- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.061
senaristim tamamda zaten o listeye bakarken ben mesela dondurmayı bisküviyi hiç görmüyorum ki .... onlar bizim listemizde yer almaz... kaç kez yazdım daha yazayım mı... yiyeceğimiz et- süt - yoğurt-ekmek-peynir- et ürünleri vs.. zaten dün koskocaman bir listeyi yarısına indirdim reyhan ablaya yazarken ve dondurma çükolata yazdım ama benim kızlar var onlara özel yadım dedim.... ben kendi dorğumda hala ilerliyorum ve dediklerimde ısrar ediyorum.. iki gü kim ne yediyse yazar kimin hangi diyeti nasıl uyguladığıda ortaya çıkar bu beyin karmaşasından kurtuluruz diye tahmin ediyorum....
dogru bencede herkes yedigi herseyi yazsinki dogruyu yanlisi bulalim. ayni fikirdeyim . yedigimiz herseyi ama herseyi yazip karsilastiralim.
işte onları da bi ben görürüm ablam :roflol:
listeyi gördüğümden beri dondoumayı ne tarafına sıkıştırabilirim derdindeyim :roflol:
şaka şaka
Cips (50 gr.) 10
bu dogru olamaz degilmi?
mutlaka bir yazim hatasi var
Cips (50 gr.) 10
bu dogru olamaz degilmi?
mutlaka bir yazim hatasi var
evet evet sen sıkıştır dondurmayı hatta üzerine çikolata sosuda dök 2 top dondurma ve sosla 70 puan al otur aşağıalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
senaristim listeyi öyle yaptın ama o listede yemeyeceğimiz bir ton şey var boşuna göz yorgunluğu... ben dün bir özet geçmiştim listede hala onu kullanalım diye ısrar ediyorum...dur bulayım....
ya şaka yaptım dedim ya
evet gördüm ablam senin listeyi çıktısını bile aldım :lepi:
ibret olsun diye çıkarmadım listeden :roflol:
reyhan abla dün unuttum ben bunlara bakmaya bende merak etmiştim şimdi baktım ortalama 200 gr için verilen değerlermiş bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?