- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.021
yoktu kalişim geçen sene büyük kızım iyi bir anadolu lisesini kazandı çok şükür ona gidiyor ...sanada hayırlı pazarlar aebenim hoşgeldin canım benim ...seninkilerde bu dönem sınava giren varmıydı çocuklardan.. olduysa nasıl geçti sınavları...
hepsini kaçırtın abla ..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:annahhhhhhhhh 5 misafirmiiiiiii buda ilk basima geliyor.:smiley-cool:
gelsenize ya ne yabanci gibi sakli gizli bakiyorsunuz alla alla..:dilcikar:
hepsini kaçırtın abla ..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aebencigim buda senin montiye cok benziyor degilmi? aradaki fark nedir acaba? sen montiden cok memnunsun insallah bizede faydasi olur
ya zaten benim yazdığım gelişigüzel ablacım bende biliyorum bizim için üçer beşer kilonun hayal olduğunu ama yazarken bile moral veriyor yaaatamam kallisim aslinda ben balik hastasiyim konservesi tazesi farketmez hergün yiyebilirim.
ya güzelim ben haftada 600 gr veriyordum o bes gün denen aclik diyetinde. simdi yarim kilo gitse bile ben cok mutlu olurum cünkü listeye bakinca bana hic diyet gibi gelmiyor. alisigim ya hergün tek ceside bu bana kral sofrasi gibi geliyor.
ha kallisim haftaya yani pazartesiden itibaren ben öglenciyim haberin olsun canim. ve emegin icin cok cok tesekkürler.. her aksam yazalim ne yedik ne yaptik okmi?bu beni inanilmaz harekete getiriyor. a.s.
canım benim bizimde yoktu bu yıl sınav biri lise 2 deydi ufaklık ilkokulu bitirdi ortaya başlayacak eh büyüğü biliyorsun üniversiteye gidiyor ...kaydirigubbakcemile3hadi bakalım diyetinizi takip ediyorum ..sonuçlardan haberdar edin beni yerimsenibenumarım beklediginizden daha güzel sonuçlar alırsınız ..opuyorumnanaktan
yok aebenim aynen dediğin gibi düşündük bizde zaten makarna ve tatlıyı baştan eledik o yazdığım listeler öylesine bir siteden buldum sadece fikir olur diye kopyaladım....ABLAM BU BESLENME MONTİYE BENZEMİYOR ...
şu altaki 2 günlük listeyi inlersek . karbonhidrat diyetine pek benzemiyor çüökü bu menüler baya karbonhidrat dolu ablam ya ..:kedi:
birde kalişim dedig gibi bunun 2 katını yerseniz umarım verirsiniz diycem ama biraz zor görünüyor . görünüyor ..:kedi:
uamarım ben yanılrım ama menülerde birazdaha proteine agırlık verseniz mesela yogurda .
6. GÜN
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir çay, kahve, neskafe
Öğle : Menemen, salata
Akşam : Balık veya bonfile, salata
7. GÜN
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : Peynirli tost, ayran
Akşam : Yoğurtlu makarna
alıntıdır
yok aebenim aynen dediğin gibi düşündük bizde zaten makarna ve tatlıyı baştan eledik o yazdığım listeler öylesine bir siteden buldum sadece fikir olur diye kopyaladım....
tabiki ne düşünürsen yazacaksında şunuda sorayım göremediğim bir ieymi gördün merak ettim....
yukarıya sende kopyalamışsında 6. gün ve 7. gün diye..
7. günde makarna filan varda diğerini neden sakıncalı buldun anlamadım yumurta desen protein... balık veya et diyor ehh onlarda sadece protein değilmi... sabah mesela peynir demiş 30 gr.. bende reyhan ablaya yazdım zaten 30 değil 100gr yiyelim diye....
iki katı demekten kastım buydu..... salatayı iki katı yeriz az peynir değil çok ğpeynir yeriz ufacık bir dilim ızgara et değilde büyük bir parça yeriz ve proteini böylece artırırız demiştim... bu diyeti ciddi merak ettim...
diğer konuda bir arkadaş yazmış ne önce denediğim diyetlerin faydası oldu nede diyetisyenin ama bu diyetle kilo veriyorum diye yazmış.. inşallah bizimde son diyetimiz olur
aebene sormussunuz ama ben cevap vereyim sanirim aeben abla yumurta ve ekmegin ayni ögünde oldugu icn sakincali buldu cünki biz montide yumurta ve ekmegi bi arada yemiyoruz..
hımm anladımopuyorumnanaktan monti kurallarını bilmediğimiz için bana yanlışmı gördü acaba dedirtti sempatiksalakcinni yada ben yanlış bir şey görüyorum gibi düşünmüştüm demek buymuş.. teşekkür ederim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?