Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzenim doğumdan sonra uzun sure kılo veremedı hatta ayda 1 kılo falan verıyordu ve artık psıkolojisi bozulmustu bir sürü sey denedi acı çehre zerafet çayı falan filan ya içemedi yada kilo veremedi sonra bu karışıma başladı ve kilo vermeye başladı kilo vermesini hızlandırdı bu karışım.. benim ise ben ağustos ayında 74 kiloydum şimdiyse 60 kilo olarak devam edıyorum ondan önce bende bi sürü sey kullandım reductıl ve hattta lida bile kullandım hiç birinden bişey olmadı ha önce kılo verdım ama sonra hemen ıkı katını aldım sonra bıber hapıyla baya kılo verdım ama hala vücudumda garıp bı sıslık vardı hani bacağıma bastırınca beyaz oluodu ve artık kılo veremıodum bana kuzenım soyledı bu karısımı ve çok hızlı fark ettı aynı hafta bende yaklasık 3 kılo fark ettı zaten etkısı daha çok metabolızma hızlandırması ve ben sureklı kontrolllere gıden bırı olarak (zamanında çok ilaç kullandığım için çok korkar oldum) ılk defa doktor bana metabolızma hızın gayet ıyı dedı... doktora tabıkıde soyleyemedım cayı ama biizce çayın etkisi... ama papatya ve sinamekiyi az koyun limon yagınıda bı ıkı damla

bu arada nasıl zayıfladığımı zaten yıllardır yazıyorum kadınlar klubunde ağladığımda da yazdım güldüğümde de kılo verdığımde de yazdım aldığımda da...

selam millet gecenin bu sattinde işin ne diyceksiniz yorgunluktan uyuyamadım.dün kına bu günde düğün vardı neyseki kazasız belasız atlattık çok şükür.üstümden tonlarca yük kalktı sanki beni de uyku tutmadı müthiş bir baş ağrısı var galiba yorgunluktan.bide bu gün küçük kızımın sbs si vardı sınavı güzel geçmiş.ohhh be ne kadar yük atmışım üstümden.hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrrr.uyumaya çalışacam ama zor gibi.

ay canim neyse olmus bitmis telasiniz gecmis.. hayirli ugurlu olur insallah..

dalga gecme aebencigim karbonhidrat heralde yanlis yazmisim nolcak..:roflol::roflol::roflol:
:kedi:VALLAHİ BAŞKA BİŞİ DİYE SORDUM ABLAM NE DALGA GEÇMESİ ESTAFİRULLAH .:kedi:..HİDRAT KELİMESİ TANIDIK GELDİDE BAŞTAKİNİ ÇIKARAMAMIŞTIM ...
HAYIRLI PAZARLAR ....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

reyhan ablam bilgisayar sırası ancak bana geldi :)) gökçede odasını topluyor az sonra gelir beraber yazarız listemizi olur mu yarında kime nasıl uyarsa başlar bakalım.. bizim evde spor son sürat gidiyor söylemedi demenaniknanik bu akşam sana kocaman bir rapor vereceğim sporum ve yediklerim için şaşıracaksın gökçe ve alişte benimle spor yapıyor hatta diyetede başlıyorlar yarın kaydirigubbakcemile5 haftaya dek yapalım bakalım haftaya teyzemize gideriz okullar bu cuma tatil oluyor çünkü ablamada gidince fazla yemek değilde düzensiz yiyorum olmuyor bu gidişimdede telaş olur çünkü üç beş müşteri gelmeye başlamış artık bu hafta arası borşürler yapılacak okullarda tatil olunca orası tam benim gitiğim anda çok telaşlı olur... delikafadulden

sanada hayırlı pazarlar aebenim hoşgeldin canım benim ...seninkilerde bu dönem sınava giren varmıydı çocuklardan.. olduysa nasıl geçti sınavları...

reyhan ablacım mesela bizim yaptığımız daha doğsuru mevcut listeden ayırdıktan sonra bizde kalan besin listesi bak aşağıda ki gibi.. mesela kışlık sebze ve meyvelere yer vermedik sonra evde hiç kullanmadığımız besinleri almadık filan.. ama sen o eski listeyle karşılaştır ve ben bunuda yemek istiyorum de onuda ayarlarız..

