller verdim
ama öyle yemek ödülü değil
kardeşim ve kızmla (6 yaşında) gezdik tozduk kuaför parkta oturduk
süper geçti
sabah 6 7 dal marul,1 simit ve çay akşamüstüde nefis bi dondurma yedim
acaip hafif ve mutluyum
hem sevdiğim şeyleri yedim hemde az yedim
hha bide 1 2 avuç çekirdekdünde öyleydi abartmadım
sabah 1 kepekli beyez peynirli tost neskafayle öğlen bir ıspanaklı saç böreği ayranla 3 4 sarma öğlen biraz kiraz
akşamda1 dilim ekmekle yoğurt yedim
artık böyle yapıcam diyet diye şartlanınca daha çok yiyorum
bakalım nolucak bide bunu deneyeceğim
bakalım nolucak tartıya hemen yansımız 83 ü gördüm bugün bolcada su içiyorum
şimdilik hedefim 5 kilo
ama ben gittiğim bir yerde diyettyim yemem dersem evde acısını çıkarıyorum
abartmadan ye nefsini kır evde koru ohh ne alaaa
inş. olucak

kalliste senin kızlar süper vall maaaaaşşşşşşşşş..
bencede en küçük siyahlı güzel kaşı gözü yeter valla
bide kilo verse barbi gibi tekrara maaaaaaaşşş..

tekrar görüşmek üzere hrs ii haftasonları
a e olunn..

hoşgeldin arkadaşım bizler yeniyiz tanışıcaz inş.
boyun kaç bu arada
çok vahim değil gibi görünüyor kilon
maşşş.bebeğinede allah hayırlı uzun ömür versin inş.. a e oll
memnun olduk arkadaşım..

selam banucugum hosgeldin canim..
demek kizin ana okulundan mezun oluyor.. ay kiyamam yesinler.. masallah
oglunda ilkokuldan . ne güzel cnim bak büyüyüp gidiyorlar iste.. ben cumadan beri sapittim bakalim allah hayirlisini versin elektrikli süpürge gibi önüme ne cikarsa ögütüyorum olmaz böyle sey .. pazartesi yine basliyacagim 5 gün diyetine yoksa allah muhafaza iki haftada oldugum yere dönerim.klava:

canım benim çok sağolasın güzel sözlerin içinŞeniz
honeyim aynen eskisi gibi devam ediyoruz canım değişen bir kural veya başka şey yok....opuyorumnanaktan
oğluşunada bakayım hemencik....

canım benim sağolasın opuyorumnanaktan aliş yazdıklarını duysa bayılır kaydirigubbakcemile3 çok kompleks yapıyor çünkü ama nerden baksan 10 kilo fazlası var zaten ... boydan kurtarıyor işte ablalardan çok fazla kilosu ve boyu yaşına göre tabiki çok uzun...
amin ablacım bahtları güzel olsun cümlemizin evadının.. allah kötülerle karşılaştırmasın inşallah....
ablacım o arkada gözüken ev yanda ki bitişik ev beyaz kapılı önünde gü olandan bahsediyorum.... ama 2. fotoğrafta ki çam ağaçarı gözüken bizim ki yerimseniben ilk fırsatta onuda ekliyeceğim çiçeklerim biraz kendilerini tolarlasın diye bekliyorumaklinialirimsmile

amin aebenim amin canım.... çok sağol güzel sözlerin için canım benimopuyorumnanaktan

canım benim sağolasın Şeniz ufaklık okumasın buraları kaydirigubbakcemile3 ablaları dilinden kurtuamaz yoksa kaydirigubbakcemile3
sizinde mezuniyetler olmuş ohh maşallah allah üniversiteden mezuniyetinide nasip etsin sağlıkla inşallahopuyorumnanaktan
oğlun içinde bol şanslar canım.. biz yaşadık bunları aşırı stres biliyorum.... benim de ortancam lise 2 ye gidiyor ama yaptığı fedakarlıkar sonuç veriyor inan bana hepsini unuturlar üzülme... benim kızımda aşırı çalışır hiç boşlamaz ne bilgisayar ne telefon bilir elinde sadece kitap görürsün.. şimdi çok güzel bir anadolu lisesinde okuyor... bu yılda tüm liseleri anadolu lisesi yapıyorlarmış bakalım sonuçtan ne çıkacak... eğitimlerini ve imkanlarını değiştirmedikten sonra adı değişse ne olur ki...hepsi için hayırlı olsun inşallah....

günaydın takımcım... büyük kızımın okulu cuma günü bitti şimdi sınavları var ve tüm dersler neredeyse uygulama olduğu için kafasını kaldırmadan pc başında uygulama yapıyor maket vs.. dün bu yüzden gelemedim gelsem de kalamadım...
istanbula gitmem yarın akşama kaldı salı garanti diyim :)) beklediğimiz bir konu varda o hallolmadı... reyhan ablacım hani eşim ablamlar için bir şey yapacak demiştim ya çok önceden onu o zaman ertelemiştik şimdi ona başvurduk ve yarın sonuç alacağız eşimde onun sonuçanmasını bekle bari dedi kaldım bu yüzden....

