- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.861
saolasın ablacım girdi çıktı bakalım.hayırlısı bekliycez bakalım.gerçi soru kitapçıklarını verdiler ama ben hala cesaret edip bakamadım. teşekkür ederim canım.allahım sizinde yardımcınız olsun.allah kimsenin emeğini boşa göndermesin hak eden hak ettiğini alacaktır.benim kızım çalışmadı bakalım ne olacak.sizede şimdiden başarılar.[/QUOTE .!.:canım ben çok mutluyum 6 veye 7 yanlışı var benim oğlanın
geçen senede iyiydi 8. sınıftada böyle yaparsa anadolu lisesi olur fenlisesi zor ama
bakalım allahtan hayırlısı
acaip yük kalktı omuzlarımdan
ama çok emek verdik oğlumda bende
elimde telefon okuldu dersaneydi etüttü derken helak olduk
maşaallah bir aksilik çıkmazsa aldı emeklerini karşılığını
allah herşeyin hyrsını versin herkese
2 3 gündür diet miyet yok valla
yarından itibaren sıkıcam bende
stresten heryerim ağrımış
bacaklarım belim malum dönemimde yakın oda geriyo
herkese ii haftasonları a e olun...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
merbahalar benim güzel takım arkadaşlarım ablalarım umarım herkes iyidir
biz iyiyiz allaha şükürler olsun 8.ayımızı doldurmak üzereyiz yatmaya devam
daha bebeğim için hiççç alışveriş falan yapamadım doktorum haziranı çıkarınca kalkar gidersin diyor alışverişe sezaryan doğum olacak allahım izin verirse rahim ağzında miyomum olduğu için
muhtemel olarak 15-20 temmuz arası alınacak allahım nasip ederse
bu arada 6 aydır hiç kalkmaksızın yatmama rağmen sadece 6 kilo aldım büyük bir başarıya imza atmş oldum ama normaldede keşke böyle az kilo alsam dimiii bebeğim aldı bütün kiloları maşallahı var tosunumun umarım lahusalık döneminide başarı ile atlatırım aranıza çok fazla kilo almış olarak dönmem
sizlerde iyisinizdir inşallah artı yaz geldiği için tatil planlarıda yapılmaya başlanmış
kaliste ablacım otel hayır uğur bereket getirsin inşallah ablacığına ve ailesine bol bol hayırlı müşterileri olsun
hepinize çok çok selamlar öpüyorumm kendinize iyi bakınn
ben adresi bulup atarım ablam sana .... bir kaç özel katagori vardoı o yüzden şimdi atmayayım o kategorileri bulup onları atarım... boyalarıda yazarım her şeyide...
şimdi ablam aradı dedim ya.. ilk müşterilerini almışlar bu gece hadi hayırlısı bakalım.... kalabalık değil bir kaç çift varmış, tam açmadık demelerine rağmen görenin hoşuna gidiyor illa kalacağız diye tutturdular bizde aldık diyor :)) iyi olmuş siftah hayırlara çıksın bakalım..
bu da asılmayan son resmim :))
asılanlar bir daha kine inşallah...
oyy oyy reyhan teyzesi bebişlerimizede bak6 tane bebişimiz var....
