- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.881
kallisim karizmatiğim bende koşu bandı alma niyetindeyim sen hangi markadan aldın ki bu kadar hediye verdiler mümkünse aldığın modeli bana bir yazıver
ha bi de monti diyeti dediğiniz şeyi internetten araştırdım ama pek hoşuma gitmedi hoş gerçi sadece bir gün yenilenleri bulabildim sen de varsa linkini bana bir yollarmısın canım
hanımlar ben bir listeye bağlı kalmaktansa porsiyonları küçültüp herşeyden az az yiyeyim diyorum ne dersiniz işe yararmı? gidermi kilolar?
evet bijom ben emziriyorum aç kaldığımda da maalesef sütüm azalıyor hoş çok geldiği de söylenemez ama tamamen gitmesinden iyidir su içe içe tuluk oldum kaydirigubbakcemile3günaydınnnnnlarr
honeycim canım sen bebeğine süt vermiyor musun? bırak montiyi falan porsiyonlarını küçült, ekmeği azalt, bol su iç zaten gider kiloların rahat rahat..
kallisim, mersam, reyhan ablam sizi de kocaman öpüyorummmmm Şeniz
ferihancığım ben hiiiiç bilmem o kalori hesaplarını ama tuz ödem yapar beyaz ekmekde zaten zararlı bunları biliyorummerhaba eğer yapabiliyorsan porsiyon küçültmeyi en ideal diyet şekli daha doğrusu en doğru beslenme şekli ben çocukluğumdan beri hep kiloluyum daha yeni keşfettim bu durumu zaten bu kadar zamandırda hangi yiyecekte kaç kalori var ne kadar yemem gerek bildiğim için zorlanmadan yapıyorum bu 3 üncü hafta 4 kilo gitti inşallah bu haftada gider yavaş ama garanti gidiyor ben yağ ve tuzuda kaldırdım çok az yağ yemeklerde kullanıldığı için mecburen kullanıyorum bana kalsa onuda kullanmam ama malesef evde yemek pişmesi gerekiyor mecburen tavsiye ederim ekmek yerinede çavdar ekmeği tavsiye ederim ben yemiyorum ama senin bebeğin varmış sanırım o yüzden yemek gerekebilir kolay gelsin gitsin kilolar opuyorumnanaktan
enn güzeli çavdar veya tam buğday ekmeği. canım hoşaf öneriyorlar sen de biliyosundur. kayısı var şimdi alıp yapabilirsin az şekerli hem süt yapar hem de su içmiş olursun bir de süt ve marul. ben de gelicem inşallah kasım aralık gibi buralara tekrar :)günaydıııııııııııın
benim minik kuş uyanmadan iki satır yazayım
evet bijom ben emziriyorum aç kaldığımda da maalesef sütüm azalıyor hoş çok geldiği de söylenemez ama tamamen gitmesinden iyidir su içe içe tuluk oldum kaydirigubbakcemile3
meyve suyu süt yapar diyorlar ama o da şekerli su yani kalorisi var ekmek yok evde bugünden itibaren kepekli çavdar ekmeğine merhaba diyorum
günaydıııııııııııın
benim minik kuş uyanmadan iki satır yazayım
evet bijom ben emziriyorum aç kaldığımda da maalesef sütüm azalıyor hoş çok geldiği de söylenemez ama tamamen gitmesinden iyidir su içe içe tuluk oldum kaydirigubbakcemile3
meyve suyu süt yapar diyorlar ama o da şekerli su yani kalorisi var ekmek yok evde bugünden itibaren kepekli çavdar ekmeğine merhaba diyorum
ferihancığım ben hiiiiç bilmem o kalori hesaplarını ama tuz ödem yapar beyaz ekmekde zaten zararlı bunları biliyorum
yemeden de olmuyor valla şekerler çok alışmışım abur cubura çok ama süper bir şey oldu sabah tartıldım 68.5 den 67.8 e düşmüşüm geçen hafta demekki gerçekten çabalasam gidecek ahhh şu nefs ahh şu zayıflık tutabilsem keşke kendimi
sonra gelirim benimki mırıldanıyoooooo
canım benim liste filan yapma en güzelini en uygununu sen kendin ayarlarsın zaten... bak bir sürüde reçete verilmiş süt içinkallisim karizmatiğim bende koşu bandı alma niyetindeyim sen hangi markadan aldın ki bu kadar hediye verdiler mümkünse aldığın modeli bana bir yazıver
ha bi de monti diyeti dediğiniz şeyi internetten araştırdım ama pek hoşuma gitmedi hoş gerçi sadece bir gün yenilenleri bulabildim sen de varsa linkini bana bir yollarmısın canım
hanımlar ben bir listeye bağlı kalmaktansa porsiyonları küçültüp herşeyden az az yiyeyim diyorum ne dersiniz işe yararmı? gidermi kilolar?
