Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabiki hiçbişey kolay elde edilmiyor ablacım göründüğü gibi olamıyor işte emeksiz yemek olmazmış Allah bundan sonrası için inşallah sıkıntısız problemsiz ve bol müşterili zamanlar versin iyi günler versin inşallah amin inşallah emekleri boşa çıkmaz ve istedikleri gibi başarılı olurlar düşünme moralini bozma tabi ama sıkıntılardanda ders çıkarılabiliyor bazen opuyorumnanaktan

güle güle git ablacım kh değeri en düşük olanları tercih edersin eminim ki protein ağırlıklı yorma kendiini ama çok fazla opuyorumnanaktan

estafurullah aebenim yaa ne demek tabiki destek oluyorsun opuyorumnanaktan sen yine gözüne çarpanları söyle ben sadece kaç gündür çok hoşuma gittiği için diyetimize toz kondurmuyorum ama sen bana bakma
KALıŞıM BıLıYORUM OYÜZDEN YAZIYORUM YOKSA NAZIM GEÇMESE.. SiZE KIYMET VERMESEM YAZMAM ıNAN ....:1hug:

bu konudageçenlere püskütümün bir yazısı vardı 2. takımda biliyorsun ... sadece okumanız için getirdim tüm iyi niyetimle...:kedi:

Püsküüt kullanıcısından alıntı

Arkadaşlarım hemen düzeltme yapmak için geldim ve çıkıyorum..

Müftüoğlu hocamı okudum biraz.. az önce yazdığım mesajı unutuyorum bu durumda.. yerimseniben

ıkraaacığımın da belirttiği gibi düşük karbonhidrat tüketiminin tetiklediği bir sürü ciddi hastalık var.. Allah korusun..

Kilo vermek için RıSK ALMAK aptalca..

Beni oturduğum yere mıhlayan yazıyı gönderiyorum.. 120-130 gr karbonhidrat şart.. Ben kaslarımdan vazgeçemem doğrusu.. ya da kemiklerimde delikler oluşsun istemem..

Düşük Karbonhidratlı Diyetler Etkili mi?

Arkamdan gülebilir, sağa sola çekiştirebilirsiniz.. Bu çekiştirme sırasında boyumu 1.80 e kadar uzatın lütfen ki kilom zayıf kategorisine geçsin.. :roflol:

Ne yapayım elimden değil ben bu Müftüoğlunun hastasıyım..

Hah bir de yine konuyu irdelerken Müftüoğlunun basamak teorisi de gözüme çarptı.. Okunası bir yazı olduğunu düşünüyorum..

Hürriyet - Osman MÜFTÜOĞLU-Karbonhidrat kullanma kılavuzu

bu arada arkadaşlar unutmadan yazayım kandıliniz mübarek olsun....
opuyorumnanaktan
BENDE HEPıNıZıN KANDıLıNı KTLARIM ......opuyorumnanaktan

birde eklemem gereken küçük ama önemli ayrıntılar ...
kalişim ve ablam .sabah ekmek yiyin ama ekmegi kızartın puanı 12 den 8 e düşer ..
hemde sabah ekmek yemek gün boyu dinç olmanızı saglar halsizliginizi alır ....

kalan puanlarınızı sebzeden yana kulanın hem sadece protein almamış olursunuz hemde kabız olmanızı biraz engellersiniz...

birde proteinlerde kulandıgınız yaglara dikkat edin . doymuş yagları en aza indirim bu kolestrolünüzün yükselmemesine yardımcı olur.

