- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.041
yok kalişim ,hasretim ;monti kurallarıyla bakmadım ben bu diyete ...ekmek yumurta gözüylede bakmadım .a.s 6. menü güzel lafim yok zaten ama 7. gün topdan karbonhidrat ..hımm anladımopuyorumnanaktan monti kurallarını bilmediğimiz için bana yanlışmı gördü acaba dedirtti sempatiksalakcinni yada ben yanlış bir şey görüyorum gibi düşünmüştüm demek buymuş.. teşekkür ederim opuyorumnanaktan
canım dediğin gibi çok şey içtik ama ot sonuçta ne zarar gelebilirki üstelik zayıflayan insanlarda varmış düzenli günde 3 bardak içelim hem sıvı niyetine vücudumuzada fayda sağlar sen aktara çatlak için gidicekmişsin ne alıcaksın canım ben sordumda geçen gün aktara havuç yağı ve buğday yağını önerdi ama havuç yağı vücudun rengini değiştiriyormuş bende beyaz ten hastası olduğum için çatlaklar bileolsa tenimin renginden vazgeçemediğim için almadım sana başka bir yağ önerirse banda söyle canım bende deneyeyim felaket çatlağım var benimde
bir haftalik daha diyeti sonuclandirdim bugün tartildim. büyük ümitlerim vardi düserim bu hafta 80in altina dedim ama olmadi. 80,2 kiloyum. ve bu diyeti simdilik rafa kaldiriyorum ben.. cok isime yaradi iyide kilo verdim ama cok uzun süre yaptim saniyorum 7 hafta falan oldu. senarist tekrar tesekkürler canim .bana göre bir diyetti fazla hazirlik istemiyordu anlamasi ve uygulamasi basitti bu kiloya kadar indim.a.s.artik taktik degistirmeliyim.. her öneriye acigim. bu kohlenhydrat diyetine odaklanalim bir süre diyorum ben nacizane.
ferihancigim sende yapacakmisin bu diyeti? sabah tavuk yemissinde ondan sordum. eger hep birlikte yaparsak mutlaka basarili oluyorum ben ve cogumuz.
siz karar verene kadar ben kafama göre bir düzen kurmaya calisayim bugün. simdi sucuklu peynirli yumurtali bir dilim ekmekli kahvalti yapabilirim demekki bu harika bir sey.delikafadulden 7 haftadir ac gezen biri olarak mucize gibi birsey.
tamam bende 40-45 puan diye düsünmüstüm. bencede en uygunu bu..
biber dolmasinda kac puan var acaba ya. ben sabah bir dilim ekmek 30gr peynirle kahvalti etsem. öglende iki dolma yesem bir domatesle. aksama kac puan hakkim kalir?
ben biraz kafanizi sisirecegim ama cok cabuk ögrenirim bir sordugumu bir daha sormam valla.. biraz yardima ihtiyacim varohaoldumsmile
sonra birde sey soracagim..
simdi ben cok siki diyet yaptim 7 haftadir.. bu hafta KH diyetide yapsam saniyorum kilo alacgim.. siz ne diyorsunuz?
icinde pirinc var diye ben puani daha cok olarak düsünmüstüm aman cok sevindim canim. en hosuma gitmiyende bir elmada 16 puan olmasi artik idare edecegiz bir süre.. kahvaltiyi daha saglam yaparim ozaman. aksamada bir elmakaydirigubbakcemile2
annahhhhhhhhh 5 misafirmiiiiiii buda ilk basima geliyor.:smiley-cool:
gelsenize ya ne yabanci gibi sakli gizli bakiyorsunuz alla alla..:dilcikar:
diğer konuya göz atıyordum ki bu mesajı gördüm.. kilosu 60 civarı olan bir arkadaşımız bakın ne demiş..
