- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.601
tombilicim selam canım.. sanırım erkek kardeşinle görüştünüz çok iyi olmuş tombilim bak bende istanbula gittiğimde gittim ya abime çok mutluyum eşime anlattım filan gittim diye eşimde meraklandı ne yapıyorlar ne ediyorlar sordu durdu... hani olmasa iyi ama oluyor malesef işte... davette aldınız çıkın gidin ilk fırsatta hepiniz için çok iyi olur yada onlar gelebilirler yaz tatillerinde...
canım resim bol bol ekliycem merak etme... ilk resimler bu akşam hatta :)) ufaklığın mezuniyet yemeği var bu akşam aman okula gitmedi servis eve geç getiriyor hazırlanamam diye sabahtan beri bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin... hepsi gelip hazırlansınlarda çekip eklerim buraya fıstıklarımı...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ferihancım sorununu tam anlayamadım canım açılmayan sayfa hangisi bilemedim ama sen bu linklere bir bak olmazsa yine bakarız canım...
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3
ben dışarı çıkıcam .. eşimle buluşmam gerek halletmemiz gereken bir iş var...sonra aceleyle eve gelmeliyiz ki eşim götürecek kızları yemeğe... ancak geç vakit gelebilirim öpüyorum hepinizi...
sekerler merhabaaaaaaaaa
ya geldim gecmisi okudum birsey yazamadim kaan geldi
öpüyorum hepinizi.
bilmiyorum banucugum.. bunuda ögrendim iyi oldu. belki birgün lazim olur.. kilo verebildinmi bu hafta sen bakamadimda ?reyhan ablacımben daha önce bir diyetisyene giderken
hafif bir anti depresanın diyetimi olumlu etkileyeceğini
yiyeceklere saldırmamın önüne geçeceğini sölemişti
aslında mantıklıda geliyor
tabi sen bilirsin genede (bende kullanmadım gerçiz)
a e ol..
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ah canim ne müthis bir haber ne kadar sevindim.. haftalardir süren durgunluktan sonra kimbilir nekadar iyi gelmistir sana. insallah senaristte güzel sonuc ulasmistir. demek lahana sana yaradi masallah.günaydın benim sevgili takımım nasılsınız ilk ben yazıyorum sanırım bu sabah olsun çok mutluyum sabah tartıya çıktım bir baktım ki ne göreyim nihayet ikili rakamlar kaç haftadır sıkıntı çekiyordum artık inmişim ikili rakamlara çok mutluyum bu mutluluğumu sizinle paylaşmak için koşarak geldim adeta iş yerine yürüyüşün ne kadar yerinde ve işe yarar bir spor olduğunuda bu haftaki kilo bildiririmle bir kez daha anladım tam gaz devam diyorum inşallah hepimiz bol bol kilolar verir hedefimize en kısa sürede ulaşırız hepinizi kocaman öpüyorum . Bugünki kilom 98 bu hafta 101 den 98 e düştüm bu harika bir başarı bence her hafta böyle kilo versem daha ne isterimki inşallah hiç durmadan tam gaz devam eder...
:roflol:ayardır aynı durum :umursamaz: ben de şaştım ne diyim..
az daha durup gidicem :icecream::icecream: zaten teklifte aldım ünlü ressam olucam:roflol::roflol:
biz kendimiz sokuyoruz bu küslükleri tombisim.. sözde gurur yapiyoruz ben büyügüm o gelip arasin diyoruz. yada birgün hatasini anlayip özür dilemesini bekliyoruz ve sacmaligin daniskasini sergiliyoruz...............dün hiç görüşmediğimiz yiğenimin doğum günüymüş aradım annesi çıktı önce telefona güzelce konuştuk onunla sonra dedim ki yiğitin doğum günüymüş onu da tebrik etmek isterim onunla da konuştuk doğru dürüst türkçe bildiği yok ama anladı ve kısa kısa cevaplar verdi ban ane kadar duygulandım zor tuttum gözyaşlarımı almanyaya davet ediyorlar bizi inşallah dedim ben de bu küslükler neden girer ki etle tırnak arasına hiç anlamaıyorum
fistiklarin resimlerini bekliyoruz fistik fistik fistikkaydirigubbakcemile2tombilicim selam canım.. sanırım erkek kardeşinle görüştünüz çok iyi olmuş tombilim bak bende istanbula gittiğimde gittim ya abime çok mutluyum eşime anlattım filan gittim diye eşimde meraklandı ne yapıyorlar ne ediyorlar sordu durdu... hani olmasa iyi ama oluyor malesef işte... davette aldınız çıkın gidin ilk fırsatta hepiniz için çok iyi olur yada onlar gelebilirler yaz tatillerinde...
canım resim bol bol ekliycem merak etme... ilk resimler bu akşam hatta :)) ufaklığın mezuniyet yemeği var bu akşam aman okula gitmedi servis eve geç getiriyor hazırlanamam diye sabahtan beri bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin... hepsi gelip hazırlansınlarda çekip eklerim buraya fıstıklarımı...
hoşgeldin ablacım öp bizim içinde kaanı senide öptüm opuyorumnanaktan
bilmiyorum banucugum.. bunuda ögrendim iyi oldu. belki birgün lazim olur.. kilo verebildinmi bu hafta sen bakamadimda ?
ah canim ne müthis bir haber ne kadar sevindim.. haftalardir süren durgunluktan sonra kimbilir nekadar iyi gelmistir sana. insallah senaristte güzel sonuc ulasmistir. demek lahana sana yaradi masallah.
