- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.861
Burada güçlü ve kalıcı olan benim fikirlerim.vucut da bir süre sonra sorun olmadığına,daha verecek kilomuz olduğuna ve hep dalga geçtiğimiz gibi "biraz daha kilo verirse hasta olmayacağına" ikna olacak bence :)InşALLAH. Bu kadar iradeye bence o istekler topuklayip gitsin canım
Aman kaptanım dikkat et bak ben yakalandım kurtulamıyorum.
Geçmiş olsun kaptanım umarım çabuk toparlarsın
Ay kizlar sormayin hasta olmamam lazim ama kosturmaca da bitmiyor bi sekilde dinlenmemiz lazimDikkat et kaptan. ALLAH sana güç kuvvet versin. Koşturmaca bitmiyor
Yada dile gelirmiş bunu yemezsen hasta olursun diye inatlasirken. Dermiş; bana ne bana ne hasta olucaaaammm işteBurada güçlü ve kalıcı olan benim fikirlerim.vucut da bir süre sonra sorun olmadığına,daha verecek kilomuz olduğuna ve hep dalga geçtiğimiz gibi "biraz daha kilo verirse hasta olmayacağına" ikna olacak bence :)
Canim kg herseye sebeb hastaliklar hep kilodan kaynaklaniyor bagisiklik sistemin gucleniyor kg verdikce cunku sen cok saglikli bir sekilde kg veriyorsunBurada güçlü ve kalıcı olan benim fikirlerim.vucut da bir süre sonra sorun olmadığına,daha verecek kilomuz olduğuna ve hep dalga geçtiğimiz gibi "biraz daha kilo verirse hasta olmayacağına" ikna olacak bence :)
Ah bebeğim ahhh.... o aman 1 çatal alayım sonra diyete devam ederim. Nefsim körlesin yada canım bunları hayatımdan çıkarmadan da zayıflarım cümleleri bizim direnç irade zırhımızda küçücük küçücük delikler açıyor. Sonra o delikleri kapatmak çok zor oluyor.iyi geceler şekerler,
ben fenalardayım,hep eşim ve şato'daki dişimin kavuğuna bile gelmeyen makarna yüzünden,
o gün şöyle doya doya yiyebilseydim ,üzerine de çiklatlı pasta, bu hafta hiç sorunum kalmayacaktı
canım deli gibi pasta istiyor ,saçma sapan şeyler yedim kar etmedi.öğlende eşim kumpir yemek istedi ,ben ne yiyeceğimi düşünürken bana da sipariş etmişyerken dedim zaten :'bu beni acıktıracak.'eve gelince makarna yaptım
yarın sabah kursum var,öğlenden sonra da komşuma gidiyorum.(eli pek lezzetlidir)
nihayet spor ayakkabı aldım ama resmini attığım la aynı mı onda tereddüte düştüm , sanki ilk baktığım deriydi bu daha farklı gibi ya da yanılıyorum,o yüzden 2 gün daha giymeyim belki değiştiririm .
cuma günü sibel de eksi çıkabilmek için sadece 1 günüm kalıyor açlık orucuna mı başlıyım bilemedim
aynada kendimi çok şişko gördüm hiç beğenmedim,oysa bu kiloyla mutluydum 38 beden edasıyla dolanıyordum
bende durumlar böyle
iyi geceler şekerler,
ben fenalardayım,hep eşim ve şato'daki dişimin kavuğuna bile gelmeyen makarna yüzünden,
o gün şöyle doya doya yiyebilseydim ,üzerine de çiklatlı pasta, bu hafta hiç sorunum kalmayacaktı
canım deli gibi pasta istiyor ,saçma sapan şeyler yedim kar etmedi.öğlende eşim kumpir yemek istedi ,ben ne yiyeceğimi düşünürken bana da sipariş etmişyerken dedim zaten :'bu beni acıktıracak.'eve gelince makarna yaptım
yarın sabah kursum var,öğlenden sonra da komşuma gidiyorum.(eli pek lezzetlidir)
nihayet spor ayakkabı aldım ama resmini attığım la aynı mı onda tereddüte düştüm , sanki ilk baktığım deriydi bu daha farklı gibi ya da yanılıyorum,o yüzden 2 gün daha giymeyim belki değiştiririm .
cuma günü sibel de eksi çıkabilmek için sadece 1 günüm kalıyor açlık orucuna mı başlıyım bilemedim
aynada kendimi çok şişko gördüm hiç beğenmedim,oysa bu kiloyla mutluydum 38 beden edasıyla dolanıyordum
bende durumlar böyle
Günaydın tatlışlar
Gunaydinlarmoni canim dun dun de kaldi birak onu yeni gune basla tatlim ayakkabi da hayirli olsun
oynakbasi34 banusum esine de gecmis olsun bi an once iyilesir ins
Teşekkürler.Canım adım sayın yükseliyor tebrikler.Dakika cinsinden de yazabilirsen çok sevinirim.
Günaydın arkadaşım.Günaydın tatlışlar
Dilerim bugün daha iyisindir arkadaşım. Çok geçmiş olsun.Ya ben hala hastayımmmm spor yapamıyorum. Ama cumaya az da olsa vermiş olacağımı umuyorum.
canım yaşadığınız şeyler kolay değildi allah bir daha o günleri yaşatmasın canım sen içini ferah tut birşey olmayacak eminimSanada Günaydın canım
Çok teşekkür ederim canımşükür şimdi daha iyi ama ne olur ne olmaz tekrar eski doktoruna kontrole götüreceğim hani tekrar olacak diye bir şey yok ama ister istemez ben biraz panik yapıyorum ona çaktırmamaya çalışsamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?