Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şekerciklerim mecburen 1 milyon baloncuk gibi listelerimiz oluyor yarın akşama kadar hedefleri bitirelim
hatta siz hedeflerinizi direk listeye değilde beni etiketleyerek yapın ben topluca listeye ekler paylaşırım

Hedefim 75,9 moni cim.
Biraz daha fazla düşünüyorum ama cesaret edemedim.

Şu menüyü herkes örnek alsın!!

Dolmalar dolmalar gelir seni tırmalar. Spor lazım bu menüye yoksa olacak olan o

Nohutlu pilavına takıldım ama sporun iyiymiş Allah'tan. 50 de benim için zıpla gene de
Dolmalar öğleni geç ama benim yaptıklarım da az bulgur olur azda pirinç 2si 1 çay bardağını geçmez bebeğim. Bu ölçü yarim kilo kıyma için. Yine de mi kötü

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Öncelikle 2.ciliğinizi canı gönülden kutlarım
Neyseki yabancıya gitmemiş bizim 2 haftadır tuttuğumuz derece

Çok şükür bu haftada güzel eksiler gördüm hatta bu sabah daha da fazlasını gördüm gerçi diyetisyende evdekinden 400 gr daha fazla çıkıyorum ama rakamlara takılmıyorum artık yeterki eksiler görünsün
İnşallah haftasonunu da kaçamaksız ve bol suyla atlatırım da Pazartesi haftaya daha hafif başlarım
Yine erkenden uyanıp listeme uygun bir şekilde kahvaltımı yaptım şimdide çay keyfi yapıyorum

Umarım sizlerde kaçamaksız atlatırsınız bu haftasonunu

Buralardayim canim. Hamileyim Aranizdayim yine.

Canım çok sevindim, sağlıkla kucağına al inşallah gitme buralardan biz hamişleri pek severiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…