- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.961
kallistecim pardon geldim
çocuklar pc yi mahfetmişler herşey gitmiş msn bile
giriş yapamadığımdamnbilidrim gecikti neyse hallettim
benim kilomu aynı geç adet dönemim acaip şişim
a ...e olun
senaristim konuya uzak kaldım biraz.. o listede ki puanları nerden buldun ne hesabıdır bunlar...
canım takımım şimdi bir önceki sayfada mucize bitki karışımı diye yazan bir arkadaş var bitki çayının tarifini aldım denemekte fayda var diyorum 3 günde farkı görüyormuşuz 83 ten 60 a düşmüş kendisi birsürü tanıdığıda kullanmış senaristciğim ikimize yarar diye düşünüyorum ne dersin bizim kilomuz çok olduğu için daha çok işe yarar sanıyorum diyetin çok güzel 50 yi geçme ama canım birde hep listelerde köfte sayısı 4 diyorlarya canım onuda geçme derim ben içinde ekmek olduğu için kalorisi yükseliyor ben bu çayı deneyeceğim canım takımım en yakın zamanda almayı düşünüyorum bitkileri aktardan ne dersiniz işe yararmı sizce ?
kallisim özür dilerim canım geç kaldım hiç bildirmemezlik etmezdim nasıl oldu da çıktı aklımdan bilmiyorum özür dilerim tekrardan saatin bu saat olduğunu da yeni farkettim günlerden cuma olduğunu da pazartesiden beri kendii annemlerde kalıyoruz o yüzden tartılamadım söylemediğim için kilom aynı yazılmış herhalde banucana da bir açıklama yapmışsın okyabildiğpim kadarıyla inşallah benim durumum da sıkıntı oluşturmuyordur diğer takımların yanında
kızın için çok üzüldüm ama dürüst oldukları çıkmış ortaya o çamur atanlar da herkesin karşısında mahcup olmuşlardır tabi o yüz onlarda varsa eğer. hiç canınızı sıkmayın
senaristciğim iyi olmuş canım haftalık plan yapman ben biraz düzensizim bu konuda ben de aynı listeyi uygulayım bari topla çıkar dert olmaz bana boşuna beraber yapalım bakalım bir hafta ne olacak ne dersin
tombilim canım ne diye onlarca özür dilemişsin bir daha yapma lütfen özür dilemekte ne oluyor
diğer takımlarda senin durumun aksi bir durum teşkil etmiyor için rahat olsun, unutmuş olabilirsin bir şey yaşamış olabilirsin sorun değil...opuyorumnanaktan
puan hesabınıda araştırıyordum söylediğin iyi olmuş teşekkür ederim opuyorumnanaktan o konuyu çok okumadım çünkü kaçırmışım demek ki... güzelmiş aslında... mesela şimdi baktım bende şu ana dek 16 puan almışımakşama kadar sabredersem yarına 40 kilo olurmuyum:roflol::roflol:
inceliyeceğim o listeyi merak ettim...
canım takımım şimdi bir önceki sayfada mucize bitki karışımı diye yazan bir arkadaş var bitki çayının tarifini aldım denemekte fayda var diyorum 3 günde farkı görüyormuşuz 83 ten 60 a düşmüş kendisi birsürü tanıdığıda kullanmış senaristciğim ikimize yarar diye düşünüyorum ne dersin bizim kilomuz çok olduğu için daha çok işe yarar sanıyorum diyetin çok güzel 50 yi geçme ama canım birde hep listelerde köfte sayısı 4 diyorlarya canım onuda geçme derim ben içinde ekmek olduğu için kalorisi yükseliyor ben bu çayı deneyeceğim canım takımım en yakın zamanda almayı düşünüyorum bitkileri aktardan ne dersiniz işe yararmı sizce ?
tombilim çok mutlu olurum tabi.. sen ciğer falan sevmiyorsan ayarlarsın canım ona göre.. bizim burda bi lokanta var cumaları ciğer yapıyor ondan ciğer yazdım cumaya ben..
günleri de yazdım ki annem de listeme hakim olsun yok 3. yok 5. gün derken kadın da şaşırıyor
yarın cumartesi den başlayacağım işte.. bu son hamlem.. günde en az 35 en fazla da 16+3+16+3+16+3+16=80 dk yürüyüş 3 er dk aktif dinlenme(yani daha düşük seviyede)
sporuma bugün aynen devam edrim akşama salatalık peynir yerim yine yarında düzene girerim.. bakalım belki de benim de hayatımı bu diyet değiştirir boshayallersmile
benim durumum psikolojik de ben onun da çaresine bakıcam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?