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - 4 ayda 26 kilo verdim
haftasonu dikkat ettim ama günde bir iki bardak kola içtiğim için bozuldu tabi.. bi bardak kola 23 puan mı ne.. ondan dolayı..
dün son içtiğim koladan bi tiksinti geldi anlatamam hala bak kola diyince midem kalkıyo
günaydinlarrrrrrrr..
kallisim ne yapmissiniz öyle masallahhhhhhhh..
aleyna sizi gecmek icin hic inmemis üzerinden kiyamam ya. ama en hizli sonucu alis alir devam ederse.seninde masallahin var kem gözlere sis:dance: heheheeh birde ben kalksam ama cok gücsüz hissediyorum kendimi.
senaristcigim valla canim ben iki minik dolma yiyecegim bugün. sabaha kadar uyuyamadim sevincten bugün öglene dolma yerim diye. ne karbonhidrat ne kohlenhydrat dinlerim, canimdan bezmisem vallahhh..:roflol::roflol::roflol:
bak bu haliyle menü bol proteinli ve düşük degerli karbonhidratlarla dolu ...o yüzden güzel kilo verdirmiş .
renkli yerlerde dikkat ! meyvedi şekerden bile uzak kalmış . aralarda bile protein alınmış .
sonrasında diyet puanlı karbonhidrat diyetine dönmüş ....henüz oraları okumadım .
bir haftalik daha diyeti sonuclandirdim bugün tartildim. büyük ümitlerim vardi düserim bu hafta 80in altina dedim ama olmadi. 80,2 kiloyum. ve bu diyeti simdilik rafa kaldiriyorum ben.. cok isime yaradi iyide kilo verdim ama cok uzun süre yaptim saniyorum 7 hafta falan oldu. senarist tekrar tesekkürler canim .bana göre bir diyetti fazla hazirlik istemiyordu anlamasi ve uygulamasi basitti bu kiloya kadar indim.a.s.artik taktik degistirmeliyim.. her öneriye acigim. bu kohlenhydrat diyetine odaklanalim bir süre diyorum ben nacizane.
ferihancigim sende yapacakmisin bu diyeti? sabah tavuk yemissinde ondan sordum. eger hep birlikte yaparsak mutlaka basarili oluyorum ben ve cogumuz.
siz karar verene kadar ben kafama göre bir düzen kurmaya calisayim bugün. simdi sucuklu peynirli yumurtali bir dilim ekmekli kahvalti yapabilirim demekki bu harika bir sey.delikafadulden 7 haftadir ac gezen biri olarak mucize gibi birsey.
ay ferihan canim daha yeni gördüm 95e düsmüssün.. ne kadar güzel. cokkkkk sevindim canim bak nasil gidiyor simdi patir patir. cok sükür allahima ya..insanin emeklerinin karsiligini almasi ne güzel degilmi?
kutluyorum canim ve cok öpüyorum devamini diliyorum insallah saglikla.kaydirigubbakcemile5
kuzenim doğumdan sonra uzun sure kılo veremedı hatta ayda 1 kılo falan verıyordu ve artık psıkolojisi bozulmustu bir sürü sey denedi acı çehre zerafet çayı falan filan ya içemedi yada kilo veremedi sonra bu karışıma başladı ve kilo vermeye başladı kilo vermesini hızlandırdı bu karışım.. benim ise ben ağustos ayında 74 kiloydum şimdiyse 60 kilo olarak devam edıyorum ondan önce bende bi sürü sey kullandım reductıl ve hattta lida bile kullandım hiç birinden bişey olmadı ha önce kılo verdım ama sonra hemen ıkı katını aldım sonra bıber hapıyla baya kılo verdım ama hala vücudumda garıp bı sıslık vardı hani bacağıma bastırınca beyaz oluodu ve artık kılo veremıodum bana kuzenım soyledı bu karısımı ve çok hızlı fark ettı aynı hafta bende yaklasık 3 kılo fark ettı zaten etkısı daha çok metabolızma hızlandırması ve ben sureklı kontrolllere gıden bırı olarak (zamanında çok ilaç kullandığım için çok korkar oldum) ılk defa doktor bana metabolızma hızın gayet ıyı dedı... doktora tabıkıde soyleyemedım cayı ama biizce çayın etkisi... ama papatya ve sinamekiyi az koyun limon yagınıda bı ıkı damla