aebenim giriş yapmadan önce okudum mesaıjını bir saat kadar önce .. çok sağol canım ciddi emek verip taşımışsın birde mesajları ama eğer telaşsa senin bize karşı hissettiklerin bence hiç germe kendini ay canım benim yaa şakayla karışık yazıyorum tabiki yanlış anlama ve o narin gönlünden kocaman öpüyorum düşünceli arkadaşım benimopuyorumnanaktan

ama dediğim gibi inan telaşların yersiz hayatım balım böreğim opuyorumnanaktan sen ne zaman gördün ki biz bir diyete başladık ve çok sevsekte ikinci haftaya aynı diyet ile girebildik... zaten baştan söyledik buna başlarken yani benim en fazla 10 gün vaktim var dedim ablama gideceğim ve orda aşçı olacağım o zamana dek aldıkları personel kıyafetine girmeliyim .. sonrası zaten gelmez... vaktimiz olsada biz yapamayız biz bir diyete bağlı kalamayız... reyhan ablamında benden hiç farkı yok hadi oda yapsın 2 hafta sürsün sonrası aynen hep bildiğimiz yöntem.. bol yeşillik, meyve ve dengeli diğer gıdalardan almak tek yöntemimiz....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

zaten şöyle bir düşünürsek yani bu diyetin zararını okumasakta allah bize dengeli bir sistem vermiş vücut veriş herşey yerinde ve dengesinde... e-e-ee yiyecek ve içeceklerin yaşam şeklininde dengesini bilmekteyiz ama uygulamadığımız için kilo aldık... ve bizim kilomuz öyle 3-5 kilo değildi ki normal diyetle verelim.... biz ne uygularsak uygulayalım illaki bir zarar görecektir bu dengeli sistem çünkü dengeyi zaten kilo alarak bozduk....ama şuda var ki o diyet senin bu diyet benim yapan insanlar değiliz şurda 2 yıldır beraberi yani reyhan ablamı diyorum ve listeye bağlı kalarak yaptığımız diyet 3 taneyi geçmez süresine bakarsak 3 haftayı geçmez zararını bilsekte yinede en hafif şekilde atlatmak dileğimiz opuyorumnanaktan maksat kiloyu yerinden zıplatmak ve vücudu şaşırtmak....

zararı olmayan diyette yok aslına bakarsan bunuda hepimiz biliyoruz ve bile bile uyguluyoruz...

MONTIGNAC DIYETI:

Karbonhidrat içeren besinlerle protein içerenlerin birbirinden ayri alinmasi (gidalari ayristirma) esasina dayaniyor. Montignac prensiplerine göre, öncelikle gidalar sInifandiriliyor. Yani enerji veren proteinler, glusitler ve yaglar île enerjik olmayan lifler, su, vitamin, mineral ve olîgo elementler birlikte alinmiyor. Bu tür beslenme mide, bagirsak sistemini bozuyor ve ülsere yol açabiliyor. Ayrica sinir sisteminde tahribat yapiyor.

Bu yazıyı okuyup katılmadığını belirtmişsin gerçi silvişin yazısı ama aebenim oda zararlı buda zararlı sempatiksalakcinni yararlı bir diyet varmı.. tüm diyetisyenler diyet listelerini unutmuşlarken hastalarına sağlıklı beslenme yaşam biçiminiz olmalı derken biz bu diyet zararsız dersek zaten ayıp etmiş oluruz... neyse ki diyet listelerine bağımlı kalamama gibi iyi bir özelliğimiz var tüm dombililerin

ahh ben acıksamda yesem ekmeği ama öğlen oluyor bende tık yok proteinden kaynaklanıyor sanırım bu .. bu gün orla yedim yarım dilim yine valla çünkü ekmeği hepten kesemeyiz .. bir diyette şekerin dışında hiç bir şeyi kesmememiz gerektiğini kesinlikle biliyorum ama kaydirigubbakcemile3 gelde uygula düdük kafa

selamlarrrrrrr
bugün sabah 250grsüzme yogurttan bir litreye yakin ayran yapmistim onu ictim yarim bardak sütle sütlü kahve ictim.
öglen 250 gr tavuk sote yedim kücük bir salata
aksam gelincede 100 gr hindi pastirmasi birde elma yedim

elma :16
ayran:15
tavuk:0
salata:4
pastırma:1

ablacım toplam 36opuyorumnanaktan

ben bu gün bir şey yiyemedim desem inanırmısın..
sabah zorladım kendimi ancak yarım dilim ekmek yedim ohaoldumsmile çok iştahımı kırdı bu yeme tarzı...

