- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.101
Yaaa di mi 80,8 de azdı o zamanCanım e-tablo yu kullanıyorsan orada nerelerin ölçüleri alınacağı yazıyor.
Fencinin tartısı bozuk bozuk. Hep eksik tartıyor
Sana da geçmiş olsunGecmis olsun bende hastayim
Kizlar gun icinde fazla katilamiyorum su ara ev ici bazi telaslarimiz var. Ayni zamanda hastayim her buldugum an gozlerimi kapatip uyuyorumBogazim aciyor sesim yok umarim hemen iyilesirim.
ya ben hedefimi 58 koymuşum hangi ruh halindeydim acabaO tespitleri senin için de yazdım. Gözümüzü çok aşağılara dikmeyelim diye.
Menünü beğenmemek ne mümkün
ortaya karışık bundan sonra azcık karatay azcık dukan bakalım sonuç nasıl olacakOlmus diyelim bademi okurken gozumu kapatyim gormedim yani onukaratayci seni...
afiyet olsun ortimMenüm;
11:30
Yesillikli haslanmis yumurta
Az tuzlu yogurt
1 parca cavdar ekmegi
14:00
1 mandalina
200 ml sut ile nescafe
16:30
1 kivi
19:00
Tavuk
Ispanak
Yarim kase yogurt
(Tavuk patatesli karisik sebzeliydi tavuklari secip yedim)
2 t.kahvesi
2,5 L su
Spor;
Simdilik 30 dk danss
afiyet olsun yarın bende pırasa böreğimi yapacğım akıl verdin içine tavukta konurAksam ustu baskina ugradim misafir geldi yemege esimin arkadasi ameliyat oldu bugun onun annesi ve cocuklaei bize yemege getirmis esim
Onlar gitti ben yeni yiyebildim yemegimi tavuklu pirasa uydurmasyon yemegim
Ahahaaaa tamam yapalım
Gooolllll
Belki de yanlış yapıyorsun. Popo geriye comelecekceksin olduğun yerde değil. Birde çok comelmen gerekmez. Dizlerin ayak parmak uçlarını gecmeyecek. Aynaya bakarak yapmayi dene
Bir gün buluşalım squat parti yapalım
Bak sen senin icin portakal ve muzdan bask meyve yok mu pide haric guzel menu canim oda oglenmis Allhtancok guzel. Su yandakinin tabagina bakan sari kedinilsub olmali, zayiflatiyor mu, nerden aldi kaca aldi diye merak ediyor herhalde
Canim yaaaaaa superr o zaman sonraki olcumde bakalim kim nerde olcak
Sekersiz 21 gune varim
Gecmis olsun bende hastayim
Kizlar gun icinde fazla katilamiyorum su ara ev ici bazi telaslarimiz var. Ayni zamanda hastayim her buldugum an gozlerimi kapatip uyuyorumBogazim aciyor sesim yok umarim hemen iyilesirim.
Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1dilim chiali ekmek
Oglen: 2 porsiyon adana kebap, bol salata, ayran, 1 minik tirnak pide (disardaydim)
Aksam: 1 kepce tavuklu corba, 1/3 dilim chiali ekmek
Ara yapmadim meyve vardi hocam musaade etmiyor
Su 2yi gecti 3u rahat bulur uyuyana kadar. Yuruyus 1 saati gecti. Birazdan turk kahvesi iciciiiim sanirim.
Boyle benden
Onu da güncelleyelim madem yarın listeye girinceya ben hedefimi 58 koymuşum hangi ruh halindeydim acaba60-62 olsam yeter
Yaaaa mailime bakmadım yine, hemen bakıyorum balım pamukcummorordek maalesef tablolara giremiyorum. İzne ihtiyacınız var, ilgili kişiyle iletişime geçin şeklinde uyarı çıkarıyor google.
Ne yapmalıyız?
Ayy pardon
Teşekkür ederim.
Hanımlar selam menüler müthiş
nilsub senin de çok güzel menün, ayrıca yazayım ki topa tutma
Bende biraz kırgınlık var, başım zonkluyor, vücudumun her yeri ağrıyortüm gün yattım neredeyse, parol aldım bir de insallah yarına biraz daha toparlarım. Cocuga gecmese bari
elma yeterli oldu kaptanım ekmeği kesmeye çalışacağım bakalım ooo sen listeye al eni bak daha nasıl menüler gelecekNilgunum muhtesem bir menu olmus hic ekmek yok ara ogun ogleden sonra da yapsaydin tatlim iyi olurdu
Gecmis olsun cnm ise yariyormu detoks biraz iyi geldimi
Geçmişten geliyorsun gerciYaaaa mailime bakmadım yine, hemen bakıyorum balım pamukcum
Meeyilıma baktım ama izin isteği gelmemiş canım?morordek maalesef tablolara giremiyorum. İzne ihtiyacınız var, ilgili kişiyle iletişime geçin şeklinde uyarı çıkarıyor google.
Ne yapmalıyız?
Sağol Banucum da birlikte yatıyoruz napsam ki... Maskeyle de yatılmazÇok çok geçmiş olsun canımçabucak toparlarsın inşallah
Kuzuyu artık mümkün mertebe uzak tut kendinden yada en azından maske kullan evin içindeben genelde bebekken öyle yapıyordum
Canim ekspress e uydurdum diyorsan saati disinda sorun yok bence salamin paketli salam mi onlarda kh olmuyor mu uzerine bakaydin katkisiz sa sorun yokKızlar bugün akşam yemeğim çok geçe kaldı ve sanki biraz kaçırmışım gibi bir pişmanlık çöktü içime nedense... Ben yazayım siz yorumlayın.
Sabah;
-glutensiz undan yapılmış ekmekle 3 dilim hindi füme, 2 dilim kaşar peyniri
-2haşlanmış yumurta
-yarım yeşil elma
Ara;
-Türk Kahvesi
Öğle (15.30’da);
-Ton balıklı Salata
Ara;
-Limonlu yeşil çay
Akşam(20.30);
-1 dilim kaşar peyniri
-1 dilim salam
-1 dolu tabak haşlanmış brokoli ve ton balığı
Çok geç saate kaldığım için fazla acıkmıştım. Aslında o salam ve peyniri yemesem çok iyi olurdu ama dayanamadım...geç saatte yemekte kötü oldu. Yarın göreceğiz bakalım etkisini...
Evet çok gerilerdeyim o zamanGeçmişten geliyorsun gerci
Ben hallettim canım ekledim balpamuk'u
Meeyilıma baktım ama izin isteği gelmemiş canım?
Canim ekspress e uydurdum diyorsan saati disinda sorun yok bence salamin paketli salam mi onlarda kh olmuyor mu uzerine bakaydin katkisiz sa sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?