Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnnnnlarr
honeycim canım sen bebeğine süt vermiyor musun? bırak montiyi falan porsiyonlarını küçült, ekmeği azalt, bol su iç zaten gider kiloların rahat rahat..

kallisim, mersam, reyhan ablam sizi de kocaman öpüyorummmmm Şeniz

merhaba eğer yapabiliyorsan porsiyon küçültmeyi en ideal diyet şekli daha doğrusu en doğru beslenme şekli ben çocukluğumdan beri hep kiloluyum daha yeni keşfettim bu durumu zaten bu kadar zamandırda hangi yiyecekte kaç kalori var ne kadar yemem gerek bildiğim için zorlanmadan yapıyorum bu 3 üncü hafta 4 kilo gitti inşallah bu haftada gider yavaş ama garanti gidiyor ben yağ ve tuzuda kaldırdım çok az yağ yemeklerde kullanıldığı için mecburen kullanıyorum bana kalsa onuda kullanmam ama malesef evde yemek pişmesi gerekiyor mecburen tavsiye ederim ekmek yerinede çavdar ekmeği tavsiye ederim ben yemiyorum ama senin bebeğin varmış sanırım o yüzden yemek gerekebilir kolay gelsin gitsin kilolar opuyorumnanaktan

günaydıııııııııııın
benim minik kuş uyanmadan iki satır yazayım
evet bijom ben emziriyorum aç kaldığımda da maalesef sütüm azalıyor hoş çok geldiği de söylenemez ama tamamen gitmesinden iyidir su içe içe tuluk oldum kaydirigubbakcemile3
meyve suyu süt yapar diyorlar ama o da şekerli su yani kalorisi var ekmek yok evde bugünden itibaren kepekli çavdar ekmeğine merhaba diyorum

ferihancığım ben hiiiiç bilmem o kalori hesaplarını ama tuz ödem yapar beyaz ekmekde zaten zararlı bunları biliyorum
yemeden de olmuyor valla şekerler çok alışmışım abur cubura çok ama süper bir şey oldu sabah tartıldım 68.5 den 67.8 e düşmüşüm geçen hafta demekki gerçekten çabalasam gidecek ahhh şu nefs ahh şu zayıflık tutabilsem keşke kendimi
sonra gelirim benimki mırıldanıyoooooo

enn güzeli çavdar veya tam buğday ekmeği. canım hoşaf öneriyorlar sen de biliyosundur. kayısı var şimdi alıp yapabilirsin az şekerli hem süt yapar hem de su içmiş olursun bir de süt ve marul. ben de gelicem inşallah kasım aralık gibi buralara tekrar :)

merhaba arkadaşlar,
ben 3.takımdan tgull kilom 64.00dı 200gram aldım 64.200 olduum.
ŞıŞKO OBURUN TEKıYıM.

canım madem miniğini emziriyorsun boşuna süt olacak diye kalorili şeyler içme bitki karışımıyla süt yapabilirsin bunu bir tv programında görmüştüm bir doktor vermişti emziren annelerin süt olması için meyve suları içmelerine gerek yok onun yerine bu bitki karışımını hergün taze olarak yapıp öğlen ve akşam yemeğinden sonra 2 fincan içsinler demişti yazayım istersen sende faydalan hemde bebişine süt olsun sende boşuna kalori almamış olursun canım kaydirigubbakcemile3
bir yemek kaşığı rezene , bir yemek kaşığı biberiye , bir yemek kaşığı ısırgan otu , bir tatlı kaşığı top kimyon , bir tatkı kaşığı anason bu bitkileri aktardan alabilirsin iki fincan kaynamış suya bu ölçülerde bitkileri koyarsan 20 dk demlendikten sonra öğlen ve akşam yemeklerden sonra içersin bol bol sütün olur hemde kilo almazsın bu aradada sen yediklerine biraz dikkat ettiğin zaman kilo falan kalmaz kolay gelsin opuyorumnanaktan

canım benim liste filan yapma en güzelini en uygununu sen kendin ayarlarsın zaten... bak bir sürüde reçete verilmiş süt için sakin sakin ver acelen yok bebişinle zamanını iyi kullan düşünme başka bir şey... kilolar zaten fazla değil o da çabucak gidecektir...
canım ben kaç gün araştırdım eşimle, ben fiziki görünüme bakıyorum koşu bandında eşimde motor gücü filan derken ortak nokta adler markada bulduk üstelik 5 yıl boyunca garanti verebilen tek koşu bandı oydu gücüde yüksekti fakat şansıma tüküreyim sabah ulaştılar bana ve ellerinde tek ürün kaldığını onuda açık olduğu için yollamayacaklarını söylediler fabrikasıda bir ay gibi süre vermiş başka seçenek sundular... mesela benim dün sipariş verdiğim ürün bir yerde 1.600 idi aldığım sitede 1.100 fiyatlıydı bu gün verdikleri seçenek ise 900 dediler ama ben aynı ürünü hepsiburadadan 750ye buldum.. aynı marka sadece bir kaç özelliği dünkünden düşük.. yine sipariş verdim bu kez hepsiburadadan aldım yanında bir sürüde aksesuar aldım koşu bandı yağı minderi filan derken birde aynı markanın lag magic ürünü vardı almışken onuda alayım evi spor salonuna döndüreyim dedim şimdi aldıklarım 900 filan tuttu paketin içinde masajlı koşu bandı- twisteri de var- mekik aletide var hepsi tek alette bunun yanında işte dediğim gibi lag magic-yağ-minder dediğim gibi 10 taksit 900 ödedim... hem dünkünden hesaplıya geldi
sende bak hepsiburadaya yazarsan adler koşu bandı diye orda zaten masaj aletli bir tane var o işte..

