Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

napalım canım ya koşuşturuyoruz bu ara tenha buralar biraz.. ben evleniyorum .. 19 eylül tarihi.. onun telaşındayım bi gram bile vermedim ya :mymeka:

sern nasılsın canım napıyorsun? iyileştin mi iyice?
ay ay ne güzel mutluluklar senarist...opuyorumnanaktan eylüle kadar çıtır olursun çıtırrrr....:teytey:
yeterki karalı ol ...

aaaaaa bu seferde isveç norveç danimarkk belçika belçika honlanda .kaydirigubbakcemile3. diyetine mi başladın ablam yaaa ......delikafaduldenpapat bitti lahana bitti .. şimdide isveç .lmaz:
elinizde ne kalır biliyormusunuz yorulmuş hızını katbetmiş bir metobolizma .:çok üzgünüm:.yapmayın bunu kendinize ...

bir gün herkes montici olacak saglıklı beslenip yavaştan tüm kilolarından kurtulacak . ahanda yazıyom buraya ..:1closedeyes::dilcikar:

ay ay ne güzel mutluluklar senarist...opuyorumnanaktan eylüle kadar çıtır olursun çıtırrrr....:teytey:
yeterki karalı ol ...

:asigim: inşallah

ben monti üzerine çalışıyorum canım ama benim hemen kilo vermem gerekiyor sonra geri alsam yavaş yavaş veririm orası önemli değil düğünde zayıf olayım.. o yüzden bu bikaç ay şok geçecek gibi..

canım benim inşallah düğüne kadar fıstık olacaksın zaten öylesin ama azcık daha zayıflayınca dahada güzel olacaksın opuyorumnanaktan

güzelim montinin süresi zaten bi kaç ay... tam yaparsan zaten bazı bünyelerde şok kadar etkili ... eger diyete yani başladıysan zaten süper gidiyor ... şok diyetlerde önce 2 hafta bir dene bak pişman olmassın memnun kalmassan yap şok diyetleri abla tavsiyesi.yerimseniben kaybedecegin tek şey kiloların olur hemde yağdan .:lepi:

kallisim gelmis.. nezaman dönüyorsun kallisim cok kalmiyacagim demissin.?
daha kac kere yatcaz kalkcaz?????
ablam bu gece uyuyacağız yarın evimdeyim kısmetse kaydirigubbakcemile3

kalişim sultanım ....5. takım 3 kişi kalmış eger yogunluktan yeni üye alımı yapamıyorsan yardımcı olayım bu konuda canım.... bi ses etmen yeter .....

aebenim canım benim evet 3 kişi kaldı ama paylaşım yapan kişiler ile 8 kişiyiz ayrıca yeni üye istemiyoruz son aylarda yeni üyelerden bayağı dertli durumdayım biliyorsunuz gelen gitti gelen gitti takımda motive filan kalmadı az ve öz olalım daha iyi.. ayrıca yazın burada kimse kalmaz bunuda bilirsin bu yaz bizim takımın son yazı olacak.. çok direndim ama artık ben de sıkıldım bu paylaşımsızlık derdinden verecek çok şeyimde kalmadı sanırım... sohbete döndü zayıflamayı unuttuk çok zaman.. sohbet için başka tarafa geçeriz burayı kapatırız biz yakında... zemuszemus teklifin için tekrar sağol canım benimŞeniz

:1hug::1hug:

günaydın millet ben bu gün çok heyecanlıyım kızımın sbs sınavı var.dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa gönderme diye .okuyanlardan rica ediyorum nolur dua edin.enerji gönderin mervişime....

kalistem sen kaç gündür nerdesin ya.valla baktım kimseler yok bende elimden geldiği kadar uğramaya çalıştım .sen istanbuldamısın dünki mesajından anladığım kadarıyla.
kalistem burası sohbet yeri değil tabikide o 8 kişinin içinde bende varım dimi.ben zayıflıyom bi kerem buraya çok sık giremiyorum ama yaz sonuna kadar 70 olacam.kapatmayız burayı yakında bir toparlanırız tozu dumana katarız.kalisim bu gün mervişin sınavı var .ben panik atak halinde geziyorum.çok heyecanlıyım diye babası götürdü ben merve sınava girdikten sonra gidecem.allahım yardımcımız olsun bütün çocukların.

