Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyimis ohhhhhh beeeeeecokacimcoook
bu sabah yarim sulu sütlü kahve ictim bugün süt yogurt agirlikli beslenecegim . bu haftada 80 in altina düsmezsem bende bir bozukluk olduguna karar verecegim.delikafadulden
kallisim 40 dakika bayagi iyi bir zaman ben en iyi zamanlarimda basaririm bunu cok seyrek yani. 15 dakikada kesiliyorum aslinda ama canimi disime takip 45 dakikaya kadar uzattigim oluyor

hehehehehe ne kokmasi be deli. hergün dus alip camasir degistiren insan kokarmi? yani minimalda bir degisiklik olsa bildiriyor bende oldugu gibi cevirip yazdim buraya.. yani icimiz rahatlasin diye aslinda pek bir yan etkisi yok.. onu yazip rahatlatmak istemistim. b12 icinde günde 2 ceviz yer hallederiz isi kallisim... bizim kafa dursa bile kimse farketmez kallisim sen rahat ol.ŞenizŞeniz

şimdi rol yapma abla ben seni biliyorum sporda nasıl azimli olduğunukaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
bende ağır tempoda yaptım bugün kesilmiyeyim diye.. dün kilo verdim diye kızlar nasıl sevindi biliuormusunuz çok utandım bir kez daha böyle uzattığım için şu kilo işini...
gökçe deseniz elinde defter sporumun her noktasını not alıyor kaç km yürüdüm kaç kalori yaktım vs.. her gün yediğimi içtiğimi deftere geçiyor hesağlıyor öyle düzenli ki... hem bende hevese geldim hem dediğim gibi artık utanıyorum herkes benim için bir şeyler yapıyor çünkü eşim ben istemeden aldı koşu bandını kızlar deseniz böyle ahhh ahhhhzemuszemus

cocuklari hic sorma canim.. hergün soruyorlar. eksik birsey varmi anne istedigin birsey varmi bu sabah kilon nasildi. her allahin günü tek tek soruyorlar.. bir gr versem hepsi birbirine tel acip gururla söylüyor kutluyorlar beni anne cillop gibi oldun masallah aman yalniz sokaga cikma deyip pohpohluyorlar..kaydirigubbakcemile3
saka maka iyiki varlar güzel cocuklarimiz allah güzel yazilar yazsin güzel günlerini göstersin insallahhhhhhhh:Saruboceq:

ayyy içim bir tuhaf oldu valla demek tel bile açıyorlar opuyorumnanaktan

bizdede aynı .. ayça durmadan anne fıstık gibi oldun diyor ama annede değişen bir fizik yok kisempatiksalakcinni sadece motive etmek amaç tabiki...

ay masallahhhhhhh cok güzel cikmis gercekten resmi kim cekmisse harika olmus mavi su arka plan yesillikler icinde kizimizda tamamlamis tabloyu muhtesem olmus..
birde internet sayfasi yapin kallisim reservasyonlar falan internet üzerindednde olabilsin yani.. cok iyi olur yada otel hakkind bilgilendirmek tanitmak amacli olabilir.

ablacım ya banada sanki meyve ve sebze masum gibi geliyor çünkü normal diyetlerde istediğin kadar salata deniyor sanırım onun etkisinden böyle düşünüyoruz ama zaten az yediğim için pekte sorun olmuyor sadece karpuzu abartıyorum diğer öğünleri ve yiyecekleri çok şükür abartmadan yiyebiliyorum inşallah bu diyet bu sefer işe yarayacak unutkanlık içinde zaten beyin jimlastiği yapıyoruz aslında puan toplayarak unutkanlıkta olmak büyük ihtimalle opuyorumnanaktan

ablacım site hazırlanıyor zaten bu cumartesi pazar eski tanıdıkları davet ettiler o kalabalıktada profosyonel çekim yapılacak bakalım neler çıkacak ortaya...

ayça bugün gitti ona kokteyl kitabı filan aldım burda bize hazırladı çalıştı bakalım çok merak ediyorum ne yapacaklar ilk kalabalık günleri olacak inşallah...

fotoları bihter çekmiş :)) ufak kızda paris hilton ücreti istiyormuş akşam bana tel açtılar şikayet ediyolar birbirlerini...

ferihancım sorma bende severim karpuzu ve kirazı oturunca bir kilo yerim ama inan insan kendini kısıtlayabilince mutlu oluyor dün mü geçen günmü unuttum bir oturdum tam dolu bile değil bir avuç yedim sonra iki avuç ve yetti ama bazen durduramıyoruz işte kendimizi..akannehir

heheheheh e oda hakli mankenler dünyanin parasini kiriyor.. oda payini istiyor ..))))
hadin güzellerim ben cikayim alisveris edecegim dikkatli dikkatli bakalim neler var . yillardir alisveris ederim en fazla kalori degerlerine baktim simdiye kadar kh degeri incelemek ayri bir macera olacak benim icin.
mutlu olun mutlu kalin güzellerim.a.s.

gerçekten resimler çok güzel olmuş birde web sitesi ohhh ne güzel olur gelsin müşteriler sonra yeşillik içindeki otele inşallah :))

sağol ferihancım böyle göründüğüne bakma ne sıkıntılar çekildi 10 yıl boyunca anlatsam sayfalar almaz .. allah bir daha yaşatmasın .amin....2 yıldırda toparlanıcak diye uğraşılıyır işte ancak oldu alah emeklerini boşa çıkartmasın hiç bir şey dışarıdan gözüktüğü gibi değil kimse inanmaz şimdi bu görüntülerin altında yıllarca ne acılar yaşandı saklandı.. amann geldi aklıma yine atayım hemen aklımdan bunlarıkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…