- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.621
selaaaaaaaaaaam
ben geldim 5.takımmm nihayet gelebildim yeniden aranıza alırmısınız acaba beni?
kallisim karizmatiğim nasılsın canım ayy kızların resimlerine denk geldiğime çok sevindim maaşallah nazar değmesin bebek gibiler hepsi aramızda kalsın ben en büyüğe bittim bittim
geçmişi okuyamadım ama reyhan ablamı gördüm öpüyorum canım ablam diğer arkadaşları tek tek soracam geniş zamanda herkesi özledim herkesi
oğluşum 6aylık oldu teyzeleri benim durum vahim 75le doğuma gitmiştim şuanda 68 kiloyum süt olacak ye ye diyenlere uydum kilolar kaldı hadi bana yardım edin canlarım gitsin kilolar fıstık gibi olalım hep beraber ok?
selaaaaaaaaaaam
ben geldim 5.takımmm nihayet gelebildim yeniden aranıza alırmısınız acaba beni?
kallisim karizmatiğim nasılsın canım ayy kızların resimlerine denk geldiğime çok sevindim maaşallah nazar değmesin bebek gibiler hepsi aramızda kalsın ben en büyüğe bittim bittim
geçmişi okuyamadım ama reyhan ablamı gördüm öpüyorum canım ablam diğer arkadaşları tek tek soracam geniş zamanda herkesi özledim herkesi
oğluşum 6aylık oldu teyzeleri benim durum vahim 75le doğuma gitmiştim şuanda 68 kiloyum süt olacak ye ye diyenlere uydum kilolar kaldı hadi bana yardım edin canlarım gitsin kilolar fıstık gibi olalım hep beraber ok?
bilmiyorum banucugum.. bunuda ögrendim iyi oldu. belki birgün lazim olur.. kilo verebildinmi bu hafta sen bakamadimda ?
rica ederim ablacım ben malesef bu hafta pek verimli geçmedi
100 gr la kapattım
ama şimdiki haftadan ümitliyim olucak inş.yürüyüşlerimde yapıyorum
spor salonuna da gibilirim inş. hafatda 2 gün ama yoğunluktan onu bile aksatıyorum bakalım
bu haftada kızın mezuniyet töreni falan var(mezuniyet olupta anaokulu:))
oğlan sbs ye girecek pazar günü baya stresli bir hafta beekliyor
oğlumda 7 sınıf çok yoruldu valla hele son 1 aydır gece onlarda eve geliyor okul etütleri iice arttırdı özel okul olunca onlarda çok fedakarlık yapıyor
çok destek oluyorlar bakalım nasıl geçecek sınavımız
geçen sene sınav gecesi sabaha kadar uyumamıştı
yazık yya çocuklar napsınlar bu kadar baskıya dua edin nolur..
a e olun..
canım benim çok sağolasın güzel sözlerin içinŞenizmaşallah üçüde birbirinden güzel ablacım nazar değmesin hem çok şık olmuşlar hemde kendileride çok güzelmiş kendi güzellikleri yeter Allah bahtlarınıda yüzleri kadar aydınlık ve güzel etsin inşallah :))
honeyim aynen eskisi gibi devam ediyoruz canım değişen bir kural veya başka şey yok....opuyorumnanaktankallisim hoşbulduk canımcığım
işe başlamadım ücretsiz izne ayrıldım evdeyim pazartesi başlıyayım isterseniz bende grupda yeni uygulama varmı ?yine yediklerimizi yazıyoruz değilmi?
oğluşumun fotosunu albümüme ekledim bakmak isterseniz aşkıma :)
canım benim sağolasın opuyorumnanaktan aliş yazdıklarını duysa bayılır kaydirigubbakcemile3 çok kompleks yapıyor çünkü ama nerden baksan 10 kilo fazlası var zaten ... boydan kurtarıyor işte ablalardan çok fazla kilosu ve boyu yaşına göre tabiki çok uzun...kallisim maşallah kızlar fıstık fıstık diyecek kelime bulamıyorum küçüğün kilosunda da bişey yok valla daha yaşı ne ki çırpar o kiloları kilosu fazla deyince ben de bişey zannetmiştim çok şeker olmuş tam yaşına göre olmuş maşallah maşallah
amin ablacım bahtları güzel olsun cümlemizin evadının.. allah kötülerle karşılaştırmasın inşallah....ay canim kallisim ne bunlar böyle??? icim acildi aksam aksam masallah valla hepsi birbirinden güzel...bahtlari güzel olur insallah
aman ablam bu en kücük büyükler kadar var boyu allah nazarlardan korusun cok güzeller evinizmi arka plandaki kallissim bol cicekli bir bahcede senin evindir diye düsündüm.
