Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben galiba bu sefer zayıflayacağım ya.. öyle hissediyorummm

bak güzelim. bu diyeti iyice kavriyalim bak nasil zayifliyacagiz hemde toptan bütün takim.
inanmak basarmanin yarisidir..
simdi alisverise gittigimde yada elime bir paket aldigimda hemen KH degerine bakiyorum.. az önce buzlukta dondurma elime gecti senin icin baktim. magnuma benzer bir dondurma disi bademli cikolatali 90ml 21 KH diyor. yani okadarda cok degil yani biraz arastirmali hemen ögreniriz degerleri. burada bir ara waight watchers rüzgari esiyordu hersey puanliydi ama KH puani degil o yag endeksliydi saniyorum herneyse o diyeti yapanlarda puanlari bir haftada ezberlemislerdi az cok. bazilarinin elinde bir alet vardi ölcüyordu puan degerini falan..
allahim nedir bu kilolardan cektigimiz ya.

evet bende öyle hissediyorumŞeniz

bu diyeti ben küçükken yaptım lise 1 de 7 kilo falan vermiştim 10 günde.. ama sonra bilmiyorum işte bu hale geldim :gitme: her yıl 10 ar kilo aldım 140 a dayandım.. şimdi lise 2 deki kilomdayım.. lise 1 de 83 tüm lise 2 de 104 tüm.. lise sonda 110 dum.. sonra 120 125 133 oldum yıllar içinde.. 133 ten sonra da aldım ama tartıya çıkmadım.. korkudan.. aylarca yürüdüm diyet yaptım yaklaşık 6 ay kadar 129 kilo olduğumu gördüğümde havalara uçmuştum sevinçten..

kilo verme döngüsüne girince kilo veriliyor.. duraksamalar oluyor alıp vermeler oluyor ama veriyorsun eninde sonunda.. inşallah temmuzun sonuna doğru en geç lise 1 deki kiloma yaklaşsam.. her yıl aldığım kiloları engelledim.. üstüne kilo da verdim.. ben 2008 yazından 2009 yazına kadar olan sürede çok önemli bişey başardım.. kilo verme döngüsüne girdim.. şimdi neden olmasın? şimdi neden o yolun sonuna gelmeyeyim.. neden kolaya dondurmaya yenik düşeyim.. hem de evlenecekken.. daha evvel yaptığım bişeyi neden yapamayacağımı sanayım ki..

bi yerde takıldım.. tam bir yıl.. döndüm durdum.. 2009 yazıdan 2010 yazına kadar sadece 3 kilo verdim.. artık yoluma devam etme zamanı!

bu arada çok açım sırnaşık şey

Folgen eines Kohlenhydratmangels

Kohlenhydrate gelten nicht als essenzielle Nährstoffe, ein Mangel wird daher recht gut verkraftet. Der Körper schaltet verstärkt auf die Energiegewinnung aus Fett und Protein um. Es kommt zu einem starken Gewichtsverlust (bestehend aus Wasser, Glykogen, Depotfett, muskulärem Protein), zu einem Anstieg der Ketone im Organismus, zu stark verminderter Leistungsfähigkeit und zu einer typischen Ausdünstung.
kizlar bakin ne diyor..
KH eksikliginde neler olabilir diye sordumda..
Kh eksikliginde vücut cok hirpalanmaz. eksikligi cok cabuk telafi edilir. kh eksik olunca bünye ihtiyaci olan enerjiyi depolanmis yag ve protein harciyarak karsilar,, bu durumun yan etkisi olarak cok cabuk kilo kaybi, bu kaybedilen kiloda su, depolanmis yag, glykogen ve kas vardir..kafada uyusukluk hatirlama ve cabuk karar verme yavaslamasi. ve vucut kokusu olur diyor....
bilgilerinize a.s.

ferihan ve dahil herkeşler nerelerde yahu

ay ben geldim.. kuaföre götürdü kızlarım bugün beni saçlarımı boyattım aylar sonra ve sempatiksalakcinni kalçama değen saçlarımı yarı yarıya kestirdim.. isteeden kestirmek zorunda kaldım çok uzadığı için beslemiyordu artık yıpranmaya başlamıştı rengi biraz istediğimden koyu oldu ama çok beyazlarım çıkmıştı kapatabilmesi için beğendiğimden koyu yaptı kuaföre koyu karamel

hava nasıl sıcak çok yorulduk şimdi geldik karnımızı doyurduk:lepi:

arkadaşlar bende bır zayıflama grubuna katılıp cidddi ciddi adam akıllı zayıflamak istiyorum.yalnız bu takımlar nasıl oluyor.nasıl uyguluyorsunuz beni bilgilendirirseniz çok sevınırım..