sabah: yarım dilim ekmek 5.5
labne peynir: 1
arada tavuk göğüs haşlamıştım azıcık ondan aldım iki çatal:0
akşam domates salatalık aldım çok az : 10 yapmaz ama hadi öyle diyeyim
yine tavuk haşlama :0

toplam:16.5 ohaoldumsmile

ablacım bu gün alışverişte neler buldun ne aldın yemek için... bende yarın markete gideyim meyve olarak sadece kiraz var başka şeyde alayım bakıyım...

bu akşam kalan puan hakkımı süt içeyim ben yaaa canım çekti şimdi içine azıcık kahve şurubu atsamda tatlandırsam buzlu kahve yapsam kendimi kandırsam nasıl olur :)) güzel olur...

ay valla harika olurda kallisim kahve surubuda nedir?.. burda kahveye findik surubu döküyorlar öyle birseymi? yoksa bildigimiz buzlu kahvemi ama onun üzerine kaymak konuyor. gerci kaymak hakkimiz var ay cok lüks bir diyet bu. baktikca daha cok seviyorum..kaydirigubbakcemile2..
bugün tatlim et salam cinsi seyler aldim bolca birde balik. ben isli baligi cok severim. aslinda baligi genel olarak cok severim nesi olursa olsun.. peyniride cok severim. birkac cesit peynirde aldim. cok güzel meyveler vardi ama beni bastan cikarmasinlar diye almadim kayisi gibi. khsi düsük un ariyacagim bu hafta sonu kismetse.. insallah bulurum bulamazsamda ismarlarim getirsinler isleri ne.. ekmegimi kendim yaparim et peynir serbest olduktan sonra oooooo degme keyfime..
kallisim ne güzel hemen hesapliyorsun yazdiklarimi.. sen bu isi iyice kivirdin valla masallah diyeyim... simdi birde diger linkte bugün yazilanlari okuyup yatacagim yarin sabahciyim ben..Şeniz

merhaba hayırlı kandiller herkese
geçmişi okudum alıntı yaptım geldim sonra yanlış yere tıkladım hepsi gitti bende vazgeçtim
yediklerim çok düzensiz ama 2gündür ekmek ağzıma koymadım gerçekten aç yatıyorum karnım gurulduyor mesela bu akşam 6.30da
2kaşık pilav 2kaşık zeytinyağlı bamya 2-3 kaşık yoğurt yedim
sonra 2bardak çay yanında 1konya şekeri yedim hepsi bu sanırım süt ürünlerine yüklenmem gerekiyor bu diyette sabahları süt içiyorum peynir yiyorum gündüz yoğurt yiyorum
ayyy inşallah veririm biraz bu hafta morale ihtiyacım var çünkü bu arada eşim koşu bandını almaya ikna oldu ama ben nereye koyacağım derdine düştüm :)
çok geç oldu öpüyorum herkesiiii

ablacım ne çabuk sabahçı oldun yahusempatiksalakcinni ne güzel alışmıştık ..
kahve şurubu evet aynen senin dediğin gibi kahveye dökülen fındık şurubu..
şimdi bu şurupların sadece kahveye katılanı var birde hem sıcak hem soğuk içeceklere katılanını buldum ... ayçaya sürpriz olsun diye bir sürü aroma aldım bunlardan hem kokteyl yapılıyor hemde çayına kahvene koyabiliyorsun.. kızım barmaid oluyor yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geçen hafta burda bize denemeler yaptı elinde tarif kitabı habire kokteyl yapıyor
kahve aromalısını öyle sevdim ki bir bardak suya 2 kaşık koyulabiliyor nefis bir tadı var işte sütede denedim akşam hımmmmmmmzemuszemus çok az eklendiği içinde kh düşük oldu sadece 3 puan... kocaman bir bardağa ağzına kadar buz doldurdum üstüne iki kaşık şurupbir çay bardağıda süt ohaoldumsmileohaoldumsmile içmede yanında yat oldu....bak şimdi hemen kanıma girme kaymak maymak deme bana böylede güzel oldu....
yaa geçen yanlış anlaşılmasın diye yazmamıştım ben azıcık votkayla denemeler yaptıkta bu şuruplarla ama votkanın değeri 0... etkileseydi etkilerdi çünkü pazartesi salı içtim bu kokteyllerden ama çarşamba tartıldım her şey normaldi...

