- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.761
fıstıklar selammm..
nasılsınız bakalım.. mesajlara hiç göz atamıyacağım çok özür diliyrum..bir merhba diyeyim dedim... burada bu kez kısa kalacağım için vaktmi gelip burada harcayamıyorum kısa zamanda olsa yararlı olmaya uğraşıyorum.. ablam felaket derecede yorgun ve sinirleride yıpranmış halde çünkü...
arkadaşlar az önce ir görüşme yaptık dua edin nolursunuz ilk müşterilerimizi pazar günü sanırım alabileceğiz fiyatta anlaşılırsa bir diyaliz merkezi hasta yakınlarının konaklaması için geldi çünkü yuppiiiii...
hava aşırı sıcak ve çok nem var her an ter kan içindeyiz felaket offf...
birde şeyy buraya gelirken trende öyle bir yolculuk yaptım ki gülmekten öldüm.. be her zaman ki gibi hemen oturdum kahvemi ısmarladım kitabımı çıkardım saat akşam 8 di bindiğimde ... benimle aynı vagonda tam 40 tane bayan vardı eskişehire gezmeye gitmişler gurup olarak ve vagonda aralarında tek yabancı bendim :)) bunlar sohbet muhabbet derken gece yarısına yaklaşırken tef çıkardılar şakira kemerleri taktılar şarkılar türküler allahım dedim nerdeyim ben kimlerin arasına düştüm :))) benden biraz çekindiler önce rahatsız edermiyiz diye izin istediler bende dedim hiiiççççç sorun değil keyfinize bakın çok hoş bir gurupsunuz :)) ve böyle güzel bir yolculukta geldim....
cok güzel bir kilo ferihancigim insallah birdaha hayat boyu gelmez.. sen bir kiloyu yolladinya senden mutlusu yok. aza kanaat getir 7000 kalori az yemissin tebriklera.s.
ve kocaman masallah diyelim
günaydın kızlar
kilom aynı sinir oldum kaç haftadır oynama yok ama en azından almadığıma seviniyorum inşallah haftaya güzel bir sonuç alırım kallistecim çok üzgünüm bu hafta listeye bir katkım olmadı yine öpüyorum sizleri işlerimi toparlayım uğrarım ben yine
5.TAKIM 159.ETAP
tombili ( 76.7 / 76.7 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 76.8 )(geri dönmek üzere ayrıldı)
leys ( 71.6 ) ( geri dönmek üzere ayrıldı )
ferihann( 98.0 /97.0/1.0 /1.02% )
HIFZIYS ( 79.7 ) ( geri dönmek üzere ayrıldı )
banucan4 ( 84.8 /84.0/0.8/0.94%)
5. TAKIM TOPLAM KİLO (259,5/257.7/1.8/0.69% )
Senaristscim, yazayım hemen hesaplamayı ))))
Bu haftanın kiolsu - geçen haftanın kilosu * 100 / geçen haftanın kilosu
Canım, başka sorun olursa buralardayım ))))
kıslar liliş sultanım yok galiba gene çok yagun ....
listeler hakkında yapılacak bişi varmı burdayken el atayım .?
Canım, yeni doğum yapan arkadaşla ilgili şu anda yapılacak bi şey yok. Liste şu anda 3 kişi mi? Sanırım geçen haftanın listesini sonuç ya da paylaşım bölümünden kopyalamışsın. İstersen son düzenlemeyi ben yaparım. eğer müsaitsen bizim liste hazır. Hesaplamaları bi de sen kontrol eder misin , hata yapmış olmayayım )))
5.TAKIM 159.ETAP
tombili ( 76.7 / 76.7 / 0.0 / 0.00% )
ferihann( 98.0 /97.0/1.0 /1.02% )
banucan4 ( 84.8 /84.0/0.8/0.94%)
5. TAKIM TOPLAM KİLO (259,5/257.7/1.8/0.69% )
Canım, chocolategirl, leys ve hıfz ı listeden çıkarabilirin çünkü izinli oldukları geçen hafta ilan edildi.
ben sizin takım ve bizimkini kontrol ettikten sonra öğleden sonra paylaşıma koyarım, ellerine sağlık canım ))))
opuyorumnanaktankolay gelsin opuyorumnanaktanAabencim, canım çok teşekkürler )) öğleden sonra kendl takımımla birlikte 5. Takımı da paylaşıma veririm. İlgine çok teşekkürler )))
Senaristcim, ben şimdi çıkıyoeum, öğleden sonra gelirim gene ))) kendine iyi bak ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?