- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.101
şekerciklerim mecburen 1 milyon baloncuk gibi listelerimiz oluyor yarın akşama kadar hedefleri bitirelim
hatta siz hedeflerinizi direk listeye değilde beni etiketleyerek yapın ben topluca listeye ekler paylaşırım
T turkcedersidefterimcom haticecim neden izne ayrıldın sen? Ne güzel veriyodun maşallah. Buralardasın yine dimi?
Maalesef Denizciğim çok haklısınAkşam menüsü mecburen öyle olmuş ama en azından çorba unsuzmuş. Suyun çok az olmuş canım, zaten ödem tutuyorsun su az içince daha çok olabilir ödemin
Canım mesajı görünce bugün makarna yiyenleri kılıçtan geçiyorsun sandım önce. Sonra anladım ki kendi sporunu bildiriyormuşsun :))
Dolmalar öğleni geç ama benim yaptıklarım da az bulgur olur azda pirinç 2si 1 çay bardağını geçmez bebeğim. Bu ölçü yarim kilo kıyma için. Yine de mi kötüŞu menüyü herkes örnek alsın!!
Dolmalar dolmalar gelir seni tırmalar. Spor lazım bu menüye yoksa olacak olan o
Nohutlu pilavına takıldım ama sporun iyiymiş Allah'tan. 50 de benim için zıpla gene de
Çok eğlenceli ama benim 15kilo vermem lazim atlayabilmem içinBen de ip atlamaya başlayacağım. İp aldım valizde unuttum kaç zamandır. Yarın çıkarıp başlıyorum süper bir aktivite bence :)
Yok sana sayaçlı ip her yerde var geçen özlemde aldı bi sen kaldın
Hayırlı olsun. Bir yaz bebeği daha deseneBuralardayim canim. HamileyimAranizdayim yine.
Hayırlı olsun. Bir yaz bebeği daha deseneALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH
bakalım hefeflere ulaşılmış mı
toplight >>73,8 >>73>>73,829 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey>>69,6>>68,9>>68,4
inatettimolacak >>60,5>>??>>60,2
moni >>85,4>>84,7>>83,5
fancynancy>>?? >> ??>>75,1
lydznp >>?? >> ??>>??
dennisgo >>68,0>>67>>67,4
Egeliegeli >>63,8>> 63>>63,8
morordek >> 66,7 >> 66,3>>65,6
nilsub >>81>>??>>80,6
wendigo >> ... >> 66,9>>69,2
0zlem >>77,5>>75>>76,5
Dirilisci hatun >>82,2>>81,5>>80,1
kaanin annesi >>56,6>>56>>56
hedef38beden >>76,9>>75,9>>76,9
Buralardayim canim. HamileyimAranizdayim yine.
Canım çok sevindim, sağlıkla kucağına al inşallahgitme buralardan biz hamişleri pek severiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?