çorbalar
mercimek 18
şehriye17
tarhana17
domates16
sebze12

patatesler
1 adet haşlama 20
10 adet parmak patetes 24 150gr sütlü püre 30

bakliyat (tavsiye edilmiyor) 100gr
mercimek 48
bezelye 45
bakla 47
nohut 50
fasülye 52
pirinç 53

şarküteri ( 100 gr)
sosis 1
salam 1
sucuk 1
jambon 1
dil 1
zeytinyağlı ton balığı 0

pişmiş sebzeler
1 adet patlıcan 4
1 adet kabak 4
bamya 10
zeytinyağlı lahana dolması 18
taze bezelye 20
1 adet dolma biber 4
200 mantar sote 7

sebzeler çiğ olarak
1 adet taze soğan 1
10gr maydanoz 2
4 adet kırmızı turp 2
1 yeşil biber 3
1 adet salatalık 4
1 domates 6
1 marul 8
1 kuru soğan 10
10 adet yeşil zeytin 2

etler ( 200 gr)
şiş ızgara 0
bonfile 0
pirzola 0
köfte 0
sebzeli kuşbaşı 6
döner 0
pideli döner 25
iskender 28
ciğer tava 6
şnitzel pane 12
köfte tava 8
tavuk çeşitleri 0

yumurtalar
1 adet haşlama 0
1 adet sahanda 0
2 adet sade omlet 1
2 adet sebzeli omlet 1
2 adet sucuklu sahanda 1
2 adet menemen 11

yağları 50 şer grama kadar kullanabiliyoruz

meyve
199gr ananas 19
500gr karpuz 20
500gr kavun 18
100gr kiraz 8
1 kayısı 5
1elma 16
1 şeftali 12
1 limon 6
100gr erik 6

süt
1 bardak 6
1 bardak ayran 5
250gr yoğurt 12
100gr beyz peynir 1
100gr kaşar 1
100gr dil peyniri 1

hamur işi
1 dilim ekmek 11
1 dilim köy ekmeği 12
1 bisküvi 4
100gr pilav 20
100gr makarna 35
100gr börek 65
1 simit 25
1 kesme şeker 12
100 gr bitter çikolata 24
1 porsiyo dondurma 20

burda çikolatayı filan yazmamın sebebi kızlarda yapacaklar

içecekler
soda 0
250ml elma suyu 16

bizim evde içilen içecekler bunlar kaydirigubbakcemile3 bir de diyet cola...

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN

Sabah : 1/2 bardak greyfurt suyu, çay, kahve (şekersiz), 1 tost, 20 gr tereyağı.
Öğle : 1 porsiyon et suyu, 1 porsiyon bonfile, garnitür sebze, 1 elma
Akşam : 1 kadeh rakı, 6 haşlanmış karides, ½ piliç ızgara, 1 söğüş domates.

2. GÜN

Sabah : Çay, şekersiz kahve, 1 yumurta rafadan, 1 tost, 20 gr tereyağı.
Öğle : 1/2 kadeh Martini olry, 1 porsiyon balık ızgara, 1 porsiyon karışık salata, 1 kola veya gazoz, 1 sade kahve.
Akşam : 1 kadeh rakı, 50 gr balık yumurta, 1 porsiyon karışık et (ızgara), 1 porsiyon çilek şanti

3. GÜN
Sabah : 1/2 bardak portakal suyu, 1 sade kahve, 1 tost, 50 gram beyaz peynir.
Öğle : 1 porsiyon domates çorba, 1 porsiyon sebzeli kuşbaşı, 1 porsiyon salata karışık, 1 sade kahve.
Akşam : 1 porsiyon et suyu, 1 porsiyon balık ızgara, 1 söğüş domates.

4. GÜN

Sabah : Çay-kahve sade, 1 katı yumurta, 10 yeşil zeytin.
Öğle : 1/4 kadeh beyaz şarap (sek), 1 porsiyon döner (sade), 1 porsiyon yoğurt, 1 portakal.
Akşam : 1 porsiyon levrek tava, 1 yemek kaşığı mayonez, 4 yaprak marul, 1 sade kahve. >

5. GÜN

Sabah : Çay-kahve sade, 1 yumurta rafadan, 1 tost, 20 gr tereyağı, 50 gr peynir
Öğle : 1 porsiyon kuzu eti ızgara, 1 porsiyon ıspanak püre, 1 porsiyon salata karışık, 1/2 bardak ayran
Akşam : 1 kadeh rakı, 1 adet midye dolma, 50 gram beyaz peynir, 1 salatalık, 1 porsiyon şiş ızgara

6. GÜN

Sabah : Kahve-çay sade, 1 tost, 20 gram tereyağı, 50 gram kaşar peynir
Öğle : 1 kadeh viski, 10 adet kuru badem, 1 porsiyon karışık et ızgara, garnitür sebze, 1 büyük dilim karpuz
Akşam : 2 kadeh rakı, 50 gram balık yumurtası, 1 porsiyon karides kokteyl, 1 porsiyon trança şiş, 1 porsiyon salata karışık, 1 sade kahve

7. GÜN

Sabah : 1/2 bardak greyfurt suyu, 1 sade kahve.
Öğle : 1 porsiyon et suyu, 1/2 porsiyon piliç ızgara, 1 orta boy armut.
Akşam : 2 yumurta omlet, 1 karışık salata, 250 gram yoğurt

KARBONHİDRAT DİYETİ

Dşyet Hedefi: Haftada 3-4 kilo.
Günlük kalori: 800 Kcal

Yiyerek kilo verebileceğiniz bu rejimi 14 gün boyunca uygulayabilirsiniz. Sabah öğünleri tüm diyet süresince aynı. Diyette önerilen et porsiyonları 200 gram saf ete eşdeğerdir. Tavuk, et ve balığı yağda kızartmayın. Salata olarak domates, salatalık, havuç, marul, kıvırcık, soğan, şalgam, turp, yeşil biber ve her çeşit lahana yiyebilirsiniz.

