Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam ablacım vericem.. ben de sıkıldım zaten çok..

bu akşam mekiklere de başlıyorum 200 tanecik.. yürüyüş zaten var bir haftadır.. bugün yeni bi diyete de başladık.. hayırlısı artık..
:Saruboceq:

çok bile tuttun beni takımda :mymeka:

merhaba sevgili 5. takım,

herkes nasıl? umarım herşey yolundadır. burayı çok ihmal ettiğimin farkındayım.ama günler saatler yetmiyor bana sanki,o kadar kısa zamanda gece oluyor ki anlayamıyorum. yaşlanıyorum ve farkında bile değilim. özledim sizleri de.. nasılsınız ?

spora tam gaz devam ediyorum. haftanın 3 günü ağırlık çalışıyorum diğer günler cardio yapıyorum.arada havuza da giriyorum. gözle görülür değişimler var vücudumda. göbeğim indi bayağı, yan simitlerde de azalma var. kilom yine çok gitmedi ama zaten daha başlayalı 2 hafta oldu.74 kiloya indim. biraz daha gitsin de resim ekleyeceğim ...
hepinizi çok öpüyorum

canım bu sefer olacak bu cuma eminim gidecek kilolar ve hep birlikte mutlu olacağız bu diyet çok iyi ben bile yediklerimin karbonhidrat değerlerini hesaplayabilirim çok iyi olur opuyorumnanaktan

neyse sonra yazarım yine şu an başım kalabalık çok..

inşallah olacak ferihancım

selam fıstıklar.. benim ilk günüm süper geçti akşama hesaplar liste yaparım ne yedim ne yaptım ...umarım herkesin iyi gitmiştir ...
dışarı çıktım kediye mama kum aldım dönerken taze fasülyemi aldım pazardan hallettim hemen pişirdim.. akşam içinde dediğim gibi tavuk yapıyorum arada diyet coladan yardım aldım çünkü çok acıktım bayağı ara vermiştim...
honeyim senin listeni henüz yapamadım cicim yaa aklımda ama az bi işim kaldı halledip bakıcam...

bugün yoğun bir gündü mesaim bitti çıkıcam şimdi yarına kadar hoşçakalın yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum canlarım :)) unutmadan bugün yoğurt yedim ama arada çikolatalı küçük bir kurabiye ikram ettiler kıramadım bir tane aldım uzun zamandır ilk kaçamağım suçluluk duyuyorum inşallah cumaya tartıda kötü yansımaz bu durum ...

sabah:
tam buğday ekmeği ile tost ufaktı : 30

ara:
5 kiraz: 3

öğlen :
taze fasülye : 10

akşam :
8 tane misket köfte : 0

toplam : 43

bu günü iyi kapadım üç aşağı beş yukarı puanlarım böyle benim...

çok bol su içtim...
aklımda kalmasın karpuz yiyeceğim 10 puada o olur.. günü 50 puanla bitiririmsositosositosositososito

honeyim sana alternatif sunayım bakalım belki işine yarar... çok fazla kısmsman gerek senin ama dikkat et..

sabah:

100 gr civarı peynir yiyebilirsin... beyaz-kaşar-dil peyniri gibi farketmez çeşidi yani labnede olur... 1 puan
2 dilim ekmek yesen :22 puan
şeker kullanıyormusun bilmiyorum ama en tehlikeli olan bu diyette şeker ve tatlılar.. çok açık çay içebilirsin şekersiz...
1 domates yersen : 6 puan
kahvaltı 29 puan ...

