- 24 Mart 2008
- 505
- 4
- 296
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.921
5.takımın güzelleri merhabaaa
benim 2gündür yatılı misafirim var onlara yemek yap getir götür çocukla ilgilen derken ne yediğimi biliyorum nede yemediğimi sadece sofradan tam doymadan kalkmaya başladım az yedin diyorlar yooo iyi yedim farketmediniz diye kandırıyorum herkesi kaydirigubbakcemile3
ayyy ben de istiyorum bende yaaaa bananeeemafoldumben
akşam yemeğinde sadece salata ve 1tane içli köfte yedim sonrasında çay bile içmedim acıktım evde misafir var yatmam lazım sabah 6 da ayaktaydım hadi ben kaçarrrrr
benim 2gündür yatılı misafirim var onlara yemek yap getir götür çocukla ilgilen derken ne yediğimi biliyorum nede yemediğimi sadece sofradan tam doymadan kalkmaya başladım az yedin diyorlar yooo iyi yedim farketmediniz diye kandırıyorum herkesi kaydirigubbakcemile3
bugün sizi dinleyip taze kayısı aldım birde kurusunu ıslattım gider gelir yerim hem bağırsakları çalıştırır hem abur cubur yememiş olurum değilmi? senin bebek yolda galiba geçen sene bu zamanlar bende hamileydim kasımda doğum yaptım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
enn güzeli çavdar veya tam buğday ekmeği. canım hoşaf öneriyorlar sen de biliyosundur. kayısı var şimdi alıp yapabilirsin az şekerli hem süt yapar hem de su içmiş olursun bir de süt ve marul. ben de gelicem inşallah kasım aralık gibi buralara tekrar :)
milupanın süt arttırıcı bitki çayı var ondan içiyorum biraz işe yarıyor o biterse bu senin yazdığını aktara hazırlatırım inşallah teşekkür ederimcanım madem miniğini emziriyorsun boşuna süt olacak diye kalorili şeyler içme bitki karışımıyla süt yapabilirsin bunu bir tv programında görmüştüm bir doktor vermişti emziren annelerin süt olması için meyve suları içmelerine gerek yok onun yerine bu bitki karışımını hergün taze olarak yapıp öğlen ve akşam yemeğinden sonra 2 fincan içsinler demişti yazayım istersen sende faydalan hemde bebişine süt olsun sende boşuna kalori almamış olursun canım kaydirigubbakcemile3
bir yemek kaşığı rezene , bir yemek kaşığı biberiye , bir yemek kaşığı ısırgan otu , bir tatlı kaşığı top kimyon , bir tatkı kaşığı anason bu bitkileri aktardan alabilirsin iki fincan kaynamış suya bu ölçülerde bitkileri koyarsan 20 dk demlendikten sonra öğlen ve akşam yemeklerden sonra içersin bol bol sütün olur hemde kilo almazsın bu aradada sen yediklerine biraz dikkat ettiğin zaman kilo falan kalmaz kolay gelsin opuyorumnanaktan
koşu bandın hayırlı olsun kallisim çok sevindim senin adına daha hızlı vereceksin artık kiloları yeni oyuncakların hevesiylen :)dediğin markaya geniş zamanda bakacam umarım eşimi ikna edebilirim sen alır koyarsın köşeye yapmazsın diyorcanım benim liste filan yapma en güzelini en uygununu sen kendin ayarlarsın zaten... bak bir sürüde reçete verilmiş süt içinsakin sakin ver acelen yok bebişinle zamanını iyi kullan düşünme başka bir şey... kilolar zaten fazla değil o da çabucak gidecektir...