heh aebenim birde şimdi okuyunca algıladım senin farklı şeyler bunlar demek istediğini ama değil.... şimdi arkadaş demiş zaten doyana dek yedim.. bol sebze bol süt yoğurt et vs..... sen diyorsun ki böyle başlamış ve sonra karbonhidrat diyetine dönmüş.... ama fark yok ikisinin arasında.... uzunca olan listeye bakarsan protein içeren besinlerin zaten sıfır değerde olduğunu yazmışlar..... karbonhidrat diyetinin amacı ne zaten karbonhidratın belli sınırda tutulması proteinin sınırsız yenilmesi değilmi.... bu arkadaşta aynısını yapmış tüm diyeti boyunca....Canım aralarda bişey çektiğinde genelde süt ve ürünlerini yedim, bazen et ürünleri de. Meyveden ziyade sebze yedim, salatalık domates tarzı şeyler. Ama önemli ayrıntı doyana kadar yedim. Her acıktığımda
bak bu haliyle menü bol proteinli ve düşük degerli karbonhidratlarla dolu ...o yüzden güzel kilo verdirmiş .
renkli yerlerde dikkat ! meyvedi şekerden bile uzak kalmış . aralarda bile protein alınmış .
sonrasında diyet puanlı karbonhidrat diyetine dönmüş ....henüz oraları okumadım .
reyhan ablacım mesela bizim yaptığımız daha doğsuru mevcut listeden ayırdıktan sonra bizde kalan besin listesi bak aşağıda ki gibi.. mesela kışlık sebze ve meyvelere yer vermedik sonra evde hiç kullanmadığımız besinleri almadık filan.. ama sen o eski listeyle karşılaştır ve ben bunuda yemek istiyorum de onuda ayarlarız..
çorbalar
mercimek 18
şehriye17
tarhana17
domates16
sebze12
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : 1/2 bardak greyfurt suyu, çay, kahve (şekersiz), 1 tost, 20 gr tereyağı.
Öğle : 1 porsiyon et suyu, 1 porsiyon bonfile, garnitür sebze, 1 elma
Akşam : 1 kadeh rakı, 6 haşlanmış karides, ½ piliç ızgara, 1 söğüş domates.
i
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
7. GÜN
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : Peynirli tost, ayran
Akşam : Yoğurtlu makarna
alıntıdır
çok tatlısın reyhan abla yaaaatamam bende 40-45 puan diye düsünmüstüm. bencede en uygunu bu..
biber dolmasinda kac puan var acaba ya. ben sabah bir dilim ekmek 30gr peynirle kahvalti etsem. öglende iki dolma yesem bir domatesle. aksama kac puan hakkim kalir?
ben biraz kafanizi sisirecegim ama cok cabuk ögrenirim bir sordugumu bir daha sormam valla.. biraz yardima ihtiyacim varohaoldumsmile
ayyy benim kafam iyice karıştı zaten ben hiç anlamam karbonhidrat hangisinde var protein hangisinde var ayol ortak bir listede buluşun da bende yapayım noollur hem benim kollestrolüm yüksek çıktı :kedi: bunların hangisini yiyecem bilmiyorum yaaa sevabına bu garibe bir listeeeeeeeekalişim bak o linkin ilk sayfasından getirdigim ve benim ilk gördügüm bu menüydü .
Sabah: 1 simit,(simit yerine tam ekmeklerden yiyin ) yanında istediğim kadar peynir zeytin, domates salatalık biber vs.
Şekersiz çay.
