- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.841
ay sahimi kallisim??????ßß
ciddenmi??ß ay cok sevindimmm... ne kadar güzel olurrrrrrrr.. cok mutlu olurum canim gercekten zamanini konusurz daha ama niyetlenmeniz bile cok güzel..:lepi::lepi: hurraaaaaaaa hurrraaaaaaa
kizlarida getir kallisim yirtigi falanda getir ne demek yani kalabalik degiliz valla ablanda getirsin cocuklari alem yapariz cesmenin altini üstüne getiririz..Şeniz
canım çok teşekkür ederim.iyi geçtiğini söylüyor ama ben pek umutlu değilim.ne diyim allahım can sağlığı versin en önemlisi o.dualarımız merveyle inşallah güzel geçecek sınavı Allah tüm çocukların yardımcısı olsun bu sınavlarla uğraşmak çok zor gerçi gelecekleri için uğraşıyorlar ama malesef bu yaşta streslede tanışıyorlar ister istemez Allah yardımcıları olsun inşallah sınavı çok iyi geçer güzel neticeler alır daha nice sınavları başarıyla tamamlar inşallah opuyorumnanaktan
mersacigim allah hayirli basarilar nasib etsin canim rabbim kolayliklar versin prensesine.:Saruboceq: kiyamam ya sen bu haldeysen o yavrular kimbilir ne halde
ah be güzelim cok savasiyorumda yapisti bu son kilolar sanki.. gram gram sündüler iyice. bir düsemedim 80in altina. bendede bir inat var yani bukadar olur.guclubacismile
günaydin kizlar. bugün günlük güneslik güzel bir hava var disarda bübük damatta mangal yapalim dedi. herhalde bahcede olurum bugün . aradada bakarim size gelen olmusmu diye.:sm_cool:
kallisimde yarin gelecekmis..:smiley-cool:
inş. iyi geçmiştir sınavınız allah yardımcıları olsun benim oğlumda 7. sınıf yarın girecek nolur onada dua edin. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...
mersacım allah yardımcınız olsun inşallah sınavı atlatmışsınız ama umarım güzel sonuçlar alırsınız... neden bu kadar heyecanlandın ki canım sen yaaa... ben hiç böyle olmadım ne ayçada nede gökçede bilmiyorum umursamazda değilim ama kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım güzel haberlerinizi alalım çabucak.. ne zaman açıklanıyor sempatiksalakcinni
yok canım yaaa listedesin tabiki ama bir kez yazıyoruz ayrıldı ve dönecek diye sonra gerek kalmıyorzemuszemus toptan filan çıkarılmadın yani...
evet canım atlattık.benimde mide ağrım biraz hafifledi.benim heyecanım mervenin rahatlığından kaynaklandı sanırım.o kadar rahat o kadar relaks ki ben sıkıntıya girdim onun yerine.hiç çalışmadı kalisim.dersaneye gitti eve özel hoca geldi haftanın 2 günü ama çocukta tık yok.benim telaşım da acaba bir anadoluya girebilirmi diye.ama sanmıyorum düz liseye gidecek heralde.
ay bende adımı göremeyince dedim beni attı bunlar.:umursamaz:
merhaba mersacigim.. heyecanin dindimi birazcik?.. ümitsiz olma ya.basarmistir kizin ... iyi düsün iyi olsun. herseyin hayirlisi olsun.
mersam senide öpeyim görmüşken.. huzurlu geceler canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?