canım ben kaç gün araştırdım eşimle, ben fiziki görünüme bakıyorum koşu bandındaeşimde motor gücü filan derken ortak nokta adler markada bulduk üstelik 5 yıl boyunca garanti verebilen tek koşu bandı oydu gücüde yüksekti fakat şansıma tüküreyim sabah ulaştılar bana ve ellerinde tek ürün kaldığını onuda açık olduğu için yollamayacaklarını söylediler fabrikasıda bir ay gibi süre vermiş başka seçenek sundular... mesela benim dün sipariş verdiğim ürün bir yerde 1.600 idi aldığım sitede 1.100 fiyatlıydı bu gün verdikleri seçenek ise 900 dediler ama ben aynı ürünü hepsiburadadan 750ye buldum.. aynı marka sadece bir kaç özelliği dünkünden düşük.. yine sipariş verdim bu kez hepsiburadadan aldım yanında bir sürüde aksesuar aldım koşu bandı yağı minderi filan derken birde aynı markanın lag magic ürünü vardı almışken onuda alayım evi spor salonuna döndüreyim dedim şimdi aldıklarım 900 filan tuttu paketin içinde masajlı koşu bandı- twisteri de var- mekik aletide var hepsi tek alette bunun yanında işte dediğim gibi lag magic-yağ-minder dediğim gibi 10 taksit 900 ödedim... hem dünkünden hesaplıya geldi
sende bak hepsiburadaya yazarsan adler koşu bandı diye orda zaten masaj aletli bir tane var o işte..
bizde seni öptük şekerciğim Şeniz..
yaaa geçen haftalarda dudağımda uçuk çıkmıştı şimdide dudağımın üst tarafında yara oldu uçuk gibi.. neden bu uçuk belasından dertliyim ben anlayamıyorum çok iğrenç bişey hesapta kuaföre gidecektim utandım gidemedim öyle kötü duruyor ki :kedi:
mersacığım senin adına çok sevindim harika birşey olmalı kıyafetinin bol gelmesi ben son 2-3 yıldır hiiiç yaşamadım o duyguyuiyi geceler canlarım.2 gündür yüzmeye başladım nihayet bu gün 10 tur yapabildim .inşallah artıracam.cuma günü kına cumartesi günüde düğünümüz varrrr.kızlar şimdi size bişey diycem üzülimi sevinimi bilemedim.kendime hiç kıyafet bakmadım geçen yıl çok şık bir elbise almıştım kuzenimin düğününde onu giyecem nasıl olsa diye çok rahattım.az önce elbiseyi bir denedimki elbise kocaman ve ben içinde dönüyorum sevinemedim çünki ne zamanım var tekrar elbise bakacak nede cepte para.oh rahatım elbise sorunum yok diyordum.ama varmış meğerse.geçen yıl ağustos ayında almıştım o elbiseyi yani kızlar geçen yazkinden zayıfımmmm.ben napıcam ya yarın bir terziye götürüp daralttırmayı düşünüyorum ama orjinalini bozarlarmı bilmiyorum.aldığım mağazaya götürsem 1 sene oldu alalı yaparlarmı onuda bilmiyorum.offf yaaa uyuz oldum.kızlar için bakıyodum hep kıyafete meğer kendimin ihtiyacı varmış.bide çok para vermiştim yaaa.bir gün elbisem bol geldi diye üzüleceğim aklımın ucundan geçmezdi.allahım ne güzel bir duygu bu.
ha bide akşam kuzenime uğradım davetiye vermek için .uzun zamandır görüşmüyorduk.kapılarını çaldım kuzeniminyani abimin eşi açtı kapıyı.buyrun kimi aradınız dedi.ya benim tanımadınızmı dedim kuzenimde afalladı kız sana nolmuş böyle manken gibi olmuşsun dedi.tabi 100 kiloluk hallerimi bildikleri için gözlerine manken gibi geldim.acayip moral depoladım.ama elbisem olmuyor yaaa .ben onu çok severek almıştım.
reyhan abla hadi hayırlısı senin bu emeklilik işi olursa ıslatalım kaydirigubbakcemile3tombisim iste raporlarimi herseyimi pazartesi günü göndermis doktorum ama belkide izine kadar bir ses cikmaz yani bazilarinin 3 ay falan sürüyormus. ya benimkide 6 ay sürsün ama ne olur hayirli bir cevap alayim. 3 yil evvel emekli olabiliyorum para kaybim olmadan heryil bir hafta fazla tatilim oluyor birde kolay iste calisiyorum o kagit olursa.:Saruboceq:
akşam yemeğinde sadece salata ve 1tane içli köfte yedim sonrasında çay bile içmedim acıktım evde misafir var yatmam lazım sabah 6 da ayaktaydım hadi ben kaçarrrrr