- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.941
ferihancım yediklerine bakarken aklıma şey geldi uzun süredir yazacağım yazamıyorum unutuyorum.. yeşil çay içmeyi bende çok istememe rağmen yapamıyorum ahh bir gün çıkarıp yapsam bir gün tamam bırakıyorum benim birine ihtiyacım var çayımı hazırlayacak hadi iç diyecek sonra yemekleri saati saatine yapacak ohhh ancak o zaman diyet yapabilirim sanırım bir yaşam koçu gerek bana... sen yazdıkça özeniyorum yeşil çay için maşallah diyeyim sana canım....
yok artık ferihan ya hasetimden çatlıyorum ohaoldumsmile süpersin ya.. of.. aynı kiloyla başladık benim halime bak yaa mafoldumben
ben de bu sabah salatalık peynir yedim..
planım salatalık peynir yumurta ve kırmızı et buldukça et odaklı beslenmek.. ve yeşil elma tabi..
seminer dönemim kötü geçti.. çabuk toparlamam lazım..
salatalık çok iyi ödem alıyormuş o yüzden salatalığı seçtim şimde yazın kütür kütür olur mis gibi.. elmayı tatlı ihtiyacım için seçtim.. süt peynir yopurt üçlüsü de kalsiyum ve vitamin için.. yumurta tok tuttuğu ve çok sevdiğim için.. eti de özlediğim için yicem.. tavuk ağzıma komam tiksindim artık..
ay ferihan geldiğinden beri 11 kilo verdin yaaaa boshayallersmile
nazarım değmesin de
canım benim evet darısı başına ve isteyen herkezin başına daha verilecek çok kilo var canım ama artık yavaş yavaşta olsa vericem başka çare yok beni sıkıştıran şey haftaya sevgilim annesiyle gelecek bize şişko gelin adayı diye beğenmemezlik etmez inşalalh beni sonrası ne konuşurlar hmen söz takarlarmış bilmiyorum hemen söz takarlarsa napıcam bilmiyorum eyvahedigeldismile zayıflamam lazım çok acil olarak sana bir diyet tavsiyem var canım dün bir link verildi 4 ayda 26 kilo veren biri diyet günlüğü yazmış protein ağırlıklı bir diyet karbonhidrat almıyorsun alıyorsunda az alıyorsun tam sana göre diye düşündüm istersen ona bir bak yapanlar kilo veriyormuş baya haklı olarak verdiriyor gibide sabah bir simit diyor sonrası hep sebze meyve ve et istediğin ama karbonhidrat hesabına bakıyrsun az olanı tercih ediyorsn yani listede var orda bir bak istersen canım belki bir fikir edinirsin ve tavsiyem porsiyonlarını küçült 2 saatte bir yumruğun büyüklüğünde yemek ye ben öyle yapıyorum canım ben az yiyorum ama sen en azından kendine göre dengelersin muhakkak başarıcaz kurtulucaz bu kilolardan canımıniçiopuyorumnanaktan
inşallah canım o linki kaydettim ama bakmam mümkün değil şimdilik.. haftasonu okumaya çalışırım artık.. yoğunluk katlanarak devam ediyor.. 3 gündür de yoktum.. iyice beter olmuş buralar :çok üzgünüm:
evet canım merak ettik bizde seni çok yoğunsun herhalde olsun toparla işlerinide gelirsin yine biz burdayız işlerini bitirip gelmeni bekliyoruz opuyorumnanaktan
dün bişey öğrendim soğuk su içmek gerekiyormuş özellikle sabah saatlerinde vücut soğuk suyu normal vücut ısısına dönüştürmek için çok çalışıyormuş ve bu sayede yağlarda gidiyormuş tabi soğuk içicem diyede boğazlarımızı şişirmeyelim ona dikkat edelim bundan önceki yazlar hep soğuk su içerdim bu yaz bana bişey oldu soğuk su içemiyorum akannehir ama artık deneyeceğim metobolizma ne kadar hızlı çalışırsa o kadar iyi opuyorumnanaktan
bunu güze haber ferihancım ben de soğuk su içerim hep uyanır uyanmaz dikerim yarım litreyi bi de işe gelince yarım litre soğuk su içerim.. ama bana soğuk içtiğim için kızarrrdı herkes hep
ferihancım kutluyorum seni kilondan dolayı canım benim çok sevindim...üzülesin ayça o hocada anlar yaptığının yanlış olduğunu hak yerini bulur muhakkak kaydirigubbakcemile5
aslan burcumu bizim evdede var iki tane bir aslan belki de iki aslanla çok zor oluyor onlar kendi aralarında çatışınca bile ben arada kalıyorum sinir oluyorumklava: ama kişilik olarak oturmuş oluyorlar gerçi o otoriter tavırlarını hane halkına kullanmasalar iyi ama neyse seviyoruz yinede kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
hasetinden çatlamakta nedir allah aşkınaohaoldumsmile özenip uygula bence
yok artık ferihan ya hasetimden çatlıyorum ohaoldumsmile süpersin ya.. of.. aynı kiloyla başladık benim halime bak yaa mafoldumben
nazarım değmesin de
Kallisim sefgilimi öpmeye geldimmmmmmmm a.s. a.s. Şeniz
ferihancım kutluyorum seni kilondan dolayı canım benim çok sevindim...
