Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O azimli fare bir ara bizdeydi. Bende sabah 5.30da kalkıp 1 saat spor duş 7.30da ise giderdim. Şimdi çok yoruluyorum. Enerjim kalmiyor 6.40da evden çıkıyorum
işte insanin icine o azim bi girdimi süper oluyor ama gelmedimide gelmiyor işte. Ben bu aralar çok azimsizdim ama dün isyerimdeki arkadaslar cok moralimi bozdu diyet yapiyorum diye dalga geciyorlar sen daha fazla kilo alma almissin zaten alicagin kadar falan diyorlar.. Biliyorum iyi niyetliler ama çok icime isledi daha bi gaza geldim gosterixem en kisa zamanda onlara kim şişman

selam canim menün guzel ama keske makarnayla ekmek yetmeseymişsin bide aksam yemeği

Günaydın herkese. Hayırlı sabahlar
Gunaydinlaaaaarrrrr

Günaydın kızlar enerjik bi gün olsun bize :)
gunaydin canim insallah oyle olur ama ben lesliye telefonuma indiremedim annemlerde kaliyorum bu hafta ordada internet yok malesef bu sabah baslayamadim cok üzgünüm aksama indirip uyumadan once yapma calisicam insallah firsat bulabilirim

Ekmekle makarna nasıl yenir ki, gerçi bizim burda da mantıyla ekmek yerler :)
benim esimde manti yaptigim zaman sodraya oturunca daha varmi diye sorar kalmadi dersem ekmekle goturur mantiyi hamur isini ekmekle hiç yiyemem

Günaydın güzeller
Dünkü menümü paylasayim hemen
Sabah
2 etimek birinin uzerine peynir sürdüm digerine kayisi receli 1 cay kaşığı
Öğle 12.30
2 dilim kepek ekmegi
Peynir zeytin 2 ince dilim salam
Ayran
Ara 5.00
Yarim simit
Soda
Ara 7.30
4 adet hurma
Aksam 8.30
Patlican yemegi
Yesil salata
Yoğurt

2.5 litre su ictim
2 fincan karisik bitki cayi
1 fincan yesil cay

150 ip atlama
Her gün biraz daha arttiricam

Veeee bu sabah haftalardir ozledigim 60 rakamini gördüm cok keyifliyim

Merhabalar wendy
Günaydın Arkadaşım
Ankara'dan çok sevgiler.
prensesss016 lydznp wendy @bluedolphin
4 kişi olduk ne güzel. Dilerim her gün sayımız artar.
Güzel mesajların için çok teşekkürler. Sağolasın.
Hepbirlikte daha başarılı olacağız inşallah.

60 'Tebrik ederim.
Bu çok güzel bir haber. Tebrik ederim.

Gün içerisinde saatlerimiz serbest olabilir.
Gündüz gün içerisinde bir 45 dakika yürüyüş yapabilseniz bile kafi.
Veya Leslie'nin egzersizlerini evde yapabilirsin.
Ben de gece bir saatten sonra pek çıkamıyorum yürüyüşe.
Arkadaşım onu önerdi.

gunaydin canim insallah oyle olur ama ben lesliye telefonuma indiremedim annemlerde kaliyorum bu hafta ordada internet yok malesef bu sabah baslayamadim cok üzgünüm aksama indirip uyumadan once yapma calisicam insallah firsat bulabilirim

canım bende bu hafta full oruç tutmaya niyetliyim, o yüzden sabah bişi yapamıyorum, normal düzene dönünce yapalım, hazırlanalım en azından.

benim esimde manti yaptigim zaman sodraya oturunca daha varmi diye sorar kalmadi dersem ekmekle goturur mantiyi hamur isini ekmekle hiç yiyemem

ay bende hiç yiyemem.

tartı güldürmüş seni tebrik ederim ama menü hep kh sanki ya? hiç protein yok nerdeyse. sabahları kalsik kahvaltı yapmayı sevmiyo musun? ben hazırlayıp işte yiyodum genelde.

Günaydınlar
Dün gün içerisinde yürüyüş yapıp, akşam da 1 saat yürüyüş yapınca haftalık hedefim olan 10000 adıma ulaşabildim çok şükür.

Eki Görüntüle 2067575

süper

inşallah canım, başlangıcı yaptık devamı gelsin.

Günaydınlar
Dün gün içerisinde yürüyüş yapıp, akşam da 1 saat yürüyüş yapınca haftalık hedefim olan 10000 adıma ulaşabildim çok şükür.

Eki Görüntüle 2067575
Tebrik ederim canım süper

inşallah canım birbirimizi sürekli dürtelim
60 'Tebrik ederim.

Bu çok güzel bir haber. Tebrik ederim.

sağol canım teşekkür ederim 50 leri görmeye az kaldı

canım kahvaltı benim en sevdiğim öğün..ama bu hafta eşim gececi olduğu için annemde kalıyoruz çünkü oğlum ordan okula gidiyor. o yüzden iş yerimde kahvaltı ediyorum ordada ne bulursak onu yiyiyoruz kalabalığız. sadace kendim için yemek götüremiyorum.öğlende de iş yerindeki yemekleri beğenmediğimiz için kendimiz bişeyler ayarlayıp yiyoruz. tost cantık ekmek arası falan yemektense ekmek peynir geçiştiriyoruz. cumadan sonra evimdeyim inşallah daha üzel düzene sokup sporumuda yapabilicem. işte böyle

peki o zaman, cuma sonrası menülerini merakla beklicem :)

bu arada öğleye yoğurt falan ekle bari, sadece sandviçle geçirme.

peki o zaman, cuma sonrası menülerini merakla beklicem :)

bu arada öğleye yoğurt falan ekle bari, sadece sandviçle geçirme.
aynen canım biraz tembellik yapıyorum ama oğlenleri salata ve yoğurt getirmeye özen göstericem yanımda

Bende menümü yazayım;

iftar; balık, salata, 1 yudum zero. (çok az hamsi kızartma da yedim)

ara; karışık yeşil çaylı bitki çayı, minik kahve yanı çiklat
sahur yemeden bu iftarla nasıl doyuyosun canım yaaa hiç olmazsa bi dilim kepekli yada tam buğday ekmek yesen

sahur yemeden bu iftarla nasıl doyuyosun canım yaaa hiç olmazsa bi dilim kepekli yada tam buğday ekmek yesen

haklısın canım ama yatmadan tok oluyorum, gece de kalkıp yiyemiyorum ya. şimdilik böyle idare edicem bakalım. sağlıklı kh yok doğru diyosun, salata yedim bi tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…