bizde seni öptük şekerciğim Şeniz..

yaaa geçen haftalarda dudağımda uçuk çıkmıştı şimdide dudağımın üst tarafında yara oldu uçuk gibi.. neden bu uçuk belasından dertliyim ben anlayamıyorum çok iğrenç bişey hesapta kuaföre gidecektim utandım gidemedim öyle kötü duruyor ki :kedi:

ferihancım sende maşallah araştırmacı gazeteci :)) süt reçetesine kadar vermiş yaaa...

arkadaşlar leys vardı hatırlıyorsunuz değilmi tatile gitti 3-4 günde dönecekti işte en son vakamızda bu oldu.. hep böyle oluyor tüm yazdıklarım bu tür olaylara kasten zaten yüzlerce kişi gelip katıldı böyle ama sonra ortada gözükmüyor..

yaa senaristimiz nerde bizim.. dün bir kaç kez gördüm takımı okurken ama aşırı yoğun sanırım yazamadı ..

off ya şimdi okudum şu uçuk ve aft denen şeyide diş macunu bile etkiliymiş bende hiç bilmiyordum sık sık olur bende uçuk.. diş macununun içindeki bir maddeye dikkat etmem gerekirmiş daha önce yaşamışsam ki yaşadım bunu tekrarlatırmış birde demir eksikliği işte o da bende çok var zaten offf çok bunaltıcı..

dün yediklerimi yazayım..

sabah corn flakes yedim

öğlen kahve içtim bir avuç kiraz yedim

akşam yemeğimde ise çok bol domatesli zeytinyağlı taze fasülye yapmıştım yarım tabak yedim yanındada yarım dilim ekmek...

yemekten sonra bir avuç kiraz..

slm arkadaşlar yağmurlu bir gün ve ben son sürat iş yapmalıyım
kadın ayarlayamadım
mecburen kendim yapıcam
a e olun...

kaydirigubbakcemile3 biraz araştırıyorum işte ablacım meraklıyım sanırım :kedi: uçuk çıkmasına üzüldüm bendede çıkar sürekli ama vücut direncinin düşmesiyle ilgiliymiş bağışıklık sistemini güçlendirmek gerekiyormuş stres bile etkili olabiliyormuş yani bir sürü sebebi olabilir uçuğun bir kaç günde geçiyor ama neyseki ben sık sık karşılaştığım için uçukla evde muhakkak bir küçük uçuk pomadı bulunduruyorum hemen fazla büyümeden ve dağılmadan bir kaç günde toparlıyor ablacım tavsiye ederim :kedi: senaristi bende merak ettim dünde karşılaşmadım sanırım baya yoğun elbet gelir herhalde bilmiyorumkismile şu koşu bandı iyiymiş ablacım tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşallah hemde fiyatıda iyi keşke annem izin versede bende alsam ama vermiyorki lmaz: opuyorumnanaktan

bugün yediklerimi yazayım takımcığım sabah domates salatalık peynirle güzel bir kahvaltı yaptım sonra yanımda salata yada meyve getirmediğim için ( sabah biraz geç kaldım onun telaşıylada sele kapıldım yazarım onuda ) öğleden sonra çok acıktım meyve sebze alamadığım içinde mecburen yememem gerektiği halde bir paket çubuk kraker yedim pişmanlıkla yedim ama kalorisi 166 diye yedim akşam çok çok hafif ve yağsız tuzsuz yiyeceğim bugün inşallah acıkmam tekrar birdaha böyle bir yanılgıya düşmem inşallah dün gece geç yattım evde odaları dizayn ediyorum haftasonları yetiştiremedim için haftaiçi akşamlarada sarkıyor tabiki ve geç yattım dün akşamda haliyle sabahta geç uyandım iş yerine gecikmeden yetişeyim diye yanımda bir şey getirmedim istanbul malum bir kaç gündür yağmur bugünde sağnak yağış var heryeri sel götürdü Allah evini su basan insanlara yardım etsin yada evsizlere arabadan indim iş yerine girmek için yolun karşısına geçecektim ki bir su birinkisi pantalonumu ayakkabılarımı çoraplarımı her yerimi ıslattı hemde ne ıslatma mahvoldum resmen sonra öğlene kadar ıslak kediler gibi kurulanmaya çalıştım şuandada pek kuru sayılmam ama en azından sabaha göre daha iyi sabırsızlıkla akşam olmasını bekliyorum eve gideyim diye yağmuru severim ama artık yazı özledim şöyle tadına vara vara bir güneş göremedik inşallah bundan sonra görürürüz yazın keyfini çıkarırız :))