günaydinlatrrrrrrr. dün bende cok ugriyamadim .. sabah ise gittim geldikten sonra ev kalabalikti kücükle oynadik falan aksam oldu bir ara geldim ama cok kalmadim eurovision yarismasina baktim biter bitmezde uyudum.. türkiye cok iyiydi masallah heryil daha iyiye gidiyoruz.. ama alman kiz cok begenildi. müzigi degisikti seside öyle. ben tutulmaz demistim ama acik fark atarak birinci oldu..
kallisim anladim bahsettigin konuyu. insallah hayirli haber gelir hallolur isiniz.. bir günde cevap aliniyor zaten hayirlisi canim ..
kallisim bende cuma günü o bahsettigim rapor isini halledemedim . kagitlari aldik doldurduk doktora götürdüm doktor ögleye kadarmis ögleden sonralari kapaliymis yarina kaldi iste benim isimde.. coculk cocuk rüyamizda görmeye basladik allah hayirlisini versin.kaydirigubbakcemile5
ben cok fena abartmaya basladim yemek konusunda sanki son haftalarin öcünü almak ister gibi. bugün baslamazsam yarin mutlaka basliyorum patatese ben..kaydirigubbakcemile5

ii pazarlar kiseler yok
bugünümde ii geçti
acaip açım ama sabredicem
hrs ii pazarlar
amin kallistecim allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınn
a e olun...

ben cok fena abartmaya basladim yemek konusunda sanki son haftalarin öcünü almak ister gibi. bugün baslamazsam yarin mutlaka basliyorum patatese ben..kaydirigubbakcemile5

ablacım yaaa neden böyle oldun ki mafoldumben bu gün toparla ne olurŞeniz sonra üzülmeyelim...

günaydın takımcık... dün ben bir kaç kez uğradım ama kimseler yok diye nasıl olsa gelen olmaz diye yazmadım

bu gün büyük ihtimal ile istanbula gideceğim ama akşam.... kesin belli olsun da yazarım.. o yüzden yeni bir listeye filan başlamıyorum çünkü hemen orda bozuyorum bir kaç gün dikkat edip yiyeeğim inşallah:sm_confused:
bu arada son günlerde hiç tartılmadım ama sanki biraz indim giysilerimden anladımaklinialirimsmile

günaydın takımcığım yokmu kimseler pazartesiye yoğun başladım herkeze hayırlı güzel bir hafta dilerim çok rahat ve hafif hissediyorum kendimi Allah bozmasın geçmişi okumadım daha çok merak ediyorum ne kaçırdım haftasonu diye hemen bakıp tekrar yazarım öpüyorum hepinizi :))

ablacım aman dikkat et bu diyeti bırakınca çok yediğinde hiç anlamı kalmıyor yapılan diyetin anında fazlasıyla geri geliyor ama en azından bıraktıysan bile şunu yapabilirsin akşam yemeklerinde yine 5 gün yediğin şeyleri yiyebilirsin çok abarttmadan yani sınırsız değilde az az patates haricinde diğerleri zaten çok kalorili değil hiç olmazsa hemen vücudun kilo almaya yönelmez yada artık başka bir diyet şekli yap istersen sana nasıl uygun olursa artık opuyorumnanaktan

merhaba takımcığım,
ben iyice koptum burdan... daha doğrusu hayattan koptum,sadece çalışıyorum,spor yapıyorum ve uyuyorum. annemleri 4 gün sonra ilk kez dün gece gördüm,1 saat filan...bu hafta da evimin bazı halledilemeyen işleri var,çarşambadan itibaren yine yoğunluk..

ben artık serbest geleceğim bir süre,gelebildiğim zamanlarda... ama kilomda ve görüntümde önemli değişimler oldukça size girip yazmaya çalışacağım.

hepinizi çok öpüyorum.

ben geldim sen kaçmışsın ablacım güle güle git inşallah ikendini çok özletme ama arada bir gir bak takıma neler yaptığını bildir opuyorumnanaktan
canım mutlaka kontrole gelirim kaydirigubbakcemile3 aklım kalır eksik filan kalırım sizden yoksa olur mu hiçkaydirigubbakcemile3

ben artık serbest geleceğim bir süre,gelebildiğim zamanlarda... ama kilomda ve görüntümde önemli değişimler oldukça size girip yazmaya çalışacağım.

hepinizi çok öpüyorum.

çikolatım hoşgeldin.. sen sporu ihmal etme gerisini düşünme kaydirigubbakcemile2 zaten buradada takılan kimseler yok çok fazla aklın kalmasın...ama sporu düzenli yapta şöyle fıstık gibi şekle gir bakalım zaten fıstıksın kaydirigubbakcemile2

ben de bu gün bardakları düzenledim oyy oyy her yanımdan ter akıyor çok yoruldum...nasıl gidicem bilmem sositososito eşimden haber bekliyorum bakalım...biraz dinlenmek için oturdum henüz çantamı da hazırlamadım kızlara yemekte yapmadım amaninnnnnkafamçokkarıştı ben işime bakimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…