- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.001
merhaba canım çok teşekkürler karışım için ben denemeyi düşünüyorum vermem gereken ve kısa sürede toparlamam gereken fazla kilolarım var buradaki en kilolu kişi sayılırım ve bu çayı kullanmayı düşünüyorum aslında daha önce form çayı harici bişey kullanmayacağım demiştim ama :kedi: mecbur olunca insan yapmayacağı şey yok ben şunu öğrenmek istiyorum 105 kilodan 75 kiloya ne kadar zamanda düştü kuzenin birde sende 83 ten 60 a inmişsin sanırım ne kadar bir sürede düştün çay ve diyet birliktemi kullandın spor ne sıklıkla yaptın ben hep kilolu olduğum için sizde yaptığı etkiyi bende nasıl yapar onu analiz etmeye çalışıyorum kusura bakma canım şimdiden teşekkür ederim ilk fırsatta kullanacağım opuyorumnanaktan
hayırlı geceler .....Şeniz
kohlenhidrat ne fıstıklar ....:kedi:
selam millet gecenin bu sattinde işin ne diyceksiniz yorgunluktan uyuyamadım.dün kına bu günde düğün vardı neyseki kazasız belasız atlattık çok şükür.üstümden tonlarca yük kalktı sanki beni de uyku tutmadı müthiş bir baş ağrısı var galiba yorgunluktan.bide bu gün küçük kızımın sbs si vardı sınavı güzel geçmiş.ohhh be ne kadar yük atmışım üstümden.hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrrr.uyumaya çalışacam ama zor gibi.
dalga gecme aebencigim karbonhidrat heralde yanlis yazmisim nolcak..:roflol::roflol::roflol:
:kedi:VALLAHİ BAŞKA BİŞİ DİYE SORDUM ABLAM NE DALGA GEÇMESİ ESTAFİRULLAH .:kedi:..HİDRAT KELİMESİ TANIDIK GELDİDE BAŞTAKİNİ ÇIKARAMAMIŞTIM .dalga gecme aebencigim karbonhidrat heralde yanlis yazmisim nolcak..:roflol::roflol::roflol:
dünden beri öyle yazıyorsun ablacım bende almanca kullandığını tahmin ettim kaydirigubbakcemile3
mersamda atlatmış telaşelerini kızımızda sınavını halletmiş ohh ne güzel yaşasın tatilopuyorumnanaktan
:kedi:VALLAHİ BAŞKA BİŞİ DİYE SORDUM ABLAM NE DALGA GEÇMESİ ESTAFİRULLAH .:kedi:..HİDRAT KELİMESİ TANIDIK GELDİDE BAŞTAKİNİ ÇIKARAMAMIŞTIM ...
HAYIRLI PAZARLAR ....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
reyhan ablam bilgisayar sırası ancak bana geldi :)) gökçede odasını topluyor az sonra gelir beraber yazarız listemizi olur mu yarında kime nasıl uyarsa başlar bakalım.. bizim evde spor son sürat gidiyor söylemedi demenaniknanik bu akşam sana kocaman bir rapor vereceğim sporum ve yediklerim için şaşıracaksıngökçe ve alişte benimle spor yapıyor hatta diyetede başlıyorlar yarın kaydirigubbakcemile5 haftaya dek yapalım bakalım haftaya teyzemize gideriz okullar bu cuma tatil oluyor çünkü ablamada gidince fazla yemek değilde düzensiz yiyorum olmuyor bu gidişimdede telaş olur çünkü üç beş müşteri gelmeye başlamış artık bu hafta arası borşürler yapılacak okullarda tatil olunca orası tam benim gitiğim anda çok telaşlı olur... delikafadulden
kallisim valla ben begendim bu diyeti eger kilo verdiriyorsa cok sahane olur..
ben kalkip hazirligimi yapayim yarin basliyorum kismetse insallah..
seyi soracaktim.. gökce kilolu gibi durmuyor ama odami yapacak bu diyeti?..
birde sey,, kosu bandin nasil? sirayla herkes yürüyormu? yoksa sana sira gelmiyormu :)))
ablacım gökçe kilolu değil ama son zamanlarda aşırı oturup ders çalışmaktan yani hareketsizlikten kilo aldı normalde 52-53 ayçada gökçede ama gökçe şu an 56 kilo yani 3-4 kilo verse tamam olacak...
koşu bandım süper yanında masaj ve eski alette varya sırayla yapıyoruz birimiz masajdayken birimiz bantta diğeri diğer alette öyle idare ediyoruz en azından bir on gün son süret yapmamız gerek... ablama gidene dek...
ablacım sen puanları hesaplayıp kendince bir liste oluştur bakalım benim tahminimce 40 puan yaparsak güzel olur hadi öyle deneyelim...zemuszemus
heh birde gökçe babası tarafından maaşa bağlandı 3 ayalişi ve beni zayıflatırsa evin zengini olacak
ablacım sor beraber öğreneceğiz iştekaydirigubbakcemile3tamam bende 40-45 puan diye düsünmüstüm. bencede en uygunu bu..
biber dolmasinda kac puan var acaba ya. ben sabah bir dilim ekmek 30gr peynirle kahvalti etsem. öglende iki dolma yesem bir domatesle. aksama kac puan hakkim kalir?
ben biraz kafanizi sisirecegim ama cok cabuk ögrenirim bir sordugumu bir daha sormam valla.. biraz yardima ihtiyacim varohaoldumsmile
sizde yardimci olun gökceye kallisim. siz kilo verip kazanacaksiniz sizin sayenizdede gökce zengin olacak yani herkes kazancli. babaniz haric..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?