Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün bugün gün mü bunları yedin? Birde neden meyve yemedin?

Yada dile gelirmiş bunu yemezsen hasta olursun diye inatlasirken. Dermiş; bana ne bana ne hasta olucaaaammm işte
Ben o iyileşsin diye nelerden vazgeçiyorum.. o bana bunu yaparsa çok ayıp eder bence :)
afiyet olsun canım. Diyet listen olunca nasıl da planlı programlı gidiyorsun bak. Yarın akşam pilav yersem gündüz salatam yağsız olacak demek diyetteki önemli detay bence. Tebrikler canım.
Monicim,
Öncelikle her ne olduysa geride kaldı. Bu yol uzun olmasına uzun fakat düz bir yol değil. Herşeye uyup kilo vermediğin hatta geçici de olsa artı geldiğin zamanlar bile oluyor arada. Sen yemişsin sabit geleceksen de afiyet olsun. Sonrasında zaten devam eder eksilerin. Ama bence bugün komşunda az yiyerek kendini iyi hissetmen mümkün.aynada kendini şişko görmen bile psikolojik ya da şöyle diyeyim iki güne şişko görünmek gibi iki güne zayıf görünmekte de mümkün ve sen bunu yapabilirsin.
Bende de öyle, sende de aynı demek ki, ertelenen istekler bazen daha büyük kaçamaklara dönüyor.. zarar daha da büyük oluyor.biz yemeyi seviyoruz aklımıza o kaçamak bir kere düştü mü vücut yaramaz çocuk gibi alana kadar durmuyor galiba :) ama sen hedefini biliyorsun ve onu bu hedefe göre alışkanlıklarından bile vazgeçirebilecek güçtesin..
Kaçamağı başarısızlık hanesine değil tecrübe hanesine yazmak işleri çok çok çok kolaylaştıyor, tecrübe ile sabit :)
Banu cum
Öncelikle geçmiş olsun umarım eşin bir an önce düzelir. Şu an motivasyonun tavan ve herşey çok iyi gidiyor senin için.. tartıda karşılığını alman da çok normal. Ama evde aşure yapıp bir de dengelemek yerine yemeyeceksen

Günaydın kızlar
Bugün evdeyim bol ders biraz spor biraz da temizlik falan yapacağım. Bugün kafamda çılgın fikirler var toplamda 45 dakika / 1 saat ip atlamak gibi mesela. Yani en azından denemek istiyorum... Şu an bacaklarıma bakıyorum Cuma’dan beri ip atlamaktan derman kalmamış resmen ama spora başlayınca ağrı falan kalmıyor. Dün 30 dakikadan sonra devam etsem giderdi. Kendimi tarttım bu konuda aslında :) Cumaya az kalmışken bir çılgınlık yapsam mı diyorum. 65 kırılsın diye yaptığım bu aktiviteyi daha sonra makul sınırlara çekmek istiyorum elbette. Çünkü ömür boyu bu tempoda spor yapmak istediğimi hiç sanmıyorum :)

Herkese merhaba
Menü paylasamadim ama kaçamak yoktu düne kadar komşum çaya davet etti 10 kalabaliktik ..pastalar börekler aman Allahım cennete düşmüş gibi hissettim ve yedim saat 3 te .. hepsinden hemde.
Akşam yemeğinde marul maydanoz ve sogandan salata yaptım birde pul biberli yoğurt.
fancynancy canım dün 45 dk yuruyusum var.
Benim hep tuvalete cikamama sorunum vardı ama geçen haftadan beri her akşam 20.00 da 45 dk lik tempolu yürüyorum çok işe yaradı hemde günde 2 kere cikabiliyorum tavsiye ederim ama akşam yemeğini en son 18.00 a kadar yemiş oluyorum.

Yazdıklarınızı hep okuyorum öncelikle bu enerjinize hayranım kocaman bir maşallah
Okudukça insan motive oluyor yüzünde tebessüm oluyor eminim benim gibi hisseden çok kişi vardır, en güzel en sağlıklı şekilde hedefinize ulaşmanızı dilerim.
Eşinize de çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Rabbim herkesin evine önce sağlık versin sonra huzur versin.

Kolay gelsin canım
IP atlamak gerçekten iyi kilo verdiriyor benim göbeğim ve bacaklarima çok iyi geldi ama devamını getiremedim çok terliyordum çocuğum da küçük olduğu için hemen duşa girme imkanım yoktu . Birde plank duruşu var buda hem göbek eriten hemde duruşu duzelten bi hareket.
Ben faydasını gördüm.

