Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.takımın güzelleri merhabaaa
benim 2gündür yatılı misafirim var onlara yemek yap getir götür çocukla ilgilen derken ne yediğimi biliyorum nede yemediğimi sadece sofradan tam doymadan kalkmaya başladım az yedin diyorlar yooo iyi yedim farketmediniz diye kandırıyorum herkesi kaydirigubbakcemile3
bugün sizi dinleyip taze kayısı aldım birde kurusunu ıslattım gider gelir yerim hem bağırsakları çalıştırır hem abur cubur yememiş olurum değilmi? senin bebek yolda galiba geçen sene bu zamanlar bende hamileydim kasımda doğum yaptım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

milupanın süt arttırıcı bitki çayı var ondan içiyorum biraz işe yarıyor o biterse bu senin yazdığını aktara hazırlatırım inşallah teşekkür ederim
koşu bandın hayırlı olsun kallisim çok sevindim senin adına daha hızlı vereceksin artık kiloları yeni oyuncakların hevesiylen :)dediğin markaya geniş zamanda bakacam umarım eşimi ikna edebilirim sen alır koyarsın köşeye yapmazsın diyor ayyy ben de istiyorum bende yaaaa bananeeemafoldumben

mersacığım senin adına çok sevindim harika birşey olmalı kıyafetinin bol gelmesi ben son 2-3 yıldır hiiiç yaşamadım o duyguyu
reyhan abla hadi hayırlısı senin bu emeklilik işi olursa ıslatalım kaydirigubbakcemile3
akşam yemeğinde sadece salata ve 1tane içli köfte yedim sonrasında çay bile içmedim acıktım evde misafir var yatmam lazım sabah 6 da ayaktaydım hadi ben kaçarrrrr

slm arkadaşlar nasılsınız
ben acaip kötüyüm malum zamanım acaip belim bacaklarım ağrıyor
çok kötüyüm
diet eh işte almazsam iyi bu dönemde

herkes iyimi
mersa valla kilo verelimde hiçbirşeyimiz kalmasın nolur
a e olun...

selam fıstık hatunlar ...
KISLAR OKUDUM bu arkadaşın paylaşımını ..
görünümde montiye benzesede deyil tam olarak .....evet ögünler örtüşüyor ama .
montide meyvede var baklagilede ve simit yenmiyor . arkadaş karbonhidratı tamamen kesmis sanırım . montide karbonhidratda(düşük degerliler ) var her türlü besinde .
arkadaş karbonhidratı direk kestiginden vede proteie yüklendiginden hızlı kilo vermiş ama uzun süre butür beslenme sakıncalı olabilir bünyenin her türlü besine ıhtiyacı var .a.s..

Son düzenleme:
aebencim alınması gereken karbonhidrat oranı mesela ben 76 kiloyum 76 birim almalıymışım ama bunu ne kadar aza çekersem o kadar rahat kilo verebiliyormuşum yani sıfırlamak değil de (çünkü genel olarak bakarsak nerdeyse herşeyde karbonhidrat var ) azaltmak olarak yazmış mesela her günü 50 değer karbonhidratla kapatsam harika olurmuş rahat kilo verebilirmişim öyle bir diyet onda da tatlı yasak seninki gibi bir çok örtüşen yönleri var ama aynı değil diyorsun zaten aeben yazar monti mi değil mi diye demiştim cevap gecikmedi Şeniz

merhaba canım takımım nasılsınız ben bu sabah domates salatalık peynir yedim bir litrede su içtim kaç gündür su içemiyordum bugün iki litreye tamamlayacağım suyu sanırım az sonrada yeşil çay içeceğim yanımda domates salatalık ve yoğurt var onlardan azar azar yiyeceğim akşam yoğurt yedim içine bir salatalık doğranmış olarak ama fırında kabak mücveri vardı kepek unuyla yapılmış ve çokaz yağ var içinde iki çatalda ondan yedim çünkü ben mücveri çok severim yağda kızaranı aslında çokseverim ama fırında yapılanda çok lezzetli ve hafif tavsiye ederim tüm malzemeleri karıştırıp un yerine kepek unu ve yarım çay bardağı sıvı yağ malzemelerin içine az yağlanmış tepsiye yayıp fırında pişirince çok lezzetli ve hafif oluyor ben yoğurt yiyeceğim diye ancak iki çatal alabildim ama diyet için yenilebilir diye düşünüyorum . bu akşamada ne yemek varsa azcık ondan yerim iyice porsiyonlarımı küçülttüm çok şükür iyi bu tarz yeme şekli alıştım ben yarın tartılma günü inşallah vermişim bolca kilo ne mutlu olurum haftaya kadar bir kaç kilo vermem lazım :))