En fazla 2 hafta uygulayın.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran,
Akşam : Tavuk, salata

2. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam : 3 tane kabak (ya da dolma, domates biber), 1 kaşık yoğurt

3. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık.
Akşam : 8 tane ızgara köfte, salata

4. GÜN

Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık
Akşam : Kıymalı taze fasulye

5. GÜN

Öğle : 200 gram haşlanmış patates, salata istendiği kadar
Akşam : 6 kuzu pirzola, salata

6. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir çay, kahve, neskafe
Öğle : Menemen, salata
Akşam : Balık veya bonfile, salata

7. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : Peynirli tost, ayran
Akşam : Yoğurtlu makarna
alıntıdır

ay ne güldüm allah iyiliginizi versin..:sm_cool::sm_cool:
bundan sonra KH diye yazacagim cünkü hala karistiriyorum..:roflol:

ŞenizŞeniz
canimsin bilmiyorum niye öyle yazdigimi ama arastiracagim :teytey:

ay kallisim mutlaka yazda bende hareketleneyim 3 aydir totom kalkmiyor. belki cocuklardan utanirda kalkar.:kedi:
ben inceliyeyim listeyi bir.
cok ugrasmissiniz canlarim kiyamam cok tesekkürler kallisim. simdi bukadar emekten sonra uygulamayip sallayan olmaz diye umuyorum artik cok büyük saygisizlik olur..
ben kesinlikle simdi inceleyip yarina hazirlik yapacagim ve basliyacagim söz..

kallisim valla ben begendim bu diyeti eger kilo verdiriyorsa cok sahane olur..
ben kalkip hazirligimi yapayim yarin basliyorum kismetse insallah..
seyi soracaktim.. gökce kilolu gibi durmuyor ama odami yapacak bu diyeti?..
birde sey,, kosu bandin nasil? sirayla herkes yürüyormu? yoksa sana sira gelmiyormu :)))

ablacım gökçe kilolu değil ama son zamanlarda aşırı oturup ders çalışmaktan yani hareketsizlikten kilo aldı normalde 52-53 ayçada gökçede ama gökçe şu an 56 kilo yani 3-4 kilo verse tamam olacak...

koşu bandım süper yanında masaj ve eski alette varya sırayla yapıyoruz birimiz masajdayken birimiz bantta diğeri diğer alette öyle idare ediyoruz en azından bir on gün son süret yapmamız gerek... ablama gidene dek...

ablacım sen puanları hesaplayıp kendince bir liste oluştur bakalım benim tahminimce 40 puan yaparsak güzel olur hadi öyle deneyelim...zemuszemus

heh birde gökçe babası tarafından maaşa bağlandı 3 ay alişi ve beni zayıflatırsa evin zengini olacak

tamam bende 40-45 puan diye düsünmüstüm. bencede en uygunu bu..
biber dolmasinda kac puan var acaba ya. ben sabah bir dilim ekmek 30gr peynirle kahvalti etsem. öglende iki dolma yesem bir domatesle. aksama kac puan hakkim kalir?
ben biraz kafanizi sisirecegim ama cok cabuk ögrenirim bir sordugumu bir daha sormam valla.. biraz yardima ihtiyacim varohaoldumsmile

sonra birde sey soracagim..
simdi ben cok siki diyet yaptim 7 haftadir.. bu hafta KH diyetide yapsam saniyorum kilo alacgim.. siz ne diyorsunuz?

sizde yardimci olun gökceye kallisim. siz kilo verip kazanacaksiniz sizin sayenizdede gökce zengin olacak yani herkes kazancli. babaniz haric..kaydirigubbakcemile2

ablacım sor beraber öğreneceğiz iştekaydirigubbakcemile3
şimdi sen 2 biber dolması yersen.. sabah 30 değil 100 gr peynir yersen 21 puan alıyorsun tahmini bu tabiki ... az bir kaç puan etkilemez zaten...
akşam içinde 20 puanlık yemek hakkın kalıyor bunu istediğin gibi değerlendirirsin .. ama bunun yanında bol protein almalıyız sabah bir yumurta haşla istersen .. akşam içinde bol salata ve et tarzı bir şey ye ablacım proteini kısma....lmaz: alsan bile 2 gün kilo alırsın sonra düzene girer korkma...

sizde yardimci olun gökceye kallisim. siz kilo verip kazanacaksiniz sizin sayenizdede gökce zengin olacak yani herkes kazancli. babaniz haric..kaydirigubbakcemile2

ablam babamız neden hariç olsun fıstık gibi hatuna sahip olacak en kazançlı o aslında :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…