Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizim apartmandaki bitti sayılır kallisim bugün mutfak dolapları vestiyeri banyo dolabı takılacak ve bitecek hatırladığına sevindim resimlerini çeker yollarım eski hallerini yeni hallerini görürsünüz 3 tane evimiz vardı 3 ü de aynı anda bitecek teslim ettikten sonra temzilik yaptırcaz bir de şirkete sonra çekerim resimlerini insanın tasarladıklarının hayat geçmesini izlemek çok güzel oluyor inanılmaz bir de bittikten sonra beğenrlerse değmeyin keyfine

spora gidemiyorum yine malesef ferihancım diyorum ya eve gittiğimizde saat 11 i buluyor eşim gelse şirkete ben durmayıp çıkıp gidecem hemen ama o da 3 evimiz var tadilatını yaptığımız onların arasında mekik dokuyor öyle olunca kaldı benim spor teslim edelim inşallah hemen devam edecem başka böyle yoğun iş çıkmazsa yediklerime gelince de valla bazen sapıtıyorum bazen de dikkat ediyorum tek korkum cumaları kallisim üzülecek arkadaşlar motivasyon kilo milo diyecek diye korkuyorum ama hayırlısı bakalım

iyi geceler canlarım.2 gündür yüzmeye başladım nihayet bu gün 10 tur yapabildim .inşallah artıracam.cuma günü kına cumartesi günüde düğünümüz varrrr.kızlar şimdi size bişey diycem üzülimi sevinimi bilemedim.kendime hiç kıyafet bakmadım geçen yıl çok şık bir elbise almıştım kuzenimin düğününde onu giyecem nasıl olsa diye çok rahattım.az önce elbiseyi bir denedimki elbise kocaman ve ben içinde dönüyorum sevinemedim çünki ne zamanım var tekrar elbise bakacak nede cepte para.oh rahatım elbise sorunum yok diyordum.ama varmış meğerse.geçen yıl ağustos ayında almıştım o elbiseyi yani kızlar geçen yazkinden zayıfımmmm.ben napıcam ya yarın bir terziye götürüp daralttırmayı düşünüyorum ama orjinalini bozarlarmı bilmiyorum.aldığım mağazaya götürsem 1 sene oldu alalı yaparlarmı onuda bilmiyorum.offf yaaa uyuz oldum.kızlar için bakıyodum hep kıyafete meğer kendimin ihtiyacı varmış.bide çok para vermiştim yaaa.bir gün elbisem bol geldi diye üzüleceğim aklımın ucundan geçmezdi.allahım ne güzel bir duygu bu.
ha bide akşam kuzenime uğradım davetiye vermek için .uzun zamandır görüşmüyorduk.kapılarını çaldım kuzeniminyani abimin eşi açtı kapıyı.buyrun kimi aradınız dedi.ya benim tanımadınızmı dedim kuzenimde afalladı kız sana nolmuş böyle manken gibi olmuşsun dedi.tabi 100 kiloluk hallerimi bildikleri için gözlerine manken gibi geldim.acayip moral depoladım.ama elbisem olmuyor yaaa .ben onu çok severek almıştım.

ne kadar güzel bir şey bu alkisalkisalkis ne güzel zayıflamışsın işte geçen yazdan beri hiç moralii bozma bir terziye götürür daraltırsın istersen aldığın mağazaya bir sor onlar yapmazsa bile terzide bir günde hallederler ayy sevineceğine üzülmüşsün üzülme bak kilo vermek için neler yapıyoruz değilmi ya olmasaydı kötü yönünden düşün birde ya Allah korusun daha kilolu olsaydın ve o elbisenin içine sığamasaydın o zaman mecbur bir elbise alacaktın en azından şimdi elinde alternatifin var ve zaten zayıflamak istiyoruz hepimiz amacımız bu öyle değilmi eminim terzi hemen halledicektir ve sende düğünde şıkır şıkır olacaksın kilolu halini görenler kuzenin gibi hayret edecek manken gibi oldun diyeceklerdir sende bol bol moral depolayıp eğlenip birdaha kilo almamak için elinden geleni yapacaksın sevin bence bende kıyafet alırken artık diyorum ki daraltabilirim bu kıyafeti değilmi ona göre alacağım kaydirigubbakcemile3 nasıılda mutlu oluyorum üsteliik zayıflıyorum diye sanada şimdiden bol bol eğlenceler ve zayıf günler diliyorum canım opuyorumnanaktan

