Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bencede öyle hayatim meyve sebze önemli. ama KH degerleri cok yüksek. bu sekilde kesinlikle aclik hissi duyulmuyor yani ben tamamen tokum su an hatta son ögün fazla geldi diyebilirim.
proteinin özeliligi o zaten ablam tok tutar ve hemen doyurur .....
bu arada günde 3 lt su iç ablam protein artıkları vucuda kalmasın atılması lazım bu önemli.a.s

merhabaaaa
ben ne yediğimi yazacaktım ama valla düşündüm düşündüm yazacak birşey bulamadım çünkü oturup adamakıllı bir yemek yemedim oğlanla uğraşmakdan evi toparla çocuğu doyur uyut falan derken arkadaşa gittim dertleşmeye orda 2yufka böreği yedim onu hatırlıyorum :) bide akşam 1kase çorba bir parça tavuk şinitzel sonrasında halen birşey yemedim açlığımı limonlu çayla bastırmaya çalışıyorum şuanda

harikasın kallisim yaaa çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah uymaya çalışacaağım bu listeye vereceğim kiloları sizlerle beraber öpüyorum seniŞeniz

ben gerçekten azminize hayran kaldım tebrik ediyorum başarılarınınızn devamını diliyorum o kadar kiloyu vermişsiniz yine verebilirsiniz bence istediğiniz kiloya ineceksiniz

ben geçmişi okuyana kadar gitmişsin ablam
benim zaten son günlerde dalgınlığım var bide uyuşukluk olursa hiiiç iyi olmaz vucut kokusuda kötüymüş ığğğğğh
aman kilolar gitsinde kokalım
ne zamandır soracam soracam unutuyorum kallisim, reyhan ablam eski takımdan huriye vardı cedric vardı nickini hatırlıyamadım şimdi öğretmen bir arkadaş vardı onlar nerdeler ?

aebenim sen sadece ilk mesajı okuyup onamı takıldın ne anlamadım gerçi ilk mesajda saklı sein şu sorun ve cevabın bence yeniden oku.. o bayan diyor ki ilk zamanlar doyana dek sebze meyve yiyordum kendime göre bir diyet geliştirmiştim ama daha sonra midem küçüldükçe ilk yediklerimle sonra yediklerim arasında dağlar kadar fark oluştu diyor bunuda sık sık dile getiriyor... o konuya başlarken karbonhidrat diyeti yaptığını filan iddia etmemiş ki konu sonradan dönmüş... o diyete başladığında düşük karbonhidratlı beslenmeye dikkat etmiş ama çok yemiş sık sık doyana dek yemiş bir de şimdi herkese göre farklı bir durum var mesela reyhan abla ne dedi karpuzu ağzıma sürersem doymam iki kilo yerim onun doyması oysa benim doymam bir dilimdir .... şimdi doyana dek yedim demişse ve öylede demiş ama sınırsız patlayana dek anlamayalım bunu yine bir sınır koymuştur kendine.. bu kadar takıldıysan sor be canım ilk böyle dedin sonra diyet karbona döndü yaz için ancak böyle rahatlar....
ben onun dediğine hiç takılmadım çünkü bir kaç kişi daha var biri 45 kilo vermiş daha önce ve 5-6 kilonun haricinde almamış sonra hamilelik doğum derken almış kilolarını ve şimdi yeniden yapıyor yani tek yapan o konuyu başlatan arkadaş değil..