ablam yaa o unlardan ebayda bulamazmıyız ki acaba bende arayayım bakıyım bulursam alırım zemuszemus

senin isli balığın gibi bende isli etleri seviyorum vede isli peynir hastasıyım ..

hemencecik hesaplama işide benim listeyi gökçe deftere yazdı dedim ya ablacım orda notlar öyle düzenli ki hemen hesaplanıyor....
ay ben azıcık ebay karıştırıyımzemuszemus

günaydın takımcığım bu sabah çok mutluyum Allah bozmasın tartıldım veeeee 93 kiloyum çok sevindim çok mutlu oldum 2 kilo daha gitti diye haftayada inşallah vermiiş olurum kilo sabah bir küçük kaçamak yaptım dünki kandil simitlerinden bir tanecik yedim bir problem olmaz herhalde giden iki kilonun hatırına küçük bir kaçamaktı gerçi birkaç gün dikkkat edemeyeceğim ama yinede az yemeye devam hepinizi bol bol öpüyorum canım takımım sizin sayenizde veriyorum kilolarımı ...

kaydirigubbakcemile32 haftalıgına..:lepi:kolay gelsin kalişim .Şenizşu burnumun ucunu kısaltmam gerek ..

ayy ben hiç kilo verememişimohaoldumsmile nedeeeeeen?aç gezdim ayol açmafoldumben
kilom 67.4
kallisim regl oldum ondan mı oldu acaba ? yok haftaya da böyle olursa salonun ortasına spor salonu kuracam kim ne derse desin artık

ayy ben hiç kilo verememişimohaoldumsmile nedeeeeeen?aç gezdim ayol açmafoldumben
kilom 67.4
kallisim regl oldum ondan mı oldu acaba ? yok haftaya da böyle olursa salonun ortasına spor salonu kuracam kim ne derse desin artık

regl çok etkiliyor hiç moralini bozma bu dönem bitince bir bakmışsın bir kilo gitmiş spora başlamanda ayrıca çok güzel hızlandırır ve şekillendirir vücudunu varsa imkanın yap sporunuda çok kolay gider kilocuklar zemuszemus

ferihancım çok sevindim bitanem yaa ne hoş bir duygu değil mi...opuyorumnanaktan tebrik ederim canım demek çaba harcarsak oluyor... olabilitesi var yaniii

kaydirigubbakcemile32 haftalıgına..:lepi:kolay gelsin kalişim .Şenizşu burnumun ucunu kısaltmam gerek ..
boşver aebenim bu takıma istediğin kadar sok burnunu diğerlerinde dikkat et biliyorsun benim başıma neler geldi daha önce ben 3 yılda ancak kısalttım burnumu sende öğrenirsin
o.. bu değil de .... sen de dikkat et adı üstünde seninkide diyet ve uzun zamandır sürdürüyorsun illaki zararı vardır bir diyet hayat tarzımız olamaz.... opuyorumnanaktan

kilom 67.4
honeyim sabah senin mesajına yorum yapamadan elektriklerim kesildi cicim kusura bakma koşu bandı işine pek sevindim diyecektimopuyorumnanaktan valla honeyim sen beim evimi görsen minnacık konserve kutusu gibi ... ama yine de buldum ben yer yatağımın ayak ucuna koydum yine koydum yani gerekseydi salona koyardım zemuszemus
bir de hiç üzülme tabiki regl etkiliyor hem daha kaç gün oldu beslenmene dikkat ediyorsun hemen sabırsızlık etme cicim yaaaopuyorumnanaktan

reyhan ablacım sizin marketlerde wasa diye diyet ekmeği varmı bir baksana paket içinde satılıyor .. türk ekmeği değil ithal ürün sizdede vardır illaki... 2 diliminde 10 puan var haberin olsun.... şimdi marketten aldım geldim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…