amin aebenim amin canım.... çok sağol güzel sözlerin için canım benimopuyorumnanaktaniyi akşamlar efem .....
kalişim ne diyim fıstık hepside ama buyük fıstıgına göz koydum hehe .maşallah ..maşallah tü.tü.
Rabbım bahtlarını açık etsin . melek gibi 3 de ALLAH BAGIŞLASIN ....
kalliste senin kızlar süper vall maaaaaşşşşşşşşş..
bencede en küçük siyahlı güzel kaşı gözü yeter valla
bide kilo verse barbi gibi tekrara maaaaaaaşşş..
tekrar görüşmek üzere hrs ii haftasonları
a e olunn..
ben cok fena abartmaya basladim yemek konusunda sanki son haftalarin öcünü almak ister gibi. bugün baslamazsam yarin mutlaka basliyorum patatese ben..kaydirigubbakcemile5
bilmiyorum banucugum.. bunuda ögrendim iyi oldu. belki birgün lazim olur.. kilo verebildinmi bu hafta sen bakamadimda ?
rica ederim ablacım ben malesef bu hafta pek verimli geçmedi
100 gr la kapattım
ama şimdiki haftadan ümitliyim olucak inş.yürüyüşlerimde yapıyorum
spor salonuna da gibilirim inş. hafatda 2 gün ama yoğunluktan onu bile aksatıyorum bakalım
bu haftada kızın mezuniyet töreni falan var(mezuniyet olupta anaokulu:))
oğlan sbs ye girecek pazar günü baya stresli bir hafta beekliyor
oğlumda 7 sınıf çok yoruldu valla hele son 1 aydır gece onlarda eve geliyor okul etütleri iice arttırdı özel okul olunca onlarda çok fedakarlık yapıyor
çok destek oluyorlar bakalım nasıl geçecek sınavımız
geçen sene sınav gecesi sabaha kadar uyumamıştı
yazık yya çocuklar napsınlar bu kadar baskıya dua edin nolur..
a e olun..
dualarımız seninle canım inşallah sınavı en iyi şekilde atlatır çok zor sınav stresi düşünüyorum kendi sınav zamanlarımı Allah çocukların yardımcısı olsun şimdi dahada zor ve karmaşık görünüyor inşallah sorunsuz en güzel okulları okurlar opuyorumnanaktan
hu-huuuuuuu.... gelmeyin gelmeyin bak gidiyorum beni çok ararsınızkaydirigubbakcemile3
zaten açım cokacimcoook
selam banucugum hosgeldin canim..
demek kizin ana okulundan mezun oluyor.. ay kiyamam yesinler.. masallah
oglunda ilkokuldan . ne güzel cnim bak büyüyüp gidiyorlar iste.. ben cumadan beri sapittim bakalim allah hayirlisini versin elektrikli süpürge gibi önüme ne cikarsa ögütüyorum olmaz böyle sey .. pazartesi yine basliyacagim 5 gün diyetine yoksa allah muhafaza iki haftada oldugum yere dönerim.klava:
canım mutlaka kontrole gelirim kaydirigubbakcemile3 aklım kalır eksik filan kalırım sizden yoksa olur mu hiçkaydirigubbakcemile3ben geldim sen kaçmışsın ablacım güle güle git inşallah ikendini çok özletme ama arada bir gir bak takıma neler yaptığını bildir opuyorumnanaktan
ben artık serbest geleceğim bir süre,gelebildiğim zamanlarda... ama kilomda ve görüntümde önemli değişimler oldukça size girip yazmaya çalışacağım.
hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?