Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ablacım karbonhidtarları sabah ve öğlen almaya dikkat et.. akşam sadece yoğurt peynir et cinsi şeyler tüket birde salata tabiki.. bunları yerken çekinme bol bol ye bunların değerleri sıfır ve ne kadar çok yersek o kadar iyi.. bol su içmeyi ihmal etme böbrekler etkilenmesin...

hehehehehe valla dogru diyet benim kafami karistirmis tabiki en kazancli babaniz yoksa niye gökceyi ayliga baglasin gönüllü olarak degilmi..kaydirigubbakcemile3
icinde pirinc var diye ben puani daha cok olarak düsünmüstüm aman cok sevindim canim. en hosuma gitmiyende bir elmada 16 puan olmasi artik idare edecegiz bir süre.. kahvaltiyi daha saglam yaparim ozaman. aksamada bir elmakaydirigubbakcemile2

reyhan abla şu iki sayfa önce verdiğim listeler varya iki tane hazır liste kopyalamıştım ilki abartılı tabiki ama ikinciside çok az fakat ikincisinde haftada 3-4 kilo diyor.. o listeyi göz önüne alıp bakalım bir kaç gün onun iki katını yemeye çalışalım haftada 1,5 -2 gitsin inşallah :))))) sonra duruma göre bakarız olmazmı..

bence iki gün alışma evremiz olsun.. ben yarın öğlen taze fasülye yapmayı planlıyorum... akşam içinde tavuk haşlarım veya ızgara yaparım tam bilemedim aralarıda doldurucam işte...

hala tavuktayız :)) anguslar geldi ama hala marketlere giremedi valla bizim aile bir oturuşta 2 kilo eti yer oda eşittir 80 lira demekalsanaalsanasmile angusların yolunu dört gözle bekliyorum gelselerde marketlerde yerlerini alsalar bizde et görsek.. özellikle böyle bir diyette..

ablam zeytinyağında orta boy bir kutu ton balığıda 0 puan aklında olsun rahatlıkla yiyebilirsin..

ben kaçtım... ayçanın antalyadan arkadaşı geldi babamızda mangalda yine :)) bende masa hazırlıyorum ama kaldır şu bilgisayarıda yemek yiyelim diye bağrınıyorlar heheeee...

tamam kallisim aslinda ben balik hastasiyim konservesi tazesi farketmez hergün yiyebilirim.
ya güzelim ben haftada 600 gr veriyordum o bes gün denen aclik diyetinde. simdi yarim kilo gitse bile ben cok mutlu olurum cünkü listeye bakinca bana hic diyet gibi gelmiyor. alisigim ya hergün tek ceside bu bana kral sofrasi gibi geliyor.
ha kallisim haftaya yani pazartesiden itibaren ben öglenciyim haberin olsun canim. ve emegin icin cok cok tesekkürler.. her aksam yazalim ne yedik ne yaptik okmi?bu beni inanilmaz harekete getiriyor. a.s.

annahhhhhhhhh 5 misafirmiiiiiii buda ilk basima geliyor.:smiley-cool:
gelsenize ya ne yabanci gibi sakli gizli bakiyorsunuz alla alla..:dilcikar:

sanada hayırlı pazarlar aebenim hoşgeldin canım benim ...seninkilerde bu dönem sınava giren varmıydı çocuklardan.. olduysa nasıl geçti sınavları...
yoktu kalişim geçen sene büyük kızım iyi bir anadolu lisesini kazandı çok şükür ona gidiyor ...
ortancada 5.deydi.seneye inşallah.. küçük tosununda ilkokul 3 e gidiyor ..

sizin sınav nasıl geçti iyidir inşallah ..:Saruboceq:

hadi bakalım diyetinizi takip ediyorum ..sonuçlardan haberdar edin beni yerimsenibenumarım beklediginizden daha güzel sonuçlar alırsınız ..opuyorumnanaktan

aebencigim buda senin montiye cok benziyor degilmi? aradaki fark nedir acaba? sen montiden cok memnunsun insallah bizede faydasi olur

ABLAM BU BESLENME MONTİYE BENZEMİYOR ...
şu altaki 2 günlük listeyi inlersek . karbonhidrat diyetine pek benzemiyor çüökü bu menüler baya karbonhidrat dolu ablam ya ..:kedi:
birde kalişim dedig gibi bunun 2 katını yerseniz umarım verirsiniz diycem ama biraz zor görünüyor . görünüyor ..:kedi:
uamarım ben yanılrım ama menülerde birazdaha proteine agırlık verseniz mesela yogurda .
makarna yemeyin yerine et türü yada balık yiyin derim .
sabahki peyniri artırın ....
diger menülerde yemekden sonra alma gördüm onu yemeyin derim mesela ...
aslında listesizde yapabilirsiniz bu beslenmeyi ..
sabah 2 dl ekmek diger ögünlerdede et yada yumurta yada balık yada tavuk yada sebze yemegi .. yanında mutlaka yogurt. ve salata ...
böyle daha hızlı verirsiniz gibme geliyor ...
ya deyilse bu listelerle haftada 3.5 klo zor gibi sizi üzmekyada hevesinizi kırmak istemem ama en samimi duygularımla bunları yazmak gerek :kedi:

6. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir çay, kahve, neskafe
Öğle : Menemen, salata
Akşam : Balık veya bonfile, salata

7. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : Peynirli tost, ayran
Akşam : Yoğurtlu makarna
alıntıdır

hmmmmmm tamam tatlim birbirimize el uzatip bu isi halledecegiz. yani heves kirmak falan yok proteine yönelin diyorsun.. tavsiyelerin cok degerli biliyorsunki.. haftada 3-4 kilo kim verebilir biliyormusun aebenim 250 kilo üstü olanlar.. ben 7 hafta ac durdum diyebilirim verdigim haftada 600 grdi. tamam genclerin metabolizmasi hizli calisir bilmemne ama gercekci olmaliyiz düsünsene haftada yarim kilo bile müthis basari. zaten daha hizlisi sagliksiz olur. sen bildigin tüyolari yaz aebenim herzaman burasi yanlis diyebilirsin canim. bizde bu diyeti cok iyi bilmiyoruz.a.s.

ya zaten benim yazdığım gelişigüzel ablacım bende biliyorum bizim için üçer beşer kilonun hayal olduğunu ama yazarken bile moral veriyor yaaa
yazacağım tabiki sende yaz geçte olsa mutlaka yazalım..

hadi bakalım diyetinizi takip ediyorum ..sonuçlardan haberdar edin beni yerimsenibenumarım beklediginizden daha güzel sonuçlar alırsınız ..opuyorumnanaktan
canım benim bizimde yoktu bu yıl sınav biri lise 2 deydi ufaklık ilkokulu bitirdi ortaya başlayacak eh büyüğü biliyorsun üniversiteye gidiyor ...kaydirigubbakcemile3

yok aebenim aynen dediğin gibi düşündük bizde zaten makarna ve tatlıyı baştan eledik o yazdığım listeler öylesine bir siteden buldum sadece fikir olur diye kopyaladım....

tabiki ne düşünürsen yazacaksında şunuda sorayım göremediğim bir ieymi gördün merak ettim....
yukarıya sende kopyalamışsında 6. gün ve 7. gün diye..
7. günde makarna filan varda diğerini neden sakıncalı buldun anlamadım yumurta desen protein... balık veya et diyor ehh onlarda sadece protein değilmi... sabah mesela peynir demiş 30 gr.. bende reyhan ablaya yazdım zaten 30 değil 100gr yiyelim diye....
iki katı demekten kastım buydu..... salatayı iki katı yeriz az peynir değil çok ğpeynir yeriz ufacık bir dilim ızgara et değilde büyük bir parça yeriz ve proteini böylece artırırız demiştim... bu diyeti ciddi merak ettim...

diğer konuda bir arkadaş yazmış ne önce denediğim diyetlerin faydası oldu nede diyetisyenin ama bu diyetle kilo veriyorum diye yazmış.. inşallah bizimde son diyetimiz olur

aebene sormussunuz ama ben cevap vereyim sanirim aeben abla yumurta ve ekmegin ayni ögünde oldugu icn sakincali buldu cünki biz montide yumurta ve ekmegi bi arada yemiyoruz..

raporda vereyim

yazacaklarım cumartesi ve pazar sporlarıdır kızlarımın ve benim...

Gökçe:

50 dk.. koşu bandı
17 dk koşu bandı
26 dk koşu bandı
20 dk koşu bandı

toplam 113 dakikaalkisalkisalkis

25 dk masaj

Aleyna

Aleynayı görmelisiniz yüzü gözü eridi gitti 2 günde kaydirigubbakcemile3 öyle farketti ki...
16 dk koşu bandı
21 dk koşu bandı
20 dk koşu bandı
31 dk koşu bandı
100 dk uzay yürüyüşüohaoldumsmile

toplam 188 dkalkisalkisalkis

20 dk masaj

Kalliste

22 dk koşu bandı
20 dk koşu bandı
25 dk koşu bandı
26 dk koşu bandı
50 dk uzay yürüyüşü

toplam : 143 dk alkisalkisalkis

30 dk masaj

aebene sormussunuz ama ben cevap vereyim sanirim aeben abla yumurta ve ekmegin ayni ögünde oldugu icn sakincali buldu cünki biz montide yumurta ve ekmegi bi arada yemiyoruz..

hımm anladımopuyorumnanaktan monti kurallarını bilmediğimiz için bana yanlışmı gördü acaba dedirtti sempatiksalakcinni yada ben yanlış bir şey görüyorum gibi düşünmüştüm demek buymuş.. teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…