- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.901
evet tombilicim 97 oldum motive oldum baya inşallah gidecek hep birlikte kilolarımız çok özledik bizde seni ama yoğun olduğunu biliyoruz iyi ol kilonada dikkat et işlerin bitince bol bol gelirsin yine zaten bizler iyiyiz çok şükür senin sporun diyetin nasıl yediklerine dikkat edebiliyormusun yoğunluktan spora vakit bulabildinmi hiç opuyorumnanaktan
iyi geceler canlarım.2 gündür yüzmeye başladım nihayet bu gün 10 tur yapabildim .inşallah artıracam.cuma günü kına cumartesi günüde düğünümüz varrrr.kızlar şimdi size bişey diycem üzülimi sevinimi bilemedim.kendime hiç kıyafet bakmadım geçen yıl çok şık bir elbise almıştım kuzenimin düğününde onu giyecem nasıl olsa diye çok rahattım.az önce elbiseyi bir denedimki elbise kocaman ve ben içinde dönüyorum sevinemedim çünki ne zamanım var tekrar elbise bakacak nede cepte para.oh rahatım elbise sorunum yok diyordum.ama varmış meğerse.geçen yıl ağustos ayında almıştım o elbiseyi yani kızlar geçen yazkinden zayıfımmmm.ben napıcam ya yarın bir terziye götürüp daralttırmayı düşünüyorum ama orjinalini bozarlarmı bilmiyorum.aldığım mağazaya götürsem 1 sene oldu alalı yaparlarmı onuda bilmiyorum.offf yaaa uyuz oldum.kızlar için bakıyodum hep kıyafete meğer kendimin ihtiyacı varmış.bide çok para vermiştim yaaa.bir gün elbisem bol geldi diye üzüleceğim aklımın ucundan geçmezdi.allahım ne güzel bir duygu bu.
ha bide akşam kuzenime uğradım davetiye vermek için .uzun zamandır görüşmüyorduk.kapılarını çaldım kuzeniminyani abimin eşi açtı kapıyı.buyrun kimi aradınız dedi.ya benim tanımadınızmı dedim kuzenimde afalladı kız sana nolmuş böyle manken gibi olmuşsun dedi.tabi 100 kiloluk hallerimi bildikleri için gözlerine manken gibi geldim.acayip moral depoladım.ama elbisem olmuyor yaaa .ben onu çok severek almıştım.
spora gidemiyorum yine malesef ferihancım diyorum ya eve gittiğimizde saat 11 i buluyor eşim gelse şirkete ben durmayıp çıkıp gidecem hemen ama o da 3 evimiz var tadilatını yaptığımız onların arasında mekik dokuyor öyle olunca kaldı benim spor teslim edelim inşallah hemen devam edecem başka böyle yoğun iş çıkmazsa yediklerime gelince de valla bazen sapıtıyorum bazen de dikkat ediyorum tek korkum cumaları kallisim üzülecek arkadaşlar motivasyon kilo milo diyecek diye korkuyorum ama hayırlısı bakalım
iyi geceler canlarım.2 gündür yüzmeye başladım nihayet bu gün 10 tur yapabildim .inşallah artıracam.cuma günü kına cumartesi günüde düğünümüz varrrr.kızlar şimdi size bişey diycem üzülimi sevinimi bilemedim.kendime hiç kıyafet bakmadım geçen yıl çok şık bir elbise almıştım kuzenimin düğününde onu giyecem nasıl olsa diye çok rahattım.az önce elbiseyi bir denedimki elbise kocaman ve ben içinde dönüyorum sevinemedim çünki ne zamanım var tekrar elbise bakacak nede cepte para.oh rahatım elbise sorunum yok diyordum.ama varmış meğerse.geçen yıl ağustos ayında almıştım o elbiseyi yani kızlar geçen yazkinden zayıfımmmm.ben napıcam ya yarın bir terziye götürüp daralttırmayı düşünüyorum ama orjinalini bozarlarmı bilmiyorum.aldığım mağazaya götürsem 1 sene oldu alalı yaparlarmı onuda bilmiyorum.offf yaaa uyuz oldum.kızlar için bakıyodum hep kıyafete meğer kendimin ihtiyacı varmış.bide çok para vermiştim yaaa.bir gün elbisem bol geldi diye üzüleceğim aklımın ucundan geçmezdi.allahım ne güzel bir duygu bu.
ha bide akşam kuzenime uğradım davetiye vermek için .uzun zamandır görüşmüyorduk.kapılarını çaldım kuzeniminyani abimin eşi açtı kapıyı.buyrun kimi aradınız dedi.ya benim tanımadınızmı dedim kuzenimde afalladı kız sana nolmuş böyle manken gibi olmuşsun dedi.tabi 100 kiloluk hallerimi bildikleri için gözlerine manken gibi geldim.acayip moral depoladım.ama elbisem olmuyor yaaa .ben onu çok severek almıştım.
