Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba canzim, maşallah sana çok az kalmış,hayırlısıyla kurtulursun inşallah..
harikasın,sadece 6 kg aldın hee... muhteşem yaa. güzel haberlerini bekliyoruz canım..öpüyorum

hayırlı olsun kallisim, ilk müşteri he... devamı bol bol gelsin inş..

bu da asılmayan son resmim :))
asılanlar bir daha kine inşallah...

oyy oyy reyhan teyzesi bebişlerimizede bak 6 tane bebişimiz var....

oy oy oy ne tatlılar bunlar:)

bunlarda henüz yerini bulamamış resimlerim :))

kallisim bu notalı olana bayıldım bennn... tam bana göreymiş :))

merhaba canım arkadaşlarım,
spor diyet devam ediyor, bu hafta tam 5 gün spora gittim, yediklerime de dikkat ediyorum. tek sıkıntı düzensiz saatlerde yemem ve uyumam. ama napiym işim böyle...
mersam , merviş sınava girmi şhe,hadi hayırlısı..inş kazanır canım.
reyhan ablam sen de iyisin inşallah. diyet nasıl gidiyor naptın...
kallisim sen ne ler yapıyorsun,diyet spor filan?
tombilimi göremedim,o nerde?

öpüyorum hepinizi

merhabalar
bir montidir gidiyor ben bilmiyorum neki bu? iyi birşeyse ben yapayım pazartesiden itibaren internetten araştırayım bakalım bulabilecekmiyim yarın görüşürüz şekerler
canım diyet deneyimlerimizde var aslına bakarsan gayette sağlıklı ..aeben yardımcı olacaktır yapacaksan konuyuda link veririm hatırlat...

canzicim geçen merak ettim seni ve mesajlarına baktım doktordan gün beklediğini yazmıştın.. canım benim alışverişi bir günde bile yaparsın yeter ki sağlıkla ilerlesin günleriniz... demek sezeryan olacak hadi bakalım hayırlısı .. çokta az kilo almışsın doktorun ne diyor ki bu konuda yani sein için çok iyi ama bebek için durum nedir az kilo almayıda sağlıklı bulmuyorlar...
hadi hayırlısı banucum.... yapan çocuk yapıyor valla maşallah senin oğlanada.. benim şimdi ortancayı göreceksin yüzü gözü sivilce doldu dersten stresten cildi bozuldu aşırı ciddiye alıyor içinde bulunduğu ortamı.. sınava hazırlanırkende böyleydi çok güzel puan almıştı hatta fen lisesinede tutuyordu puanı ama orta ikide tün sınıf ortak olarak fen dersinden 0 almıştı bu yüzden puanı yettiği halde fen lisesine tercih yapamadı tüm sınıfın geleceğine mani olmuş oldu böylece o fen öğretmeni hala çok kızgınım... şimdi buranın en güzel anadolu lisesinde okuyor hatta bu yıl 2. sınıftan mezun olacak ortalama notları yüksek tuttu ki önümüzde ki yıl üniversite sınavına girebileyim diye uğraşıyor.. ama gel gelelim ufaklığı hiç sormayın ne ders ne bir sorumluluk yok çocukta.. aklı fikri aşçı olacağım diyor babasıda okumazsan hiç bir şey olamazsın diyor ablaları hep konuşuyor anlatıyorlar ama anlamak gibi bir niyeti yok ne yapacaksın zorla olmuyor bazı şeyler...

maşallah çikolatım 5 gün süper gitmişsin sen bu yaz ohaoldumsmile tam fıstık olacaksın desene...
diğer konun ne durumda çikolatım hani dava filan açıldımı ne yaptınız..

ben diyeti unuttum yine bu hafta off evden koptuğumda diyettende kopuyorum... dün hazırlık yaptım alışveriş filan bu gün bol sebze ve salata yapacağım bakalım...
yediklerimide akşam yazarım...

günaydın takımcığım iyi bir hafta geçirmenizi dilerim hepinizin haftasonu baya çalıştım evde birkaç haftadır ertelediğim işlerimi hallettim sonunda içim rahat şuanda diyetimi baskı altında dahi olsa bozmadım çok mutluyum sadece çok sevdiğim bir arkadaşım doğum yapmıştı onu ziyarete gittim hastaneye orada bir küçük bebek çikolatası yemek zorunda kaldım almasaydım ayıp olacaktı mecbur aldım onun haricinde annemin ve kardeşimin hadi dondurma alalım baskılarına kesin ve net olarak hayır dedim dışarıda yemek yedik ama ben yağlı yemekler yerine çorba içmeyi tercih ettim bu gayretimi sizinle paylaşmak istedim sizlerede kendimede verdiğim sözü şükürler olsun ki bozmadım bu sabahta bir domates ve bir salatalık yiyerek başladım haftaya öğlende domates salatalıkla salata yapıcam arada acıkırsam diyede 10 tane kadar erik getirdim onları yerim yine bol yeşil çay içmeyi düşünüyorum inşallah bu haftada kilo veriririm bu arada burada iki gündür çok fena yağmur yağıyor sanki yaz bitti ve sonbahar gelmiş gibi ben artık yaz gelsin istiyorum mevsimler çok değişti ( size yazmayı özlemişim haftasonu neler kaçırmışım şöyle bir okuyayım baakalım tekrar yazarım hepinizi öpüyorum .