ayçaya gelince nasıul üzülmesin geçende dedim ya ödev hazırlıyor maket yapıyor diye hatırlarsınız... günlerce sabahladı bilgisayar başında ve yaptığı için diyor ki bu kez beğenmemesi mümkün değil öyle bir umutla gitti ki anlatamam.. geceden beri ağlıyor hiç durmadan notları açıklanmış geçen dönemde tek o kadının dersinden kalmıştı zate şimdide o maketten çocuğa 35 puan vermiş 40 verse geçecek inanabiliyormusunuz nerden geldi buldu benim hassas çocuğumu bu kadın yaaa iki göz iki çeşme ağlayarak fırladı sabah evden başka bir sınava gitti.. konuşmak istiyorum yanına bile yanaştırmıyor seninle konuşacak vaktim yok diyormuş ama benden başka herkesle çok iyi ve herkesin notu yüksek diyor... ne devamsızlığı vardır ne boşlaması nasıl kaldı bu durumun içinde anlamadım lise olsa atlayıp gideceğim konuşacağım ama şimdi olmaz diye düşünüyorum tabiki..
ah dert bir olsa :gitme: anadolu lisesinde 2 ye giden kızım var diyorum ya o da derslerinde sperdir.. çocuğun hayatı ders ve okul zaten ... dün geldi sızlanarak.. çarşamba günü ingilizce sıvanları vardı o sınavda kızın birisi kopya çekerken yakalanmış hatta telefonla mesajlaşıyorlarmış 3 kişi... o 3 kişinin telefon operatörlerinden mesajlar çıkartılmış ve kopya çektikleri doğrulanmış dislipline verilmişler... işte o gurupta ki kız demiş ki başka guruğta var kopya çeken .. benim kızımın adını vermiş ve gökçe attı herkese mesaj kopya verdi demiş yanındada 4 kişinin adını vermiş.... hoca çağırıp konuşmuş filan ....bunları duyunca moralim hepten sıfır oldu ben çocuğuma adım gibi güvenirim ama yinede sorayım hatadır her insan hataya düşer dedim kızım yaptınmı... yok anne dedi... telefonuma isteyen bakıp kontrol edebilir dedi... az önce aradım okulu müdür yardımcısıyla görüştüm dedim geleyim mi böyle böyle durum olmuş yapabileceğim ne var dedim..
adamda üzüldü bu sefer.. adı geçen herkesi kontrol ettik gerçi güveniyordukta öğrencilerimizi tanıyoruz ama yinede yapmamız gerekiyordu bakıldı telefon operatörlerine dedi ve kızımda yanında adı geçen 4 kişide temiz tabiki... ama o isim veren ilk yakaladığımız 3 kişilik gurup şu an disiplindeler dedi..
bu gün kafayı yedim anlayacağınız moralim çok kötü...
sen guruba ilk geldiğinde hatırlarmısın benim mezuniyet yazımı okuyup ağlamıştın ve o gün dedim ki bu kız çok güzel verecek şu kiloları bu kız başaracak demiştim ama o düşüncemin üstünden aylar geçti be canım sen hala yerinde sayıyorsun ve ben sana olan inancımı kaybetmek üzereyim.. biz ne desek boş bunu biliyorsun ki.. sen beynine söz geçirmelisin... yaa yaparsın yaparsın 5 gün dayanırsın sonra bir öğün bozarsın aynen devam edersin ama sen 2 gün zor yapıyorsun sonra dağıldım diyorsun bence psikolojini düzeltmelisin önce ve diyet sözcüğünü unutmalısın hayatında.... mutlaka yolunda gitmeyen başka bir şey var ki sen bir türlü toparlanamıyorsun bunu iyice düşün ve tart.. herkes yapıyorda senin neyin var yapamıyorsun... yeminde ettin herşeyide yaptın ... başarabilmek için ne gerekli bunu bul öncelikle...
ferihancım kutluyorum seni kilondan dolayı canım benim çok sevindim...
