Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aleyküm selam cnim..
yok canim daha neler.. 15lira olurmu yuh yani.. iyi yapmissiniz baska yerde bulsunlar ama imkansiz bulamazlar bu fiyata..
valla güzelim belki sayende bir sanatci tarafimi kesfederim bende.. yani belkide birseyi beceriririm olurmu olur.. benim en kücük kizda evinin resimlerini kendi yaptida ben cok ilgilenmedim göstersin bana tual yapmasini falan sorarim sana daha cok sey.. ne boyasi kullaniliyor falan diye.

reyhan abla en güzel haberi en sona sakladım ablam öyle bunalmış bir halde ki nasıl yorgun nasıl bitkin... sohbet ediyoruz ve açalım artık kaçacağım sağa sola diyorsempatiksalakcinni bende izmirede gidelim abla dedim.. tamam gideriz tıss dedi iki günde öyle kaçarız dedik.. sizide bekliyoruz tabiki ama allah kısmet ederse siz gelinde biz de misafiriniz olacağız bu yaz inşallahkaydirigubbakcemile5 kalabalık değil korkma reyhan abla sadece ablamla ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ay allahim sunlara bak yaaaaaaaaaaaa.. allah findik kadarlar yesinler... kaydirigubbakcemile3
her hayvanin bebegi ne kadar sirin oluyor ya.. bir taneside kapkara sirti lekeli.

ay sahimi kallisim??????ßß
ciddenmi??ß ay cok sevindimmm... ne kadar güzel olurrrrrrrr.. cok mutlu olurum canim gercekten zamanini konusurz daha ama niyetlenmeniz bile cok güzel..:lepi::lepi: hurraaaaaaaa hurrraaaaaaa

ben adresi bulup atarım ablam sana .... bir kaç özel katagori vardoı o yüzden şimdi atmayayım o kategorileri bulup onları atarım... boyalarıda yazarım her şeyide...

şimdi ablam aradı dedim ya.. ilk müşterilerini almışlar bu gece hadi hayırlısı bakalım.... kalabalık değil bir kaç çift varmış, tam açmadık demelerine rağmen görenin hoşuna gidiyor illa kalacağız diye tutturdular bizde aldık diyor :)) iyi olmuş siftah hayırlara çıksın bakalım..

kizlarida getir kallisim yirtigi falanda getir ne demek yani kalabalik degiliz valla ablanda getirsin cocuklari alem yapariz cesmenin altini üstüne getiririz..Şeniz

ay sahimi kallisim??????ßß
ciddenmi??ß ay cok sevindimmm... ne kadar güzel olurrrrrrrr.. cok mutlu olurum canim gercekten zamanini konusurz daha ama niyetlenmeniz bile cok güzel..:lepi::lepi: hurraaaaaaaa hurrraaaaaaa

evet ablam niyetlendik bakalım.. eşime güvemem izni filan uymazdı ama arada ablam olunca onunda sesi çıkmaz zaten çıkar geliriz inşallah....evet zamanını sonra konuşuruz tabiki.. hayırlısı ablacım aksilik olmazsa sei görmeyi çok isterim biliyorsun...Şeniz

kizlarida getir kallisim yirtigi falanda getir ne demek yani kalabalik degiliz valla ablanda getirsin cocuklari alem yapariz cesmenin altini üstüne getiririz..Şeniz

o zaman bir gelsin ablacımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bakarız... belki çocuklarda dayanamaz dediğin gibi...

ablacım ben kaçıyorum yatayım sabahın köründe kalktım öpüyorum seni huzurlu geceler dilerim ablacım..

canım çok teşekkür ederim.iyi geçtiğini söylüyor ama ben pek umutlu değilim.ne diyim allahım can sağlığı versin en önemlisi o.

saolasın ablacım girdi çıktı bakalım.hayırlısı bekliycez bakalım.gerçi soru kitapçıklarını verdiler ama ben hala cesaret edip bakamadım.

inş. iyi geçmiştir sınavınız allah yardımcıları olsun benim oğlumda 7. sınıf yarın girecek nolur onada dua edin. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

teşekkür ederim canım.allahım sizinde yardımcınız olsun.allah kimsenin emeğini boşa göndermesin hak eden hak ettiğini alacaktır.benim kızım çalışmadı bakalım ne olacak.sizede şimdiden başarılar.

merhaba mersacigim.. heyecanin dindimi birazcik?.. ümitsiz olma ya.basarmistir kizin ... iyi düsün iyi olsun. herseyin hayirlisi olsun.

merhaba mersacigim.. heyecanin dindimi birazcik?.. ümitsiz olma ya.basarmistir kizin ... iyi düsün iyi olsun. herseyin hayirlisi olsun.

ablacım merhaba.şimdi daha iyiyim tabiki ama kızgınım merveye.hiç çabalamadı o kadar emeği çöpe attık gibi geliyor bana.o yüzden üzgünüm biraz.

mersam senide öpeyim görmüşken.. huzurlu geceler canım benim..

bende seni öpüyorum canım.resimlerin oteliniz tavşanlarınız ve çiçekleriniz harikaaaaaa.bayıldım hepsine.

öyle düsünme güzelim kizinin rahatligi belki kendine güvenindendir. insallah basarmistir. olmadiysa bile vardir bundada bir hayir saglik olsun ne yapacaksin. tabiki anne babalarin gönlü cok sey istiyor cocuklari söz konusu olunca.. allah gönlünüze göre versin canim. sikma canini. hem zaten olan oldu simdi neticeyi bekleyin, insallah umdugun gibi anadolu liseyi olur.:Saruboceq:

merhabalar
bir montidir gidiyor ben bilmiyorum neki bu? iyi birşeyse ben yapayım pazartesiden itibaren internetten araştırayım bakalım bulabilecekmiyim yarın görüşürüz şekerler

günaydinlarrrrrrr..
ben hepinize güzel pazarlar dileyip bahceye kaciyorum.. bulamam bir daha böyle güzel havayi.. yarin is var birazda hazirlik yapayim.

merbahalar benim güzel takım arkadaşlarım ablalarım umarım herkes iyidir
biz iyiyiz allaha şükürler olsun 8.ayımızı doldurmak üzereyiz yatmaya devam
daha bebeğim için hiççç alışveriş falan yapamadım doktorum haziranı çıkarınca kalkar gidersin diyor alışverişe sezaryan doğum olacak allahım izin verirse rahim ağzında miyomum olduğu için
muhtemel olarak 15-20 temmuz arası alınacak allahım nasip ederse
bu arada 6 aydır hiç kalkmaksızın yatmama rağmen sadece 6 kilo aldım büyük bir başarıya imza atmş oldum ama normaldede keşke böyle az kilo alsam dimiii bebeğim aldı bütün kiloları maşallahı var tosunumun umarım lahusalık döneminide başarı ile atlatırım aranıza çok fazla kilo almış olarak dönmem
sizlerde iyisinizdir inşallah artı yaz geldiği için tatil planlarıda yapılmaya başlanmış
kaliste ablacım otel hayır uğur bereket getirsin inşallah ablacığına ve ailesine bol bol hayırlı müşterileri olsun
hepinize çok çok selamlar öpüyorumm kendinize iyi bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…