inşallah kallisim elimden geleni yapıyorum kilo vermek konusunda ama yeme içme olayında ,elimden gelenin fazlasını yapmam lazım biraz daha...

canım , eşim hep anlaşmalı açalım diyordu,şimdiye kdr onu bekledim.ayrıldıktan sonra çok geldi gitti yine,ben size yazmadım artık kabak tadı verdi. vazgeçemedi döndü, olmadı geri gitti filan...şimdi son gün yarın. eğer yarın da anlaşmalı açmak için öğleye kdr aramazsa ben öğleden sonra gidip açıcam davayı...

maşallah canım seni de çok azimli görüyorum. yalnız sabah 1 domates 1 salatalık yemişsin ya,sence az değil mi...bu kadar az yeme canım, şimdi değilse de sonra çok zor kg verirsin...

teşekkür ederim canım çok şükür iyi gidiyorum iki haftadır uzun bir süre kilo veririm durmuştu neyseki skıntısız veriyorum aslında az gibi görünüyor ama az ve sık yediğim için sorun olmuyor yani sabah bir domates bir salatalık yedim ama şu saate kadar 2 saat arayla az az sürekli atıştırdım meyve sebze vs yaz ve tuzu tamamen kaldırdım sebze yemekleri piştiğinde evde çokaz yağ ile pişiyor ve ve 4 yemek kaşığı kadar yiyorum ekmek hamur işi pilav makarna kesinlikle yemiyorum gerçi zaten ekmeği pek tüketmeyen biriydim öncedende şimdi tamamen kaldırdım o yüzden zorlanmıyorum çok rahatım az ve sık yemek sanırım en güzel diyet şekli daha doğrusu yeme şekli çünkü ömür boyu bu şekilde yemek istiyorum daha önce reyhan abla gibi 5 günde 5 kilo diyeti yaptım ama reyhan abla kadar şanslı olamadım o diyette iki hafta verdim sonrasında veremedim bir daha moralim bozulacağına az ama sık yerim yine yağ ve tuzu kaldırırım hayatımdan diye düşündüm şimdilik rahatım inşallah devamıda gelir hayırlıısıyla opuyorumnanaktan

ablacım hoşgeldin resimlere bayıldım otel çok güzel olmuş güle güle hayırlı müşterileri olsun inşallah resimlerinde çok güzel olmuş 3 tanesine bayıldım notalı olan ile kadın yüzleri olan resimlere bayıldım çok güzeller çok profesyonel olmuş baya uğraşmıştın ama deymiş gerçekten tavşanlarda çok tatlılar bende tavşan baktım ve çok sevimli oluyorlar hele bebek halleri dahada tatlı herşeyin küçüğü güzeldir derler ya gerçekten öyle çok sevimliler opuyorumnanaktan

ferihancım hafta sonunda gösterdiğin azim çok hoşuma gitti hadi bakalım inşallah böyle güzel gider ve çok güzel sonuç alırsın yapıldığında gidiyor değilmi kilolar ne güzel yaaa...
canım benim güzel sözlerin içinde teşekkür ediyorum çok tatlısın resimlerimi beğenmişsin diğerlerinide çekeceğim inşallah zaman olmuyor artık tatil geldi sayılır gittiğimde çocuklarla olunca daha fazla kalırım o zaman ayarlarım artık....
havaları sormayın burdada sürekli yağmur yağıyor evet mevsimler çok aşırı değişti rahatsız edici, bakalım nasıl bir yaz geçireceğiz...

çikolatım hakkınızda hayırlısı canım benim ama kabak tadı filan vermedi biliyorsun kardeş gibi seviyoruz seni ve bazen sormamamızın sebebide seni üzmemek yoksa herkesin aklındadır...

bende bu gün eşimin ve kızların ısrarına dayanamayıp koşu bantı siparişi verdim netten, içinde yok yok her alet var masaj kemeri mekik aleti kol için lastikleri vs. vs aklıma gelmeyen bir sürü aette hediyesi bakalım artık belki kızlardan heveslenip yaparım çünkü ortancada oturup sınavlara çalışmaktan kilo almaya başladı beraber yaparız tatilde..

selamlarrrrrr..
kallisim hayirli olsun kosu bandin insallah cok faydasini görürsünüz.. yani mutlaka görürsünüzde yani iste üzerine bir cikmak lazimkaydirigubbakcemile3
cikolatam canim benim bende ugrasip duruyorum diyetle haftasonlari serbest gün ya ben orda cok sapitiyorum gülüm. su toplama sorunumda varya nerdeyse 3 kilo farkli oluyorum pazartesi sabahlari. ama diyet yapinca GIDIYOR VE ÜZERINEDE BIRKAC YÜZ GR GIDIYOR ISTE BEN 80 IN ALTINA DÜSECEGIM INAT ETTIM: EGER BU HAFTA OLMAZSA HAFTA SONU SERBEST GÜN YAPMIYACAGIM: AMA INECEGIM: BILMEM GÖRDÜNMÜ AMA EN SON 80,8 kilo idim cok az kaldi yani.. ay büyük olmus kusura bakmayin. asagi inmem lazim gelirim yine.

