Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet kallisim onunla görüştük abimle telefonda sık sık görüşüyoruz artık ama işte diğerleriyle görüşemiyorduk iyi oldu tabi olmaz mı bi de bu olaylarda en suçsuz benim kavganın gümbürtünün koptuğunda ben 10-12 yaşlarındaydım bu kadar hasretlik çektim hadi herkes suçluydu da bi ben mutlaka suçsuzdum neyse mutlu oldum yeter bu da bana durumlar müsait olsa hiç durmayacam zaten hemen atlar giderim
ay ay ne güzel heyecanlar bunlar böyle sakın hiçbişeyin bu güzel gününü bozmasına izin vermesin hep hafızasında kalacak çünkü inşallah en güzel şekilde geçer geceleri bekliyoruz fıstıklarını

ben dışarı çıkıcam .. eşimle buluşmam gerek halletmemiz gereken bir iş var...sonra aceleyle eve gelmeliyiz ki eşim götürecek kızları yemeğe... ancak geç vakit gelebilirim öpüyorum hepinizi...

ben dışarı çıkıcam .. eşimle buluşmam gerek halletmemiz gereken bir iş var...sonra aceleyle eve gelmeliyiz ki eşim götürecek kızları yemeğe... ancak geç vakit gelebilirim öpüyorum hepinizi...

güle güle git ablacım hallet işlerini kızlarada iyi eğlenceler inşallah çok güzel geçer geceleri opuyorumnanaktan

bilmiyorum banucugum.. bunuda ögrendim iyi oldu. belki birgün lazim olur.. kilo verebildinmi bu hafta sen bakamadimda ?

ah canim ne müthis bir haber ne kadar sevindim.. haftalardir süren durgunluktan sonra kimbilir nekadar iyi gelmistir sana. insallah senaristte güzel sonuc ulasmistir. demek lahana sana yaradi masallah.
ayardır aynı durum :umursamaz: ben de şaştım ne diyim..
az daha durup gidicem :icecream::icecream: zaten teklifte aldım ünlü ressam olucam:roflol::roflol:
:roflol:
hehehehe bellimi olur seker:lepi:

biz kendimiz sokuyoruz bu küslükleri tombisim.. sözde gurur yapiyoruz ben büyügüm o gelip arasin diyoruz. yada birgün hatasini anlayip özür dilemesini bekliyoruz ve sacmaligin daniskasini sergiliyoruz...............
söylemedigim bir söz yüzünden kardesim darildi bana. yillarca birinin cikipta ablan demediki onu niye küslük yapiyorsun demesini bizi baristirmasini yada kardesimin beni ariyacagini bekledim durdum. ne kadarmi? tam 24 yil.. benim cocuklarim büyüdü evlendi onun cocuklari büyüdü evlendi cocuklar birbirlerini daha iki yil önce görüp tanidi..
bu nekadar aci birsey biliyormusun? dünyanin en büyük sacmaligi. en sonunda kendim actim telefonu aradim. beni cok severdi kardesim iyice vicdanini kurcaladim beni hicmi sevmedigini hicmi özlemedigini sordum benim birsey demedigimi sacma bir gurur yüzünden birbirimizden uzak yasadigimizi ama benim onu cok sevdigimi söyledim..
iki ay sonra türkiyeye geldim bulustuk.. birbirimize kenetlendik..aglamaktan bayginlik gecirecektik ikimizde.cocuklar birbirine sarilip yumak oldular.. sonrasinda öylesinde kaynastilarki kaynastik gecti hersey ama yazik gecen zamana.. benim kardesimi son biraktigimda 25 yaslarinda delikanliydi simdi benim oglum gibi. yillar sonra bulusunca beyaz sacli 50 yaslarinda bir beyefendiydi. cok zoruma gidiyor hersey. simdi böyle baskalarindada duydugum zaman cok kiziyorum. yapmayin ya kardes kardese darilirmi... darilsa ne olur bir bayram seyranda aranir ne darginlik kalir nede birsey. evladina küsen anne babalar var allah vermesin.yani cok kötü birsey iyi yapmissin aramakla tombisim. sakin sürdürmeyin darginligi en kötü sey..a.s.
fistiklarin resimlerini bekliyoruz fistik fistik fistikkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin ablacım öp bizim içinde kaanı senide öptüm opuyorumnanaktan

öptüm canim oda beni yedi birazcik cenemi geveledi epeyce.. üst dislerini cikariyorda.
bir yerlere tutunup yürümeye calisiyor kücük adam..

