- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.081
Zaten 2 hafta boyunca sekerli gidalar yemezsek ekspressle birlikte ayni anda sekersiz 21 yapmis olmazmiyiz canim?Canim ben 2. Haftayi yapma taraftariyim hatta vuctlar alismisken bunun arkasina sekersiz 21 gun yapabiliriz
Lahana turleri cogunlukla siskinlik yapar cnm o yuze takilma bugun gider o ins
Doydum cok sukur canim.Guzel menu bugun doydunmu peki
Canim bizimkide sekersiz 21 gun gibi ama bizde daha az yiyecek varZaten 2 hafta boyunca sekerli gidalar yemezsek ekspressle birlikte ayni anda sekersiz 21 yapmis olmazmiyiz canim?
1 hafta daha dukan ekprs yapariz 21 gun olur.
Yoksa farkli uygulamalar mi var?
Sporla destekleyerek deneyebiliriz aslinda. Hem sıkılmamis oluruz hem vucudu sasirtmis oluruz.Canim bizimkide sekersiz 21 gun gibi ama bizde daha az yiyecek var
Onda
Kuruyemis ve ekmek turu var kilo verme bence daha az olur ama sekere bagimli olanlar isterse 2 hafta sonrasinda 1 haftada ona uygun menuler yapip tamamlayabiliriz seker istegi 21 gunde geciyor
2 .grup pazartesi basliyor canim cumartesi ve pazar gunu listeleri yapariz buyuk ihtimal birinci grupta devam ederSelam kizlar bugün pek giremedim gun icinde islerim yogun biraz birsuru alinti yaptim ama helsi gitmiş. Yaaa herlrsin listeye gelmesi nasil güzel oldu boyle takim sahane gercekten. Denisco ve budolphin tebrik ederim canim sizleri. Darisi bizlerin başına. Ben 2. Dukan ekspres grubunda barim ona göre ama ilk gün icin yardim istiyorum ne yiyelim
Tamam canim zaten sen buna devam edersen 150 olan sekerinde kisa zamanda dusecektirSporla destekleyerek deneyebiliriz aslinda. Hem sıkılmamis oluruz hem vucudu sasirtmis oluruz.
Bende verdigim kilolari tekrar aldiktan sonra ozellikle son zamanlarda bu oldu. Gece kac olursa olsun evde helva,pekmez,cikolata ne var ne yok ekmekli yada ekmezsiz yemeye baslamistim.Hatta bazen yiyip uyuyordum.
Cok sukur gecti. Simdi elimin altinda cikolatalar abur cuburlar var ama canim istemiyor.
Yarin cuma tartisinida atlatalimda biraz sporlara da el atalim diyorumSporla destekleyerek deneyebiliriz aslinda. Hem sıkılmamis oluruz hem vucudu sasirtmis oluruz.
Bende verdigim kilolari tekrar aldiktan sonra ozellikle son zamanlarda bu oldu. Gece kac olursa olsun evde helva,pekmez,cikolata ne var ne yok ekmekli yada ekmezsiz yemeye baslamistim.Hatta bazen yiyip uyuyordum.
Cok sukur gecti. Simdi elimin altinda cikolatalar abur cuburlar var ama canim istemiyor.
Doydum cok sukur canim.