[

kalistem bende sendeki hırsı görünce bende heveslendim ertelediğim bir proje vardı sitede bütçe yok diye karar verdim .spor aletleri yaptırıyorum siteye bir aksilik olmazsa .fiyat tekliflerini topluyorum accıkta kendime torpil yapim dedim .tabi mervişede.önce spor aletlerinde çalışma sonrada havuz yada deniz görün bakın incecik olacaz kızımda bende.bu günü atlattıkmı mervişi tam bir kampa sokacam tabi bende beraber.

kızlar ben çıkıyorum.mervişi sınava almışlar şimdi gidip okulun kapısında bekliycem.babası orda artık gelebilirsin dedi çocuğu daha fazla heyecanlandırmamak için ben gitmedim.

günaydın millet ben bu gün çok heyecanlıyım kızımın sbs sınavı var.dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa gönderme diye .okuyanlardan rica ediyorum nolur dua edin.enerji gönderin mervişime....

dualarımız merveyle inşallah güzel geçecek sınavı Allah tüm çocukların yardımcısı olsun bu sınavlarla uğraşmak çok zor gerçi gelecekleri için uğraşıyorlar ama malesef bu yaşta streslede tanışıyorlar ister istemez Allah yardımcıları olsun inşallah sınavı çok iyi geçer güzel neticeler alır daha nice sınavları başarıyla tamamlar inşallah opuyorumnanaktan

ablacım yine grubu kapatacağından bahsetmişsin çok üzüldüm :gitme: ne güzel bu haftada 3. üncü olmuşuz birinci olacağımız günlerde gelecek güzel zayıflıyoruz aslında paylaşımda yaz olmasına rağmen kötümü sen daha iyilerini görmüşsündür muhakkak ama biz takımdan çok memnunuz inşallah kapatmazsın takımı ben başka bir gruba adapte olamam ki olumunekankayizsmile sizlere çok alıştım :kedi: opuyorumnanaktan

günaydın canım takımcığım bu sabah kahvaltı tabağımda domates salatalık vardı yağsız ve tuzsuz birde çok az yağ ile kavrulmuş biber kavurması çok severim acı acı ama sadece 2 çatal aldım içinde yağ olduğu için fazla yiyemedim zaten ekmekte yemediğim için çok yiyemiyorum iyi oldu böyle şimdi bir şekersiz sade kahve içeceğim dün akşamda 2 yemek kaşığı taze fasulye ve 2 yemek kaşığıda yine biber kavurması yemiştim ama karpuz yedim tv izlerken onu biraz fazla abartmışım o yüzden midem çok ağrıdı neyseke yatana kadar geçti ama buda bana ders oldu ben karpuzu çok severim şekerli bir meyve ama dayanamadım aslında bir dilim yemem yeterdi ama olmadı neyse artık daha dikkatli olacağım bugün çok sevdiğim bir arkadaşım doğum yaptı ikiz bebekleri oldu erkek ikiside şimdi hastanedeler onları ziiyarete gideceğim inşallah öğleden sonra ne güzel inşallah sağlıkla büyürler bebek isteyen herkeze nasip etsin Rabbim inşallah hepinizi öpüyorum canım takımım yazarım yine gün içinde :))

kızlar ben çıkıyorum.mervişi sınava almışlar şimdi gidip okulun kapısında bekliycem.babası orda artık gelebilirsin dedi çocuğu daha fazla heyecanlandırmamak için ben gitmedim.

mersacigim allah hayirli basarilar nasib etsin canim rabbim kolayliklar versin prensesine.:Saruboceq: kiyamam ya sen bu haldeysen o yavrular kimbilir ne halde

ah be güzelim cok savasiyorumda yapisti bu son kilolar sanki.. gram gram sündüler iyice. bir düsemedim 80in altina. bendede bir inat var yani bukadar olur.guclubacismile

günaydin kizlar. bugün günlük güneslik güzel bir hava var disarda bübük damatta mangal yapalim dedi. herhalde bahcede olurum bugün . aradada bakarim size gelen olmusmu diye.:sm_cool:
kallisimde yarin gelecekmis..:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…