Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablam ferihancım ikinizi de kutlarım ne güzel kilo veriyorsunuz.. reyhan ablam senin diyete dönmem an meselesi söyliyeyim :ecrin_bebek:

canım çok teşekkürler sende vericeksin inşallah bence reyhan ablanın dediği 14 günlük protein diyetini yada sanırım aynısı senin yazdığın isveç diyetini uygulasan eğer uygulayabilirsen biraz zor bir diyete benziyor çok az yeniliyormuş ama belki bir anda birkaç kilo gider ve sende motive olur sonrasında yine şimdiki yeme düzenini devam ettirirsin şu anki sınırdan inmen gerek çünkü kilonun şimdiki yerinden hareket etmesi gerekiyor ve isveç diyeti bunu yapabilir sanırım bir düşün istersen 2 hafta yapılabilir bence ama bir düşün derim ben canım opuyorumnanaktan

2 aydır yeşil çay içe içe siyah çayın tadını unuttum birde ben siyah çayı çok seviyorum ama sevmeme rağmen diyette olduğum için içemiyorum içsemde eskisi gibi zevk almıyorum o yüzden akşamlarıda yeşil çay içmekteyim bu yeşil çayların tek kullanımlık meyveli olanlarından içiyorum ama siyah çayıda çok özledim şöyle misss gibi demlenmiş bir çay onu içmek için iyice doymuş olmak gerek ama ( biraz daha sabır napalım kilo verince çok mutlu olacağım diye kendimi oyalıyorum neyse artık :))

canim adim sayar iyi fikir.. kac adim attigini kac km yürüdügünü saatteki hizini ve kac kalori harcadigini yaziyor.
ben bir örnek vereyim tatlim. benim adim sayicimda 10000 adim atinca 42 gr yag yaktigimi 322 kalori oldugunu yaziyor. ama bence cok düsük kosu bandimda 10000 adim asagi yukari 500 kalori yapiyor. buda75 gr falan yag yakar günde. hizli yürümek degil uzun süre yürümek daha cok kalori harcatiyor unutma. buna destek olarakta hareketli ol canim oturdugun yerden ayaKLARINI OYNATMAK BILE KALORI HARCATIYOR: senin hesaba göre. bir saatte 6000 adim olur. 6000 adimda 300e yakin kaloridir yani 40 gr yag..
simdi aebenim okusa ((yemisim kalorisini yagini ablam sen dikkat et gidecek o kilolar ))) der.:roflol::roflol::roflol:

reyhan ablam ferihancım ikinizi de kutlarım ne güzel kilo veriyorsunuz.. reyhan ablam senin diyete dönmem an meselesi söyliyeyim :ecrin_bebek:

tatlim kollarimi acmis bekliyorum haftalardir seni.sempatiksalakcinni
ama sen dondurma diyorsun mercimek diyorsun kiraz diyorsun baska sey demiyorsun.Şeniz
saka saka ferihanin dedigi gibi isveci yap iki hafta sonra takil bana hayatini yasa.kaydirigubbakcemile2 heheheheheheh bayiliyorum sana takilmaya nedensedelikafadulden

evet ablacım en yakın zamanda kendime bir adım sayar almalıyım hiç olmazsa ne kadar kalori yaktığımı görürüm ben bir saatte 6000 adım atıyor ve 300 kalori yakıyorsam bu 6 günde 1800 kalori yapar gün içindeki hareketim vs en fazla yapsın 3000 kalori bir hafta boyunca 3000 kaloriyle tabii kilo veremem ablacım hareketimi daha fazla artırmalıyım hatta akşamları yürüyüşe çıkmayı teklif edeyim gerçi akşamlar o kadar kısaki zaten eve gidişim 7,30 8 ,00 gibi o saatten sonrada yemek ye evde oyalan bir bakmışım akşam olmuş yürüyüşede bir saat ekstra ayırmak baya vaktimi alacak ama napalım en azından akşamlarıda bir saat yürürsem iyi olur keşke bir koşu bandım olsa akşamları üzerinden hiç inmezdim herhalde geçen sene alacaktım ama son anda vazgeçtik şimdi nasıl pişmanım keşke alsaydık gerçi çok yer kaplıyor ama bak işte spor olarak ne kadar işe yarıyacakmış bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

evet yarından itibaren isveççiyim o zaman.. hem kahvaltı derdim olmaz.. kahveye de bayılırım.. fakat sütlü içiyorum ben kahveyi.. yeminimi de edicem diyetimi bozmayacağıma dair.. ben biraz değiştirdim isveçi ama ara öğünler ekledim kahvaltı ile öğlen yemeğinin yerini değiştirdim.. akşamı öğleye aldım falan..

tek korkum işe yaramazsa korkunç vakit kaybetmiş olacağım..

