- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.801
ay ay ne güzel mutluluklar senarist...opuyorumnanaktan eylüle kadar çıtır olursun çıtırrrr....:teytey:napalım canım ya koşuşturuyoruz bu ara tenha buralar biraz.. ben evleniyorum .. 19 eylül tarihi.. onun telaşındayım bi gram bile vermedim ya :mymeka:
sern nasılsın canım napıyorsun? iyileştin mi iyice?
ay ay ne güzel mutluluklar senarist...opuyorumnanaktan eylüle kadar çıtır olursun çıtırrrr....:teytey:
yeterki karalı ol ...
aaaaaa bu seferde isveç norveç danimarkk belçika belçika honlanda .kaydirigubbakcemile3. diyetine mi başladın ablam yaaa ......delikafaduldenpapat bitti lahana bitti .. şimdide isveç .lmaz:
elinizde ne kalır biliyormusunuz yorulmuş hızını katbetmiş bir metobolizma .:çok üzgünüm:.yapmayın bunu kendinize ...
bir gün herkes montici olacak saglıklı beslenip yavaştan tüm kilolarından kurtulacak . ahanda yazıyom buraya ..:1closedeyes::dilcikar:
:asigim: inşallah
ben monti üzerine çalışıyorum canım ama benim hemen kilo vermem gerekiyor sonra geri alsam yavaş yavaş veririm orası önemli değil düğünde zayıf olayım.. o yüzden bu bikaç ay şok geçecek gibi..
güzelim montinin süresi zaten bi kaç ay... tam yaparsan zaten bazı bünyelerde şok kadar etkili ... eger diyete yani başladıysan zaten süper gidiyor ... şok diyetlerde önce 2 hafta bir dene bak pişman olmassın memnun kalmassan yap şok diyetleri abla tavsiyesi.yerimseniben kaybedecegin tek şey kiloların olur hemde yağdan .:lepi::asigim: inşallah
ben monti üzerine çalışıyorum canım ama benim hemen kilo vermem gerekiyor sonra geri alsam yavaş yavaş veririm orası önemli değil düğünde zayıf olayım.. o yüzden bu bikaç ay şok geçecek gibi..
ablam bu gece uyuyacağız yarın evimdeyim kısmetse kaydirigubbakcemile3kallisim gelmis.. nezaman dönüyorsun kallisim cok kalmiyacagim demissin.?
daha kac kere yatcaz kalkcaz?????
kalişim sultanım ....5. takım 3 kişi kalmış eger yogunluktan yeni üye alımı yapamıyorsan yardımcı olayım bu konuda canım.... bi ses etmen yeter .....
:1hug::1hug:ablam bu gece uyuyacağız yarın evimdeyim kısmetse kaydirigubbakcemile3
aebenim canım benim evet 3 kişi kaldı ama paylaşım yapan kişiler ile 8 kişiyiz ayrıca yeni üye istemiyoruz son aylarda yeni üyelerden bayağı dertli durumdayım biliyorsunuz gelen gitti gelen gitti takımda motive filan kalmadı az ve öz olalım daha iyi.. ayrıca yazın burada kimse kalmaz bunuda bilirsin bu yaz bizim takımın son yazı olacak.. çok direndim ama artık ben de sıkıldım bu paylaşımsızlık derdinden verecek çok şeyimde kalmadı sanırım... sohbete döndü zayıflamayı unuttuk çok zaman.. sohbet için başka tarafa geçeriz burayı kapatırız biz yakında... zemuszemus teklifin için tekrar sağol canım benimŞeniz
ablam bu gece uyuyacağız yarın evimdeyim kısmetse kaydirigubbakcemile3
aebenim canım benim evet 3 kişi kaldı ama paylaşım yapan kişiler ile 8 kişiyiz ayrıca yeni üye istemiyoruz son aylarda yeni üyelerden bayağı dertli durumdayım biliyorsunuz gelen gitti gelen gitti takımda motive filan kalmadı az ve öz olalım daha iyi.. ayrıca yazın burada kimse kalmaz bunuda bilirsin bu yaz bizim takımın son yazı olacak.. çok direndim ama artık ben de sıkıldım bu paylaşımsızlık derdinden verecek çok şeyimde kalmadı sanırım... sohbete döndü zayıflamayı unuttuk çok zaman.. sohbet için başka tarafa geçeriz burayı kapatırız biz yakında... zemuszemus teklifin için tekrar sağol canım benimŞeniz
mersada yokmu listede?
bende ki hırsı bide yanımda görsen kaydirigubbakcemile3 gülmekten ölürsün kaydirigubbakcemile3 her adım attıkça seninle konuştum bu gün reyhan abla bak oldu bak azıcık daha gitti diyesempatiksalakcinni yazın karşılaştığımızı filan düşündüm daha bir şevklendimkaydirigubbakcemile3
senin halsiz olman normal ablacım hem işe gidip hem o diyetini hiç bozmadın ben çok bozdum biliyorsun ki öyle etkilemedi yani beni...bilmiyorumkismileaslında takviye vitamin alsanda fena olmaz hani...
ablam burası çok soğuk hala bu yüzden ben çiçeklerime bile çıkıp bakamıyorum hevesim gitti offf senağlama geçen gün yağmur altında biber fidelerimi ektim birazını ablama götürmek için ayırdım hani bahsettiğim tohumlar vardı ya yerimseniben jelapanodan çok çıktı belki 50 tane ama diğerinden 3 tane çıktı 2 sini evde ektim bir tanesini ablama ayırdım
bu gün eşim gelirken arkadaşlarına uğrayacak eğer bardak siparişlerimizi tamamlamışlarsa ben çarşamba filan istanbula geçeceğimohaoldumsmile
günaydın millet ben bu gün çok heyecanlıyım kızımın sbs sınavı var.dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa gönderme diye .okuyanlardan rica ediyorum nolur dua edin.enerji gönderin mervişime....
ablam bu gece uyuyacağız yarın evimdeyim kısmetse kaydirigubbakcemile3
günaydın millet ben bu gün çok heyecanlıyım kızımın sbs sınavı var.dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa gönderme diye .okuyanlardan rica ediyorum nolur dua edin.enerji gönderin mervişime....
yokum ablam .izinliyim ama izinlide yazmıyor beni toptan çıkarmışlar heralde .kalistem beni temellimi izne ayırdın.reyhan ablam sen nasıl güzel kilolar veriyosun öyle canım benim ya süpersin.şu an örnek alacağımız kişi sensin.süpersin ablacım....guclubacismile
kızlar ben çıkıyorum.mervişi sınava almışlar şimdi gidip okulun kapısında bekliycem.babası orda artık gelebilirsin dedi çocuğu daha fazla heyecanlandırmamak için ben gitmedim.
annahhhhhhhhhh yok be dün yazmis onu
kallisim bugün gelecek.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?