- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.821
günaydın millet ben bu gün çok heyecanlıyım kızımın sbs sınavı var.dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa gönderme diye .okuyanlardan rica ediyorum nolur dua edin.enerji gönderin mervişime....
mersacım allah yardımcınız olsun inşallah sınavı atlatmışsınız ama umarım güzel sonuçlar alırsınız... neden bu kadar heyecanlandın ki canım sen yaaa... ben hiç böyle olmadım ne ayçada nede gökçede bilmiyorum umursamazda değilim ama kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım güzel haberlerinizi alalım çabucak.. ne zaman açıklanıyor sempatiksalakcinnigünaydın millet ben bu gün çok heyecanlıyım kızımın sbs sınavı var.dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa gönderme diye .okuyanlardan rica ediyorum nolur dua edin.enerji gönderin mervişime....
yok canım yaaa listedesin tabiki ama bir kez yazıyoruz ayrıldı ve dönecek diye sonra gerek kalmıyorzemuszemus toptan filan çıkarılmadın yani...yokum ablam .izinliyim ama izinlide yazmıyor beni toptan çıkarmışlar heralde .kalistem beni temellimi izne ayırdın.reyhan ablam sen nasıl güzel kilolar veriyosun öyle canım benim ya süpersin.şu an örnek alacağımız kişi sensin.süpersin ablacım....guclubacismile
tatlım yanlış anlamayın beni opuyorumnanaktan toparlanma sürecini elbette verdik birbirimize bak gidiyoruz aldık başımızı paylaşımlarımızda güzel... ama benim düşüncelerim başka bir ara uzunca yazarım ... takım kapanacak yazmama bakmayın eğer ben takımı götürürüm diyen çıkarsa elbette seve seve devrederim takım liderliğini, güzel paylaşım olursa amacından sapmazsa o zamana dek takım devam eder gider tabiki.. ama yazları burada kimseler kalmıyor sizde göreceksiniz...ablacım yine grubu kapatacağından bahsetmişsin çok üzüldüm :gitme: ne güzel bu haftada 3. üncü olmuşuz birinci olacağımız günlerde gelecek güzel zayıflıyoruz aslında paylaşımda yaz olmasına rağmen kötümü sen daha iyilerini görmüşsündür muhakkak ama biz takımdan çok memnunuz inşallah kapatmazsın takımı ben başka bir gruba adapte olamam ki olumunekankayizsmile sizlere çok alıştım :kedi: opuyorumnanaktan
annahhhhhhhhhh yok be dün yazmis onu
kallisim bugün gelecek.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız allah yardımcınız olsun...opuyorumnanaktaninş. iyi geçmiştir sınavınız allah yardımcıları olsun benim oğlumda 7. sınıf yarın girecek nolur onada dua edin. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...
oyyyyyyy kallisim hosgeldin evine hosgeldinnnnnn.:teytey:
dur bir resim gördüm sanki. bakip geliyorum.
ablacım sen en çok mor odaları merak ediyordun ama ben çekemedim yanımda büyük makine yoktu fazla çekemedim bu yüzden morları bir daha ki sefere bıraktım :)) sana özel çekeceğim güzel makineyle...
tamam canim birdahayada mor odalari görürüz.. sen gitmeden ben hatirlatirim makineyi unutma diye.:roflol:
ooooooooo cok ilginc. cok hos bir calisma olmus kallisim. gercekten cok begendim..
ay tutmayin beni resim yapasim geldi.. modellerini nerden aliyorsun? cidden cok begendimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ellerine saglik canim.. nasil ablanlar iyimi herkes? anlastinizmi o müsterilerle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?