ayçaya gelince nasıul üzülmesin geçende dedim ya ödev hazırlıyor maket yapıyor diye hatırlarsınız... günlerce sabahladı bilgisayar başında ve yaptığı için diyor ki bu kez beğenmemesi mümkün değil öyle bir umutla gitti ki anlatamam.. geceden beri ağlıyor hiç durmadan notları açıklanmış geçen dönemde tek o kadının dersinden kalmıştı zate şimdide o maketten çocuğa 35 puan vermiş 40 verse geçecek inanabiliyormusunuz nerden geldi buldu benim hassas çocuğumu bu kadın yaaa iki göz iki çeşme ağlayarak fırladı sabah evden başka bir sınava gitti.. konuşmak istiyorum yanına bile yanaştırmıyor seninle konuşacak vaktim yok diyormuş ama benden başka herkesle çok iyi ve herkesin notu yüksek diyor... ne devamsızlığı vardır ne boşlaması nasıl kaldı bu durumun içinde anlamadım lise olsa atlayıp gideceğim konuşacağım ama şimdi olmaz diye düşünüyorum tabiki..
ah dert bir olsa :gitme: anadolu lisesinde 2 ye giden kızım var diyorum ya o da derslerinde sperdir.. çocuğun hayatı ders ve okul zaten ... dün geldi sızlanarak.. çarşamba günü ingilizce sıvanları vardı o sınavda kızın birisi kopya çekerken yakalanmış hatta telefonla mesajlaşıyorlarmış 3 kişi... o 3 kişinin telefon operatörlerinden mesajlar çıkartılmış ve kopya çektikleri doğrulanmış dislipline verilmişler... işte o gurupta ki kız demiş ki başka guruğta var kopya çeken .. benim kızımın adını vermiş ve gökçe attı herkese mesaj kopya verdi demiş yanındada 4 kişinin adını vermiş.... hoca çağırıp konuşmuş filan ....bunları duyunca moralim hepten sıfır oldu ben çocuğuma adım gibi güvenirim ama yinede sorayım hatadır her insan hataya düşer dedim kızım yaptınmı... yok anne dedi... telefonuma isteyen bakıp kontrol edebilir dedi... az önce aradım okulu müdür yardımcısıyla görüştüm dedim geleyim mi böyle böyle durum olmuş yapabileceğim ne var dedim..
adamda üzüldü bu sefer.. adı geçen herkesi kontrol ettik gerçi güveniyordukta öğrencilerimizi tanıyoruz ama yinede yapmamız gerekiyordu bakıldı telefon operatörlerine dedi ve kızımda yanında adı geçen 4 kişide temiz tabiki... ama o isim veren ilk yakaladığımız 3 kişilik gurup şu an disiplindeler dedi..
bu gün kafayı yedim anlayacağınız moralim çok kötü...
sen guruba ilk geldiğinde hatırlarmısın benim mezuniyet yazımı okuyup ağlamıştın ve o gün dedim ki bu kız çok güzel verecek şu kiloları bu kız başaracak demiştim ama o düşüncemin üstünden aylar geçti be canım sen hala yerinde sayıyorsun ve ben sana olan inancımı kaybetmek üzereyim.. biz ne desek boş bunu biliyorsun ki.. sen beynine söz geçirmelisin... yaa yaparsın yaparsın 5 gün dayanırsın sonra bir öğün bozarsın aynen devam edersin ama sen 2 gün zor yapıyorsun sonra dağıldım diyorsun bence psikolojini düzeltmelisin önce ve diyet sözcüğünü unutmalısın hayatında.... mutlaka yolunda gitmeyen başka bir şey var ki sen bir türlü toparlanamıyorsun bunu iyice düşün ve tart.. herkes yapıyorda senin neyin var yapamıyorsun... yeminde ettin herşeyide yaptın ... başarabilmek için ne gerekli bunu bul öncelikle...
kızlar için çok üzüldüm canım.. kopya çeken iftirayı da rahatlıkla atabilir valla her şey beklenir.. hem de bu kadar organizasyonlu bi kopya.. nelere çalışıyor kafalar ya..
benim kilomlla ilgili sıkıntımı ben bile çözemedim kafamda.. 1 yıl evvel 30 kiloyu istedim verdim.. ama şimdi karıştı işler kafam karıştı canım sıkıldı.. neyse ben artık ferihan ne yerse onu mu yesem napsam..
senin o yazın çok güzeldi ama yane ağlamıştım
***5.TAKIM 160.ETAP***
tombili ( 76.7 /
ferihann( 97.0 / 95.0
banucan4 ( 84.0/84.0/%0)
honeybaby ( 68.5 / 67.6 /
5. TAKIM TOPLAM KİLO (
honeyim mesaj atmış oğluşu rahatsızmış kontorüm yok arayamadım kızcağızıda geçmiş olsun diyemedim... onun kilosunu yazdım sonra uğrarım gerçi bu gün kimsenin kilo bildirimi yapacağı yok aliba ne banu var ortada ne tombili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?