üzülme canım ya evet iş yoğunluğundan yediklerinede dikkat edemezsin olsun ama işlerini halletki hem yediklerine dikkat eder hemde spor yapabilirsin kısa sürede kilo almış bile olsan toparlarsın biz seni daha çok motive ederiz hemen hallolur o kilocuklar kolay gelsin canım öpüyorum seni opuyorumnanaktan
selamlarrrrrr..
ay ay ne güzel haberler mersacigim. bizde resim istiyoruz ama. dügün gününden hemde cici elbisenle tamammi seker?. hem kilon kacti senin ya en son hatirladigim 76 idi dogrumu hatirliyorum?
ah ben saglikla ince zarif olayimda ciplak kalsam dert etmem inanki.. nasilsa alinir yapilir birseyler
kallisim koyverme ne olur yaaaaaaaaa.. lütfennnnnn. tamam vermiyorsanda lütfen lütfen üstüne alma.bilmiyorumkismile.. cok sikintisini cekiyoruz bu kilolarin cok. üstüne alma koyvermene karismiyoruz söz.
ferihancigim haftada bir tartilmak cok iyi oluyor tabiki. ama sen bu isi ne güzel ciddiye aldin yediklerin cok güzel. yürüyüste yapiyorsun bu hafta yine en az bir kilo bekliyoruz senden..
tombisim is cok olmuyor is az oda olmuyor valla is degilmi nede olsa angarya geliyor insana allah hayirlisini versin canim.. bende erken emeklilik derdine düstüm kagitlarim bir gelseydi.. bu pazartesi göndermis daha doktorum kagitlari doldurup. hayirlisi bakalim. insallah izine kadar gelir hayirli bir cevap. gerci acikcasi cokta ümidim yok.. ama yinede insallah diyorum.
valla işlerim hallolsa mı olmasa mı bilemiyorum ki ferihancım aman iş olsun diyoruz çok boş oturduk çünkü kışın ve çok borcumuz var ama pazarları bile çalışıyoruz kendimize vakit ayıramıyoruz spora gidemiyoruz yediklerimize dikkat edemiyoruz malzeme var salata yapabilirim ama vakit yok hazır söyleyecem yine işte. ama ekmeksiz yemeye çalışıyorum en azından tavuk şiş gibi bişeyler söylüyorum genelde
kallisim koyverme ne olur yaaaaaaaaa.. lütfennnnnn. tamam vermiyorsanda lütfen lütfen üstüne alma.bilmiyorumkismile.. cok sikintisini cekiyoruz bu kilolarin cok. üstüne alma koyvermene karismiyoruz söz.
.
selamlarrrrrr..
ay ay ne güzel haberler mersacigim. bizde resim istiyoruz ama. dügün gününden hemde cici elbisenle tamammi seker?. hem kilon kacti senin ya en son hatirladigim 76 idi dogrumu hatirliyorum?
ah ben saglikla ince zarif olayimda ciplak kalsam dert etmem inanki.. nasilsa alinir yapilir birseyler
ferihancigim haftada bir tartilmak cok iyi oluyor tabiki. ama sen bu isi ne güzel ciddiye aldin yediklerin cok güzel. yürüyüste yapiyorsun bu hafta yine en az bir kilo bekliyoruz senden..
tombisim is cok olmuyor is az oda olmuyor valla is degilmi nede olsa angarya geliyor insana allah hayirlisini versin canim.. bende erken emeklilik derdine düstüm kagitlarim bir gelseydi.. bu pazartesi göndermis daha doktorum kagitlari doldurup. hayirlisi bakalim. insallah izine kadar gelir hayirli bir cevap. gerci acikcasi cokta ümidim yok.. ama yinede insallah diyorum.
tombilicim işlerde hallolur sporada gidersin inşallah canım tavuk şişte sağlıksız değil yağlı kebaplar olsa olmazdı çok kolorililmaz: ama tavuk bişey yapmaz o kadar helede ekmeksiz yiyormuşsun ne güzel işte iş yoğunluğu olsunda gerisi halledilir Allah sağlık versin canım opuyorumnanaktan
AY DOĞRU REYHAN ABLACIM DOKTORUN EMEKLİ OLUYORDU DEĞİL Mİ O GİTMEDEN İŞLERİNİ HALLETMEK İSTİYORDUN AKIL KALMADI Kİ BEN DE NEDİR DURUM NE ZAMAN Bİ SONUÇ ALACAKSIN? büyük olmuş hemen küçülttüm zamanım az olduğu için tekrar yazamadım
yok ablam yaaa yanlış anlatmışım ben diyeti koyverdiğim yok tombilim demişki cumaları kallisime cevap veremiyoruz kilo veremediğimiz zaman üzülüyoruz oda motive falan diyecek yine demiş bende koyverdim artık takmayın kimseye bir şey demeyeceğim gibilerinden dedimkaydirigubbakcemile5
ayçayla okul çıkışı buluştuk yağmura yakalandık şimdi eve geldik ayça bitkin vaziyette pcyi istiyor öptüm hepinizi akşama uğrarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?