günaydınnnnnlarr
honeycim canım sen bebeğine süt vermiyor musun? bırak montiyi falan porsiyonlarını küçült, ekmeği azalt, bol su iç zaten gider kiloların rahat rahat..
kallisim, mersam, reyhan ablam sizi de kocaman öpüyorummmmm Şeniz
ferihancım sende maşallah araştırmacı gazeteci :)) süt reçetesine kadar vermiş yaaa...
arkadaşlar leys vardı hatırlıyorsunuz değilmi tatile gitti 3-4 günde dönecekti işte en son vakamızda bu oldu.. hep böyle oluyor tüm yazdıklarım bu tür olaylara kasten zaten yüzlerce kişi gelip katıldı böyle ama sonra ortada gözükmüyor..
yaa senaristimiz nerde bizim.. dün bir kaç kez gördüm takımı okurken ama aşırı yoğun sanırım yazamadı ..
selamlar
bende seni öptüm bijom..Şeniz
honey kilon hic fazla degil canim gereksiz stress yapma. yavas yavas gider.
kallisim sendeki ve bendeki sans yani arasan bulunmaz. bende birseyi istesem ille o olmazda ona en yakini olur. ama daha hesaplisini bulmussun hayirli olsun iyi günlerde kullan kosu bandini. yediklerinde cok güzel olmus.:lepi:
ferihancigim ne pis birsey degilmi canim islak islak aksamin olmasini beklemek. insallah hasta falan olmazsin cok kötü olmus.:teselli: yediklerinde güzel canim bu haftada kilo vereceksin insallah..
senaristi bende gördüm dün ama yazmadi birsey.
bugün benim sebze günüm. sabahleyin domates biber salatalik yedim. ögleye karnibahar brokoli lahana haslayip limonladim yedim.. aksamada aynini yerim herhalde. yarin et günü kiyma kavuracagim coktandir canim istiyor. hemde sogan biber ve domatesli yapacagim. birsey olmaz aman.yagmur gelmeden bahceye cikayim ben uyur kalirsam uyandirin haaklinialirimsmile
kızlar selam
çok üzgünüm hiç uğrayamıyorum buraya işler çk yoğun gece eve gidiyoruz devrilip yatıyoruz öyle oluyor i kuzumu bile göremiyorum tam bişzim işlerin hızlı olduğu zamanlar kusura bakmayın lütfen ve sizi çok özlediğimi bilin lütfen. geçmişe bakamadım umarım herkesler iyidir kilolar gidiyordur öpüyorum hepinizi ferihancım 97 görüyorum çizelgende harikasın valla tebrik ederim canım sen bu işi başaracaksın
tombilicim üzülme canımcım herkesler yoğun dönemde ne yapalım idare edeceğiz işte gönlümüz burda olsun yeter ...
sizin apartmanda iş almıştınız ne yaptınız nasıl gidiyor orası..
reyhan abla amma keyif insanısın vallaŞeniz iyi uykular dileyelim sanada... sen et günü şu günü bu günü yapıyorsun ben adapte olamadım bu sefer birde varya canım bişey yapmak istemiyor keyfim yok gibi o yüzden özel bir yemek yapamıyacağım kendime şu günlerde.. hafta arasını atlatırsam bu düzende gidersem kendimi toparlarım sanırım sonrada hızlanırım... hasta modundayım şimdi dokunmayınsempatiksalakcinni
ferihancık sende yağmurdan nasibini almışsın geçmiş olsun diyelim ciddi kötü istanbulun durumu baktıkça üzüldüm evler hele insan nasıl toplar kendini yaa öyle durumda allah yardımcıları olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?