Nilgunum muhtesem bir menu olmus hic ekmek yok ara ogun ogleden sonra da yapsaydin tatlim iyi olurdukızlar menümmmm beğenmeyeni yorum yapmayanı ifşa edicem ona göre
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı 1 haş. yum. 4 parmak kadar hindi eti
ara 10 çiğ badem sade duble türk kahvesi
öğlen 2 servis kaşığı ile kapuska yemeği 1 kase yoğurt üzerine bol nane pul biber karabiber kimyon attım lahananın gazını alsın diye
ara 1 ekşi yeşil elma
akşam 1 tane fırında but bol salata
su 2.5 tl
spor 30 dk dışarıda yürüyüş
akşamda yeşil çay yaparım bir demlik 2 büyük kupa çıkıyor
sebze+protein günü gibi olmuş
şimdi çıkıyorum yürüyüp gelicem akşama görüşürüzzz
Supersin tatlimmm.kızlar menümmmm beğenmeyeni yorum yapmayanı ifşa edicem ona göre
öğlen 2 servis kaşığı ile kapuska yemeği 1 kase yoğurt üzerine bol nane pul biber karabiber kimyon attım lahananın gazını alsın diye
ara 1 ekşi yeşil elma
su 2.5 tl
Super fikir canim.Yarin cuma tartisinida atlatalimda biraz sporlara da el atalim diyorum
Herkesten yapabilecegi sporlari ve musait zamanlarini isteyecegim ona gore bir programda spor icin yapariz duzene girer
Sebaharin yaptigi analizi biz basit bi sekilde haftalik veya 2 haftalik kendi aramizda yapariz kimler dogru gidiyor kkmler yanlis yolda gorup onlem aliriz
bizde mi yaptırsak yaaaahala mide bulantın varmı cıslara karşı
Egzaman neyin yan etkisi canimm sebebi belli miDurun daha yaptırın diyemiyorum. Sonuna kadar bekleyip bir sonuçlarını görelim. Enerji olarak çok iyiyim o anlamda cidden iyi geldi ama henüz canım istemiyor diyemiyorum. İlk gün peynirden midem bulandı ama bugün canım tatlı istedi mesela....Aradım kadını söyledim hemen. Cumartesi geldiğinizde dalgayı arttıralım ama çoğunlukla 2. Seanstan sonra güçlü etki görülüyor dedi. Bir bekleyelim de bakalım... Yok yere paranız ziyan olmasın sonra.
Benimki egzamayla birlikte denize düşen yılana sarılır misali... işe yararsa ne ala... siz de faydalanırsınız ama yaramazsa neyse denedim olmadı diyeceğim.
kızlar menümmmm beğenmeyeni yorum yapmayanı ifşa edicem ona göre
ara 1 ekşi yeşil elma
su 2.5 tl
Egzaman neyin yan etkisi canimm sebebi belli mi
cok guzel. Su yandakinin tabagina bakan sari kedi
Canim yaaaaaa superr o zaman sonraki olcumde bakalim kim nerde olcakgben orticim bu arada tabloya bakarken ölçülerini gördüm de hemen hemen aynıyız. Yarış daha heyecanlı olacak. Hadi yarışalım kim daha çok incelecek bakalım. Seni seçtim pikaçu! Hedef sensinnn.....
Sekersiz 21 gune varimCanim ben 2. Haftayi yapma taraftariyim hatta vuctlar alismisken bunun arkasina sekersiz 21 gun yapabiliriz
Lahana turleri cogunlukla siskinlik yapar cnm o yuze takilma bugun gider o ins
Gecmis olsun bende hastayimHanımlar selam menüler müthiş
nilsub senin de çok güzel menün, ayrıca yazayım ki topa tutma
Bende biraz kırgınlık var, başım zonkluyor, vücudumun her yeri ağrıyortüm gün yattım neredeyse, parol aldım bir de insallah yarına biraz daha toparlarım. Cocuga gecmese bari
Gecmis olsun cnm ise yariyormu detoks biraz iyi geldimiHayır sebebi net olarak belli olan birşey değil ama genel anlamda üzüntüden olur, stresten olur bu şekilde tetiklenmesi diyorlar. Ellerim kan revan içindeydi. İlk defa kollarıma doğru yayılmaya başlayınca çıldırdım.... hem acı hem kendimi parçalarcasına kaşıntı... anlatılmaz yaşanır.... Allah kimseye vermesin. En son İzmir’de bir doktor buldum oraya gittim. Onlarca doktor gezdim ama yok, yokkk... çözüm olmuyor tekrar başa dönüyorum sürekli. En son izmir’deki doktor detoks ve krem tedavisini birlikte verdi. İlk kez biri test yaptı alerjim olan şeyleri bulmak için. Şimdi tedavi sürecim devam ediyor. Önümüzdeki hafta bitecek ve yine izmir’e gideceğim kontrol için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?