- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.981
kaydirigubbakcemile3 şimdi mesajına baktım ben sana ciğer sevmezsen yeni liste yaparım gibi bişey yazmamışsın ama ben kendi kendime yok canım yorulma benim için demişim sırnaşık şey
kallisim canım kusura bakma arayıp konuşmak isterdim ama o durumda zayıflama yarışmasınımı düşünüyorsun diye ayıplayacaklar beni diye arayamadım :kedi:***5.TAKIM 160.ETAP***
tombili ( 76.7 / 76.7 / 0.0 / 0.00% )
ferihann( 97.0 / 95.0 / 2.0 / 2.06% )
banucan4 ( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% )
honeybaby ( 68.5 / 67.6 / 0.9 / 1.31% ) eski üye doğum yapıp geri döndü
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 326.2 / 323.3 / 2.9 / 0.89% )
honeyim mesaj atmış oğluşu rahatsızmış kontorüm yok arayamadım kızcağızıda geçmiş olsun diyemedim... onun kilosunu yazdım sonra uğrarım
kallisim o kadar canım sıkıldı ki ayçanın durumuna aynı şey üniversitede benimde başıma gelmişti kaç kere konuşmaya çalışsam reddediyordu hoca en sonunda bölüm başkanının yanına gittim konuştum derdimi anlattım hatta gerekirse sizden özel kurs falan alayım bu dersi geçmek için dedim bayağı dil döktüm o hocayla konuşup ikna etmesi için çok şükür işe yaradı ucu ucuna geçirdi beni belki ayçada buna benzer bir şeyler yapabilir allah yardımcısı olsun öp benim için dünya güzelini :teselli:ferihancım kutluyorum seni kilondan dolayı canım benim çok sevindim...
ayçaya gelince nasıul üzülmesin geçende dedim ya ödev hazırlıyor maket yapıyor diye hatırlarsınız... günlerce sabahladı bilgisayar başında ve yaptığı için diyor ki bu kez beğenmemesi mümkün değil öyle bir umutla gitti ki anlatamam.. geceden beri ağlıyor hiç durmadan notları açıklanmış geçen dönemde tek o kadının dersinden kalmıştı zate şimdide o maketten çocuğa 35 puan vermiş 40 verse geçecek inanabiliyormusunuz nerden geldi buldu benim hassas çocuğumu bu kadın yaaa iki göz iki çeşme ağlayarak fırladı sabah evden başka bir sınava gitti.. konuşmak istiyorum yanına bile yanaştırmıyor seninle konuşacak vaktim yok diyormuş ama benden başka herkesle çok iyi ve herkesin notu yüksek diyor... ne devamsızlığı vardır ne boşlaması nasıl kaldı bu durumun içinde anlamadım lise olsa atlayıp gideceğim konuşacağım ama şimdi olmaz diye düşünüyorum tabiki..
ah dert bir olsa :gitme: anadolu lisesinde 2 ye giden kızım var diyorum ya o da derslerinde sperdir.. çocuğun hayatı ders ve okul zaten ... dün geldi sızlanarak.. çarşamba günü ingilizce sıvanları vardı o sınavda kızın birisi kopya çekerken yakalanmış hatta telefonla mesajlaşıyorlarmış 3 kişi... o 3 kişinin telefon operatörlerinden mesajlar çıkartılmış ve kopya çektikleri doğrulanmış dislipline verilmişler... işte o gurupta ki kız demiş ki başka guruğta var kopya çeken .. benim kızımın adını vermiş ve gökçe attı herkese mesaj kopya verdi demiş yanındada 4 kişinin adını vermiş.... hoca çağırıp konuşmuş filan ....bunları duyunca moralim hepten sıfır oldu ben çocuğuma adım gibi güvenirim ama yinede sorayım hatadır her insan hataya düşer dedim kızım yaptınmı... yok anne dedi... telefonuma isteyen bakıp kontrol edebilir dedi... az önce aradım okulu müdür yardımcısıyla görüştüm dedim geleyim mi böyle böyle durum olmuş yapabileceğim ne var dedim..
adamda üzüldü bu sefer.. adı geçen herkesi kontrol ettik gerçi güveniyordukta öğrencilerimizi tanıyoruz ama yinede yapmamız gerekiyordu bakıldı telefon operatörlerine dedi ve kızımda yanında adı geçen 4 kişide temiz tabiki... ama o isim veren ilk yakaladığımız 3 kişilik gurup şu an disiplindeler dedi..
bu gün kafayı yedim anlayacağınız moralim çok kötü...
