- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.121
evet bende öyle hissediyorumŞenizben galiba bu sefer zayıflayacağım ya.. öyle hissediyorummm
ben galiba bu sefer zayıflayacağım ya.. öyle hissediyorummm
evet bende öyle hissediyorumŞeniz
bak güzelim. bu diyeti iyice kavriyalim bak nasil zayifliyacagiz hemde toptan bütün takim.
inanmak basarmanin yarisidir..
simdi alisverise gittigimde yada elime bir paket aldigimda hemen KH degerine bakiyorum.. az önce buzlukta dondurma elime gecti senin icin baktim. magnuma benzer bir dondurma disi bademli cikolatali 90ml 21 KH diyor. yani okadarda cok degil yani biraz arastirmali hemen ögreniriz degerleri. burada bir ara waight watchers rüzgari esiyordu hersey puanliydi ama KH puani degil o yag endeksliydi saniyorum herneyse o diyeti yapanlarda puanlari bir haftada ezberlemislerdi az cok. bazilarinin elinde bir alet vardi ölcüyordu puan degerini falan..
allahim nedir bu kilolardan cektigimiz ya.
ferihan ve dahil herkeşler nerelerde yahu
bu arada avatarım nasıl :roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisiyi akşamlar aebenim...hoşgeldin....
ben raporumu verip kaçıyorum..
sabah 2 yumurtadan sebzeli omlet : 1
ara karpuz :20
bir dilim ekmek : 11
öğleden sonra akşam üzerini buldu yemeğimiz: tavuk köftesi yağsız tavada ama damla yağ akıttım :0
akşam: 3 tavuk baget : 0
bir bardak ayran :5
toplam: 37 puan almışım:teytey::teytey:
bol diyet kola ve soda içtim bunlarda 0 puan aklınızda olsundelikafadulden
ablam yaglar karbonhidrat almayınca depo olmuyor o yüzden ekmek dışındaki menülerinde yag sorunu yok ..yanlız ekmekle breber yedigin proteinler yagsız olsun .selamlarrrrr ben geldimmmmmmmm.
bende listemi vereyim.
sabah 1,5 dilim ekmek büyükce bir parca peynir sekersiz bir cay bir kahve
arada yarim su bardagi yogurt
öglen 250gr tavuk eti bir sogan iki biberle sote
aksam 4 dilim sucuk 20 gr peynir ve iki yumurtadan omlet.. iki dakika önce yedim bitirdim :))
bakalim hesapliyabilecekmiyim.
kahvlti=20
ara=6
öglen=15
aksam = 5 diyeyim cünkü ben bir yemek kasigi yag koyuyorum.
toplam=46 inanayimmi?
ya bu yag isini sormam lazim yaglarin puani nedir gerci cok yag sevmem ama yagsizda cok tatsiz oluyor
ya ben hic sebze meyve yemedim bugün :1shok:
küçük salata derken küçük tabak demek istedim 1 tb. salata baya puan tutuyor .:sm_confused:selam aebenim..Şeniz
ya güzelim sorulari epeyce soracagiz bak ben korkumdan sebzeye meyveye elimi süremedim bugün.
kücük salata nedir? salatalik domates limon sogan herseyin 4-5 puani var bunlari doldursan 20-30 puan yapar. habire et peynir yemege calistim ama hic yesillik yok birde yag konusu önemli bilmek gerekiyor ne kadar izin var yoksa hic yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?