üzülme canım ya evet iş yoğunluğundan yediklerinede dikkat edemezsin olsun ama işlerini halletki hem yediklerine dikkat eder hemde spor yapabilirsin kısa sürede kilo almış bile olsan toparlarsın biz seni daha çok motive ederiz hemen hallolur o kilocuklar kolay gelsin canım öpüyorum seni opuyorumnanaktan

günaydın canlarım bu sabah yediklerimi yazayım hemen domates salatalık peynirle bir kahvaltı tabağı hazırladım yedim ve çıktım bu hafta nedense su içemiyorum bir litre su 2 fincan yeşil çay ve 1 fincanda form çayı içiyorum ancak reglyim ve wc problemi yine var form çayıda fayda etmiyor iki gündür inşallah cumaya kadar problem kalmazda kilomda bir sorun oluşmaz ben çok heyecanlıyım artık cumadan cumaya tartılıyorum aman kilolu çıkmayayım diyede kıstıkça kısıyorum yedikleirmden haa unutmadan akşam canım kardeşim türlü yapmış zeytinyağlı 4 kaşık ondan yedim nede olsa yağlı diye az yedim ekmeksiz zaten bütün akşam ayaküstündeydim hala daha dolap yerleştirme telaşındayız neyse bitince güzel olacak ama inşallah cuma günü kilo vermiş olurum yine , dün akşam eski resimlerime baktım şimdiki halimden daha kiloluymuşum ama zayıf resimlerimide görünce inşallah yine böyle zayıf ve güzel olacağım diye mutlu oldum sabah sabah ne çok yazdım yine hepinizi öpüyorum canım takımım kolay gelsin :))

mersacım harikasın ya üzülcek ne var bunda merak etme terzi bedenine göre ayarlama yapar ne güzel bir duygu keyfini çıkarmaya bak sen incecik bir salın da görsünler bakalım manken mersayı aklıma senin fotonu gördüğümde şaşırdığım geldi havuçlu anneyi beklerken fıstık gibi bir hatun çıkmıştı karşıma şimdi düğünde görecekler de öyle şaşıracaklar maşallah bu arada 1 yılda güzel kilo vermişsin yavaş olsun da kalıcı olsun dediğimiz bu işte

valla işlerim hallolsa mı olmasa mı bilemiyorum ki ferihancım aman iş olsun diyoruz çok boş oturduk çünkü kışın ve çok borcumuz var ama pazarları bile çalışıyoruz kendimize vakit ayıramıyoruz spora gidemiyoruz yediklerimize dikkat edemiyoruz malzeme var salata yapabilirim ama vakit yok hazır söyleyecem yine işte. ama ekmeksiz yemeye çalışıyorum en azından tavuk şiş gibi bişeyler söylüyorum genelde

selam fıstıklar.... kızımın son ödevleri vardı artık çok bunalmış halde zaten ( pc başında sabahlayıp az önce bitirdi ve gittti okula ödevleri teslim etmeye, yol yakınken bıraksammı okulu ne diyor :)) öyle bunaldı ki birde zayıfladı hasta olacak diyede üzülüyorum... neyse cumaya son ödevini teslim edecek sonrada hemen teyzesine gidecek orda biraz dinlenir kendine gelir...

mersacım maşallah diyelim cicim neden üzüldün o kadar iyice tarif et terziye birde elbiseyi verirken tehdit et olsun bitsin :)) o zaman doğru yapar işini.... düğününüzde geldi çattı desene hayırlı olsun canım ... düğündede nefesleri keseceksin inşallah dönüştede bize anlatırsın nasıl tepkiler aldığını...

tombilim fotoları elbette ki isteriz canım işleriniz bitsin halledersin...
canım yaa cuma günü benim için üzülme artık bende koyverdim gidiyor ses etmeyeceğim merak etmeyin artık olduğu kadar ne yapalım...

selamlarrrrrr..
ay ay ne güzel haberler mersacigim. bizde resim istiyoruz ama. dügün gününden hemde cici elbisenle tamammi seker?. hem kilon kacti senin ya en son hatirladigim 76 idi dogrumu hatirliyorum?
ah ben saglikla ince zarif olayimda ciplak kalsam dert etmem inanki.. nasilsa alinir yapilir birseyler
kallisim koyverme ne olur yaaaaaaaaa.. lütfennnnnn. tamam vermiyorsanda lütfen lütfen üstüne alma.bilmiyorumkismile.. cok sikintisini cekiyoruz bu kilolarin cok. üstüne alma koyvermene karismiyoruz söz.
ferihancigim haftada bir tartilmak cok iyi oluyor tabiki. ama sen bu isi ne güzel ciddiye aldin yediklerin cok güzel. yürüyüste yapiyorsun bu hafta yine en az bir kilo bekliyoruz senden..
tombisim is cok olmuyor is az oda olmuyor valla is degilmi nede olsa angarya geliyor insana allah hayirlisini versin canim.. bende erken emeklilik derdine düstüm kagitlarim bir gelseydi.. bu pazartesi göndermis daha doktorum kagitlari doldurup. hayirlisi bakalim. insallah izine kadar gelir hayirli bir cevap. gerci acikcasi cokta ümidim yok.. ama yinede insallah diyorum.