selamlar
bende seni öptüm bijom..Şeniz
honey kilon hic fazla degil canim gereksiz stress yapma. yavas yavas gider.
kallisim sendeki ve bendeki sans yani arasan bulunmaz. bende birseyi istesem ille o olmazda ona en yakini olur. ama daha hesaplisini bulmussun hayirli olsun iyi günlerde kullan kosu bandini. yediklerinde cok güzel olmus.:lepi:
ferihancigim ne pis birsey degilmi canim islak islak aksamin olmasini beklemek. insallah hasta falan olmazsin cok kötü olmus.:teselli: yediklerinde güzel canim bu haftada kilo vereceksin insallah..
senaristi bende gördüm dün ama yazmadi birsey.
bugün benim sebze günüm. sabahleyin domates biber salatalik yedim. ögleye karnibahar brokoli lahana haslayip limonladim yedim.. aksamada aynini yerim herhalde. yarin et günü kiyma kavuracagim coktandir canim istiyor. hemde sogan biber ve domatesli yapacagim. birsey olmaz aman. yagmur gelmeden bahceye cikayim ben uyur kalirsam uyandirin haaklinialirimsmile

kızlar selam
çok üzgünüm hiç uğrayamıyorum buraya işler çk yoğun gece eve gidiyoruz devrilip yatıyoruz öyle oluyor i kuzumu bile göremiyorum tam bişzim işlerin hızlı olduğu zamanlar kusura bakmayın lütfen ve sizi çok özlediğimi bilin lütfen. geçmişe bakamadım umarım herkesler iyidir kilolar gidiyordur öpüyorum hepinizi ferihancım 97 görüyorum çizelgende harikasın valla tebrik ederim canım sen bu işi başaracaksın

ay ablacım malesef öyle hala ayaklarım ve pantalonum ıslak üşüyorum inşallah hasta olmam benimde huyumdur koskoca kış hasta olmam şükürler olsun ama yaz gelince grip olurum kaydirigubbakcemile3 Allah beterinden saklasın ama bu yağmuru hiç sevmedim gerçi iyi oluyor barajlar doluyor ama haziran ayı şimdi kavuran sıcaklar olmalıydı :sinifsinif: neyse artık başa gelen çekilir acıktım ama eve kadar sabır artık ben iki gündüür su içemiyorum ancak zorla bir lt içiyorum gerisi gelmiyor bir türlü inşallah bu haftada kilo vermiş olurum sorunsuz gider kilolarım opuyorumnanaktan

evet tombilicim 97 oldum motive oldum baya inşallah gidecek hep birlikte kilolarımız çok özledik bizde seni ama yoğun olduğunu biliyoruz iyi ol kilonada dikkat et işlerin bitince bol bol gelirsin yine zaten bizler iyiyiz çok şükür senin sporun diyetin nasıl yediklerine dikkat edebiliyormusun yoğunluktan spora vakit bulabildinmi hiç opuyorumnanaktan

tombilicim üzülme canımcım herkesler yoğun dönemde ne yapalım idare edeceğiz işte gönlümüz burda olsun yeter ...
sizin apartmanda iş almıştınız ne yaptınız nasıl gidiyor orası..

reyhan abla amma keyif insanısın vallaŞeniz iyi uykular dileyelim sanada... sen et günü şu günü bu günü yapıyorsun ben adapte olamadım bu sefer birde varya canım bişey yapmak istemiyor keyfim yok gibi o yüzden özel bir yemek yapamıyacağım kendime şu günlerde.. hafta arasını atlatırsam bu düzende gidersem kendimi toparlarım sanırım sonrada hızlanırım... hasta modundayım şimdi dokunmayınsempatiksalakcinni

ferihancık sende yağmurdan nasibini almışsın geçmiş olsun diyelim ciddi kötü istanbulun durumu baktıkça üzüldüm evler hele insan nasıl toplar kendini yaa öyle durumda allah yardımcıları olsun...

amin ablacım kesin bir sürü ev iş yeri mahvolmuştur insan yolda yürüyemiyor o kadar kötü resmen sel oldu inşallah biterde yine düzelir hava gerçekten Allah yardımcısı olsun insanların çok kötü reyhan ablam bu diyete maşallah baya adapte oldu bırakmayacak dönene kadar işe yarıyorsa bırakmasın tabi gidecek kilolar opuyorumnanaktan

ay tombisim merhaba allah saglik versin canim. isler hafifleyince gelirsin insallah yine. kolay gelsin.
kallisim ben keyif insani olmasam bu hale gelirmiydim tatlim ya.. cok keyfime düskünüm ben..kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…