bahsettiğim bu arkadaş ve tüm herkes bu linki okusu önemli bir konu yazmış.. reyhan abla senaristim atlamayın lütfen...
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - Karbonhidrat Diyeti ve Deneyimlerimiz

reyhan ablacım kahvaltın:20
ara:6
öğle:15
akşam:1

ablacım senin dünkü listen 42 olmuş keşke ufak bir meyve veya sebzede yeseydin sen sebzesiz duramazsın..omlete yağda eklesen değeri sıfır 50 gr yağ hakkın var günlük

bu gün ayça teyzesine gidiyor şimdi eşimle onu gara bırakacağız sonra ben faturaydı pazardı ancak öğlen sonrası gelirim.. öptüm hepinizi...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın annelerin tatlısı opuyorumnanaktan

hesap kitap işine daldık bijom fena bir şekilde

farkındayım :roflol: ara sıra okuyorum.. diyorum ki allah allah burası zayıflama takımı değil mi matematik klübüne geldim galiba :roflol:

günaydın canım takımım dün gelemedim internetim arıza yaptı akşama kadar uğraştım ama olmadı ama sizi öyle çoközledimki bu sabah dualarla açtım resmen interneti inşallah problemsiz girerim takım arkadaşlarımla konuşurum diye neyseki şükürler olsun problem olmadı ooo listeler yapılmış değerler hesaplanmış vallahi şu yaşıma kadar bu kadar hesaplayarak yeseydim matematik profesörü olurdum sanırıım ama güzelmiş hesaplamak gerçi ben bu hafta pek kendimde değilim heyecandan ne yedim ne yemedim fark etmedim bile ama sabah bir domates bir salatalık yedim dünde gündüz yoğurt akşamda karpuz yedim büyük ihtimalle akşamda karpuz yerim sizin yaptığınız bu diyette meyve yok değilmi yazın karpuzsuz duramamki ben neyse tam yapmasamda sizin gibi bende hesaplamaya çalışayım bakalım yapabilecekmiyim cumayı heyecanla bekliyorum şimdi geçmişi okuyayımda neler kaçırmışım dün bakayım öpüyorum hepinizi canlarım :))

günaydinlarrrrrrrrrr.....Şeniz
okudum kallisim verdigin linki.. aynen bendede öyle oldu saniyorum bugün sis hissediyorum kendimi. okuyup rahatladim demek biraz zaman vermeli sonradan eriyecek yaglar..
ferihancigim oluyor bazen internette kopukluklar arizalar. merak ettik canim.
karpuz derken gülüm karpuz yiyebilirsin ama miktari önemli. her 100 grminda 4 puan oldugunu hesapliyarak yemelisin. iki gündür deli gibi bakiniyorum nette bu low carb konusuna cok ilginc seyler okudum.. bu defa kurtuluyoruz kilolardan canlarim lami cimi yok.:lepi::lepi::lepi:

her bölümü okudugun icin bu konuda en bilgili sensin kallisim. bk 50 gr yagi ben atlamisim hicbiryerde okumadim tskler:1hug:

ablacım ben karpuzu çok seviyorum dayanamayıp yiyorum ama neyseki zaten az yediğim için normal yemeklerimi birtek karpuzu dengeleyemiyorum ne kadar yiyorum ve kaç puan alıyorumdur bilmiyorum mesela bir dilimde kaç puan karbonhidrat vardır:kedi: bende yediklerimi hesaplayayım sizin gibi şu listeyi bende araştırayım gerilerdeydi gerçi kalliste ablam rica etsem tekrar bir link verebilirmi yada senaristte varsa ekleyebilirmi bende bir çıktı alayım iyiymiş bu puan işi hiç olmazsa ne yedim bende bakarım inşalah bu sefer hep beraber kurtulucaz kilolardan zemuszemus

şişlik olabilir ablacım o yüzden verdim o linki bende rahatladım çünkü okuyunca...sempatiksalakcinni

size birde sır vereyim miopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama sıropuyorumnanaktan
lütfen ve lütfen dikkat ederek yapalım ciddi sonuç alacağız bu diyetten delikafadulden ben pazar günü tartılmıştım bu gün tartıldım gözlerime inanamadım söyliyeyimdelikafadulden

her bölümü okudugun icin bu konuda en bilgili sensin kallisim. bk 50 gr yagi ben atlamisim hicbiryerde okumadim tskler:1hug:
okudum ablacım bir kaç listede ve mesajda okudum zaten emin olamadığımız konularda iyice bakmaya çalışıyorum...