bunlarda henüz yerini bulamamış resimlerim :))
canım diyet deneyimlerimizde var aslına bakarsan gayette sağlıklı ..aeben yardımcı olacaktır yapacaksan konuyuda link veririm hatırlat...merhabalar
bir montidir gidiyor ben bilmiyorum neki bu? iyi birşeyse ben yapayım pazartesiden itibaren internetten araştırayım bakalım bulabilecekmiyim yarın görüşürüz şekerler
canzicim geçen merak ettim seni ve mesajlarına baktımmerbahalar benim güzel takım arkadaşlarım ablalarım umarım herkes iyidir
biz iyiyiz allaha şükürler olsun 8.ayımızı doldurmak üzereyiz yatmaya devam
daha bebeğim için hiççç alışveriş falan yapamadım doktorum haziranı çıkarınca kalkar gidersin diyor alışverişe sezaryan doğum olacak allahım izin verirse rahim ağzında miyomum olduğu için
hepinize çok çok selamlar öpüyorumm kendinize iyi bakınn
hadi hayırlısı banucum.... yapan çocuk yapıyor valla maşallah senin oğlanada.. benim şimdi ortancayı göreceksin yüzü gözü sivilce doldu dersten stresten cildi bozuldu aşırı ciddiye alıyor içinde bulunduğu ortamı.. sınava hazırlanırkende böyleydi çok güzel puan almıştı hatta fen lisesinede tutuyordu puanı ama orta ikide tün sınıf ortak olarak fen dersinden 0 almıştı bu yüzden puanı yettiği halde fen lisesine tercih yapamadı tüm sınıfın geleceğine mani olmuş oldu böylece o fen öğretmeni hala çok kızgınım... şimdi buranın en güzel anadolu lisesinde okuyor hatta bu yıl 2. sınıftan mezun olacak ortalama notları yüksek tuttu ki önümüzde ki yıl üniversite sınavına girebileyim diye uğraşıyor.. ama gel gelelim ufaklığı hiç sormayın ne ders ne bir sorumluluk yok çocukta.. aklı fikri aşçı olacağım diyor babasıda okumazsan hiç bir şey olamazsın diyor ablaları hep konuşuyor anlatıyorlar ama anlamak gibi bir niyeti yok ne yapacaksın zorla olmuyor bazı şeyler...canım ben çok mutluyum 6 veye 7 yanlışı var benim oğlanın
geçen senede iyiydi 8. sınıftada böyle yaparsa anadolu lisesi olur fenlisesi zor ama
2 3 gündür diet miyet yok valla
yarından itibaren sıkıcam bende
stresten heryerim ağrımış
bacaklarım belim malum dönemimde yakın oda geriyo
herkese ii haftasonları a e olun...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
maşallah çikolatım 5 gün süper gitmişsin sen bu yaz ohaoldumsmile tam fıstık olacaksın desene...merhaba canım arkadaşlarım,
spor diyet devam ediyor, bu hafta tam 5 gün spora gittim, yediklerime de dikkat ediyorum. tek sıkıntı düzensiz saatlerde yemem ve uyumam. ama napiym işim böyle...
mersam , merviş sınava girmi şhe,hadi hayırlısı..inş kazanır canım.
reyhan ablam sen de iyisin inşallah. diyet nasıl gidiyor naptın...
kallisim sen ne ler yapıyorsun,diyet spor filan?
tombilimi göremedim,o nerde?
öpüyorum hepinizi
maşallah çikolatım 5 gün süper gitmişsin sen bu yaz ohaoldumsmile tam fıstık olacaksın desene...
diğer konun ne durumda çikolatım hani dava filan açıldımı ne yaptınız..
ben diyeti unuttum yine bu hafta off evden koptuğumda diyettende kopuyorum... dün hazırlık yaptım alışveriş filan bu gün bol sebze ve salata yapacağım bakalım...
yediklerimide akşam yazarım...
günaydın takımcığım iyi bir hafta geçirmenizi dilerim hepinizin haftasonu baya çalıştım evde birkaç haftadır ertelediğim işlerimi hallettim sonunda içim rahat şuanda diyetimi baskı altında dahi olsa bozmadım çok mutluyum sadece çok sevdiğim bir arkadaşım doğum yapmıştı onu ziyarete gittim hastaneye orada bir küçük bebek çikolatası yemek zorunda kaldım almasaydım ayıp olacaktı mecbur aldım onun haricinde annemin ve kardeşimin hadi dondurma alalım baskılarına kesin ve net olarak hayır dedim dışarıda yemek yedik ama ben yağlı yemekler yerine çorba içmeyi tercih ettim bu gayretimi sizinle paylaşmak istedim sizlerede kendimede verdiğim sözü şükürler olsun ki bozmadım bu sabahta bir domates ve bir salatalık yiyerek başladım haftaya öğlende domates salatalıkla salata yapıcam arada acıkırsam diyede 10 tane kadar erik getirdim onları yerim yine bol yeşil çay içmeyi düşünüyorum inşallah bu haftada kilo veriririm bu arada burada iki gündür çok fena yağmur yağıyor sanki yaz bitti ve sonbahar gelmiş gibi ben artık yaz gelsin istiyorum mevsimler çok değişti( size yazmayı özlemişim haftasonu neler kaçırmışım şöyle bir okuyayım baakalım tekrar yazarım hepinizi öpüyorum .
