- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.121
Moni cim ben haftaya cuma sehir disinda olacagim malum tedavi bitti tam iyilesemesem de seyahatler basliyor ben ctesi tartilirim artik hedefim 72.9şekerciklerim mecburen 1 milyon baloncuk gibi listelerimiz oluyor yarın akşama kadar hedefleri bitirelim
hatta siz hedeflerinizi direk listeye değilde beni etiketleyerek yapın ben topluca listeye ekler paylaşırım
Ayy canim cok sevindim tebrikler tatlimGünaydın kızlar
Bu gün evde hafif bir kuğu gibi sekeceğimi gösteren güzel bir tartı fotoğrafı atayım.
Aleyküm selâm BanuSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Öncelikle 2.ciliğinizi canı gönülden kutlarım
Neyseki yabancıya gitmemiş bizim 2 haftadır tuttuğumuz derece
Çok şükür bu haftada güzel eksiler gördüm hatta bu sabah daha da fazlasını gördümgerçi diyetisyende evdekinden 400 gr daha fazla çıkıyorum ama rakamlara takılmıyorum artık yeterki eksiler görünsün
İnşallah haftasonunu da kaçamaksız ve bol suyla atlatırım da Pazartesi haftaya daha hafif başlarım
Yine erkenden uyanıp listeme uygun bir şekilde kahvaltımı yaptım şimdide çay keyfi yapıyorum
Umarım sizlerde kaçamaksız atlatırsınız bu haftasonunu
Günaydın kızlar
Bu gün evde hafif bir kuğu gibi sekeceğimi gösteren güzel bir tartı fotoğrafı atayım.
Hatice cim tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın umarım. Artık biraz daha protein ağırlıklı beslenip,ödem atıcı gıdalardan uzak durman gerekecek sanırımBuralardayim canim. HamileyimAranizdayim yine.
Çorapla 100gr fazla geliyormuş. ÇıkarmışTebrikler canım hemde çorapsız :)
Aa ona dikkat etmemisimTebrikler canım hemde çorapsız :)
Evet bu kez unutmadım. O kadar soğuk ki bir de tartının bulunduğu yerde fayans ayacıklarım dondu o kısa sürede :)Tebrikler canım hemde çorapsız :)
Bence benden çorapsız tartı beklemiyordun kaptanım :)Aa ona dikkat etmemisim
Ben de izninle,onu yerken neyi eksik yiyeceğimizi yazayım. 1 kase aşure 2 dilim ekmek derler dönüşüm listelerinde. Ama tabii tatlandırıcı ile yapmadığımız için bence o gün 1 meyve de eksik yemeliyiz . Olabildiğince günün erken saatlerinde yersek de daha iyi olacaktır.Kizlar malum muharrem ayi geldi daha once de yazmistim ben asure yapmaya basladim su an ocakta kayniyor bu sene herseneden daha az yaptim isyerine komsulara esimin isyerine gidince bana 1 kase ya duser ya dusmez sizlere de 1 kase izin var ona gore haftasonu kacamaginiz o olsun
Yaaaa cok sevindimmmm sağlıkla kucağına al inşallahBuralardayim canim. HamileyimAranizdayim yine.
Ben hamileyken haftalık kilo alışımı takip ederdim burda, sen de öyle yap canım :)
Peki o zaman ama sıkı yönetim ilan ettigim icin en ufak şeye bile sopamı göstereceğim artık :)Dolmalar öğleni geç ama benim yaptıklarım da az bulgur olur azda pirinç 2si 1 çay bardağını geçmez bebeğim. Bu ölçü yarim kilo kıyma için. Yine de mi kötü
Tebrikler Denizcim :) böyle bir sayı bekliyorduk zaten senden.Günaydın kızlar
Teşekkür ederim canimGrupta olacağım yine
Aleyküm selâm Banu
Afiyet olsun. :)
Monican beni ezdi geçti. Ama sıra sana gelmeyecek. Sana ezilmeyecegim dost takımın dost kaptanı, fahri takım arkadaşım
Kizlar malum muharrem ayi geldi daha once de yazmistim ben asure yapmaya basladim su an ocakta kayniyor bu sene herseneden daha az yaptim isyerine komsulara esimin isyerine gidince bana 1 kase ya duser ya dusmez sizlere de 1 kase izin var ona gore haftasonu kacamaginiz o olsun
Bence benden çorapsız tartı beklemiyordun kaptanım :)
Bu detoks sanki benim için yazılmış, hiç yarı yolda bırakmıyor beni :) bu kez yapma nedenim kaçmak krizlerini kesmekti, o konuda da çok işe yaradı..Tebrikler Denizcim :) böyle bir sayı bekliyorduk zaten senden.
Günaydın
Yaaaa cok sevindimmmm sağlıkla kucağına al inşallahMayıs ya da Haziranda doğacak sanırım :)
Ben hamileyken haftalık kilo alışımı takip ederdim burda, sen de öyle yap canım :)
Peki o zaman ama sıkı yönetim ilan ettigim icin en ufak şeye bile sopamı göstereceğim artık :)
Bu detoks sanki benim için yazılmış, hiç yarı yolda bırakmıyor beni :) bu kez yapma nedenim kaçmak krizlerini kesmekti, o konuda da çok işe yaradı..
moni cim bu haftaki hedefim 66,4. Daha altını göreceğimi de düşünürdüm, sonuçta bu gün 67 yim sonuçta. Ama perşembe günü regl olacağım ödem olabilir diye biraz düşük tuttum. Bu hafta şundan değil, bundan istiyorum :)))
Hatice cim tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın umarım. Artık biraz daha protein ağırlıklı beslenip,ödem atıcı gıdalardan uzak durman gerekecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?