Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar bugün size yeni denediğim ve benim, arkadaşım, annem ve kuzenim için mucize olan bir karışımdan bahsedeceğim :))
(tv programına başlar gibi oldu)
Ben çok kilolu değilim artık yaklasık 3 yıldırda kadınlar klubunu takıp edıyorum ıyıkı var :)) ve nasıl kılo verdıgım nelerı denedıgım hep yazıyor bakarsanız sureklı kılo alıp alıp verıyordum ve sureklı bır sıslik vardı vücudumda şimdi 59 ıle 60 arasında degısıyor kılo rejım yapmıyorum kı ben 74 kılodan hatta bi dönem 83 kilodan bu kıloya geldım neler kullanmadım neler..... şimdi sabıt uzun bir suredır kılom.
Kuzenım bana bır karısımdan bahsettı ve denedık ınanın aynı hafta 3 kılo gıttı vücuttakı şişliği atıyor terletıyor ve açıktırmıyor ha bunun belkı kullandığımız zayıflama yüzüğüylede ilgisi olabılır oda akapunktur etkisi yapıyor ve yağ yakımı saglıyor metabolizma kolay çalıştığı için kolay kılo verıyorsunuz süpr bişey yaklasık 5 aydır ayrılmaz parçam oldu manyetik zayıflama yüzüğümde. Kullandığımız bıtkısel karısım daha öncekılerden çok farklı bununla kuzenım 13 kılo verdı hamılelıkten sonra kılo veremıyordu bellı bı kıloya gelıp durmustu çayla ve akapunktur yüzüğüyle metabolızması hızlandı.
Çayın tarifi: sinameki, ardıç tohumu, funda yaprağı, biberiye, at kuyruğu (mucize bir bitki), papatya, limon yağı!
bitkileri bır kupaya veya demliğe birer tutam karıstırarak koyuyoruz önemli papatya ve sinameki az mıktarda olacak şekilde üzerine kaynar su döküp 2-3 damla limon yağı damlatıyoruz üstüne kapatıp on dakika demlenmesini bekleyip sabah öğlen aksam ılık bırer su bardağı içiyorsunuz. ve üç gün içinde inanın farkı görüyorsunuz...
umarım yardımcı olabılırım...

kallistecim pardon geldim
çocuklar pc yi mahfetmişler herşey gitmiş msn bile

giriş yapamadığımdamnbilidrim gecikti neyse hallettim

benim kilomu aynı geç adet dönemim acaip şişim
a ...e olun

henüz bir kaç hafta oldu paylaşım alanında bir tartışma yaptık arkadaşlarla ve yanlış anlaşılabilen durumlarda olabiliyor adet dönemim şişim filan gibi bir mazeret olmuyor banucum aklında olsun... başka takımlardanda arkadaşlar okuyorlar mutlaka takımı ve biz şiş olsakta yazıyoruz takımımız sonuncu olsada kurallara uymalıyız diye düşünüyoruz diyorlar ve senin yazdığın gibi mesajla karşılaştıklarında deşifre ediliyor bu takımlar... kurallara uymaya çok özen gösterdiğimi herkes bilir bu yüzden artıda çıksanız lütfen artık kilonuzu bildirmemezlik gibi bir şey yapmayınız... yarışmada olduğumuzu unutmayalım..

ben vaktiyle tüm abur cuburu bi anda kesip kolayı ağzıma koymayıp öğlen tabldot da ne varsa yeyip akşam sadece salata ile beslenip sabahları da kaşarlı tost yiyerek zayıfladım.. markete değil pazara gitmek benim en büyük değişimim olmuştu..

ama şimdi bu işe yaramıyor.. galiba ben metabolizmayı mı mahvettim ne yaptım.. neyse tombilinin dediği diyete baktım ona göre haftalık bi listede yaptım ama bunu da tutturamazsam eğer ben sevgilime de söyleyip bu zayıflama işini bırakıyorum.. yeter.. bu iş zıvanadan çıktı.. tam bir yıldır aynı kilodayım ve sürekli diyet yapıyor ve bozuyorum.. bu nasıl berbat geçen bir yıldır tahmin ediyorsunuzdur..

ben bi dahaki pazartesiye kadar 100 civarına indim indim.. inemezsem eğer.. bitti! buraya kadar!