neyse haftaya başlarım.. 7-8 kilo versem.. en az 7 kilo verdiriyormuş.. 97-98 kiloya inerim.. sonra bi 5 gün yaparım.. 95 olurum haziran biter.. temmuzda da 15 i atsam 80 olurum.. ağustosun ilk haftası da 2 kilo verssem 78 ile karşılarım.. olar mı ki? eğer ben haziranın sonuna kadar 10 kiloo vermezsem çok kötü şeyler olacak.. üzüntüden eriyebilerim..

dün en sonunda döndüm yürüyüşlerime gerçi aşkı memnu vardı 25 dk yürüyebildim ama sauna eşofmanım saysinde çok terledim a.s

ara öğünler ekledim derken şöyle mesela isveç diyetinin 1. günü şöyle:

1. gün

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata (dilediğiniz kadar)

ben onu şöyle yaptım:

1. Gün

sabah: 2 yumurta
ara öğün: 1 fincan kahve (kesme şeker yerine krema)
öğle: 1 porsiyon ıspanak yemeği
ara öğün: yeşil çay
akşam: biftek(tavuk etiyle) yeşil salata

akşam ile öğleni de değiştirebilirim a.s

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlarrr.... iki dakika fırsat bulup duruma bakmaya gelmiştim ama sağolsun kardeş takımımız ve aebencim hemen duruma müdahale etmişler zaten çok mutlu oldum inanın....
ilk fırsatta mesajlarıda okuyacağım öpüyorum hepnizi...

en ufak değişiklik yapmamak gerekiyormuş.. yani illa ben biftek mi yicem.. tavuk olmaz mı?

annem doğrar beni valla yaa..

ben de yardım ettim kallisim :çok üzgünüm:

canım sanırım öğünlerin yerini değiştirmede sorun olmaz reyhan ablam daha iyi bilir gerçi ama bence kahvene krema katma sonuçta yapay bir şey ve içinde yağ yok deseler bile var canım onun yerine kan şekerinin hemen düşmemesi için bir kesme şeker kullanman daha mantıklı eğer şekersiz içiyorsan hiç koyma ama o kesme şeker bence kan şekeri ani düşüş göstermesin diye kahvaltı olduğu için başkada bişey yenmediği için o şekeri kullanmak gerek diye düşünüyorum ama sen ara öğünde içeceksen bence hiç şeker ve krema kullanma derim yada en azından krema kullanma çok yararlı değil bence diğer öğünler iyi zaten yer değişikliği yapılıyor diyor diyettede canım opuyorumnanaktan

en ufak değişiklik yapmamak gerekiyormuş.. yani illa ben biftek mi yicem.. tavuk olmaz mı?

annem doğrar beni valla yaa..

canım reyhan ablada o kadar değişiklik yapmış o hiç şeker kullanmamış sanırım o sana zaten nelerde değişiklik yapman gerektiğini söyler hem bence tavuk zaten daha tok tutuyor etten ziyade ben tavukcuyum o yüzden bende yaparsam et yerine tavuk yada light ton balığı tercih ederim canım opuyorumnanaktan

benim diyette kahve hic sekersizdi canim hele krema hic yoktu
bence her noktasina uyarak yap lütfen su diyeti ya lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyasakkelime
kafana göre zevkine göre degistirme herseyiiiiiiiiii. degistirdin bu zamana kadar ne olduuuu himmmmmm???
ama bak et diyorsa onu tavukla hindiyle degistirebilirsin. ama balikla degil. baligin günü cuma günü.. iki haftacik ya tut kendini ne olacak senaristcigim.
hem bak ilk gün ispanak diyor ispanak yemegi degil.. haslanmis yada buharda pismis yada cig ispanak okmi? ben ispanagi teflon tavada baharatla az pisirip üzerine iki yumurta kirip pisiriyordum cokda hosuma gidiyordu öyle.
bu diyet sifir yagli birtek gliba persembe günü peynirde olan yag var baska yok

Son düzenleme:
isveçi yaparsam harfi harfine uyucam ablacım.. ama kararsızım başlarsamda haftaya salı başlarım.. 5 gün diyetimi yapıcam bi kerecik.. :çok üzgünüm:

kızlar slm uğrayamadım ne zmndır nasılsınız özledim sizi yaff

napalım canım ya koşuşturuyoruz bu ara tenha buralar biraz.. ben evleniyorum .. 19 eylül tarihi.. onun telaşındayım bi gram bile vermedim ya :mymeka:

sern nasılsın canım napıyorsun? iyileştin mi iyice?

kalişim sultanım ....5. takım 3 kişi kalmış eger yogunluktan yeni üye alımı yapamıyorsan yardımcı olayım bu konuda canım.... bi ses etmen yeter .....

yemişim kl .yi ...ablam aynen öyle düşünüyorum ...

montiye gel hanumm montiye ....:roflol::roflol:
. yakında mezüniyet baloma beklerim ...opuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…