Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senaristcim sen listede hep ayranı yoğurdu 0 yazmışsın ben baktım ayran 5 yoğurt 12 diyor bi kontrol et istersen

tombilim tam kapıdan ıkmadan son kez bakayım dedim di senin mesajını gördüm giriş yaptım.. benim maile at canımcım yükleme siteleri sorun çıkartıyor sen uğraşma yaparım ben dönünce..
ya bende bir hararetle atıyorudm kendimi dışarı eşim aradı kızına kıyamamış üzgün diye aramış o da arkadaşıyla akşam ki sınavı bekliyormuş topla arkadaşlarını gel akşama mangal yapayım size demiş iyiki çıkmamışım bunu duyunca sağı solu sildim süpürdüm balkonu akşam için temizledim vs vs... şimdi hazırlandım çıkıyorum sen at canım hepsini bana....

kaydirigubbakcemile3 şimdi mesajına baktım ben sana ciğer sevmezsen yeni liste yaparım gibi bişey yazmamışsın ama ben kendi kendime yok canım yorulma benim için demişim sırnaşık şey

yapacaktım ama.. ciğere alternatifler yazacaktım

ben onlar protein diye sıfır yazdım yoğurtları ayrana çevireyim o zaman ben ona göre güncelleyeyim listeyi bak şimdi çıktısını da almıştım ne güzel şimdi tekrar uğraş dur neyse..krem şanti 1 ken ayran nasıl 5 oluyor yahu..

neyse şu an çok yoğunum evde bakayım

selamlar..
gecmisi okudum ama birseyler yazamiyorum asagidayim.. gelince o 4 ay 26 kilo diyetini okuyacagim satir satir. bu bes gün bes besin diyetinden gina geldi. hala 80 in altina inemedim.
öpüyorum simdilik.

felaket bir yağmur var tam ben evin yoluna girdim öyle başladı neyseki ıslanmadım aşırı yağıyor..

tombilicim sanırım mesajımı görmeden çıktın gelir gelmez mail kontrolü yaptım ama resimler yoktu...

birde sen ne çok karbonhidrat yemişsin bak insan liste haline getirince nasıl ortaya çıkıyor kimbilir bilmeden neler yapıyoruz..

reyhan ablacım ben sana özetliyeyim sen yinede oku :))

hadi gel kızlarla bunu yapalım seninle beraber yine birlik olsun zevkli gibi görünüyor.. hazır bende spora ağırlık vermeye başlamışken :)) sonra rapor vereceğim yaptıklarımı...

şimdi aşağıda ki listede yiyeceklerin karbondidrat değerlerini vermiş arkadaş, ne kadar az karbonhidrat yersen o kadar iyiymiş daha çok kilo veriliyormuş .....birde karbonhidratın aksine proteni ne kadar çok yersen o kadar çok kilo veriyormuşsun...
mesela senin en son kilon 70 diyelim tombilimin açıkladığına göre... yediklerini liste yapıyorsun puanlarını topluyorsun eğer diyelim ki 40 puanlık yedin kalanı 30 oluyor ya o kilo verme oranını belirliyormuş diyelim ki 20 puanlık yedin 50 kalıyor ve çok güzel kilo veriyorsun.. dediğim gibi bu karbonhidrat listesinin kalanı haricinde proteini azaltmamak gerekiyormuş çok fazla miktarda değilde kısa aralarla çok sık yemeliymişiz.. benim anladığım budur başka özet çıkaran varsa lütfen not düşsün...

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - 4 ayda 26 kilo verdim

kallisim kizlarin okulda yasadiklari olumsuzluklara cok üzüldüm tatlim. üzüntünü göstermemeye calis senin üzüldügünü görünce iki misli mutsuz olurlar. ellerinden gelenin en iyisini yaptiklarini biliyorsun sadece talihsizlik yasadiklari kiyamam ya:teselli: birde ne diyecegim.. anlatma heryerde cocuklari nazarmi deyiyor nedir. inanki kiskanclik cekemezlik hay allah ya

kallisim cok iyi anladim hemde benim diyet gibi degil cok sey serbest bir iki haftada bunami basliyalim diyorsun. bana haber verin ne zaman basliyoruz ben hazirim.haklisin taktik degistirme zamani geldi.