inşallah kallisim elimden geleni yapıyorum kilo vermek konusunda ama yeme içme olayında ,elimden gelenin fazlasını yapmam lazım biraz daha...
canım , eşim hep anlaşmalı açalım diyordu,şimdiye kdr onu bekledim.ayrıldıktan sonra çok geldi gitti yine,ben size yazmadım artık kabak tadı verdi. vazgeçemedi döndü, olmadı geri gitti filan...şimdi son gün yarın. eğer yarın da anlaşmalı açmak için öğleye kdr aramazsa ben öğleden sonra gidip açıcam davayı...
maşallah canım seni de çok azimli görüyorum. yalnız sabah 1 domates 1 salatalık yemişsin ya,sence az değil mi...bu kadar az yeme canım, şimdi değilse de sonra çok zor kg verirsin...
canım diyet deneyimlerimizde var aslına bakarsan gayette sağlıklı ..aeben yardımcı olacaktır yapacaksan konuyuda link veririm hatırlat...
canzicim geçen merak ettim seni ve mesajlarına baktımdoktordan gün beklediğini yazmıştın.. canım benim alışverişi bir günde bile yaparsın yeter ki sağlıkla ilerlesin günleriniz... demek sezeryan olacak hadi bakalım hayırlısı .. çokta az kilo almışsın doktorun ne diyor ki bu konuda yani sein için çok iyi ama bebek için durum nedir az kilo almayıda sağlıklı bulmuyorlar...
hadi hayırlısı banucum.... yapan çocuk yapıyor valla maşallah senin oğlanada.. benim şimdi ortancayı göreceksin yüzü gözü sivilce doldu dersten stresten cildi bozuldu aşırı ciddiye alıyor içinde bulunduğu ortamı.. sınava hazırlanırkende böyleydi çok güzel puan almıştı hatta fen lisesinede tutuyordu puanı ama orta ikide tün sınıf ortak olarak fen dersinden 0 almıştı bu yüzden puanı yettiği halde fen lisesine tercih yapamadı tüm sınıfın geleceğine mani olmuş oldu böylece o fen öğretmeni hala çok kızgınım... şimdi buranın en güzel anadolu lisesinde okuyor hatta bu yıl 2. sınıftan mezun olacak ortalama notları yüksek tuttu ki önümüzde ki yıl üniversite sınavına girebileyim diye uğraşıyor.. ama gel gelelim ufaklığı hiç sormayın ne ders ne bir sorumluluk yok çocukta.. aklı fikri aşçı olacağım diyor babasıda okumazsan hiç bir şey olamazsın diyor ablaları hep konuşuyor anlatıyorlar ama anlamak gibi bir niyeti yok ne yapacaksın zorla olmuyor bazı şeyler...
maşallah çikolatım 5 gün süper gitmişsin sen bu yaz ohaoldumsmile tam fıstık olacaksın desene...
diğer konun ne durumda çikolatım hani dava filan açıldımı ne yaptınız..
ben diyeti unuttum yine bu hafta off evden koptuğumda diyettende kopuyorum... dün hazırlık yaptım alışveriş filan bu gün bol sebze ve salata yapacağım bakalım...
yediklerimide akşam yazarım...
ferihancım hafta sonunda gösterdiğin azim çok hoşuma gitti hadi bakalım inşallah böyle güzel gider ve çok güzel sonuç alırsın yapıldığında gidiyor değilmi kilolar ne güzel yaaa...
canım benim güzel sözlerin içinde teşekkür ediyorum çok tatlısın resimlerimi beğenmişsin diğerlerinide çekeceğim inşallah zaman olmuyor artık tatil geldi sayılır gittiğimde çocuklarla olunca daha fazla kalırım o zaman ayarlarım artık....
havaları sormayın burdada sürekli yağmur yağıyor evet mevsimler çok aşırı değişti rahatsız edici, bakalım nasıl bir yaz geçireceğiz...