...
bende beğendim bu karışımı ama terletip su attırıyorsa sütümü azaltırmı acaba ? ben yapamasamda annem yapar o sever doğal bitkisel çayları :)merhaba evet ben yazdım bir önceki sayfada ve inanın bana benim bundan ne karım olabilir bilm,iyorum sadece yardımcı olmak için ben ağdacıya gidipde etlerim çok yumusak kılom çok fazla dıye hungur hungur agladıgım gunlerı bılıyorum kı çok geçmiş zamanda degıl bu şimdi 38 bedende sabıt gıdıyorum ve yazdığım gıbı kuzenım doğuma 105 kılo ıle gırdı çok kılo almıstı ve kılolu hamıle kalmıstı kızı sımdı 1 yasımda ve 75 kılo oldu oda bı suru ot çöp ilaç denedı olmadı ama bundan çok memnun kaldı bende böyle bişey varken sizlerle paylasıyım dedım tadı kötü olmuyor limon yağı çok değiştiriyor tadını zaten içimi güzel oluyor ve yazdığım gibi papatya ve sinameki yi az mıktarda koyuyorsunuz.. bence araştırın ve deneyın.. umarım yardımcı olabılırım
bende varım reyhan abla birlikte başlayalım olurmu?alkisalkisalkiskallisim cok iyi anladim hemde benim diyet gibi degil cok sey serbest bir iki haftada bunami basliyalim diyorsun. bana haber verin ne zaman basliyoruz ben hazirim.haklisin taktik degistirme zamani geldi.
ferihancım şimdi baktım canım o karışıma funda yaprağı ve biberiyenin zayıflamaya etkisi zaten tartışılmaz ama sinameki zararlı biliyorsun ki bağırsakları inceltiyormuş fazla bir araştırmam yok ama aklımda öyle kalmış bir bak istersen..
yaa nolur ortak bir çay vs karışım içelim yoksa ben başka türlü bir şey içemiyeceğim..
merhaba evet ben yazdım bir önceki sayfada ve inanın bana benim bundan ne karım olabilir bilm,iyorum sadece yardımcı olmak için ben ağdacıya gidipde etlerim çok yumusak kılom çok fazla dıye hungur hungur agladıgım gunlerı bılıyorum kı çok geçmiş zamanda degıl bu şimdi 38 bedende sabıt gıdıyorum ve yazdığım gıbı kuzenım doğuma 105 kılo ıle gırdı çok kılo almıstı ve kılolu hamıle kalmıstı kızı sımdı 1 yasımda ve 75 kılo oldu oda bı suru ot çöp ilaç denedı olmadı ama bundan çok memnun kaldı bende böyle bişey varken sizlerle paylasıyım dedım tadı kötü olmuyor limon yağı çok değiştiriyor tadını zaten içimi güzel oluyor ve yazdığım gibi papatya ve sinameki yi az mıktarda koyuyorsunuz.. bence araştırın ve deneyın.. umarım yardımcı olabılırım
ferihancım gına geldi otudur bitidir kaynatıp içmekten
ama napalım onu deneyelim bir de.. bugün zaten çatlaklar için gidecektim aktara.. alayım bunları da.. dur dönüp okuyayım bi
günaydınlar canlarım...
ayçanın kız arkadaşları akşam ki mangal partisinden sonra bizde kaldılar şu anda kahvaltı masasının ardından hala bahçede ve masada sohbetteyiz hava mis gibi güzel ve güneşli... birazdan kızlara ev bakmaya çıkacaklar okulları ve sınavları dün itibari ile bitmiş durumda çünkü... ayçada arkadaşlarına yardım için onlarla gidecek...onlar gidince gelir bir şeyler daha yzarım...
reyhan ablam honeyim ben o listede olanları bizim yediğimiz yiyeceğimiz neler var bu gün bir arıtayım azaltayım buraya yazayım yarın yada pazartesi başlayalım olurmu...
ben bugün cok güzel bir kahvalti yaptim günlerdir hasrettim sonrada kohlenhydrat degeri düsük birsey bulup yiyemedim. bir kocaman bardak ayran yapip ictim. baska ne yiyebilirim bilmiyorum canim elma falan istiyor
ablacım bu gün ve yarın dinlen diyeti unut hafif beslen sadece pazartesi başlayalım... biz başka listelerde bulduk kızlar araştırdılar özellikle gökçe.. elinde defter kalem liste çıkardı.. o listelerde bizim hiç yemediğimiz şeyler var mesela birde kışlık sebzeleri meyveleri ayırdık listeye bakıp ezberlemek kolay olsun istedik.. yarın buraya yazacağım bir kaç alternatif liste yaparız hangisi kolayımıza gelirse uygularız... delikafadulden inanmayacaksıız ama bazı yağlar bile 0 değerde anlamadım ama neyse deneyelim bakalım ne olacağız... yarın meyve yemeyi unutmayın çünkü meyve az yiyeceğiz opuyorumnanaktan ve tatlı kesinlikle yok .. naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?