ablacım inşallah olur emeklilik işlemlerin sende rahat edersin azcık kaydirigubbakcemile3
inşallah bu haftada gider bir kilo ama bir kilo gözümede az geliyor daha çok gitsin istiyorum panik olmaya başladım haftaya geliyorlar beni görmeye sevgilim ve annesi misafirimiz olacaklar 3 gün bizde kalacaklar çok korkuyorum ne şişko gelin adayı der diye bana:sinifsinif::kedi: gerçi ben hiç umursamam böyle şeyleri ama vakit yaklaştıkça gerilmeye başladım amaç hem beni görmek hem ailemle tanışmak sonrada biz gidicekmişiz onlara sonrada söz akannehir ne kadar stres yaratıyor insanda tam zamanında kütüphane temizliği yapmışım bende birsürü eski kitap kağıt evrak attım meğer ne kadar çöp barındırıyormuşum kütüphanemde ohaoldumsmile stresin çok bu stresle kilo veririm inşallah gerçi yediklerime çok dikkat ediyorum ama sıkıntıdan şişebilirim diyede korkmuyor değilim eyvahedigeldismile bana dua edin cuma günü bol bol kilolar gitmiş olsun moralimde yerine gelir offf 89 olsaydım ne güzel olurdu opuyorumnanaktan

tombilicim işlerde hallolur sporada gidersin inşallah canım tavuk şişte sağlıksız değil yağlı kebaplar olsa olmazdı çok kolorililmaz: ama tavuk bişey yapmaz o kadar helede ekmeksiz yiyormuşsun ne güzel işte iş yoğunluğu olsunda gerisi halledilir Allah sağlık versin canım opuyorumnanaktan

kallisim koyverme ne olur yaaaaaaaaa.. lütfennnnnn. tamam vermiyorsanda lütfen lütfen üstüne alma.bilmiyorumkismile.. cok sikintisini cekiyoruz bu kilolarin cok. üstüne alma koyvermene karismiyoruz söz.
.
yok ablam yaaa yanlış anlatmışım ben diyeti koyverdiğim yok tombilim demişki cumaları kallisime cevap veremiyoruz kilo veremediğimiz zaman üzülüyoruz oda motive falan diyecek yine demiş bende koyverdim artık takmayın kimseye bir şey demeyeceğim gibilerinden dedimkaydirigubbakcemile5

ayçayla okul çıkışı buluştuk yağmura yakalandık şimdi eve geldik ayça bitkin vaziyette pcyi istiyor öptüm hepinizi akşama uğrarım...

AY DOĞRU REYHAN ABLACIM DOKTORUN EMEKLİ OLUYORDU DEĞİL Mİ O GİTMEDEN İŞLERİNİ HALLETMEK İSTİYORDUN AKIL KALMADI Kİ BEN DE NEDİR DURUM NE ZAMAN Bİ SONUÇ ALACAKSIN? büyük olmuş hemen küçülttüm zamanım az olduğu için tekrar yazamadım

Şeniz

kızlar bi ara kim ne yapmış diye diyet başarı öykülerine baktım biri 4 ayda 26 kilo verdim demiş biraz okudum onu dinleyip yapanlar da veriyor kiloları yazıyorlar bi göz atsanız bana güzel bi diyet gibi geldi sadece karbonhidrat yok monti de olaabilir mi acaba bu diyet bilemedim ama hoşuma gitti bi liste var çıkartıcam onu bir hafta deneyim bakıyım sınırsız yiyin diyor o da ama her gün aynı yiyecekler değil istediğinden istediğin vakit ye bi göz atın derim özellikle reyhan ablacım bu diyetten sıkıldıysan sen de bi bakıver benim hoşuma gitti belki de aebenin dediği dieyttir

tombisim iste raporlarimi herseyimi pazartesi günü göndermis doktorum ama belkide izine kadar bir ses cikmaz yani bazilarinin 3 ay falan sürüyormus. ya benimkide 6 ay sürsün ama ne olur hayirli bir cevap alayim. 3 yil evvel emekli olabiliyorum para kaybim olmadan heryil bir hafta fazla tatilim oluyor birde kolay iste calisiyorum o kagit olursa.:Saruboceq:

tombisim ben bakayim o diyetede biliyorum huyumu 6 saat arar bulamadan yatarim.akannehir
diyeti biraz degistirmenin zamani geldi haklisin

ha tamam ozaman. valla korkmustum yani..
allah kolayliklar versin aycamiza.. nasilsa basaracak en iyi derece ile cokta üzmesin kendini cocuk,, selam söyle kallisim benden, birde öpücük.Şeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-4-ayda-26-kilo-verdim.html

reyhan ablam tombilimin söylediği konu linki verdim bir bakarsın bende azıcık baktım niyetlendimde aslında.. sen gerçi et sevmiyorsun ama bir haftada olsa değişiklik iyi olur...

ablacım ayçanın okul bitti geçen cuma, kızım onur belgesi aldı notlarının yüksekliğinden ama bir uyuz hocamız var o kadının dersinden kaldı tek diğer hepsi 90 üzeri ama o hocaya ne yapsa yaranamadı, neyse kızımın canı sağolsun onuda düzeltir seneye... çok ağladı yavrum sinirlerini bozdu iyice ama değmez.....

öpücüğün borcum olsun ablam ağzım düzelmedi şu uçuğum hala duruyor çocukları öpmüyorum kaç gündür... selamını söyledim şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…