öğleye dek aralarda meyve kompostosu yapabilirsin biraz kendine hem sütün etkilenmesin hemde meyvede ki vitamini almış olursun...
yanında bir sebze yemeği yiyebilirsin...

ara öğünlerinde yumurta haşlayabilirsin veya omlet gibi yapabilirsin.. 2 yumurta yaparsan 1 puan yani yok gibi tehlikesiz...

acıktığında ağzına bir çatal ton balığı veya şarküteri ürünlerinden atabilirsin biraz elinin altında jambon bulundurmanda fayda var eğer seviyorsan...

akşamda tavuk suyuna çorba yapıp yanında bir et çeşidi yiyebilirsin canım
böylelikle 40-50 arasında kalırsın buda sana güzel kilo verdirir inşallah demeyide ihmal etmiyim :))

ana yemeklerinin dışında peynir ayran ve süt yer içersin fazla abartmadan.... bence böyle güzel olur senin beslenmen...opuyorumnanaktan

ben bu diyetin sırrını aslında yediğin çeşitleri karıştırmamakta buluyorum siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama ben her öğünde tek tip beslenmeyi tercih edeceğim bakalım kime nasıl etki edecek...

selamlar..
ay sevincle geldim ama moralim cok bozuldu.
geldim önce pcyi actim aradim ama bulamadim bende googleden baktim ille kayisi yiyecegim iste pisbogaz
google 100 gr 8;7 karbon hidrat degerinde diyor. söyle baktim 4 tanesini bahcede dolasirken yuvarladim.:1closedeyes: neyse gelip hesaplama yapacaktim listede buldum kayisiyi. tanesi 5 KH diyor yaaaabenneyaptımki
sabah bir bucuk dilim ekmek 50 gr kadar peynir bir domates=23
arada yarim su bardagi yogurt=6
öglen iki dolma= bu ne kadardiki saniyorum 16 tanesi =32
4te kayisi nahhhh=20
ne yapti simdi toplam=81:kedi:
ben küstüm banane.lmaz:
üstelik ne aksam yemegi yedim nede birsey.lmaz:

ablacım dolmaların 2 tanesini ben ortalama 16 demiştim zemuszemus üzülme bu kadar.. ne dedik ilk iki gün alışma devremiz olsun dedik değil mi...
üstelik neden akşam yemeği yemedin ki anlamadım aşkol et ızgara yağsız tavada bir şeyler yeseydin mutlaka böyle yapmasaydın...

ablacım hevese getireyim seni bu diyetle 3 ayda 40 kilo vermiş arkadaşın birisi biliyormusun şimdi yeniden başlamış yapıyor...opuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar puan güzelleri.....opuyorumnanaktan
nasıl geçti ilk puanlarınız .:lepi:
sabah gelemedim az hasta gibiydim bide regl.. şimdi iyiyim ama .kaydirigubbakcemile2

aebenim hoşgeldin çikolatımda gelmiş özledik tıss gel yaz çabuk gğndüz yazmışsın hala yorum yapacağım (

aebenim benim iyi geçtide reyhan abla isyanlarda :))

ay üzülme ablam ya .:1hug:afiyet olsun ....

ben atlayım hemen ablam bu diyetde senin yaptıgın yanlış puanının fazla olmasından mada sen hiç akılı başlı protein almamışınki :kedi: yanlış burda bu diyetde mümkün oldugunca protein yiyceksin . sen ne yapmışın mümkün oldugunca puanları yemeye çalışmışsın .:çok üzgünüm:ama ortada prutein yok .:sm_confused:

afiyet olsun kalişim .kaydirigubbakcemile5
ama bişi sorsam bacım doydunmu bunlarla .?:kedi:ben oburbir vatandaş oldugumdan az göründü gözüme .

reyhan ablaya kaç kez yazdım ama kayısıları yedikten sonra sinirleri bozulmuş asıl protein alması gereken öğünüde yememiş işte yarın düzelir opuyorumnanaktan

evet aynen öyle yapmisim dolma yakti beni aebenim. gece uyku uyuyamadim sevincten bugün dolma var diye. iste yakti beni.. ama yarin dolma falan yok et yiyecegim bütün gün birde peynir domates ..
bu diyetle 40 kilomu vermis kallisim?
bu diyeti yerine oturtabilmek zaman ister yani benim acimdan. ama birde oturursa uzun sürelide olsa gider kilolar.
en icimin almadigi meyva yok denecek kadar az elma bile 16 ya en masumu karpuz 100 grda 4 ama kim yer 100 gr karpuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…