Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kalişim ,hasretim ;monti kurallarıyla bakmadım ben bu diyete ...ekmek yumurta gözüylede bakmadım .a.s 6. menü güzel lafim yok zaten ama 7. gün topdan karbonhidrat ..
acele yazıp çıktım misafirim geldi ..yukardaki yazım imla hatlarıyla dolu kusura bakmayın okumadan gönderdim .:kedi:
şimdi az yazayım ama yarın bu konuyu bol bol konuşuruz :1hug:şimdi iki kelime yazıp kaçayım ..
siz şu arkadaşın dedigi diyeti yapacaksınız anladım ...
. o linkte ilk sayfada menü var kalişim ...
sabah simit ve peynir..vs
diger ögünlerde et türü salata ve süt ürünü..
hatta arada bir kahvaltıda ekmek yerine bol yumurta peynir salata yerseniz dahada süper verilir kilo .

bak bu haliyle süper menü...(simit hariç tabi)

ama o linkin ileri sayfalarına gelince adı karbonhidrat puanlı diyete dönmüş ...
eger sadece kahvaltıda ekmek yer ve diger ögünlerde sedece sebzeden karbonhidrat alırsanız örnek verdigim listedeki gibi. güzel ve hızlı sonuç alırsınız .yerimseniben

ama herne şekilde olursa olsun karbonhidratın kesilmesinden yana deyilim ... kısa vadede çok güzel sonuçler versede kilo kaybi büyük ölcüde kasdan olur ve karbonhidratlar tekrar yenincede bu kasların yerini yaglar kaplar .

bu beslenmeyi yapacaksınız madem sizlere önerim kalişimde dedigi gibi puroteinni 2 ye katlamak .karbonhidratida sabah ekmekden diger ögünlerdede sebzeden almak ...
tatlıyı. meyveyi .beyaz unu.pirinci patatesi ve mısırı 2 hafta unutun .sempatiksalakcinni eger böyle 2 hafta fire vermeden devam ederseniz 2 haftada 2. 3. kilonuzdan kurtulursunuz .

ama yukardaki uyarımıda kulak ardı etmeyin ....opuyorumnanaktan

AAAAAA gitsin şu kilolar ne bu çektigimiz yavv .
yarın görüşürüz hatunlar hayırlı geceler ....a.s.

Son düzenleme:
kalişim bak o linkin ilk sayfasından getirdigim ve benim ilk gördügüm bu menüydü .

Sabah: 1 simit,(simit yerine tam ekmeklerden yiyin ) yanında istediğim kadar peynir zeytin, domates salatalık biber vs.
Şekersiz çay.
Öğle: İstediğim kadar tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt, süt, peynir, yeşillik, salata
Akşam: İstediğim kadar tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt, süt, peynir, yeşillik, salata

Canım aralarda bişey çektiğinde genelde süt ve ürünlerini yedim, bazen et ürünleri de. Meyveden ziyade sebze yedim, salatalık domates tarzı şeyler. Ama önemli ayrıntı doyana kadar yedim. Her acıktığımda

bak bu haliyle menü bol proteinli ve düşük degerli karbonhidratlarla dolu ...o yüzden güzel kilo verdirmiş .
renkli yerlerde dikkat ! meyvedi şekerden bile uzak kalmış . aralarda bile protein alınmış .

sonrasında diyet puanlı karbonhidrat diyetine dönmüş ....henüz oraları okumadım .

ben o karışımın listeyi almadan gittim aktara unutmuşum.. ben de 5 i bi yerde karışım yaptırdım bilmiyorumkismile

kakao yağı aldım canım çatlaklar için.. akşam banyodan sonra pamukla sürecekmişim çatlakların üstüne..

havuç ve kakao yağı bronzlaştırıyor ama ben güneşe çıkmadığımdan problem olmuyor.. sen de gece uygularsın benim gibi :hulya:

ben daha başlamadım uygulamaya.. haftasonum öyle yoğun geçti ki ben bile anlamadım ne olduğunu yani.. çok dağınık kafam.. hala anlat ne yaptın desen anlatamam o derece sempatiksalakcinni

bişey değil ablacım hayrını görebildiysen ne mutlu ben göremedim :gitme:

dolma yeme ablacım.. proteine yüklen.. karbonhidrat puanını pirinçten değil sebzeden al.. daha faydalı olur.. ama özlemişsindir di mi :hulya:

sonra birde sey soracagim..
simdi ben cok siki diyet yaptim 7 haftadir.. bu hafta KH diyetide yapsam saniyorum kilo alacgim.. siz ne diyorsunuz?

