- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.944
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.441
işte insanin icine o azim bi girdimi süper oluyor ama gelmedimide gelmiyor işte. Ben bu aralar çok azimsizdim ama dün isyerimdeki arkadaslar cok moralimi bozdu diyet yapiyorum diye dalga geciyorlar sen daha fazla kilo alma almissin zaten alicagin kadar falan diyorlar.. Biliyorum iyi niyetliler ama çok icime isledi daha bi gaza geldim gosterixem en kisa zamanda onlara kim şişmanO azimli fare bir ara bizdeydi. Bende sabah 5.30da kalkıp 1 saat spor duş 7.30da ise giderdim. Şimdi çok yoruluyorum. Enerjim kalmiyor 6.40da evden çıkıyorum
selam canim menün guzel ama keske makarnayla ekmek yetmeseymişsin bide aksam yemeğiSelam kızlar
Bugün menüm eksik ve sporum yok ama paylaşayım
Sabah ; 2 dilim ekmek , 1 Kk az yağlı peynir, 1 üçgen peynir domates salatalık, 10 adet zeytin ( öğlenden sonraki ara öğününden fındık fıstık yerine yedim 5 ini)
Ara ; 2 top dondurma
Akşam ; 6 kaşık kıymalı makarna, 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek ( 5 gibi yedim)
Ara; filitre kahve 2 mandalina
Ara; 1 bardak süt
1,5 litre su içtim 3 e tamamlayacağım, 1 kupa Yeşilçay içersem süper olabilir hiç içmedim
Spor yok. Öğlen hastanede geçince öğün atladım. Ama işim biter bitmez de gittim direk dondurma yedim :)
GunaydinlaaaaarrrrrGünaydın herkese. Hayırlı sabahlar
gunaydin canim insallah oyle olur ama ben lesliye telefonuma indiremedim annemlerde kaliyorum bu hafta ordada internet yok malesef bu sabah baslayamadim cok üzgünüm aksama indirip uyumadan once yapma calisicam insallah firsat bulabilirimGünaydın kızlarenerjik bi gün olsun bize :)
benim esimde manti yaptigim zaman sodraya oturunca daha varmi diye sorar kalmadi dersem ekmekle goturur mantiyi hamur isini ekmekle hiç yiyememEkmekle makarna nasıl yenir ki, gerçi bizim burda da mantıyla ekmek yerler :)
Sevgiler.ne güzel benim gün içinde hiç fırsatım yok tek şansım sabah erken kalkıp yapmak.
inşallah canım bizdende sana sevgiler
hayırlı akşamlar
MerhabalarKesinlikle motivasyonumuz artsın.
Ya mutsuzum Nilgün ya, kalkmayı denicem yine bakalım oruç oruç yapamam şimdi de bi yerden başlayım sabah kalkıp 1 mil yaparım olmazsa.
Harika yürüyüşe bende bayılıyorum ama kızımdan fırsat bulamıyorum
Ben uyarım, bi şekilde yürüyüşü falan telafi etmeye çalışırım, şimdilik 4 kişiyiz?
@bluedolphinprensesss016 lydznp wendy
Oke, böyle oturarak kilo verilmez çabalayacağız :)
Harikasın canım.
Bende öpüyorum seni taa Kayseri’den :)
Günaydın güzeller
Dünkü menümü paylasayim hemen
Sabah
2 etimek birinin uzerine peynir sürdüm digerine kayisi receli 1 cay kaşığı
Öğle 12.30
2 dilim kepek ekmegi
Peynir zeytin 2 ince dilim salam
Ayran
Ara 5.00
Yarim simit
Soda
Ara 7.30
4 adet hurma
Aksam 8.30
Patlican yemegi
Yesil salata
Yoğurt
2.5 litre su ictim
2 fincan karisik bitki cayi
1 fincan yesil cay
150 ip atlama
Her gün biraz daha arttiricam
Veeee bu sabah haftalardir ozledigim 60 rakamini gördüm cok keyifliyim
Bu çok güzel bir haber. Tebrik ederim.Günaydın güzeller
Sabah
Öğle 12.30
2 dilim kepek ekmegi
Ayran
Ara 5.00
Yarim simit
Soda
Ara 7.30
4 adet hurma
Aksam 8.30
Patlican yemegi
Yesil salata
Yoğurt
2.5 litre su ictim
1 fincan yesil cay
150 ip atlama
Gün içerisinde saatlerimiz serbest olabilir.Güzel olur ama saatler sartlar nasıl uydurulacak. Mesela ben yürüyüş yapamıyorum. Bizim oralar çok ıssız ve benim yürüyüş bandım da yok. Bisiklet var ama popiş acıyor yapamıyorum. Ve spor yapmaya vaktimde olmadığı için kızımla müzik açıp dans ediyoruz. Ben biraz zumbavari yapıyorum oradan yırtıyorum. Sonra da ip atlama yarışması yapıyoruz ana kız.
Bizim sporumuz bu kadar işte
Dirilisci hatun oğlun nasıl oldu canım?