ferihancım sen şöyle ayarlayabilirsin canım karpuz olayını... bir orta boy karpuz alıp tarttırırsın, eve gelince tam yarıma bölersin yarısını diğer ev halkına dağıtırsın diğer yarısınıda sen bir kaç uygun parçaya bölüp kendine öğün yaparsın parça başına kaç gram düştüğünüde böylelikle kolayca bulmuş olursun... yarım kilosu 20 puana denk geliyor.
cicim hoşgeldin ayrıcaopuyorumnanaktan

hava nasıl sıcak biliyormusunuz 40 dereceye yakın sanırım ayçayı bıraktık sabah gara 10 dak sonra aldık:roflol: bu gün geceye dek biletler tükenmiş haldeymiş şaşırdım çok
şimdi bahçede keyif yapıyoruz kızlarımla...

teşekkür ederim ablacım bu karpuz işini çok beğendim ben cuma günü tartıda kaç çıkacağımı çok merak ediyorum bu hafta hep ayak üstündeydim çünkü gece 1 e kadar doğru dürüst oturmadım ve hep harreket halindeydim inşallah tartıya çok güzel yansır bu durum bu akşamda karpuz yiyeyim madem nasıl olsa değeri azmış burdada çok sıcak hava ablacım dışarıda durmayın diyormuş tvler neyseki iş yerim serin dışarının sıcağını pek hissetmiyorum ohhh ne güzel bahçe keyfi benim yerimede yapın keyfinizi opuyorumnanaktan

SAĞĞOL KALİŞİM GEREK YOK . BEN SALATaYIDA DOYANA KADAR ANLADIGIM İÇİN FARKLI GÖRMÜŞTÜM. BEN 1TB SALATA YeRİM DoğRUSU ONUDAbiraz HESAPLAYIM DEDİM RAKAMLAR UCTU GİTİİ YANİ...

o yüzden ilk sayfada sınırsız yazınca dedim başta farklı sonra karbonami döndüki acep diye ... ama akıllım desene herkes benim kadar obur deyil 1 tb salata yemiyor ....:roflol:

evet linki pek okumadım sadece sizin için bi bakayım dedim arkadaşlarıma belki destek olurum diye .yerimsenibenama sen zaten ince ayrıntısına kadar bakmışın .:lepi:
kolaygelsin kalişim .Şeniz

evet linki pek okumadım sadece sizin için bi bakayım dedim arkadaşlarıma belki destek olurum diye .yerimsenibenama sen zaten ince ayrıntısına kadar bakmışın .:lepi:
kolaygelsin kalişim .Şeniz

estafurullah aebenim yaa ne demek tabiki destek oluyorsun opuyorumnanaktan sen yine gözüne çarpanları söyle ben sadece kaç gündür çok hoşuma gittiği için diyetimize toz kondurmuyorum ama sen bana bakma

sabah : yarım dilim ekmek:5.5- labne peynir 1-isli peynir 1- şekersiz çay: 0

ara: bir avuç kiraz: 4

öğle: 2 avuç kiraz: 8

akşam : tavuk köfte 0- cacık : 8
27,5
delikafadulden:lepi:

ferihancım bu gün sana liste linki vermeye geldim ama sitede arıza vardı giriş yapamadım bir müddet ve sonra uğramadım sabaha vereyim canım

ne zamandır soracam soracam unutuyorum kallisim, reyhan ablam eski takımdan huriye vardı cedric vardı nickini hatırlıyamadım şimdi öğretmen bir arkadaş vardı onlar nerdeler ?

honeyim arkadaşları sormuşsun canım ama bizde bilmiyoruz :)) cedric geçen uğradı reyhan ablayla iki cümle yazıştı bizi tanımıyormuş gibi davradı gitti... huriye desen aylardır foruma girmiyor.... öğretmenimizde her gün okuyor ama gelip yazmıyor :)) durumlar bunlar canım... giden gelmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…