ablacım sen akşam öğününü 0 a indir.. akşamdan önceki öğünde ikindiden sonra yani salata gibi bişey ye.. akşam sırf protein al.. bi de ablacım eğer ağzına ne olursa olsun yiyecek bişey attın mı o andan itibaren üç saat uyanık kalman gerekiyormuş.. bunu da yeni duydum akannehir öldüm haftasonu uykusuzluktan şaka şaka kaydirigubbakcemile3

elmayı mesela ablacım ikindi de yiebilirsin.. çünkü monti amca da meyvenin akşamdan 1-2 saat önce yenmesi taraftarı.. puanlarını ona göre ayarlayıp ikindi de yiyebilirsin kanımca yerimseniben

annahhhhhhhhh 5 misafirmiiiiiii buda ilk basima geliyor.:smiley-cool:
gelsenize ya ne yabanci gibi sakli gizli bakiyorsunuz alla alla..:dilcikar:

insan aşağı da misafir olunca utanıyor yahu :kedi: evinde bi yabancı varmış gibi :hulya:

diğer konuya göz atıyordum ki bu mesajı gördüm.. kilosu 60 civarı olan bir arkadaşımız bakın ne demiş..

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - 4 ayda 26 kilo verdim

İnşallah bizim de son diyetimiz olur bilmiyorumkismile

bugün sabah bi yumurta yiyebildim sadece.. midem çok bulanıyordu.. normalde kahvaltı menüm şöyle

2 ad. salatalık peynir yumurta çay..

ama yiyemedim bu sabah..

öğlen salatalık yicem yine.. benim hastalığım yaklaşıyor da ödem problemi yaşamamak için sebzelerden salatalığa ağırlık verdim..

akşam da yumurta ya da et yerim yanında da ayran içerim..

haftasonu dikkat ettim ama günde bir iki bardak kola içtiğim için bozuldu tabi.. bi bardak kola 23 puan mı ne.. ondan dolayı..

dün son içtiğim koladan bi tiksinti geldi anlatamam hala bak kola diyince midem kalkıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canım takımım ben çok yorgunum felaket temizlik yapıtım evde ne zormuş resmen ev taşımış gibi yoruldum offff ama bu sabah iyiyim çok şükür sabah üşendim kahvaltı hazırlamaya zaten az yediğim için 3 kaşık yoğurda biraz yulaf ekledim ve yedim karbonhidrat değeri ne kadar bilmiyorum ama gerçi yoğurt ve yulafı karıştırmamam lazım ama biraz enerjiye ihtiyacım var diye ve sabah saati diye yedim inşalllah bir problem olmaz farkettimki gerçekten az yiyorum artık pazar sabahı kahvaltıda kendime bir dilim çavdar ekmeği ödülü verdim biraz peynirle yedim bir bakmışımki doymuşum artık az yiyrum bundanda mutluyum gerçi bugünü sanırım yine yoğurtla geçiricem canımda pek bişey istemiyor gibi ama neyse biraz su içeyim birde yeşilçay hepinizi öpüyorum canım takımım geçmişi okuyayım birazcık bakalım neler olmuş dünden beri görüşürüz :))

günaydinlarrrrrrrr..
kallisim ne yapmissiniz öyle masallahhhhhhhh..
aleyna sizi gecmek icin hic inmemis üzerinden kiyamam ya. ama en hizli sonucu alis alir devam ederse. seninde masallahin var kem gözlere sis:dance: heheheeh birde ben kalksam ama cok gücsüz hissediyorum kendimi.
senaristcigim valla canim ben iki minik dolma yiyecegim bugün. sabaha kadar uyuyamadim sevincten bugün öglene dolma yerim diye. ne karbonhidrat ne kohlenhydrat dinlerim, canimdan bezmisem vallahhh..:roflol::roflol::roflol:

günaydin ferihancigim..
mide kücülmesimi bilmem ama ben sucluluk duyuyorum bir lokma fazla yesem..
senide öpüp kalkiyorum ise hazirlanmam lazim.opuyorumnanaktan

haftasonu dikkat ettim ama günde bir iki bardak kola içtiğim için bozuldu tabi.. bi bardak kola 23 puan mı ne.. ondan dolayı..

