- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.861
Günaydın hedefçim. sen evde mi yedin tüm bunları? Neden evde cips, gül böreği, kurabiye var anlamadım.belki de dışarıda yedin. Ama evdeysen dolaba koy salatalık açıktın mı git dayan salatalığa, %98 i su olan gıdadan zarar gelmez :) yediğin meyvelere dök tarçını hem mis gibi hem tatlı ihtiyacını giderir. Ve kefire dereotunu mutlaka dene bence kaçamakların azalacak böyleceO zaman günah benden gitti Denizcim ama öğün olarak yazamayacağım. Çünkü saat başı acıktım ve ne zaman hangisini yediğimi hatırlayamıyorum. Arada kaynayanlar da olabilir. Tabi, bunları yazdıktan sonra yarın çok daha dikkat etmem lazım.
Yazarken kendime saydırdım. Ne yemişim bee!!
- 2 dilim kepekli ekmek ekmekten tost
- 1 bardak kefir
- 2 tane erik
- 1 tane muz
- 1 kase dondurma
- 4 tane gül böreği
- 1 bardak osmanlı şerbeti
- 4 tane kurabi
- 2 kase cips
- 1 bardak ice tea
- 1 küçük tabak patates kızartması
- 1 tane ton balığı
- 1 bardak ayran
- 1 elma
Kızlar bu arada sabah yola çıkıyoruz tatil boyunca giremiyebilirimtoplight canım bildirimi mi sabah yaparım inşallah fırsat olmazsa whatsaptan yazarım hakkınızı helal edin
O zaman günah benden gitti Denizcim ama öğün olarak yazamayacağım. Çünkü saat başı acıktım ve ne zaman hangisini yediğimi hatırlayamıyorum. Arada kaynayanlar da olabilir. Tabi, bunları yazdıktan sonra yarın çok daha dikkat etmem lazım.
- 1 bardak kefir
- 2 tane erik
- 1 tane muz
- 1 kase dondurma
- 4 tane gül böreği
- 4 tane kurabi
- 2 kase cips
- 1 bardak ice tea
- 1 tane ton balığı
- 1 bardak ayran
- 1 elma
Günaydın canım avatarindaki hatun gibi olur inşallahGünaydin kizlarŕ..
insallah canim..Günaydın canım avatarindaki hatun gibi olur inşallah
Kendi ev yapımıysa kötünün iyisi en azından, özellikle hazır olanlar çok fena çünküKendim yaptım canım sadece zeytinyağı kullandım gerçi onunda kalorisi yüksek. Pismanmiyim evet ama yerken çok mutluydum
Yarın ip atlamayi 700 e çıkarmam lazım
O zaman günah benden gitti Denizcim ama öğün olarak yazamayacağım. Çünkü saat başı acıktım ve ne zaman hangisini yediğimi hatırlayamıyorum. Arada kaynayanlar da olabilir. Tabi, bunları yazdıktan sonra yarın çok daha dikkat etmem lazım.
- 1 bardak kefir
- 2 tane erik
- 1 tane muz
- 1 kase dondurma
- 4 tane gül böreği
- 4 tane kurabi
- 2 kase cips
- 1 bardak ice tea
- 1 tane ton balığı
- 1 bardak ayran
- 1 elma
Çook sevindim Banucum insallah çok daha güzel kilolar göreceksinKızlarrrrrrrr bu arada kilo bakımından eşimden şu anda daha zayıfımmmmmmmmmmm
Dün sohbet esnasında eşim valla Aşkım baya baya ufaldın farkındamısın iyice yine fındık kurdu moduna giriyorsun dedi ( yeni evliyken hep fındık kurdum derdi)
Bende makarasına aşkım bak sende şu göbüşü az erit yoksa seni geçeceğim bak dedim adam nasıl kahkahayla gülüyor sen hala kendini çok iri görüyorsun sanırım aşkım sen beni kilo olarak geçeli çok oldu unuttun mu ben 97 kgyum dedi
Oda biraz daha dikkat etmeye karar verdi gerçi gece karar verdi sabah kim dedi ne dedi hatırlamıyorum moduna geçer kesinneyse artık ben yine akşamları ona sıkı yönetim ilan ederim bu ara biraz fazla ekmeğe düştü akşam yemeklerinde gündüz ne yerse yesin akşam az sıkı tutunca çok güzel veriyor oda kilo
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün yine Fitness günüm
Bildirimden önce az daha yağ yakayımSabah şükür yine az da olsa eksi gördüm ve inşallah yarın çok güzel bir bildirimim olacak
Güzelce duşumu aldım hazırlandım keyif kahvemi de içtim
Bu günü de bol bol suyla ve kaçamaksız atlatırsam çoook daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminimYarın malum Sibel günü orda az daha aşağı çıkabilmek adına bugün yağların bir altını kökleyeyim
Canım hayırlı yolculuklar size
İnşallah çoook eğlenceli, bol hareketli ve kaçamaksız bir tatil olur senin içinGerçi sen daha iyi bilirsin ama kaçamakta yapacaksan öğlen yap ki akşama kadar telafi etme şansın olsun ve suyunuda ihmal etmezsen eminim eksi bile dönersin
Kızzzzzzzzzz kaçççç kaçççç kaptanınız görmesin seni valla Tuvalet terliği ile ağzına ağzına vurur
@dennisgo nun dediği gibi bunların hepsi evdemi bulunuyorduBen misafir sonrası kalanları bile genelde hemen buzluğa atıyorum gerçi ben yemem de evdekiler yemesin diye atıyorum
Kuzum okadar emek veriyoruzBildirimi geç bunların hepsini aynı gün yemiş olman kafadan 3 günlük hatta 1 haftalık emeğinin çöpe gitmesi demek
Kesinlikle inanıyorum istediğinde iraden bomba gibidir ama vardır bunda da bir hayır diyeceğiz artıksonuçta ölmüşle olmuşa çare yok
Ne olur bana yazdıklarım için kırılma inan ben ki sizlerden çok daha kiloluyum artık kilo verdikçe yaşadığım hafifliği rahatlığı gördükçe önüme gelene kuzum yeme Annem yeme moduna giriyorum ister istemez
Bizemiydi garezin hani mördağın meşhur 400-500 ip cezaları
Ben bu takımda oldugumdan beri ilk kez bi analiz döneminden geçer not alamadık!!
Elime sopayı alacağım artık!
Bugünkü menum
Sabah 3 poğaça
- 1 bardak kefir
- 2 tane erik
- 1 tane muz
- 1 kase dondurma
- 4 tane gül böreği
- 4 tane kurabi
- 2 kase cips
- 1 bardak ice tea
- 1 tane ton balığı
- 1 bardak ayran
- 1 elma
Ben bu takımda oldugumdan beri ilk kez bi analiz döneminden geçer not alamadık!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?