KAHVALTI (Her Gün ıçin)
1 dilim çavdar ekmeği, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, salatalık, yumurta, çay, kahve (şekersiz)
12+0+8+0=20

PAZARTESı

öğlen: 1 sebze yemeği, 1 bardak ayran
15(en fazla)+0

akşam: haşlanmış tavuk göğüs, ayran (yağsız)
0+0
Toplam: 12+8+15= 35 (±15)

SALI

öğlen:1 sebze yemeği, 1 bardak ayran
15(En Fazla) +0
akşam:1 kase hazır çorba, yoğurt
12+0
Toplam: 12+8+15+12=47 (±5)

ÇARŞAMBA

öğlen:1 dilim çavdar ekmeği, 1 kase yoğurt
12+0
akşam:6 tane köfte, ayran, kiraz(100gr)
0+0+8
Toplam: 12+8+12+8=40 (±10)

PERŞEMBE

öğlen:1 dilim çavdar ekmeği, peynir
12+0
akşam:kıymalı taze fasulye, yoğurt
6+0
Toplam: 12+8+12+6=38 (±10)

CUMA

öğlen: ciğer, ayran (yağsız)
6+0
akşam: balık, salata (yağsız)
0+15
Toplam: 12+8+15+6=41 (±10)

CUMARTESı

öğlen:2 yumurta ile menemen
0+15
akşam:haşlanmış tavuk, ayran, kiraz (yağsız)
0+0+8
Toplam: 12+8+15+8=43 (±10)

PAZAR

öğlen:2 dilim çavdar ekmeği ile 100 gr kaşar peyniri tost, 1 bardak ayran
24+0+0

akşam:1 kase hazır çorba, yoğurt
12+0
Toplam: 12+8+24+12=56

böyle bişey.. üst sınır benim için 105.. ama hızlı kilo vermek için 40-50 civarı tüketin diyor.. 105 i geçmediğim sürece kilo almayacakmışım

kallisim özür dilerim canım geç kaldım hiç bildirmemezlik etmezdim nasıl oldu da çıktı aklımdan bilmiyorum özür dilerim tekrardan saatin bu saat olduğunu da yeni farkettim günlerden cuma olduğunu da pazartesiden beri kendii annemlerde kalıyoruz o yüzden tartılamadım söylemediğim için kilom aynı yazılmış herhalde banucana da bir açıklama yapmışsın okyabildiğpim kadarıyla inşallah benim durumum da sıkıntı oluşturmuyordur diğer takımların yanında
kızın için çok üzüldüm ama dürüst oldukları çıkmış ortaya o çamur atanlar da herkesin karşısında mahcup olmuşlardır tabi o yüz onlarda varsa eğer. hiç canınızı sıkmayın
senaristciğim iyi olmuş canım haftalık plan yapman ben biraz düzensizim bu konuda ben de aynı listeyi uygulayım bari topla çıkar dert olmaz bana boşuna beraber yapalım bakalım bir hafta ne olacak ne dersin

senaristim konuya uzak kaldım biraz.. o listede ki puanları nerden buldun ne hesabıdır bunlar...

kallisim 4 ayda 26 kilo verdim topiğinde 2. sayfada var liste diyetin mekanizması şu mesela 100 kilosun aldığın besinlerin karbonhidrat değerleri en fazla 100 olacak bu civarda kalırsan kilo veriyorsun ama yavaş yavaş biraz daha hızlanıyım dersen eğer 100 br karbonhidrat tüketmen gerekirken atıyorum 75 tüketirsen eğer daha hızlı veriyorsun kiloları 50 tüketirsen daha da hızlı veriyorsun durum budur

canım takımım şimdi bir önceki sayfada mucize bitki karışımı diye yazan bir arkadaş var bitki çayının tarifini aldım denemekte fayda var diyorum 3 günde farkı görüyormuşuz 83 ten 60 a düşmüş kendisi birsürü tanıdığıda kullanmış senaristciğim ikimize yarar diye düşünüyorum ne dersin bizim kilomuz çok olduğu için daha çok işe yarar sanıyorum diyetin çok güzel 50 yi geçme ama canım birde hep listelerde köfte sayısı 4 diyorlarya canım onuda geçme derim ben içinde ekmek olduğu için kalorisi yükseliyor ben bu çayı deneyeceğim canım takımım en yakın zamanda almayı düşünüyorum bitkileri aktardan ne dersiniz işe yararmı sizce ?

tombilim canım ne diye onlarca özür dilemişsin bir daha yapma lütfen özür dilemekte ne oluyor

diğer takımlarda senin durumun aksi bir durum teşkil etmiyor için rahat olsun, unutmuş olabilirsin bir şey yaşamış olabilirsin sorun değil...opuyorumnanaktan

puan hesabınıda araştırıyordum söylediğin iyi olmuş teşekkür ederim opuyorumnanaktan o konuyu çok okumadım çünkü kaçırmışım demek ki... güzelmiş aslında... mesela şimdi baktım bende şu ana dek 16 puan almışım akşama kadar sabredersem yarına 40 kilo olurmuyum:roflol::roflol:
inceliyeceğim o listeyi merak ettim...

ferihancım şimdi baktım canım o karışıma funda yaprağı ve biberiyenin zayıflamaya etkisi zaten tartışılmaz ama sinameki zararlı biliyorsun ki bağırsakları inceltiyormuş fazla bir araştırmam yok ama aklımda öyle kalmış bir bak istersen..

yaa nolur ortak bir çay vs karışım içelim yoksa ben başka türlü bir şey içemiyeceğim..