maşallah ablacım şimdi olsada burda öyle tatlı bir küçük adam sevsek bak nasıl isterdim sevilecek bir bebek :kedi:
sağol ablacım zayıfladığıma bende çok mutlu oluyorum çok endişe ediyordum yine veremezsem diye ama çok şükür gitti bu hafta ama malesef lahanayı yapmadım ben bulamadım çünkü lahana ona umut bağlamıştım ama bu hafta şunu anladım ki asıl önemli olan mideyi küçültmekmiş heryeşden azar azar tatmakmış gerçi ben epey bir kilo verene kadar tatlı pasta hamur işi yada yağlı şeylerden tatmamayı düşünüyorum biraz kilo vereyim ondan sonra azar azar onlardanda tadarım bunu bir yaşam biçimi haline getireyim diyorum lahana bulduğumda takviye olarak onuda yapıcam ama merak ediyorum doğrusu bir haftada bolca kilo verdirecekmi diye siz yapında söylersiniz banada ablacım haftada kaç kilo verdiğini nasıl gidiyor senin lahana diyeti ablacım inşallah diğer diyetten sonra çok zor gelmemiştir bu lahana diyeti ve yine istediğin şekilde kilo verirsin inşallah ablacım yetişememişim sana öpüyorum seni kocaman opuyorumnanaktan

canlarım nasılsınız.... alelacele kızları yolladım giderken fotolarını çektim dönsünlerde orada da çektikleriyle beraber size yüklerim hepsi fıstık oldu aman maşallah diyimde....şimdi eşim gelir yemek yemedi henüz.. ben sonra geç vakit uğrarım bir öpüp kaçayım sizi dedim..

bende seni öpüyorum ferihancigim.Şeniz
ben dün serbest gün yaptim lahanayi cerez olarak yaninda yedim yani bugünde serbest oldu ama abarttim bugün kuru fasulye falan yedim.ohaoldumsmile
hafta sonu icinde bir söz vermiyorum ama pazartesi ben 5 gün diyetine dönüyorum yine.. yarin mangal yapm,ak istiyor cocuklar bu hafta sonu felaketim olmaz insallah:kedi:

selaaaaaaaaaaam
ben geldim 5.takımmm nihayet gelebildim yeniden aranıza alırmısınız acaba beni?
kallisim karizmatiğim nasılsın canım ayy kızların resimlerine denk geldiğime çok sevindim maaşallah nazar değmesin bebek gibiler hepsi aramızda kalsın ben en büyüğe bittim bittim
geçmişi okuyamadım ama reyhan ablamı gördüm öpüyorum canım ablam diğer arkadaşları tek tek soracam geniş zamanda herkesi özledim herkesi
oğluşum 6aylık oldu teyzeleri benim durum vahim 75le doğuma gitmiştim şuanda 68 kiloyum süt olacak ye ye diyenlere uydum kilolar kaldı hadi bana yardım edin canlarım gitsin kilolar fıstık gibi olalım hep beraber ok?

ah canım benim hoşgeldin.... demek 6 aylık oldu haa maşallah canımın içi... sen kiloların dışında iyisin inşallah opuyorumnanaktan burada yerin elbette ki hazırolumunekankayizsmile istediğin zaman gel canım.. işe başladınmı durumlar nasıl... oğluşunun bir fotosunu eklersin bize bir araopuyorumnanaktan takımın ilk bebeği yakında canzicimde doğum yapar sonra sıra bijomda inşallah

maşallah üçüde birbirinden güzel ablacım nazar değmesin hem çok şık olmuşlar hemde kendileride çok güzelmiş kendi güzellikleri yeter Allah bahtlarınıda yüzleri kadar aydınlık ve güzel etsin inşallah :))

kallisim hoşbulduk canımcığım
işe başlamadım ücretsiz izne ayrıldım evdeyim pazartesi başlıyayım isterseniz bende grupda yeni uygulama varmı ?yine yediklerimizi yazıyoruz değilmi?
oğluşumun fotosunu albümüme ekledim bakmak isterseniz aşkıma :)

yok ablacım biz abimle uzun zamandır görüşüyoruz zaten de annem babam yeni yeni görüşmeye başladılar annemlerin küslüğünden değil onun biize küslüğünden bi de eşi yılların kinini hala atamadı üstünden 2 yaz önce bize geldiler yemek yiyoruz doruku seviyorlar falan hala laf çarpmalar falan çok üzmüştü beni ama ağzımı açıp bişey demedim aradan yıllar geçmiş hala soğummaış o kadar büyütülecek olaylar da yok fani dünya demeyi bilmeli herkes dediğin doğru kardeşin kardeşe küslüğü anne babalara küskünlük gerçekten en saçma şey bu dünyada sizin hikayeniz de çok acı duygulanarak okudum valla çok uzun zaman geçmiş ama nerden dönsen kardır napalım o 24 sene dile kolay düşünsene ama neyse ki 25 sene olmamış yani demek stiyorum ki 1 saniyenin bile önemi var hayatımızda

kallisim maşallah kızlar fıstık fıstık diyecek kelime bulamıyorum küçüğün kilosunda da bişey yok valla daha yaşı ne ki çırpar o kiloları kilosu fazla deyince ben de bişey zannetmiştim çok şeker olmuş tam yaşına göre olmuş maşallah maşallah

ay canim kallisim ne bunlar böyle??? icim acildi aksam aksam masallah valla hepsi birbirinden güzel...bahtlari güzel olur insallah
aman ablam bu en kücük büyükler kadar var boyu allah nazarlardan korusun cok güzeller evinizmi arka plandaki kallissim bol cicekli bir bahcede senin evindir diye düsündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…