Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun kalişim .kaydirigubbakcemile5
ama bişi sorsam bacım doydunmu bunlarla .?:kedi:ben oburbir vatandaş oldugumdan az göründü gözüme .

yaa aebenim benim baştan beri sorunum fazla yemek değil aslında düzensiz ve dengesiz yemek... en son karpuzu yedikten sonra aşırı şekilde doydum desem hatta karpuzu planladığımdan az yiyebildim desem

ben sabah ağzıma tek bir lokma atayım sonra akşam yemeğine kadar bir şey yemesem sorun etmem acıkmam ama bu dengesizliğide akşam oturunca yiyorum sonra kiloya çeviriyorum işte benim sorunum bu.. yoksa bu yediklerimin yarısıyla bile doyacak bir metabolizmaya sahibim...

reyhan ablaya kaç kez yazdım ama kayısıları yedikten sonra sinirleri bozulmuş asıl protein alması gereken öğünüde yememiş işte yarın düzelir opuyorumnanaktan

düzelirim düzelirim bugün böyle olsun yarina sen benim listemi gör sositososito
bir sey daha soracagim ben.. bu hafta saat 20.00 ya kadar calisiyorum ben o saatten sonra aksam yemegi cok gec olmazmi?.
iste ögle paydosumuz 16.30. yoksa aksam ögününü ozamanmi yapayim?

evet ablam bu diyetle vermiş ohaoldumsmile

ablam yaa dolma neden yaktı ki seni seni yakan kayısılar olmuş... dolma iki tane dolmaya 16 dedim sen bir tanesine 16 demişsin bak alsanaalsanasmile

karpuzda bana masum göründü bir öğün bile yapılır yarım kilo karpuz yerim ne olacak yanında peynirle akşam öğünü yapabilirim

anladım kallisim,var bir heyecan belli.. ne yapıounuz bana kısaca özetler misin?
çikolatım sorma
bak bu listeye bakıp her yediğimizin puanını not alıyoruz
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - 5. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması

kilo vermek istiyorsan günde 40-50 arası bir puan arasında kalman gerekiyor yani karbonhidratı kesiyoruz... listede 0 puanla gördüğün tüm besinleri sınırsız yani doyana dek yiyebiliyorsun protein yüklüyorsun...

ablacım çok ağır olmayacak şekilde geç saatte ye sen yemeğini yoksa akşama dek ölürsün açlıktan...
diyet sahibi arkadaşta zaten bazen saat gözetmedim çok geçte yedim yazmıştı ama tek besin almaya çalış yanında hafif bir salata yap mesela sana ağır gelmesin sonra...

haklisin canim ozaman 65 puan olmus benim idare eder.
valla ben karpuzu önüme cekince dur durak bilmem iki kilo yerim herhalde.sempatiksalakcinni

sizden özürler dileyerek bu hoş sohbetten ayrılıyorum kızlar geldiler ayça ve arkadaşı pcyi istiyorlar (

hepinizi öpüyorum...huzurlu geceler...

böylesi benim icin cok iyi olur kallisim. cünkü isten gelince ille birsey yemek istiyorum hemen mutfaga kosuyorum yillarin aliskanligi iste. gelir bir parca balik yada et yerim az salata ile fistik gibi olur

......benim gibi oburu ancak monti paklar .:roflol::roflol:
sizden özürler dileyerek bu hoş sohbetten ayrılıyorum kızlar geldiler ayça ve arkadaşı pcyi istiyorlar (

hepinizi öpüyorum...huzurlu geceler...
Şeniz

böylesi benim icin cok iyi olur kallisim. cünkü isten gelince ille birsey yemek istiyorum hemen mutfaga kosuyorum yillarin aliskanligi iste. gelir bir parca balik yada et yerim az salata ile fistik gibi olur

ablacım akşam yedikten sonra üç saat uyuma yeter.. proteinin sindirimi biraz daha uzun sürüyor.. hem midede hem bağırsakta devam ediyor..

ben de rapor vereyim ama pek hoş bi rapor değil baştan diyim..

14 HAZİRAN 2010 (dün)

Sabah : Yumurta+ Şekersiz Çay
Ara : Şekersiz Kahve+ Şeftali Suyu
Öğlen : Sosisli Omlet (2 Yumurtalı)
Ara : 50 gr kadar kiraz (1 pet bardağı dolduracak kadar)
Akşam:satır et+ayran
Ara: 1/3 porsiyon dondurma

Sabah = > 0 puan
Ara = > 40 puan

Şekersiz Kahve 10
Şeftali Suyu 30
Öğlen = > 1 puan
Tavuk Sosis 1 Puan
Yumurta 0 puan
Ara = > 12 puan
150 gr Kiraz 8/2+8 = 12 puan
Akşam = > 5 puan
Satır Et 0 puan
Ayran 5 puan
Ara = > 7 puan
1/3 pos. Dondurma=20/3= 7 puan

Toplam:65

benimde reyhan ablamla aynı.. beni de şeftali suyu yaktı.. her öğlenden önce de içerdim.. napacağımı bilemiyorum şimdi çok üzüldüm 30 puan olmasına :çok üzgünüm:

günaydinlarrrrrr..
ah senaristim sende benim gibi sadece puan yemissin neyseki bir iki sosis var arada..
olsun yanlis yapa yapa ögrenecegiz gülüm. ben yarim kilo tavuk gögsünü kusbasi dograyip bharatla kavurdum bir sogan iki biberle soteledim birde sebze yemegi yapayim diye düsündüm ama onuda yarin yaparim artik.
bir patlican bir kabak biber ve domatesle az yagli türlü gibi pisirsek puani ne kadar olurki?

4+4+6= 14 olur ablam..

ben sabah salatalık yedim.. biraz peynir.. öğlen döner yiyeceğim

ben dün çok protein yedim ablam sabah yumurta öğlen yumurta peynir ayran sosis satır et..

ama şeftali suyu benim 30 puanımı elimden aldı akannehir

senaristim sanada günaydın canım.. sen listeleri çıktı almamışmıydın nasıl öyle bir htaya düştün ki bak çok fena küseceğim sana :))))

ben bu sabahta çok süper başladım haberiniz olsun....

günaydin kallisim sagol ablam onuda yarin yaparim üsenmezsem yoksa balik yaparim ..
ben tavuga iki kasik ceviz yagi koydum yagsiz yapsak dahami iyi olurdu?
ha dün gece biraz arastirdim bu diyete low carb diyorlar bazi hastalar sadece böyle besleniyormus..
ve bazi siteler sadece bu ürünleri satiyor degeri 0 KH olan ürünler satiyorlar. un bile var unu alip ekmek yapiyorlarmis.. recel hatta nutella var hepsi 0 KH
haaaaaa kallisim su kohlenhydrat meselesi varya? onu arastirirken buldum bunlari dün.. kohlendydrat karbonhidratin almancasiymis senin düsündügün gibi.. kulak dolgunlugu öyle yazmisim .. valla cok zekisin masallah.

ohaoldumsmile
senaristim nasıl 14 puan oluyor reyhan ablanın sorduğu.. pişmiş sebzelere bakacaksın..

4 patlıcan
4 kabak
4 dolmabiber
6 domates

biberi görmemişim :kedi:

sanırım şeftaliyi de böyle görmedim

yok ablam o çıktıları ben o gün almıştım da alışkanlıktan içtim meyve suyunu.. hiç aklıma gelmedi puanı kaçtır diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…