şimdi o listeye baktım iyiymiş bayağı.. bende yapayım kendime bir liste ve bir kaç gün uygulamaya çalışayım bakalım ne olacak.... yediklerimide sporumuda yazarım her gün...

evde oturmaktan çok bunaldım pazara gidiyorum hem biraz havalanmış hem yürümüş olurum alacakta bir şeyim yok ama meyve alırım bari gitmişken hadi öptüm hepinizi...

merhaba evet ben yazdım bir önceki sayfada ve inanın bana benim bundan ne karım olabilir bilm,iyorum sadece yardımcı olmak için ben ağdacıya gidipde etlerim çok yumusak kılom çok fazla dıye hungur hungur agladıgım gunlerı bılıyorum kı çok geçmiş zamanda degıl bu şimdi 38 bedende sabıt gıdıyorum ve yazdığım gıbı kuzenım doğuma 105 kılo ıle gırdı çok kılo almıstı ve kılolu hamıle kalmıstı kızı sımdı 1 yasımda ve 75 kılo oldu oda bı suru ot çöp ilaç denedı olmadı ama bundan çok memnun kaldı bende böyle bişey varken sizlerle paylasıyım dedım tadı kötü olmuyor limon yağı çok değiştiriyor tadını zaten içimi güzel oluyor ve yazdığım gibi papatya ve sinameki yi az mıktarda koyuyorsunuz.. bence araştırın ve deneyın.. umarım yardımcı olabılırım

tombilim çok mutlu olurum tabi.. sen ciğer falan sevmiyorsan ayarlarsın canım ona göre.. bizim burda bi lokanta var cumaları ciğer yapıyor ondan ciğer yazdım cumaya ben..

günleri de yazdım ki annem de listeme hakim olsun yok 3. yok 5. gün derken kadın da şaşırıyor

yarın cumartesi den başlayacağım işte.. bu son hamlem.. günde en az 35 en fazla da 16+3+16+3+16+3+16=80 dk yürüyüş 3 er dk aktif dinlenme(yani daha düşük seviyede)

sporuma bugün aynen devam edrim akşama salatalık peynir yerim yine yarında düzene girerim.. bakalım belki de benim de hayatımı bu diyet değiştirir boshayallersmile

benim durumum psikolojik de ben onun da çaresine bakıcam bugün

ya çok üzüldüm çünkü sorumsuzluk gibi oldu ama işe güce daldım günleri saati unuttum olmaz inşallah bir daha canım söz.
hemen 40 kilo olmuyorsun ama ne kadar az puanlı yersen ertesi gün tartıda o kadar çok eksiliyorsun bana da mantıklı geldi senarist de hemen hesaplayıp örnek liste yapmış üşenmeden iyi oldu bana valla ben bir hafta deneyim diyorum sabah ben de dur hesaplıyım ohaaaa 70 ouan almışım yuh bana güya dikkat ettim bu listeyi öğrenene kadar ben çok sıkıntı çekerim herhalde yoğurdun az diye bolca yedim 12 miş domates yedim 6 mış yumurtanın yokmuş domatesin üstüne limon sıkmıştım o bile 6 ymış değeri bi de 2 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı reçel yemiştim 12+12+14 =38 puan o yapıyor zaten fena oldu bu ya akşama kadar et yesem yine toparlıyorum ama herhalde ben bi kaşar peynir alıyım da koyuyum buraya değeri 1 miş acıktıkça keser yerim napıyım kafam karıştı ya

ferihancım gına geldi otudur bitidir kaynatıp içmekten

ama napalım onu deneyelim bir de.. bugün zaten çatlaklar için gidecektim aktara.. alayım bunları da.. dur dönüp okuyayım bi

evet ben ciğer sevmiyorum ama onun yerine koyarım bişeyler ben merak etme tatlım daha fazla yorulma benim için sabah yediklerimi hesapladım az önce şok oldum güya dikkat etmiştim bu diyete göre ama 70 br almışım sinir oldum liste hazır olursa ona göre yerim bi de bu iş yoğunluğunda habire ona buna bakmam ben günlere uyamayabilirm belki tıpa tıp ama yaparım işte ona göre bişeyler
bence de senin durumun psikolojik canım bu kadar ay oldu kallisin dediğini ben de hatırlıyorum ağlamıştın falan ben de tamam dedim bu kız gazı aldı verecek ama değişen olmadı isteğin çok ama seni baltalayan mutlaka ya psikolojik ya da fizyolojik bişeyler olması lazım bugün halledecem demişsin ne yapacaksın psikologa falan mı gideceksin

kaydirigubbakcemile3 şimdi mesajına baktım ben sana ciğer sevmezsen yeni liste yaparım gibi bişey yazmamışsın ama ben kendi kendime yok canım yorulma benim için demişim sırnaşık şey

kallisim bizim bi evin resimleri hazır hayatım nasıl buraya koyabilirim ama senin koydukların gibi büyük büyük pazara gitmişsin gelince bana bi el atarmısın ya da msnden yollayım sen yayınla burda benim kendi resmim de var silmek kaydıyla belki ona da bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…