- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.781
reyhan ablam ferihancım ikinizi de kutlarım ne güzel kilo veriyorsunuz.. reyhan ablam senin diyete dönmem an meselesi söyliyeyim :ecrin_bebek:
ablacım teşekkür ederim sende çok güzel vermişsin az kaldı bir iki haftaya 70 lere ineceksin evet haklısın aza kanaat getiremem gererek hiç olmazsa durmadan her hafta bir kilo gitse çok iyi olur ablacım ben sana bişey danışacağım haftada bir kilo gitmesi için 7000 kalori harcamak gerekiyor ben şu hareket kapasitemi arttırmak istiyorum yürüyüşü zaten günde bir saat yapıyorum ama ekstra bişiylerde yapmak istiyorum bunu naasıl hesaplarım yani günde kaç kalori harcadığımı , bir adım sayar alsam öylemi hareket etsem acaba kaç kalori gitti diye bir hafta yürüyüşlerimle kaç kalorii harcıyorum ve daha ne kadar hareket etmeliyim onun hesaplamasını yapmak istiyorum bir fikrin varmı ablacım ne yapabilirim . opuyorumnanaktan
reyhan ablam ferihancım ikinizi de kutlarım ne güzel kilo veriyorsunuz.. reyhan ablam senin diyete dönmem an meselesi söyliyeyim :ecrin_bebek:
canim adim sayar iyi fikir.. kac adim attigini kac km yürüdügünü saatteki hizini ve kac kalori harcadigini yaziyor.
ben bir örnek vereyim tatlim. benim adim sayicimda 10000 adim atinca 42 gr yag yaktigimi 322 kalori oldugunu yaziyor. ama bence cok düsük kosu bandimda 10000 adim asagi yukari 500 kalori yapiyor. buda75 gr falan yag yakar günde. hizli yürümek degil uzun süre yürümek daha cok kalori harcatiyor unutma. buna destek olarakta hareketli ol canim oturdugun yerden ayaKLARINI OYNATMAK BILE KALORI HARCATIYOR: senin hesaba göre. bir saatte 6000 adim olur. 6000 adimda 300e yakin kaloridir yani 40 gr yag..
simdi aebenim okusa ((yemisim kalorisini yagini ablam sen dikkat et gidecek o kilolar ))) der.:roflol::roflol::roflol:
canım çok teşekkürler sende vericeksin inşallah bence reyhan ablanın dediği 14 günlük protein diyetini yada sanırım aynısı senin yazdığın isveç diyetini uygulasan eğer uygulayabilirsen biraz zor bir diyete benziyor çok az yeniliyormuş ama belki bir anda birkaç kilo gider ve sende motive olur sonrasında yine şimdiki yeme düzenini devam ettirirsin şu anki sınırdan inmen gerek çünkü kilonun şimdiki yerinden hareket etmesi gerekiyor ve isveç diyeti bunu yapabilir sanırım bir düşün istersen 2 hafta yapılabilir bence ama bir düşün derim ben canım opuyorumnanaktan
tatlim kollarimi acmis bekliyorum haftalardir seni.sempatiksalakcinni
ama sen dondurma diyorsun mercimek diyorsun kiraz diyorsun baska sey demiyorsun.Şeniz
saka saka ferihanin dedigi gibi isveci yap iki hafta sonra takil bana hayatini yasa.kaydirigubbakcemile2 heheheheheheh bayiliyorum sana takilmaya nedensedelikafadulden
selamlarrr.... iki dakika fırsat bulup duruma bakmaya gelmiştim ama sağolsun kardeş takımımız ve aebencim hemen duruma müdahale etmişler zaten çok mutlu oldum inanın....
ilk fırsatta mesajlarıda okuyacağım öpüyorum hepnizi...
ara öğünler ekledim derken şöyle mesela isveç diyetinin 1. günü şöyle:
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata (dilediğiniz kadar)
ben onu şöyle yaptım:
1. Gün
sabah: 2 yumurta
ara öğün: 1 fincan kahve (kesme şeker yerine krema)
öğle: 1 porsiyon ıspanak yemeği
ara öğün: yeşil çay
akşam: biftek(tavuk etiyle) yeşil salata
akşam ile öğleni de değiştirebilirim a.s
en ufak değişiklik yapmamak gerekiyormuş.. yani illa ben biftek mi yicem.. tavuk olmaz mı?
annem doğrar beni valla yaa..
kızlar slm uğrayamadım ne zmndır nasılsınız özledim sizi yaff
canim adim sayar iyi fikir.. kac adim attigini kac km yürüdügünü saatteki hizini ve kac kalori harcadigini yaziyor.
ben bir örnek vereyim tatlim. benim adim sayicimda 10000 adim atinca 42 gr yag yaktigimi 322 kalori oldugunu yaziyor. ama bence cok düsük kosu bandimda 10000 adim asagi yukari 500 kalori yapiyor. buda75 gr falan yag yakar günde. hizli yürümek degil uzun süre yürümek daha cok kalori harcatiyor unutma. buna destek olarakta hareketli ol canim oturdugun yerden ayaKLARINI OYNATMAK BILE KALORI HARCATIYOR: senin hesaba göre. bir saatte 6000 adim olur. 6000 adimda 300e yakin kaloridir yani 40 gr yag..
simdi aebenim okusa ((yemisim kalorisini yagini ablam sen dikkat et gidecek o kilolar ))) der.:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?