selamlar..
kallisim ya cocuk kendini biliyor seviyesinin farkinda. herkesi mutlu etmek olanaksiz. o ögretmende mutlu olmayiversin, birsey cikmaz. ne varmis aglayip üzülecek. kiyamam ya niye cocuklari böyle üzerler anlamiyorumki var böyle arada sapik ögretmenler allahtanki cok az sayilari. kiskancliktan yapmistir kallisim kiskanmistir aycayi inan bana.. hicde üzülmesin güzel kizin. ucugun gecer gecmez iki kere öp.aklinialirimsmile
o linkide okuyacagim da asagi bakmam lazim cay hazirmis. ac karninada cay bir giderki sormayin.mafoldumben

selam canlarım gelemedim aklım burda olmasına rağmen..
sonra uğramaya çalışacağım... koşu bandım geldi oleyyyyyy, eşimi aradım çabuk gelde kur diye :))
size bakayım dedim kaçayım sonra gelicem öptüm hepinizi..

harika kallisim ne güzel cabucak gelmis kosu bandin. hadi hayirlisi. insallah kosa kosa eriteceksin tüm yaglarini keyifle.tvnin karsisinda cok keyifli olur herhalde ama hala baglatamadim ben.. ama calisiyorum üzerinde.aklinialirimsmileaklinialirimsmile

hayırlı olsun ablacım güle güle koş üstünde erit tüm kiloları incecik ol güzel günlerde kullan inşallah alkisalkisalkis

ablacım teşekkür ederim.. tv izlemeyi hiç sevmem ki ben tek bir dizim vardı o da dün akşam sona erdi artık yaz boyu tvnin yüzüne bakmam ama müzik dinlerimsempatiksalakcinni zaten müzik bağlantısı var koşu bandının kaydirigubbakcemile3 tam bana göre...
bakalım artık bir kurulsıunda ilk heves bayağı inmem sanırım üstünden diğer spor aletindede öyle olmuştu hemen vermiştim pıtır pıtır kiloları...

hayırlı olsun ablacım güle güle koş üstünde erit tüm kiloları incecik ol güzel günlerde kullan inşallah alkisalkisalkis

ablacın yesin seniŞeniz teşekkür ederim canım benim darısı senin başına diyeyim inşallahŞeniz

ayçaya söyledim yazdıklarını.. diyor ki, evet zaten biliyorum kıskandığını reyhan teyzem doğru söylemiş en iyi benim tabi kıskanır diğer hocalar örnek gösterirken biririne bir şey göstericekleri zaman ayça göstersin dedikleri halde bu böyle yapıyor uyuz ediyor kıskançlık değilde ne

ay bu çocuk beni öldürecek.. aslan burcu çocuk doğurmayın kaydirigubbakcemile3 hayatta kendinden başka özel kişi olmadığına inanıyorlar kesinlikle...ama kendilerine güvenleri tam kişilik oluyorlar buda artı bir durum tabiki....

ferihancım yediklerine bakarken aklıma şey geldi uzun süredir yazacağım yazamıyorum unutuyorum.. yeşil çay içmeyi bende çok istememe rağmen yapamıyorum ahh bir gün çıkarıp yapsam bir gün tamam bırakıyorum benim birine ihtiyacım var çayımı hazırlayacak hadi iç diyecek sonra yemekleri saati saatine yapacak ohhh ancak o zaman diyet yapabilirim sanırım bir yaşam koçu gerek bana... sen yazdıkça özeniyorum yeşil çay için maşallah diyeyim sana canım....