çikolatım hakkınızda hayırlısı canım benim ama kabak tadı filan vermedi biliyorsun kardeş gibi seviyoruz seni ve bazen sormamamızın sebebide seni üzmemek yoksa herkesin aklındadır...
bende bu gün eşimin ve kızların ısrarına dayanamayıp koşu bantı siparişi verdim netten, içinde yok yok her alet var masaj kemeri mekik aleti kol için lastikleri vs. vs aklıma gelmeyen bir sürü aette hediyesi bakalım artık belki kızlardan heveslenip yaparım çünkü ortancada oturup sınavlara çalışmaktan kilo almaya başladı beraber yaparız tatilde..[/QUOTE
teşekkür ederim ablacım inşallah gider hepimizin fazla kiloları hepimiz vücudumuzdan memnun oluruz isteyince yapılmayacak şey yok gerçekten hayırlı olsun koşu bantı siparişi yapmışsın bende istiyorum aslında ama annem izin vermiyor yeter diyor sürekli alıyorsunuz evde adım atacak yer yok kaydirigubbakcemile3 evlenin gidin kendi evinize alın spor aletlerinizi diyor :kedi: bende alamıyorum evde olsa koşu bandım her akşam iki saat inmezdim herhalde üzerinden neyse artık napalım ileride alırım bende hayırlı olsun ablacık kızlarla bol bol kullanır kilolardan kurtulursunuz inşallah opuyorumnanaktan
selam banucugum. valla azim varda ben karar verdim hafta sonlarini ya bir gün yapacagim yada hic yapmiyacagim. böyle cok uzuyor ya. 77 kilo sözü verdim izine kadar valla rezil olacagim böyle giderse.ohaoldumsmile
hoşgeldin ablacım haftasonu abartınca zor oluyor ablacım istersn şöyle bir hafta dinlen yada kürlerden yap şu ödem atıcı kürlerden 2 kilo farkediyor 2 günde diyorllar senin vücudun iyice alıştı bu diyete çünkü haftasonuda haklı olarak tatil moduna girip herşeyi istiyor vücut yemedende olmuyor istersen farklı bir diyetle yada 2 3 günlük ödem atıcı kürlerle devam et bir değişiklik olur muhakak sende mutlu olursun 2 ileri 1 geri morali bozuluyor insanın ama sen çok şükür 600 gr falan veriyorsun her hafta bence bir hafta diyetini değiştir ablacım denemiş olursun en azından opuyorumnanaktan
haklisin canim ama ben az yiyince ödemde gidiyor. bu hafta bir sans daha vereyim diyetime olmazsa degistirecegim bugün yine patatesle basladim cünkü.. firmadan bir arkadasta bana katildi bakalim ne halt edecegiz..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
selamlar canlarım... aceleyle mesajları okudum ama sohbete kalamıyacağım dışarı çıktım ayçayla son ödevlerini veriyor işte malzeme aldık maket yapıyor sabah akşam bitsede oda rahatlasa, sonra o sınava gitti okula bende eve döndüm hemen yemek hazırlamam gerek geç kaldım yarım saat sonra eşim çıkacak yemek yok :))
kallisim karizmatiğim bende koşu bandı alma niyetindeyim sen hangi markadan aldın ki bu kadar hediye verdiler mümkünse aldığın modeli bana bir yazıverf
bende bu gün eşimin ve kızların ısrarına dayanamayıp koşu bantı siparişi verdim netten, içinde yok yok her alet var masaj kemeri mekik aleti kol için lastikleri vs. vs aklıma gelmeyen bir sürü aette hediyesi bakalım artık belki kızlardan heveslenip yaparım çünkü ortancada oturup sınavlara çalışmaktan kilo almaya başladı beraber yaparız tatilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?