dün son içtiğim koladan bi tiksinti geldi anlatamam hala bak kola diyince midem kalkıyo

allah aşkına senaristim senin normal kolayla işin ne... bari diyet al koy dolaba ondan iç canın istediğinde hiç oluyormu yaptığın, bir kaç sağlıklı öğün yapıyorsun hemen ardından bozuyorsun...inşallah tam tksinmişindirde bir daha içemezsin...kaydirigubbakcemile3

ferihancım günaydın canım sanada.. yorulmuşsun iyice geçmiş olsun cicim....opuyorumnanaktan

Günaydın takımcık....opuyorumnanaktan

ablacım sorma.. bana şimdi diyor ki hadi kalk yapalım yine git başımdan ayaklarımın üstüne basacak halim yok dedim akşama yapmak için ikna ettim zar zor...

ablacım ben de tam senaristin sana yorumunu yazacaktım ... zaten aşırı ekmek vs yemeyeceğiz sen dolmanı gönül rahatlığıyle ye diyecektim 2 dolmadan bir şeycik olmaz...

Meyvenin şekeri ve meyveden alacağımız karbonhidrat bizim için daha olumsuz olur sanırım pat diyede her şeyden bir anda vazgeçemeyiz ve sen haftalarca tek tip diyet yaptın...

aebenim sen o kadar telaşlanma canım benim biz ne yapar ne eder kendimize uydururuz bu diyetide... hiç kimsenin listesine bakmadık bakmayızda... o konuyuda 2-3 sayfanın dışında okumadım okuyabilecek zamanımda yok... listeyi aldık kendimize uyarlamaya çalışıyoruz o arkadaşın ilk sayfada yediklerinide görmedim dün buraya kopyaladığım listeleride şöyle bir göz atalım diye getirmiştim.. öyle fazla kurala takılamayız zaten sen yinede aklına geleni yaz opuyorumnanaktan

ablacım ben zaten protein ağırlıklı yiyorum genelde ve bende çok işe yaradı sende biliyorsun kilo verimim durmuştu ve şimdi çok şükür veriyorum ben üstelik karbonhidratı hemen hemen hiç tüketmiyorum muhakkak yoğurtta meyvede sebzede vs vardır ama özellikle ekmek un vs yemediğim için kaç değerde karbonhidrat alıyorum bilmiyorum hesaplamadım ama size uyum sağlarım tabiki sadece hesaplamayı bilmiyorum onada bakarım bende listeden tüm gün kaç karbonhidrat yemişim diye ben az ve sık yediğim için sizden biraz farklıyım niyetim midemi küçültmek bunu yapınca zaten gidiyor kilolar inşallah hepimiz istediğiimiz gibi kilo veririz bende size uyarım ablacım sadece kaç değerde karbonhidrat aldık hesaplıcaz dimi bende hesaplarım .opuyorumnanaktan

teşekkür ederim ablacım benim içinde büyük başarı ama daha vermem gereken çok kilo var inşallah hep birlikte vericez aslında hepinize borçluyum şu yaptığım diyeti sizden öğrendiğim şeylerle yapıyorum yanlışlarımıda düzelttiniz bir çok şeyde kattınız hepinize çok teşekkür ederim sanki ikinci ailem gibi oldunuz opuyorumnanaktan inşallah hepimiz kurtulucaz bu fazlalıklardan opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım bende yeşil çay mate çayı içiyorum metobolizmam hızlansın diye ama ben pek faydasını görmüyorum yada bilmiyorum ama yinede bir şişlik oluyor vücudumda inşallah bu çay daha çokişe yarar çok teşekkürler paylaşımın için ilk fırsatta deneyeceğim kaydirigubbakcemile5

heh aebenim birde şimdi okuyunca algıladım senin farklı şeyler bunlar demek istediğini ama değil.... şimdi arkadaş demiş zaten doyana dek yedim.. bol sebze bol süt yoğurt et vs..... sen diyorsun ki böyle başlamış ve sonra karbonhidrat diyetine dönmüş.... ama fark yok ikisinin arasında.... uzunca olan listeye bakarsan protein içeren besinlerin zaten sıfır değerde olduğunu yazmışlar..... karbonhidrat diyetinin amacı ne zaten karbonhidratın belli sınırda tutulması proteinin sınırsız yenilmesi değilmi.... bu arkadaşta aynısını yapmış tüm diyeti boyunca....
süt ürünleri zaten çok az 1 puan getiriyor bu diyette ve fazla bir etki sağlamıyor..et desen sıfır puan...
diğer yiyeceğin az bir sebze ve 1-2 dilim ekmek.... bunların puanlarını hesaplanıyor işte sana karbonhidrat diyeti yada o arkadaşın yaptığı diyet ikiside aynı...
sen farklı bir şey görüyorsan yazki yanlış anladığım bir durum varsa doğrultalım...

