Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlarrrrrrr.. kallisim huriye ugramis bu ay basinda... avatarini resmini falan degistirmis ama bizim takima niye hic ugramamis bilmem.
neyse listemi vereyim ben canim hesabini sonra arastirir yaparim.
sabah bir dilim ekmek ya bizim dilimle cok büyük hadi 1,5 diyeyim.75 gr beyaz peynir
ara 4 cherry domates yine 60 gr peynir
öglen 4 ince parca palamut tavada kizarmis ama una falan bulanmamis
aksam yine 3 ince parca balik
simdi zencefilli cayimi iciyorum hakkim kaldiysa ille yarim elma yemek istiyorum

ya ben kaciriyorum cok yiyorum gibi geliyor bana.. kallisim senin listen minicik. ben tutturamadim bu isi galiba oturtamadim bir türlü. ete yükleneyim diyorum ayari kaciyor proteine yükleneyim diyorum dünkü omletten sonra nerdeyse midem bulandi okadar cok geldi yani. gerci miktarlarinida yaziyorum ama cok geliyor banabukadar et yumurta. peynire doymamda ekmeksiz oda cok gitmiyor..
ben ögünlerimi kisacagim biraz bende tartiya bakinca gözlerime inanamamak istiyorum banane :teytey::teytey::teytey:
kallisim gittigin yere benide götürrrrrrrr.. yürüyüsemi basliyayim ne yapayim. bu sabah cok siskindim ayaklarimda sisti aksama dogru iyice. ama o baliktan biliyorum

ablacım çok değil puanların 24 olmuş ama yediklerimiz çok geliyor evet banada çok geliyor mesela bu gün kiraz yedim durdum ara ara gittim 2 tane yedim çünkü et o derece yiyemiyoruz biz neyse bakalım ne yapıcaz belli olur bir kaç güne değil mi...

ablam mesela bende o kadar hevesli olmama rağmen dün bu gün yapamadım spor hem hava aşırı sıcaktı hem dışarı 2 kez çıkıp döndüm hem çok yürüdüm aşırı yoruldum... seni,nde yapamaman normal tabiki çünkü senin gücünü bitirdi o tek gıda diyeti en fazla sen yaptın en fazla sen dayandın... aslına bakarsan bende şimdi yazdım ama diyetten değil tabiki diyet-spor-ilaç hepsi birden ancak işe yarıyor yoksa tık çıkmıyor.. sende kendini toparlamış hissettiğinde en azından hafifçe yürüyüşe başlasan ama hem hafif tempoda hemde az mesela yarım saat filan tamam orada kesmelisin çok yoruldun yoksa toparlayamazsın zaten sabahın köründe işe gidiyorsun opuyorumnanaktan

ayrıca huriyenin gelipte buraya uğramamasına şok oldum açıkçası anlam veremedim sağlık olsun diyelim ne diyelim o kadar canımsın ciğerimsin denilenler unutuluyor demek ki hatrımız üç günde tükeniyor besbelli yoksa bir gidende geri dönmezmi.. sanırım bizde var bir sorun yoksa bu kadar insan gitsin sonra gelip selam vermesin.. verilmesin ne yapalım ben severek isteyerek uğraştım her arkadaşımızla hakkım varsada helal olsun ama insan o sohbetlerin hatrına gelip bir selam verir .. neyse yaaa amannn sallaaakaydirigubbakcemile2

24mü olmus kallisim gercekmi?
tavada baligin degeri cok degilmiydi? yani bildigimiz yagda kizarmisti ama cok azdi öglende aksamda.. ve gercekten cok tokum protein kesinlikle tok tutuyor aebenin dedigi gibi..
evet ben yürüyüse baslamaliyim. haklisin. burasi sicakta degil bahanem yok yani.. su an sirtimda tüylü ceket var ayaklarim donmus vaziyette okadar yani. kalorifer yakilacak kadar soguk.
kallisim insallah faydasini görürüz canim ya.. ben saka ediyorum sana biliyorsun nekadar isterim herkes kilolarindan kurtulup mutlu olsun.
valla canim bende sastim kaldim.. sanki gelip bir selam verseler hatir sorsalar biz hesapmi soracagiz nerdeydin niye ugramadin diye. kimseyi baglamiyoruzki.. sadece eski bir dostu tekrar görünce sevinir insan bir halini hatirini sorar son durum ne bakar yani ilgi birde unutulmamak bunlari ister insan arar yani illeki.. baska bir beklentimiz olamazki.. aynen salla seni salliyani..kaydirigubbakcemile2

haftaya yokum beni merak etmeyim mamam.. gerçi bu haftada yokum.. haftasonu girebilirsem yazarım ama bu aralar haftasonu hep misafirlerimiz oluyor ben de nasıl geçiyor noluyor yatağa kendimi nasıl atıyorum anlamıyorum..

yine çok çok sıkıntılı bi regl dönemi geçiriyorum.. her ay çektiğim daha da artıyor sanki.. iki gündür sürekli yatıyorum 4-5 kere yemek yiyorum.. midem çok kötü aslında da ilaç almak için yiyorum.. ama gece de yemiş oluyorum tabi.. ilaç almazsam hiç duramıyorum kıvranıyorum balık gibi.. çok kötü.. ilaç alınca rahatlıyorum 3-4 saat iyi oluyorum sonra tekrar.. gece bi uyanıyorum sabaha kadar uyku yok berbat bi haldeyim bu aralar.. gelip okuyorum her gün ama yazmaya fırsatım olmadı.. haftasonunu çok dikkatli geçirip en geç pazar karbonlarımı saymaya devam edicem.. bugün de sayıyıorum..

kahvaltıda yumurta salatalık peynir yedim bir dilim de ekmek.. küçük bir dilim.. bugün süt ve ayranla bitiricem.. akşama cacık yaparım..

bugün artık ilaç almama gerek kalmadığı için yemek yememe de gerek kalmadı.. midem hala bulanıyor..

davul gibiyim.. tartılmicam demiştim ama tartıldım 2 kilo fazla çıkıyorum.. reglim bitince onu da atarım zaten deyip avutuyorum kendimi.. ama cidden çok şiştim bu sefer.. ayakkabılarım bile olmuyor o derece.. pazartesi akla kara çıkacak ortaya bakalım..