merhaba herkese

kallisim canım kusura bakma arayıp konuşmak isterdim ama o durumda zayıflama yarışmasınımı düşünüyorsun diye ayıplayacaklar beni diye arayamadım :kedi:
oğluşum dün gece çok rahatsızdı sabaha kadar uyumadı emmek istemedi öksürdü sanahda doktora gittik tahlil falan yapıldı allaha şükür ciddi birşey çıkmadı sonuçlarda kansızlığı çıktı öksürüğü için ilaç yazdı bakalım şimdi uyuyor çok ağlattılar kan alırken yavrumu inşallah iyi uyur bu gece

kallisim o kadar canım sıkıldı ki ayçanın durumuna aynı şey üniversitede benimde başıma gelmişti kaç kere konuşmaya çalışsam reddediyordu hoca en sonunda bölüm başkanının yanına gittim konuştum derdimi anlattım hatta gerekirse sizden özel kurs falan alayım bu dersi geçmek için dedim bayağı dil döktüm o hocayla konuşup ikna etmesi için çok şükür işe yaradı ucu ucuna geçirdi beni belki ayçada buna benzer bir şeyler yapabilir allah yardımcısı olsun öp benim için dünya güzelini :teselli:

bende beğendim bu karışımı ama terletip su attırıyorsa sütümü azaltırmı acaba ? ben yapamasamda annem yapar o sever doğal bitkisel çayları :)

kallisim cok iyi anladim hemde benim diyet gibi degil cok sey serbest bir iki haftada bunami basliyalim diyorsun. bana haber verin ne zaman basliyoruz ben hazirim.haklisin taktik degistirme zamani geldi.
bende varım reyhan abla birlikte başlayalım olurmu?alkisalkisalkis

bu arada kaçıncı olmuşuz? delikafadulden

ablacım evet ortak bir çay içelim ben denemeyi düşünüyorum bu çayı eğer kilo vermemde bir değişiklik olursa sizde denersiniz ne dersin opuyorumnanaktan
sinameki tek başına içildiğinde zararlı ama zaten içtiğimiz bütün karışım bitki çaylarının yada form çaylarıının içinde az miktarda var zaten papatya ve sinamekiyi çok az miktarda katın diyorlar kaşığın ucuyla eklersem demleme çayına sanırım çok bir problem yaratmaz önemli olan diğerleriyle beraber işe yarasın artık bıktım vallahi her gün yada iki günde bir form çayı içmektten yoksa şiişlik oluyor wc problemi yaşıyorum o yüzden bu çay o yöndende işe yarayabilir kullanmaya başladığımda sonucu ve olağan durumu sizede yazarım ona göre hepbirlikte bir çay içmiş oluruz bakalım belki zayıflamaya yardımcı olur tek başına çaydan medet ummuyorum tabi yeme şeklini bu şekilde yapmaya devam çay ekstra etki olabilir opuyorumnanaktan

merhaba canım çok teşekkürler karışım için ben denemeyi düşünüyorum vermem gereken ve kısa sürede toparlamam gereken fazla kilolarım var buradaki en kilolu kişi sayılırım ve bu çayı kullanmayı düşünüyorum aslında daha önce form çayı harici bişey kullanmayacağım demiştim ama :kedi: mecbur olunca insan yapmayacağı şey yok ben şunu öğrenmek istiyorum 105 kilodan 75 kiloya ne kadar zamanda düştü kuzenin birde sende 83 ten 60 a inmişsin sanırım ne kadar bir sürede düştün çay ve diyet birliktemi kullandın spor ne sıklıkla yaptın ben hep kilolu olduğum için sizde yaptığı etkiyi bende nasıl yapar onu analiz etmeye çalışıyorum kusura bakma canım şimdiden teşekkür ederim ilk fırsatta kullanacağım opuyorumnanaktan

ferihancım gına geldi otudur bitidir kaynatıp içmekten

ama napalım onu deneyelim bir de.. bugün zaten çatlaklar için gidecektim aktara.. alayım bunları da.. dur dönüp okuyayım bi

canım dediğin gibi çok şey içtik ama ot sonuçta ne zarar gelebilirki üstelik zayıflayan insanlarda varmış düzenli günde 3 bardak içelim hem sıvı niyetine vücudumuzada fayda sağlar sen aktara çatlak için gidicekmişsin ne alıcaksın canım ben sordumda geçen gün aktara havuç yağı ve buğday yağını önerdi ama havuç yağı vücudun rengini değiştiriyormuş bende beyaz ten hastası olduğum için çatlaklar bileolsa tenimin renginden vazgeçemediğim için almadım sana başka bir yağ önerirse banda söyle canım bende deneyeyim felaket çatlağım var benimde

günaydın canım takımım geçmişe bişeyler yazayım diye günaydın mesajı gecikti afedersiniz :)) bu sabah yağsız tavuk yedim akşamdan kalmıştı çok canım çekti yedim ama az yedim o yüzden sorun olmaz sanırım yarım litrede su içtim akşamıda yoğurtla geçiştirmeye niyetliyim bakalım inşallah bir aksilik olmaz bugün ve yarın temizlik günü Allahım çok işim var dua edin bana çok yorulucam anlaşılan gözümde büyüyor ama napim yapılması lazım öpüyorum hepinizi kocaman :))

günaydinlarrrrrr.
tamam honeyim birlikte yapalim. kallis start verince baslariz.. evi et ve balik depolamaliyiz o halde.kolay gelsin canim. oglusunda geceyi insallah rahat gecirmistir. cok gecmis olsun. iste böyle zor büyüyorlar cnim allah acilarini vermesin.:Saruboceq:

bir haftalik daha diyeti sonuclandirdim bugün tartildim. büyük ümitlerim vardi düserim bu hafta 80in altina dedim ama olmadi. 80,2 kiloyum. ve bu diyeti simdilik rafa kaldiriyorum ben.. cok isime yaradi iyide kilo verdim ama cok uzun süre yaptim saniyorum 7 hafta falan oldu. senarist tekrar tesekkürler canim .bana göre bir diyetti fazla hazirlik istemiyordu anlamasi ve uygulamasi basitti bu kiloya kadar indim.a.s.artik taktik degistirmeliyim.. her öneriye acigim. bu kohlenhydrat diyetine odaklanalim bir süre diyorum ben nacizane.
ferihancigim sende yapacakmisin bu diyeti? sabah tavuk yemissinde ondan sordum. eger hep birlikte yaparsak mutlaka basarili oluyorum ben ve cogumuz.

siz karar verene kadar ben kafama göre bir düzen kurmaya calisayim bugün. simdi sucuklu peynirli yumurtali bir dilim ekmekli kahvalti yapabilirim demekki bu harika bir sey.delikafadulden 7 haftadir ac gezen biri olarak mucize gibi birsey.

günaydınlar canlarım...
ayçanın kız arkadaşları akşam ki mangal partisinden sonra bizde kaldılar şu anda kahvaltı masasının ardından hala bahçede ve masada sohbetteyiz hava mis gibi güzel ve güneşli... birazdan kızlara ev bakmaya çıkacaklar okulları ve sınavları dün itibari ile bitmiş durumda çünkü... ayçada arkadaşlarına yardım için onlarla gidecek...onlar gidince gelir bir şeyler daha yzarım...
reyhan ablam honeyim ben o listede olanları bizim yediğimiz yiyeceğimiz neler var bu gün bir arıtayım azaltayım buraya yazayım yarın yada pazartesi başlayalım olurmu...

burada hafif cisentili bir hava var yagmur ne yagiyor ne yaGMIYOR soguk degil ama güneslikde degil belki ögleden sonra acilir insallah.
tamam kallisim bizde arastiralim vakit ooldukca tüm yükü sen üstlenme kiyamam.
tamam yarin yada pazartesi basliyalim. ben hazirim. Şeniz

ay ferihan canim daha yeni gördüm 95e düsmüssün.. ne kadar güzel. cokkkkk sevindim canim bak nasil gidiyor simdi patir patir. cok sükür allahima ya..insanin emeklerinin karsiligini almasi ne güzel degilmi?
kutluyorum canim ve cok öpüyorum devamini diliyorum insallah saglikla.kaydirigubbakcemile5

ben bugün cok güzel bir kahvalti yaptim günlerdir hasrettim sonrada kohlenhydrat degeri düsük birsey bulup yiyemedim. bir kocaman bardak ayran yapip ictim. baska ne yiyebilirim bilmiyorum canim elma falan istiyor

ben bugün cok güzel bir kahvalti yaptim günlerdir hasrettim sonrada kohlenhydrat degeri düsük birsey bulup yiyemedim. bir kocaman bardak ayran yapip ictim. baska ne yiyebilirim bilmiyorum canim elma falan istiyor

ablacım bu gün ve yarın dinlen diyeti unut hafif beslen sadece pazartesi başlayalım... biz başka listelerde bulduk kızlar araştırdılar özellikle gökçe .. elinde defter kalem liste çıkardı.. o listelerde bizim hiç yemediğimiz şeyler var mesela birde kışlık sebzeleri meyveleri ayırdık listeye bakıp ezberlemek kolay olsun istedik.. yarın buraya yazacağım bir kaç alternatif liste yaparız hangisi kolayımıza gelirse uygularız... delikafadulden inanmayacaksıız ama bazı yağlar bile 0 değerde anlamadım ama neyse deneyelim bakalım ne olacağız... yarın meyve yemeyi unutmayın çünkü meyve az yiyeceğiz opuyorumnanaktan ve tatlı kesinlikle yok .. naniknanik

cok ilginc bir liste olmali cok merak ettim kallisim evet deniyelim. bu kohlenhidrat diyetinde beni en rahatsiz eden meyvenin az yeniyor olmasi. ben sebze meyve delisiyim..kaldiki bu ara hertürlü meyvenin en güzel ve bol zamani ama bir süre yapabilirim tabiki.. kiyamam gökcedemi aradi. sagolsun valla bir parca emegi olan herkese bin dua ediyorum cok istiyorum bu kilolardan kurtulmayi..
kallisim ya ben 3 aydir diyetteyim cokta basarili olamadim ama son bir ayda 5 kilo verebilirmiyim acaba?eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…