- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.181
reyhan abla sen bu diyetin olumsuz etkilerini yazmıştın... daha kokmaya başlamadım ama aklım sonradan gelmeye başladıdün yoldayım diyorum ki ay honey şunu demişti cevap vermeyi unuttum ferihan liste istemişti eve dönünce yazayım... birde tam bir şey söyliyeceğim bir müddet düşünüyorum sonra aklıma geliyor bu yediklerimizde sanırım B12 vitamini eksik:roflol:
iyimis ohhhhhh beeeeeecokacimcoook
bu sabah yarim sulu sütlü kahve ictim bugün süt yogurt agirlikli beslenecegim . bu haftada 80 in altina düsmezsem bende bir bozukluk olduguna karar verecegim.delikafadulden
kallisim 40 dakika bayagi iyi bir zaman ben en iyi zamanlarimda basaririm bunu cok seyrek yani. 15 dakikada kesiliyorum aslinda ama canimi disime takip 45 dakikaya kadar uzattigim oluyor
cocuklari hic sorma canim.. hergün soruyorlar. eksik birsey varmi anne istedigin birsey varmi bu sabah kilon nasildi. her allahin günü tek tek soruyorlar.. bir gr versem hepsi birbirine tel acip gururla söylüyor kutluyorlar beni anne cillop gibi oldun masallah aman yalniz sokaga cikma deyip pohpohluyorlar..kaydirigubbakcemile3
saka maka iyiki varlar güzel cocuklarimiz allah güzel yazilar yazsin güzel günlerini göstersin insallahhhhhhhh:Saruboceq:
ferihancım birde sanki meyveden sebzeden alınan kh değerleri benim mantığıma göre zararsız geliyor tabiki doğru olmayabilir bu düşüncem ama bir makarna ve pilav börek düşünürsen sebzeyi meyveyi kaçırsakta dediğim gibi öğünlerde çok gıda uygulamazsak götürürz gibi geliyor..
ablacım pazartesi tartılalım zaten dün ben hile yaptım sokakta çok dolaştım ya kan ter içinde geldim eve hemen duşa girdim ve o anda tartılayım diye geçirdim içimden birde kahvaltı yapmamıştım öğlene dek açtım yani.. sen beni biliyorsun aylar geçse tartılmam bu dün yaptığım istisnaydı söz pazartesiye dek yok...
ablacım ya banada sanki meyve ve sebze masum gibi geliyor çünkü normal diyetlerde istediğin kadar salata deniyor sanırım onun etkisinden böyle düşünüyoruz ama zaten az yediğim için pekte sorun olmuyor sadece karpuzu abartıyorum diğer öğünleri ve yiyecekleri çok şükür abartmadan yiyebiliyorum inşallah bu diyet bu sefer işe yarayacak unutkanlık içinde zaten beyin jimlastiği yapıyoruz aslında puan toplayarak unutkanlıkta olmak büyük ihtimalle opuyorumnanaktan
gerçekten resimler çok güzel olmuş birde web sitesi ohhh ne güzel olur gelsin müşteriler sonra yeşillik içindeki otele inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?