Öğle: İstediğim kadar tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt, süt, peynir, yeşillik, salata
Akşam: İstediğim kadar tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt, süt, peynir, yeşillik, salata
Canım aralarda bişey çektiğinde genelde süt ve ürünlerini yedim, bazen et ürünleri de. Meyveden ziyade sebze yedim, salatalık domates tarzı şeyler. Ama önemli ayrıntı doyana kadar yedim. Her acıktığımda
yediklerin o kadar azki ben bu kadarcık yesem kesin düşer bayılırım sanırım bünye meselesi hemen elim ayağım titrer rengim solar keşke aç kalabilsem senin gibi ne güzel yaaaaagünaydın canım takımım ben çok yorgunum felaket temizlik yapıtım evde ne zormuş resmen ev taşımış gibi yoruldum offff ama bu sabah iyiyim çok şükür sabah üşendim kahvaltı hazırlamaya zaten az yediğim için 3 kaşık yoğurda biraz yulaf ekledim ve yedim karbonhidrat değeri ne kadar bilmiyorum ama gerçi yoğurt ve yulafı karıştırmamam lazım ama biraz enerjiye ihtiyacım var diye ve sabah saati diye yedim inşalllah bir problem olmaz farkettimki gerçekten az yiyorum artık pazar sabahı kahvaltıda kendime bir dilim çavdar ekmeği ödülü verdim biraz peynirle yedim bir bakmışımki doymuşum artık az yiyrum bundanda mutluyum gerçi bugünü sanırım yine yoğurtla geçiricem canımda pek bişey istemiyor gibi ama neyse biraz su içeyim birde yeşilçay hepinizi öpüyorum canım takımım geçmişi okuyayım birazcık bakalım neler olmuş dünden beri görüşürüz :))
ben geldiiiiim
nihayet gelebildim aklım hep burda ama neler oluyor hayatımda bilseniz canım çok sıkkın eşimin ailesiyle ilgili problemler var burada anlatmak istemiyorum ama noolur dua edin benim için daha fazla sıkıntı yaşamasın bu kızcağız diye olurmu?:sinifsinif:
kaptanım kallisim bu mudur listemiz ? bu arada koşu bandını çooook kıskanıyorumkaydirigubbakcemile2 yakın zamanda evi değiştireceğim inşallah daha geniş bir evde koşu bandı da bir köşeye sığar artık dimi sositososito
çok tatlısın reyhan abla yaaaa
ayyy benim kafam iyice karıştı zaten ben hiç anlamam karbonhidrat hangisinde var protein hangisinde var ayol ortak bir listede buluşun da bende yapayım noollur hem benim kollestrolüm yüksek çıktı :kedi: bunların hangisini yiyecem bilmiyorum yaaa sevabına bu garibe bir listeeeeeeee
yediklerin o kadar azki ben bu kadarcık yesem kesin düşer bayılırım sanırım bünye meselesi hemen elim ayağım titrer rengim solar keşke aç kalabilsem senin gibi ne güzel yaaaaa
kallisim sana özelden mesaj atacağım canım :enbuyukkk:
heh aebenim birde şimdi okuyunca algıladım senin farklı şeyler bunlar demek istediğini ama değil.... şimdi arkadaş demiş zaten doyana dek yedim.. bol sebze bol süt yoğurt et vs..... sen diyorsun ki böyle başlamış ve sonra karbonhidrat diyetine dönmüş.... ama fark yok ikisinin arasında.... uzunca olan listeye bakarsan protein içeren besinlerin zaten sıfır değerde olduğunu yazmışlar..... karbonhidrat diyetinin amacı ne zaten karbonhidratın belli sınırda tutulması proteinin sınırsız yenilmesi değilmi.... bu arkadaşta aynısını yapmış tüm diyeti boyunca....
süt ürünleri zaten çok az 1 puan getiriyor bu diyette ve fazla bir etki sağlamıyor..et desen sıfır puan...
diğer yiyeceğin az bir sebze ve 1-2 dilim ekmek.... bunların puanlarını hesaplanıyor işte sana karbonhidrat diyeti yada o arkadaşın yaptığı diyet ikiside aynı...
sen farklı bir şey görüyorsan yazki yanlış anladığım bir durum varsa doğrultalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?