iyi akşamlar aebenim...hoşgeldin....

ben raporumu verip kaçıyorum..

sabah 2 yumurtadan sebzeli omlet : 1
ara karpuz :20
bir dilim ekmek : 11
öğleden sonra akşam üzerini buldu yemeğimiz: tavuk köftesi yağsız tavada ama damla yağ akıttım :0

akşam: 3 tavuk baget : 0

bir bardak ayran :5

toplam: 37 puan almışım:teytey::teytey:

bol diyet kola ve soda içtim bunlarda 0 puan aklınızda olsundelikafadulden

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

güzel olmuş puan lı puanlı .kaydirigubbakcemile3
kalişim ben bu diyeti dah önce yapmışım kısa süreli galiba bi ara hatırlıyorum böyle puan hesapladıgımı ...:roflol:
yanlız şunuda söyleyim ben bu diyetde 50 puan aşılmıycak diye biliyordum .60 .70 çok puan dikkat reyhan ablam ,senarıstim .olumunekankayizsmile
50 altına çekin ..
birde et yediginizde ekmek, pilav,baklagil .karpuz yemeyin 4 saat .yerimseniben

benim aklıma takılan bir durum var kalişim :uhm:
o hatun linkin başında öylen ve akşam yemeklerinde sınırsız doyana kadar et tavuk salata sebze yedim yazıyordu . ama sebzelerin ve salatanın puanları hiçde doyana kadar ye deyil ...:uhm: bi tb salata yapayım desen 30 puan tutar nerdeyse . akşam öylen 1 tb salata yiyim desen puanın topdan biter ...hatuna sormak lazım nasıl serbest yemiş :uhm:

ben hala o baynın yaptıgı diyeti ve bu karbon diyetini farklı gibi görüyorum .:uhm:

selamlarrrrr ben geldimmmmmmmm.
bende listemi vereyim.
sabah 1,5 dilim ekmek büyükce bir parca peynir sekersiz bir cay bir kahve
arada yarim su bardagi yogurt
öglen 250gr tavuk eti bir sogan iki biberle sote
aksam 4 dilim sucuk 20 gr peynir ve iki yumurtadan omlet.. iki dakika önce yedim bitirdim :))
bakalim hesapliyabilecekmiyim.
kahvlti=20
ara=6
öglen=15
aksam = 5 diyeyim cünkü ben bir yemek kasigi yag koyuyorum.
toplam=46 inanayimmi?
ya bu yag isini sormam lazim yaglarin puani nedir gerci cok yag sevmem ama yagsizda cok tatsiz oluyor
ya ben hic sebze meyve yemedim bugün :1shok:

selam aebenim..Şeniz
ya güzelim sorulari epeyce soracagiz bak ben korkumdan sebzeye meyveye elimi süremedim bugün.
kücük salata nedir? salatalik domates limon sogan herseyin 4-5 puani var bunlari doldursan 20-30 puan yapar. habire et peynir yemege calistim ama hic yesillik yok birde yag konusu önemli bilmek gerekiyor ne kadar izin var yoksa hic yokmu

ablam yaglar karbonhidrat almayınca depo olmuyor o yüzden ekmek dışındaki menülerinde yag sorunu yok ..yanlız ekmekle breber yedigin proteinler yagsız olsun .
menün bu diyet için çok güzel olmuş ....:lepi:
ama dedigin gibi ne meyve nede sebze var yani-tatlicadiarzu-bu diyetin bu yanını sevmiyorum işte onaylamadıgımda bu zaten ...
ondan diyorumya o bayan bunları sebzeve salatayla yiyip klo verdiyse o zaman yaptıgı karbon diyeti deyildi .:uhm:
küçük salata derken küçük tabak demek istedim 1 tb. salata baya puan tutuyor .:sm_confused:

bencede öyle hayatim meyve sebze önemli. ama KH degerleri cok yüksek. bu sekilde kesinlikle aclik hissi duyulmuyor yani ben tamamen tokum su an hatta son ögün fazla geldi diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…