- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.101
vay bee.. gerçekten unutulmuşum ben,hiç cvp yok
afiyet olsun kalişim .kaydirigubbakcemile5
ama bişi sorsam bacım doydunmu bunlarla .?:kedi:ben oburbir vatandaş oldugumdan az göründü gözüme .
reyhan ablaya kaç kez yazdım ama kayısıları yedikten sonra sinirleri bozulmuş asıl protein alması gereken öğünüde yememiş işte yarın düzelir opuyorumnanaktan
evet ablam bu diyetle vermiş ohaoldumsmileevet aynen öyle yapmisim dolma yakti beni aebenim. gece uyku uyuyamadim sevincten bugün dolma var diye. iste yakti beni.. ama yarin dolma falan yok et yiyecegim bütün gün birde peynir domates ..
bu diyetle 40 kilomu vermis kallisim?
bu diyeti yerine oturtabilmek zaman ister yani benim acimdan. ama birde oturursa uzun sürelide olsa gider kilolar.
en icimin almadigi meyva yok denecek kadar az elma bile 16 ya en masumu karpuz 100 grda 4 ama kim yer 100 gr karpuz ya
çikolatım sormaanladım kallisim,var bir heyecan belli.. ne yapıounuz bana kısaca özetler misin?
düzelirim düzelirim bugün böyle olsun yarina sen benim listemi gör sositososito
bir sey daha soracagim ben.. bu hafta saat 20.00 ya kadar calisiyorum ben o saatten sonra aksam yemegi cok gec olmazmi?.
iste ögle paydosumuz 16.30. yoksa aksam ögününü ozamanmi yapayim?
evet ablam bu diyetle vermiş ohaoldumsmile
ablam yaa dolma neden yaktı ki seni seni yakan kayısılar olmuş... dolma iki tane dolmaya 16 dedim sen bir tanesine 16 demişsin bak alsanaalsanasmile
karpuzda bana masum göründü bir öğün bile yapılır yarım kilo karpuz yerim ne olacak yanında peynirle akşam öğünü yapabilirim
..
ablacım çok ağır olmayacak şekilde geç saatte ye sen yemeğini yoksa akşama dek ölürsün açlıktan...
diyet sahibi arkadaşta zaten bazen saat gözetmedim çok geçte yedim yazmıştı ama tek besin almaya çalış yanında hafif bir salata yap mesela sana ağır gelmesin sonra...
sizden özürler dileyerek bu hoş sohbetten ayrılıyorum kızlar geldiler ayça ve arkadaşı pcyi istiyorlar(
hepinizi öpüyorum...huzurlu geceler...
yaa aebenim benim baştan beri sorunum fazla yemek değil aslında düzensiz ve dengesiz yemek... en son karpuzu yedikten sonra aşırı şekilde doydum desem hatta karpuzu planladığımdan az yiyebildim desem
ben sabah ağzıma tek bir lokma atayım sonra akşam yemeğine kadar bir şey yemesem sorun etmem acıkmamama bu dengesizliğide akşam oturunca yiyorum sonra kiloya çeviriyorum işte benim sorunum bu.. yoksa bu yediklerimin yarısıyla bile doyacak bir metabolizmaya sahibim...
Şenizsizden özürler dileyerek bu hoş sohbetten ayrılıyorum kızlar geldiler ayça ve arkadaşı pcyi istiyorlar(
hepinizi öpüyorum...huzurlu geceler...
böylesi benim icin cok iyi olur kallisim. cünkü isten gelince ille birsey yemek istiyorum hemen mutfaga kosuyorum yillarin aliskanligi iste. gelir bir parca balik yada et yerim az salata ile fistik gibi olur
bir patlican bir kabak biber ve domatesle az yagli türlü gibi pisirsek puani ne kadar olurki?
günaydinlarrrrrr..
ah senaristim sende benim gibi sadece puan yemissin neyseki bir iki sosis var arada..
olsun yanlis yapa yapa ögrenecegiz gülüm. ben yarim kilo tavuk gögsünü kusbasi dograyip bharatla kavurdum bir sogan iki biberle soteledim birde sebze yemegi yapayim diye düsündüm ama onuda yarin yaparim artik.
bir patlican bir kabak biber ve domatesle az yagli türlü gibi pisirsek puani ne kadar olurki?
senaristim nasıl 14 puan oluyor reyhan ablanın sorduğu.. pişmiş sebzelere bakacaksın..
4 patlıcan
4 kabak
4 dolmabiber
6 domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?