Çok geçmiş olsun. Dilerim yarın daha iyi hisseder kendini. Çabucacık toparlaması dileğiyle.Ateşi yok canım ama çok öksürüyor balgamli olduğu için doktor bırakmadı halen yatiyoruz
Çok geçmiş olsun, dilerim en kısa sürede toparlar kendini oğluşunAteşi yok canım ama çok öksürüyor balgamli olduğu için doktor bırakmadı halen yatiyoruz
gunaydin canim insallah oyle olur ama ben lesliye telefonuma indiremedim annemlerde kaliyorum bu hafta ordada internet yok malesef bu sabah baslayamadim cok üzgünüm aksama indirip uyumadan once yapma calisicam insallah firsat bulabilirim
benim esimde manti yaptigim zaman sodraya oturunca daha varmi diye sorar kalmadi dersem ekmekle goturur mantiyi hamur isini ekmekle hiç yiyemem
Günaydın güzeller
Sabah
Öğle 12.30
2 dilim kepek ekmegi
Ayran
Ara 5.00
Yarim simit
Soda
Ara 7.30
4 adet hurma
Aksam 8.30
Patlican yemegi
Yesil salata
Yoğurt
2.5 litre su ictim
1 fincan yesil cay
150 ip atlama
Günaydınlar
Dün gün içerisinde yürüyüş yapıp, akşam da 1 saat yürüyüş yapınca haftalık hedefim olan 10000 adıma ulaşabildim çok şükür.
Eki Görüntüle 2067575
Merhabalarwendy
Günaydın Arkadaşım
Ankara'dan çok sevgiler.
prensesss016 lydznp wendy @bluedolphin
4 kişi olduk ne güzel. Dilerim her gün sayımız artar.
Güzel mesajların için çok teşekkürler. Sağolasın.
Hepbirlikte daha başarılı olacağız inşallah.
Ateşi yok canım ama çok öksürüyor balgamli olduğu için doktor bırakmadı halen yatiyoruz
Tebrik ederim canım süperGünaydınlar
Dün gün içerisinde yürüyüş yapıp, akşam da 1 saat yürüyüş yapınca haftalık hedefim olan 10000 adıma ulaşabildim çok şükür.
Eki Görüntüle 2067575
inşallah canım birbirimizi sürekli dürtelimMerhabalarwendy
Günaydın Arkadaşım
Ankara'dan çok sevgiler.
prensesss016 lydznp wendy @bluedolphin
4 kişi olduk ne güzel. Dilerim her gün sayımız artar.
Güzel mesajların için çok teşekkürler. Sağolasın.
Hepbirlikte daha başarılı olacağız inşallah.
60 'Tebrik ederim.
Bu çok güzel bir haber. Tebrik ederim.
canım kahvaltı benim en sevdiğim öğün..ama bu hafta eşim gececi olduğu için annemde kalıyoruz çünkü oğlum ordan okula gidiyor. o yüzden iş yerimde kahvaltı ediyorum ordada ne bulursak onu yiyiyoruz kalabalığız. sadace kendim için yemek götüremiyorum.öğlende de iş yerindeki yemekleri beğenmediğimiz için kendimiz bişeyler ayarlayıp yiyoruz. tost cantık ekmek arası falan yemektense ekmek peynir geçiştiriyoruz. cumadan sonra evimdeyim inşallah daha üzel düzene sokup sporumuda yapabilicem. işte böylecanım bende bu hafta full oruç tutmaya niyetliyim, o yüzden sabah bişi yapamıyorum, normal düzene dönünce yapalım, hazırlanalım en azından.
ay bende hiç yiyemem.
tartı güldürmüş seni tebrik ederim ama menü hep kh sanki ya? hiç protein yok nerdeyse. sabahları kalsik kahvaltı yapmayı sevmiyo musun? ben hazırlayıp işte yiyodum genelde.
süper
inşallah canım, başlangıcı yaptık devamı gelsin.
canım kahvaltı benim en sevdiğim öğün..ama bu hafta eşim gececi olduğu için annemde kalıyoruz çünkü oğlum ordan okula gidiyor. o yüzden iş yerimde kahvaltı ediyorum ordada ne bulursak onu yiyiyoruz kalabalığız. sadace kendim için yemek götüremiyorum.öğlende de iş yerindeki yemekleri beğenmediğimiz için kendimiz bişeyler ayarlayıp yiyoruz. tost cantık ekmek arası falan yemektense ekmek peynir geçiştiriyoruz. cumadan sonra evimdeyim inşallah daha üzel düzene sokup sporumuda yapabilicem. işte böyle
aynen canım biraz tembellik yapıyorum ama oğlenleri salata ve yoğurt getirmeye özen göstericem yanımdapeki o zaman, cuma sonrası menülerini merakla beklicem :)
bu arada öğleye yoğurt falan ekle bari, sadece sandviçle geçirme.
sahur yemeden bu iftarla nasıl doyuyosun canım yaaa hiç olmazsa bi dilim kepekli yada tam buğday ekmek yesenBende menümü yazayım;
iftar; balık, salata, 1 yudum zero. (çok az hamsi kızartma da yedim)
ara; karışık yeşil çaylı bitki çayı, minik kahve yanı çiklat
sahur yemeden bu iftarla nasıl doyuyosun canım yaaa hiç olmazsa bi dilim kepekli yada tam buğday ekmek yesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?