Arkadaslar size bir haberim var sok olmus durumdayim.Birkac gun gunum gecmisti sabah doktora gittim hamileymisim.2 cocugumda tedavi sonucu olmustu normal olmaz diyordu doktor.cok sevindik cok sasirdik.bir muddet veda ediyorum sizlere.bu donemde dikkak etmem lazim keske biraz zayiflayip boyle birseyle karsilassaydim.hayirlisi.dualarinizi bekliyorum sevgilerimle

aa hayırlı olsun canım bu süreçte bir diyetisyenden randevu alabilirsin bu dönemi kg almadan güzel bir şekilde değerlendirebilirsin o zaman seni doğumdan sonra bekleriz tatlım :)

Dün bugün gün mü bunları yedin? Birde neden meyve yemedin?
"Dün bütün gün bunları mı yedin?" diye sormuştunuz sanırım.
Yok, hayır. Sabah kahvaltımı, ara öğünümü ve öğle yemeğimi yedim. Dört dörtlük.
Diyetisyen kontrolünde diyete devam ediyorum Mayıs ayından beri.
Neden yemekten sonra meyve yemediğimi sormuşsunuz.
Diyetisyenim akşam sonrasındaki meyvemı istemezsem yemeyebileceğimi söylemişti.
Dün de öğleden sonra 2 mandalina yerine 3 mandalina yiyince, akşam yemeği sonrası meyva yememek işime geldi. Erken uyuyacaktım. Canım da istemedi doğrusu.
Örneğin benim diyetimde sadece öğleden sonra araöğününde 1 meyve ve akşam sonrası ara öğününde 1 meyve var. Akşam sonrası öğününde haftanın 3 günü zencefilli,zerdeçalli yoğurt (2 y.k.) yemem gerekiyor. Haftanın diğer 4 gününde akşam sonrası öğünde meyvem var.
Eskiden meyvem 3 porsiyondu, 2'ye düşürdü diyetisyenim.

Sağol canım. Herşey kafada bitiyor bende. Bazı tatları unutmak istiyorum. Bunu gerçekten unutmak istiyorum. Şöyle ki; bana hayatım boyunca faydası olmayacak birşeyi tat hafızamda tutup da boşuna beyin kirliliği yapmak istemiyorum. Bu süreçte de bu istediğimi yapmaya çalışıyorum. Bir arkadaşım sigarayı bırakmıştı. 3 yıl sonra 1 sigara yaktı ve dedi ki; "bu sigaranın hatırladığım tadı değil ve beğenmedim" sonra bir daha o tadı alamayacağını bildiği için hiç içmedi. Bende bunu başarabilirim. :)

Canım hayırlı olsun. Nereye2gidiyorsun öyle hemen? Takıl bize yine sen. Hamilelikte düzenli ve dikkatli beslenirsin. Bizde takip ederiz Seni

Güzel. Toplu menü görmeyince merak ettim. Benimde akşam yemeğim geç olduğu için meyvem yok. 1 ara öğünde 2 porsiyon meyvem var onun yerine:)

Güzel. Toplu menü görmeyince merak ettim. Benimde akşam yemeğim geç olduğu için meyvem yok. 1 ara öğünde 2 porsiyon meyvem var onun yerine:)
Bir ara öğünde 2 meyve yerine 1 meyve yanında light yoğurt ye canım. Uzman önerisi bana. Meyve şekerinin yağa dönüşmesini engelleyici oluyor. Sen bilirsin; ama bir ara öğünde 2 meyveyi pek tercih etmiyorlar diyetisyenler.

Bizim uzman da 1 saat arayla verdi. Günde 2 porsiyon meyve yemek lazım ama benim o kadar vaktim olmuyor. Onun içindirki böyle bir uygulama yapıyoruz. Bu birazda benim meyve tercihimle alakalı sanıyorum. Tatlı yerine ekşi meyve sevdiğim için olabilir.

Plank yapmıyorum aslında ona da başlasam fena olmayacak tavsiye için teşekkür ederim canım.
Tebrikler canım keyifli bir hamilelik geçirip sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini. Benim hamilelik tecrübem yok ama kuzenlerimde gördüğüm kilolu hamile kalanlar sanki daha az kilo aldılar. Ama bunun kanıtl
Benim kola ile yaşadığım tecrübe gibi olmuş. Arkadaşım kolayı bıraktıysan herşeyi bırakırsın derdi, bildiğin bağımlı olmuşum ben. Ama diyete başladığımdan beri içmiyordum. Bir akşam sinemada içtik kuzenimle rahatsız oldum ve içmiyorum şu an :)
Bende öğleden sonraki ara öğünden sonra meyve yok sadece probiyotik yoğurt yersem meyveli seçebiliyorum. Akşam yemeğinden sonra meyve olmamasının nedeni de bildiğim kadarıyla insülin direncimin olması..

Kızlar akşam yemeğim belliyken ben menümü yazayım da çıksın aradan.

Kalkınca 2 ceviz ile 500ml su

Kahvaltı
Herzaman ki gibi tbe ile sandiviç

Öğlen
3 köfte
Salata ve pulbiberli yoğurt

1.ara 2tn küçük anjelika erik
2.ara 1 küçük yeşil elma
3.ara 1 bardak kefir
Bugün 3 ara oldu nedense öğlen doymadım galiba.

Akşam
6yk kıymalı taze fasulye
Bol salata

3lt su 500ml si kiraz sapı çayı ile hazırlanmış detoks şuydu.
1 sütlü filitre kahve
2 yada3 büyük kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi

Sabah 20 öğlen 20 toplam 40dk yürüyüş fancynancy
Evde de biraz çırpınırsam yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…