- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.081
tıs seni napacam ben ahh bi bilsenalsanaalsanasmile bu hafta kilo vereceksin ya verecen ya verecen ay senin durumundan ben bunaldım yaaaaallah aşkına 2 kilo vermeden bu haftayı bitirme ona göre bak bozuşacağız yoksaeyvahedigeldismile
tamam ablacım vericem.. ben de sıkıldım zaten çok..
bu akşam mekiklere de başlıyorum 200 tanecik.. yürüyüş zaten var bir haftadır.. bugün yeni bi diyete de başladık.. hayırlısı artık..
:Saruboceq:
çok bile tuttun beni takımda :mymeka:
ablacım dolmaların 2 tanesini ben ortalama 16 demiştim zemuszemus üzülme bu kadar.. ne dedik ilk iki gün alışma devremiz olsun dedik değil mi...selamlar..
ay sevincle geldim ama moralim cok bozuldu.
geldim önce pcyi actim aradim ama bulamadim bende googleden baktim ille kayisi yiyecegim iste pisbogaz
google 100 gr 8;7 karbon hidrat degerinde diyor. söyle baktim 4 tanesini bahcede dolasirken yuvarladim.:1closedeyes: neyse gelip hesaplama yapacaktim listede buldum kayisiyi. tanesi 5 KH diyor yaaaabenneyaptımki
sabah bir bucuk dilim ekmek 50 gr kadar peynir bir domates=23
arada yarim su bardagi yogurt=6
öglen iki dolma= bu ne kadardiki saniyorum 16 tanesi =32
4te kayisi nahhhh=20
ne yapti simdi toplam=81:kedi:
ben küstüm banane.lmaz:
üstelik ne aksam yemegi yedim nede birsey.lmaz:
ay üzülme ablam ya .:1hug:afiyet olsun ....selamlar..
ay sevincle geldim ama moralim cok bozuldu.
geldim önce pcyi actim aradim ama bulamadim bende googleden baktim ille kayisi yiyecegim iste pisbogaz
google 100 gr 8;7 karbon hidrat degerinde diyor. söyle baktim 4 tanesini bahcede dolasirken yuvarladim.:1closedeyes: neyse gelip hesaplama yapacaktim listede buldum kayisiyi. tanesi 5 KH diyor yaaaabenneyaptımki
sabah bir bucuk dilim ekmek 50 gr kadar peynir bir domates=23
arada yarim su bardagi yogurt=6
öglen iki dolma= bu ne kadardiki saniyorum 16 tanesi =32
4te kayisi nahhhh=20
ne yapti simdi toplam=81:kedi:
ben küstüm banane.lmaz:
üstelik ne aksam yemegi yedim nede birsey.lmaz:
vay bee.. gerçekten unutulmuşum ben,hiç cvp yok
afiyet olsun kalişim .kaydirigubbakcemile5sabah:
tam buğday ekmeği ile tost ufaktı : 30
ara:
5 kiraz: 3
öğlen :
taze fasülye : 10
akşam :
8 tane misket köfte : 0
toplam : 43
bu günü iyi kapadım üç aşağı beş yukarı puanlarım böyle benim...
çok bol su içtim...
aklımda kalmasın karpuz yiyeceğim 10 puada o olur.. günü 50 puanla bitiririmsositosositosositososito
ay üzülme ablam ya .:1hug:afiyet olsun ....
ben atlayım hemen ablam bu diyetde senin yaptıgın yanlış puanının fazla olmasından mada sen hiç akılı başlı protein almamışınki :kedi: yanlış burda bu diyetde mümkün oldugunca protein yiyceksin . sen ne yapmışın mümkün oldugunca puanları yemeye çalışmışsın .:çok üzgünüm:ama ortada prutein yok .:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?