mrblar nasılsınız
ben iyiyim
maş dietimede iyi başladım haftaya
temizlik yapıyorum çok yoğun
hareket oluyor en azından

kallistecim koşu bandını güle güle kullan
benimde var ama kışın daha çok kullanılıyor
yazın güzel havada evde yürümek sıkıcı oluyor biraz
dışarıyı tercih ediyosun
resimlerinde harika...
maşş . kızında almış emeğinin karşılığını darısı başımıza
çalışmadan olmuyor tabiii

reyhen ablacım valla azmine hayranım tebrikler...

ferihencım sana da tebrikjler
boğazı kısıp spor yapmadan olmuyor
devaammm...

seninde hakkında hyrlısı neyse o olsun çikolatcım
vardır bir hayır allah gönlüne göre versin inş...

selam banucugum. valla azim varda ben karar verdim hafta sonlarini ya bir gün yapacagim yada hic yapmiyacagim. böyle cok uzuyor ya. 77 kilo sözü verdim izine kadar valla rezil olacagim böyle giderse.ohaoldumsmile

selam banucugum. valla azim varda ben karar verdim hafta sonlarini ya bir gün yapacagim yada hic yapmiyacagim. böyle cok uzuyor ya. 77 kilo sözü verdim izine kadar valla rezil olacagim böyle giderse.ohaoldumsmile

hoşgeldin ablacım haftasonu abartınca zor oluyor ablacım istersn şöyle bir hafta dinlen yada kürlerden yap şu ödem atıcı kürlerden 2 kilo farkediyor 2 günde diyorllar senin vücudun iyice alıştı bu diyete çünkü haftasonuda haklı olarak tatil moduna girip herşeyi istiyor vücut yemedende olmuyor istersen farklı bir diyetle yada 2 3 günlük ödem atıcı kürlerle devam et bir değişiklik olur muhakak sende mutlu olursun 2 ileri 1 geri morali bozuluyor insanın ama sen çok şükür 600 gr falan veriyorsun her hafta bence bir hafta diyetini değiştir ablacım denemiş olursun en azından opuyorumnanaktan

haklisin canim ama ben az yiyince ödemde gidiyor. bu hafta bir sans daha vereyim diyetime olmazsa degistirecegim bugün yine patatesle basladim cünkü.. firmadan bir arkadasta bana katildi bakalim ne halt edecegiz..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

inşallah gidecek kilolar ablacım ama işte vücut çok akıllı alışınca aynı tarz yeme şekline hemen duruyor gerçi sen maşallah çok azimlisin başaracağına eminim çok kısa bir süre sonra seni 80 in altında göreceğiz hedefine az kaldı üstelik yalnız yapmamanda çok daha iyi arkadaşınla beraber yapmak motive olmak açısında çok iyi oluyor opuyorumnanaktan

selamlar canlarım... aceleyle mesajları okudum ama sohbete kalamıyacağım dışarı çıktım ayçayla son ödevlerini veriyor işte malzeme aldık maket yapıyor sabah akşam bitsede oda rahatlasa, sonra o sınava gitti okula bende eve döndüm hemen yemek hazırlamam gerek geç kaldım yarım saat sonra eşim çıkacak yemek yok :))

evet oda bugün tatilden döndü almis yine kilolari. tatilinden önce konusmustuk bu diyeti sabah gelirken patateslerini haslayip gelmis. benimde cok hosuma gitti.zemuszemus
izine bu haftadan sonra 4 haftam kaldi canim hic durmamam gerek valla hatta tekrar yürümeye baslasam hic fena olmiyacak. ama öyle tembelimki bu ara.

selam canim. kos yemegini yap.. adamcagizada diyet yaptirmadelikafadulden
valla ben söyledim kusura bakmayin ben diyetteyim dedim.. öyle sabahlari sicak börekler pogacalar aramayin. güzel seyler yerkende bana göstermeyin saklayin dedim.delikafadulden

kallisim karizmatiğim bende koşu bandı alma niyetindeyim sen hangi markadan aldın ki bu kadar hediye verdiler mümkünse aldığın modeli bana bir yazıver
ha bi de monti diyeti dediğiniz şeyi internetten araştırdım ama pek hoşuma gitmedi hoş gerçi sadece bir gün yenilenleri bulabildim sen de varsa linkini bana bir yollarmısın canım
hanımlar ben bir listeye bağlı kalmaktansa porsiyonları küçültüp herşeyden az az yiyeyim diyorum ne dersiniz işe yararmı? gidermi kilolar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…