öyle işte ablalarım kardeşlerim.. bugün saat 13:30 itibariyle öteki pazartesiye kadar yokum.. bu haftasonu giremesem bile öteki haftasonu kesin girer yazarım bişeyler..

tek amacım 89 a düşmek :ecrin_bebek:

güaydınlar....senaristim neyse ki bu gün müsait galiba :)) aşağıda gördüm hemen deşifre ediyim didim :)

evet ablam bir buçuğa kadar buralardayım.. sonra bi toplantım ve 2 haftalık bi maratonum var.. ondan sonra da izinler başlıyor.. herkesin işi bana kalacak..

belki zayıflarım o arada..

zaten şu elimdeki dosyaların işi bi bitse herkesin işini yaparım ben gocunmam da.. bitmiyor ki.. hep iş çıkıyor.. :sm_confused:

günaydinlarrrrrrr..
bugün ne yiyecegime bir türlü karar veremedim.
sabah kahvemi yari su yari sütlü yaptim buda bir lüks benim icin. diger yarim bardak süt hakkimi aksama icerim.bir porsiyon tavuk sotem duruyor hala. onu ögle yerim. ya ben evden erken cikip alisverise gideyim en iyisi..hemde bakarim hangi yiyeceklerin KH si ne durumda diye.. biraz bilgileneyim.
kahvalti isini bilmiyorum hafif gecirmeye calisirim

günaydın takımcığım nasılsınız akşamdan beri ne kaçırdım birazdan okurum dün akşam ben karpuz yedim geç vakit yedim inşallah sorun olmaz bu sabahta domates salatalık gün içerisindede yoğurt yemeyi planlıyorum kaç kh değeri almışımdır bilmiyorum ama inşallah azdır kolay gelsin hepinize canım takımım öpüyorum hepinizi :))

sporu yapıp geldim hoşgeldimmmm

reyhan abla öyle çok değişiyor ki KH değerleri ben mesela tavuk köftesi aldım iki ayrı markanın ve iki ayrı lezzette... birinin ki uçmuş eyvahedigeldismile kh değeri onu ev halkına yedirdim meğerse üstü kaplamalıymış hani pane harcı gibi bişeyle kaplanmış diğeri kaplamasızmış çok az puanı vardı aslında dediğin gibi marketlerde dikkat ederek alırsak sonradan ne yiyeceğiz diye düşünmeyiz ...

teşekkür ederim ablacım listeyi hemen kaydettim . sabahları domates ve salatalıktan sadece 10 kh almışım karpuzdanda akşam 30 almış olsam dünü 50 kh puanıyla bitirmişim bugünde yoğurt yemek istiyorum inşallah öyle olur yine yarın zayıflamış oluruz . opuyorumnanaktan

evet canim bundan sonra kendi yiyeceklerimin kh degerlerine bakip öyle alirim.
haaa kallisim biz ne zaman tartilacagiz? ben bu hafta sistim bàlon gibi.. cumartesiye kadar inmezsem bir su tableti alirim pazartesi tartilalim ne dersin?
ha bu arada ferihan ve senarist günaydin canlarim hosgeldiniz
kallisim sporunu yapmis aslanlar gibi masallah bende kalkayim biraz bakalim hazirlanayim kahvalti bile etmedim burada pinekliyorum böyle tembel tembel

ferihancım birde sanki meyveden sebzeden alınan kh değerleri benim mantığıma göre zararsız geliyor tabiki doğru olmayabilir bu düşüncem ama bir makarna ve pilav börek düşünürsen sebzeyi meyveyi kaçırsakta dediğim gibi öğünlerde çok gıda uygulamazsak götürürz gibi geliyor..

ablacım pazartesi tartılalım zaten dün ben hile yaptım sokakta çok dolaştım ya kan ter içinde geldim eve hemen duşa girdim ve o anda tartılayım diye geçirdim içimden birde kahvaltı yapmamıştım öğlene dek açtım yani.. sen beni biliyorsun aylar geçse tartılmam bu dün yaptığım istisnaydı söz pazartesiye dek yok...

evet yaaaa sporumu yaptım hemde koşu bandında ilk kez bir kerede 40 dakikaya çıktım yavaş yavaş alıştım yeniden spora allah uzaklaştırmasın

reyhan abla sen bu diyetin olumsuz etkilerini yazmıştın... daha kokmaya başlamadım ama aklım sonradan gelmeye başladı dün yoldayım diyorum ki ay honey şunu demişti cevap vermeyi unuttum ferihan liste istemişti eve dönünce yazayım... birde tam bir şey söyliyeceğim bir müddet düşünüyorum sonra aklıma geliyor bu yediklerimizde sanırım B12 vitamini eksik:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…