:roflol:
hehehehe bellimi olur seker:lepi:
biz kendimiz sokuyoruz bu küslükleri tombisim.. sözde gurur yapiyoruz ben büyügüm o gelip arasin diyoruz. yada birgün hatasini anlayip özür dilemesini bekliyoruz ve sacmaligin daniskasini sergiliyoruz...............
söylemedigim bir söz yüzünden kardesim darildi bana. yillarca birinin cikipta ablan demediki onu niye küslük yapiyorsun demesini bizi baristirmasini yada kardesimin beni ariyacagini bekledim durdum. ne kadarmi? tam 24 yil.. benim cocuklarim büyüdü evlendi onun cocuklari büyüdü evlendi cocuklar birbirlerini daha iki yil önce görüp tanidi..
bu nekadar aci birsey biliyormusun? dünyanin en büyük sacmaligi. en sonunda kendim actim telefonu aradim. beni cok severdi kardesim iyice vicdanini kurcaladim beni hicmi sevmedigini hicmi özlemedigini sordum benim birsey demedigimi sacma bir gurur yüzünden birbirimizden uzak yasadigimizi ama benim onu cok sevdigimi söyledim..
iki ay sonra türkiyeye geldim bulustuk.. birbirimize kenetlendik..aglamaktan bayginlik gecirecektik ikimizde.cocuklar birbirine sarilip yumak oldular.. sonrasinda öylesinde kaynastilarkikaynastik gecti hersey ama yazik gecen zamana.. benim kardesimi son biraktigimda 25 yaslarinda delikanliydi simdi benim oglum gibi. yillar sonra bulusunca beyaz sacli 50 yaslarinda bir beyefendiydi. cok zoruma gidiyor hersey. simdi böyle baskalarindada duydugum zaman cok kiziyorum. yapmayin ya kardes kardese darilirmi... darilsa ne olur bir bayram seyranda aranir ne darginlik kalir nede birsey. evladina küsen anne babalar var allah vermesin.yani cok kötü birsey iyi yapmissin aramakla tombisim. sakin sürdürmeyin darginligi en kötü sey..a.s.
fistiklarin resimlerini bekliyoruz fistik fistik fistikkaydirigubbakcemile2
öptüm canim oda beni yedi birazcik cenemi geveledi epeyce.. üst dislerini cikariyorda.
bir yerlere tutunup yürümeye calisiyor kücük adam..
selaaaaaaaaaaam
ben geldim 5.takımmm nihayet gelebildim yeniden aranıza alırmısınız acaba beni?
kallisim karizmatiğim nasılsın canım ayy kızların resimlerine denk geldiğime çok sevindim maaşallah nazar değmesin bebek gibiler hepsi aramızda kalsın ben en büyüğe bittim bittim
geçmişi okuyamadım ama reyhan ablamı gördüm öpüyorum canım ablam diğer arkadaşları tek tek soracam geniş zamanda herkesi özledim herkesi
oğluşum 6aylık oldu teyzeleri benim durum vahim 75le doğuma gitmiştim şuanda 68 kiloyum süt olacak ye ye diyenlere uydum kilolar kaldı hadi bana yardım edin canlarım gitsin kilolar fıstık gibi olalım hep beraber ok?
biz kendimiz sokuyoruz bu küslükleri tombisim.. sözde gurur yapiyoruz ben büyügüm o gelip arasin diyoruz. yada birgün hatasini anlayip özür dilemesini bekliyoruz ve sacmaligin daniskasini sergiliyoruz...............
söylemedigim bir söz yüzünden kardesim darildi bana. yillarca birinin cikipta ablan demediki onu niye küslük yapiyorsun demesini bizi baristirmasini yada kardesimin beni ariyacagini bekledim durdum. ne kadarmi? tam 24 yil.. benim cocuklarim büyüdü evlendi onun cocuklari büyüdü evlendi cocuklar birbirlerini daha iki yil önce görüp tanidi..
bu nekadar aci birsey biliyormusun? dünyanin en büyük sacmaligi. en sonunda kendim actim telefonu aradim. beni cok severdi kardesim iyice vicdanini kurcaladim beni hicmi sevmedigini hicmi özlemedigini sordum benim birsey demedigimi sacma bir gurur yüzünden birbirimizden uzak yasadigimizi ama benim onu cok sevdigimi söyledim..
iki ay sonra türkiyeye geldim bulustuk.. birbirimize kenetlendik..aglamaktan bayginlik gecirecektik ikimizde.cocuklar birbirine sarilip yumak oldular.. sonrasinda öylesinde kaynastilarkikaynastik gecti hersey ama yazik gecen zamana.. benim kardesimi son biraktigimda 25 yaslarinda delikanliydi simdi benim oglum gibi. yillar sonra bulusunca beyaz sacli 50 yaslarinda bir beyefendiydi. cok zoruma gidiyor hersey. simdi böyle baskalarindada duydugum zaman cok kiziyorum. yapmayin ya kardes kardese darilirmi... darilsa ne olur bir bayram seyranda aranir ne darginlik kalir nede birsey. evladina küsen anne babalar var allah vermesin.yani cok kötü birsey iyi yapmissin aramakla tombisim. sakin sürdürmeyin darginligi en kötü sey..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?