Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM 159.ETAP

tombili ( 76.7 / 76.7 / 0.0 / 0.00% )
ferihann( 98.0 /97.0/1.0 /1.02% )
banucan4 ( 84.8 /84.0/0.8/0.94%)

5. TAKIM TOPLAM KıLO (259,5/257.7/1.8/0.69% )

Son düzenleyen: Moderatör:
yüzde hesabını unuttum eyvahedigeldismile

kaybedilen kilo/başlangıç kilosu muydu?

honeybaby var bi de ama haftaya başlayacak eski üye o hamileymiş doğurmuş büyütmüş dönecek haftaya

hoşgeldin ablacım yolculuğunun iyi geçmesine sevindim sende eğlenip oynasaydın onlarla vakit nasıl geçti anlamamışsındır ohh ne güzel inşallah görüşme güzel geçmiştir ve anlaşırsınız fiyattada ilk müşterileri alırsınız hayırlı uğurlu olsun öpüyorum ablacım görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Senaristscim, yazayım hemen hesaplamayı ))))
Bu haftanın kiolsu - geçen haftanın kilosu * 100 / geçen haftanın kilosu

Canım, başka sorun olursa buralardayım ))))

Canım, yeni doğum yapan arkadaşla ilgili şu anda yapılacak bi şey yok. Liste şu anda 3 kişi mi? Sanırım geçen haftanın listesini sonuç ya da paylaşım bölümünden kopyalamışsın. İstersen son düzenlemeyi ben yaparım. eğer müsaitsen bizim liste hazır. Hesaplamaları bi de sen kontrol eder misin , hata yapmış olmayayım )))

cok güzel bir kilo ferihancigim insallah birdaha hayat boyu gelmez.. sen bir kiloyu yolladinya senden mutlusu yok. aza kanaat getir 7000 kalori az yemissin tebriklera.s.
ve kocaman masallah diyelim

ablacım teşekkür ederim sende çok güzel vermişsin az kaldı bir iki haftaya 70 lere ineceksin evet haklısın aza kanaat getiremem gererek hiç olmazsa durmadan her hafta bir kilo gitse çok iyi olur ablacım ben sana bişey danışacağım haftada bir kilo gitmesi için 7000 kalori harcamak gerekiyor ben şu hareket kapasitemi arttırmak istiyorum yürüyüşü zaten günde bir saat yapıyorum ama ekstra bişiylerde yapmak istiyorum bunu naasıl hesaplarım yani günde kaç kalori harcadığımı , bir adım sayar alsam öylemi hareket etsem acaba kaç kalori gitti diye bir hafta yürüyüşlerimle kaç kalorii harcıyorum ve daha ne kadar hareket etmeliyim onun hesaplamasını yapmak istiyorum bir fikrin varmı ablacım ne yapabilirim . opuyorumnanaktan

kıslar liliş sultanım yok galiba gene çok yagun ....
listeler hakkında yapılacak bişi varmı burdayken el atayım .?

hiç üzülme canım biraz durmuştur kilo verimin bir süre sonra kendiliğinden gitmiş olur bir iki kilo daha sen bıkmadan diyetinede sporunada devam et hazır yeni eşofmanlarında varken keyfini çıkar bol bol spor yap bak gör bir hafta sonra nasıl farketmiş olacaktır opuyorumnanaktan

düzenledim doğru mu? bilmiyorumkismile

Senaristscim, yazayım hemen hesaplamayı ))))
Bu haftanın kiolsu - geçen haftanın kilosu * 100 / geçen haftanın kilosu

Canım, başka sorun olursa buralardayım ))))

çok teşekkür ettim canım ya.. kallisimiz bugün baya bi yoğun da

kıslar liliş sultanım yok galiba gene çok yagun ....
listeler hakkında yapılacak bişi varmı burdayken el atayım .?

aebencim ben listeyi yaptım bi bakar mısın doğru mu diye :kedi:

bu arada montiyle ilgili de çalışmalarım var aklinialirimsmile

Canım, chocolategirl, leys ve hıfz ı listeden çıkarabilirin çünkü izinli oldukları geçen hafta ilan edildi.
ben sizin takım ve bizimkini kontrol ettikten sonra öğleden sonra paylaşıma koyarım, ellerine sağlık canım ))))

liste üç kişi.. senin listeni bi kontrol edeyim ben ozaman siz de benimkine bakın acemiyim ben.. :kedi: geçen haftadan kopyalayıp düzenledim evet

5.TAKIM 159.ETAP

tombili ( 76.7 / 76.7 / 0.0 / 0.00% )
ferihann( 98.0 /97.0/1.0 /1.02% )
banucan4 ( 84.8 /84.0/0.8/0.94%)

5. TAKIM TOPLAM KİLO (259,5/257.7/1.8/0.69% )

düzelttim böyle canım.. çok teşekkür ederim bakayım şimdi senin listene olumunekankayizsmile

reyhan ablam ferihancım ikinizi de kutlarım ne güzel kilo veriyorsunuz.. reyhan ablam senin diyete dönmem an meselesi söyliyeyim :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…