ŞenizŞenizŞeniz

merhaba nasılsınız şekerler
benim misafirler yarın gidiyor sonra biraz daha dikkat ederim inşallah
acilen bugün yediklerimi yazayım
sabah domates salatalık peynir bir çatal ucu reçel 3dilim ekmek (ekmeği azaltacaktım güya)
öğlen 1kase çorba ve salata
ikindi az şekerli çay 2tane mercimek köftesi
akşam 1tabak çorba ekmeksiz
belki birazdan meyve yerim yada yemem :)
yarın benim kilomda listeye yazılacakmı acaba? şimdi tartılmam hiç ısrar etmeyin :) sabah aç karnına inşallah sonra gelir yazarım hadi öptüm hepinizi

***5.TAKIM 160.ETAP***

tombili ( 76.7 /
ferihann( 97.0 / 95.0
banucan4 ( 84.0
honeybaby ( 68.5 / 67.6 /

5. TAKIM TOPLAM KıLO (

Son düzenleme:
günaydın :kedi:

kallisim eğitim vardı 3 gündür o gün de okudum ama yazamadım dediğin gibi.. bi de son okuduğum sayfayı kaydetmek için girdim uzun süre bakamayacağım kaybolmayayım diye kaydirigubbakcemile3 mesaja girdim yazdım ama bi türlü tamamlayamadım en son bıraktım ben de dönünce yazarım dedim..

ya ben o kahvaltılık gevrekleri hiç yiyemiyorum hepsi tatlı ya berbat :sinifsinif:

tuzlusu yok mudur ki onların hiç.. yoğurda katar yerdik boshayallersmile

oy tombili gelmiş sonunda buralara.. kolay gelsin canım.. bol bol iş alın inşallah ödeyin borçlarını kilonu koruduktan sonra illaki verirsin..

selam ferihancım canım benim opuyorumnanaktan

ben de cumadan cumaya tartılmaya karar veriyorum sıklıkla ama olmuyor.. artık atıcam baskülü salona cumadan cumaya çıkarıcam odaya..

mersam bizimde 10 temmuz da düğünümüz var küçük kuzenimin.. ilk kez bir düğüne katılıcam ve elbise alıcam.. 1 ay var.. inşallah güzel bi sonuç alırım ben de..

demek ki benim dün fırınım bozulmasa aynı şeyi yicekmişiz canım olumunekankayizsmile o kadar yaptım pişirmedi fırın attım ben de.. annem geldi çalıştırdı fırını.. ilgin valla :sm_confused:

o da ne yürüyüş bandıymış be mübarek uzay istasyonu gibi aa bu smiley yeni yoktu bu

aaa bu da yeni :2: ay bıu süper miş :2: eksikliğini hissediyordum hasta oldukça

du bakim başka var mı yok galiba du bakim aa varmış peki

günaydın canım takımım hayırlı ve bol kilo vermiş bir cuma diliyorum hepinize ben çok mutluyum bu haftaki kilom 95 en sonunda 95 oldum darısı dahada aşağılara inmek olsun inşallah hepinizi öpüyorum canlarım :))

üzülesin ayça o hocada anlar yaptığının yanlış olduğunu hak yerini bulur muhakkak kaydirigubbakcemile5
aslan burcumu bizim evdede var iki tane bir aslan belki de iki aslanla çok zor oluyor onlar kendi aralarında çatışınca bile ben arada kalıyorum sinir oluyorum klava: ama kişilik olarak oturmuş oluyorlar gerçi o otoriter tavırlarını hane halkına kullanmasalar iyi ama neyse seviyoruz yinede kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

yok artık ferihan ya hasetimden çatlıyorum ohaoldumsmile süpersin ya.. of.. aynı kiloyla başladık benim halime bak yaa mafoldumben

ben de bu sabah salatalık peynir yedim..

planım salatalık peynir yumurta ve kırmızı et buldukça et odaklı beslenmek.. ve yeşil elma tabi..

seminer dönemim kötü geçti.. çabuk toparlamam lazım..

salatalık çok iyi ödem alıyormuş o yüzden salatalığı seçtim şimde yazın kütür kütür olur mis gibi.. elmayı tatlı ihtiyacım için seçtim.. süt peynir yopurt üçlüsü de kalsiyum ve vitamin için.. yumurta tok tuttuğu ve çok sevdiğim için.. eti de özlediğim için yicem.. tavuk ağzıma komam tiksindim artık..

ay ferihan geldiğinden beri 11 kilo verdin yaaaa boshayallersmile

nazarım değmesin de

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…