Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın millet ben bu gün çok heyecanlıyım kızımın sbs sınavı var.dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa gönderme diye .okuyanlardan rica ediyorum nolur dua edin.enerji gönderin mervişime....

inş. iyi geçmiştir sınavınız allah yardımcıları olsun benim oğlumda 7. sınıf yarın girecek nolur onada dua edin. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

günaydın millet ben bu gün çok heyecanlıyım kızımın sbs sınavı var.dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa gönderme diye .okuyanlardan rica ediyorum nolur dua edin.enerji gönderin mervişime....
mersacım allah yardımcınız olsun inşallah sınavı atlatmışsınız ama umarım güzel sonuçlar alırsınız... neden bu kadar heyecanlandın ki canım sen yaaa... ben hiç böyle olmadım ne ayçada nede gökçede bilmiyorum umursamazda değilim ama kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım güzel haberlerinizi alalım çabucak.. ne zaman açıklanıyor sempatiksalakcinni
yok canım yaaa listedesin tabiki ama bir kez yazıyoruz ayrıldı ve dönecek diye sonra gerek kalmıyorzemuszemus toptan filan çıkarılmadın yani...
tatlım yanlış anlamayın beni opuyorumnanaktan toparlanma sürecini elbette verdik birbirimize bak gidiyoruz aldık başımızı paylaşımlarımızda güzel... ama benim düşüncelerim başka bir ara uzunca yazarım ... takım kapanacak yazmama bakmayın eğer ben takımı götürürüm diyen çıkarsa elbette seve seve devrederim takım liderliğini, güzel paylaşım olursa amacından sapmazsa o zamana dek takım devam eder gider tabiki.. ama yazları burada kimseler kalmıyor sizde göreceksiniz...

annahhhhhhhhhh yok be dün yazmis onu
kallisim bugün gelecek.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
geldim geldim biraz geç farketmişsin ablacım bu gün geleceğimi ama

inş. iyi geçmiştir sınavınız allah yardımcıları olsun benim oğlumda 7. sınıf yarın girecek nolur onada dua edin. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...
canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız allah yardımcınız olsun...opuyorumnanaktan

fotoğraf çok çekeceğim dedim ama orada koşturmaktan bir şeye fırsat bulamıyoruz bende şaşıyorum bu kezde bu kadar oldu.... bir kaç tane ekleyeyim sonrada yaptığım resimlerden azılarını eklerim...

ablacım sen en çok mor odaları merak ediyordun ama ben çekemedim yanımda büyük makine yoktu fazla çekemedim bu yüzden morları bir daha ki sefere bıraktım :)) sana özel çekeceğim güzel makineyle...

ablacım sen en çok mor odaları merak ediyordun ama ben çekemedim yanımda büyük makine yoktu fazla çekemedim bu yüzden morları bir daha ki sefere bıraktım :)) sana özel çekeceğim güzel makineyle...

tamam canim birdahayada mor odalari görürüz.. sen gitmeden ben hatirlatirim makineyi unutma diye.:roflol:

ooooooooo cok ilginc. cok hos bir calisma olmus kallisim. gercekten cok begendim..
ay tutmayin beni resim yapasim geldi.. modellerini nerden aliyorsun? cidden cok begendimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ellerine saglik canim.. nasil ablanlar iyimi herkes? anlastinizmi o müsterilerle?

tamam canim birdahayada mor odalari görürüz.. sen gitmeden ben hatirlatirim makineyi unutma diye.:roflol:

yok ablam yaaa unutmak değilde ayçanın var profosyonel makinesi ve o çok güzel çekiyor.. içi doluydu pcye aktarmaya üşendim idare ederim dedim ama bununlada olmadı...
otelde tavşan yavrulamış aleynaya video çektim o zaten doldurdu kaydirigubbakcemile3 yer kalmadı bende güzel çekim olmuyor diye üstelemedim... neyse.. odalar artık tamamlandı zaten artık profosyonel çekimler olacakj bu hafta onlardan görürsünüz her şeyi...

ahh son kez ablamın sardunyalarını ekleyeyim

kallisim heryeri sardunya doldurmussun. masallah cok güzeller. yapraktan cok cicek var nasil sey o öyle ben iki tane aldim sana özenip cicekleri hemen kurudu bolca yaprak var.

ablacım teşekkür ederim.. modelleri aldığım yerin adresini veririm sana grafik desenleri bunlar... sende beğen sanada yaparım

ablamlar iyi sizede selamı var şimdi telefon açtı opuyorumnanaktan o adamlarla anlaşamadık çünkü devlet güvecesi olan hastaların hem tedavisini üstlenmişler hemde tatil yaptırmak amacıyla yeni bir şey başlatmışlar fakat mevzuu bizim devlet olunca para çıkmadı devamlı müşteri diye sevinmiştik ama olmadı 15 lira veriyormuş devlet kalmaları için ve bu en kötü semt en kötü otelde bile mümkün değil... bir takım nevresimi bile 3 liraya yıkatıyoruz öyle anlaştık hani bunun elektriği hani sıcak suyu hani çalışanın maaşı:sinifsinif:

yaa ablam sorma çok güzel oldular.... özel bir toprak kullandık sadece sardunya için... ekerken toprağına kabuklu esmer pirinç koydum :)) birde türk kahvesi.... bunlar çok yarıyormuş ilk kez deedik ve sonuç mükemmel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…