ben geldiiiiim
nihayet gelebildim aklım hep burda ama neler oluyor hayatımda bilseniz canım çok sıkkın eşimin ailesiyle ilgili problemler var burada anlatmak istemiyorum ama noolur dua edin benim için daha fazla sıkıntı yaşamasın bu kızcağız diye olurmu?:sinifsinif:

kaptanım kallisim bu mudur listemiz ? bu arada koşu bandını çooook kıskanıyorumkaydirigubbakcemile2 yakın zamanda evi değiştireceğim inşallah daha geniş bir evde koşu bandı da bir köşeye sığar artık dimi sositososito

çok tatlısın reyhan abla yaaaa

ayyy benim kafam iyice karıştı zaten ben hiç anlamam karbonhidrat hangisinde var protein hangisinde var ayol ortak bir listede buluşun da bende yapayım noollur hem benim kollestrolüm yüksek çıktı :kedi: bunların hangisini yiyecem bilmiyorum yaaa sevabına bu garibe bir listeeeeeeee
yediklerin o kadar azki ben bu kadarcık yesem kesin düşer bayılırım sanırım bünye meselesi hemen elim ayağım titrer rengim solar keşke aç kalabilsem senin gibi ne güzel yaaaaa
kallisim sana özelden mesaj atacağım canım :enbuyukkk:

aslında az değil yani az ama sık sık her acıktığımda o gün yoğurt varsa menüde 2 kaşık yoğurt yiyorum anında acıkma hissi kalkıyor ortadan salatalık domates varsa bir tane sebze yiyorum acıkma hissi yok oluyor birde erik hem kalorisi az hemde 3 yada 4 tane yediğimde açlık hissi uzun bir süre yok oluyor kendimi alıştırdım böyle ilk hafta zorlandım ama sonrası çok rahat artık kendimde yiyemiyorum eskisi gibi çokta acıkmıyorum alışınca oluyor ama sen emziriyormuşsun zaten benim kadar katı olmasada şu protein ağırlıklı diyeti yaparsın sende hem bol yemiş olursun hemde karbonhidratı az tutup bol proteinle gider bütün kilolar hepimiz incecik olucaz inşallah kaydirigubbakcemile3

honeyim allah kolayliklar versin kimseyi darda sikintida birakmasin canim.. insallah kisa zamanda tam gönlüne göre bir eve yerlesirsiniz ballim benim. saglik olsun gerisi kolay.opuyorumnanaktan

şöyle fark var kallisim.. bu liste karbonhidrat puanlama sistemine uygun ve sağlıklı..

ama mesela şu listeye bakalım

sabah
yumurta+peynir+şekersiz çay=1 puan

öğlen
tost ayran= 8+5=13 puan

ikindi
dondurma=20 puan

akşam= et yemeği+ yoğurt= 0+6= 6 Puan

gece

biskuvi (1 ad.) = 10 Puan

toplam bir günde 50 puan..

şimdi bu puanlama da uygun karbonhidrat diyetine göre.. ama hiç sebze yok dolayısıyla adam akıllı bir besin yok.. tüm karbonhidrat hakkını ekmekten biskuvi ve dondurmadan alıyor..

ama iki listeyi de uygulayan karbonhidrat diyeti yapmış oluyor..

biri zayıflarken öteki bakıyor..

böyle fark var..

bence..

ben bugün yanlışlıkla şeftali suyu içerek (şeftali suyu nasıl yanlışlıkla içiliyorsa artık ) puanlarımı doldurduğum için öğlen omlet akşam da haşlanmış tavuk göğsü yemeyi planladım..

reyhan abla sen kaçta gidiyorsun işe hazırlandın sanırım :))

honeyim cicim sen kafanı yorma ben sana bir liste yapayım akşam üzeri bir bakarsın olurmu o baktığın liste değil yani onu boşver sen emziriyorsun meyve filan yemen gerek... zaten acelende yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…