Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar 30 dakika daha dans ettim. Oyun konsolunda dans oyunlari var. Hareketleri dogru yaparsan ona gore puan veriyor.
Yani 1 saat yapmis oldum. Bunu da spordan sayarsiniz dimi?
Birazdan eliptikte yapmayi dusunuyorum.

Kızlar bugün akşam yemeğim çok geçe kaldı ve sanki biraz kaçırmışım gibi bir pişmanlık çöktü içime nedense... Ben yazayım siz yorumlayın.

Sabah;
-glutensiz undan yapılmış ekmekle 3 dilim hindi füme, 2 dilim kaşar peyniri
-2haşlanmış yumurta
-yarım yeşil elma

Ara;
-Türk Kahvesi

Öğle (15.30’da);
-Ton balıklı Salata

Ara;
-Limonlu yeşil çay

Akşam(20.30);
-1 dilim kaşar peyniri
-1 dilim salam
-1 dolu tabak haşlanmış brokoli ve ton balığı

Çok geç saate kaldığım için fazla acıkmıştım. Aslında o salam ve peyniri yemesem çok iyi olurdu ama dayanamadım... geç saatte yemekte kötü oldu. Yarın göreceğiz bakalım etkisini...

Gecmis olsun bende hastayim

Kizlar gun icinde fazla katilamiyorum su ara ev ici bazi telaslarimiz var. Ayni zamanda hastayim her buldugum an gozlerimi kapatip uyuyorum Bogazim aciyor sesim yok umarim hemen iyilesirim.
Sana da geçmiş olsun
Dinlenmeden geçmiyor sanırım bu illet

O tespitleri senin için de yazdım. Gözümüzü çok aşağılara dikmeyelim diye.

Menünü beğenmemek ne mümkün
ya ben hedefimi 58 koymuşum hangi ruh halindeydim acaba 60-62 olsam yeter
Olmus diyelim bademi okurken gozumu kapatyim gormedim yani onu karatayci seni...
ortaya karışık bundan sonra azcık karatay azcık dukan bakalım sonuç nasıl olacak
afiyet olsun ortimbu dansı bende denicem
Aksam ustu baskina ugradim misafir geldi yemege esimin arkadasi ameliyat oldu bugun onun annesi ve cocuklaei bize yemege getirmis esim
Onlar gitti ben yeni yiyebildim yemegimi tavuklu pirasa uydurmasyon yemegim
afiyet olsun yarın bende pırasa böreğimi yapacğım akıl verdin içine tavukta konur

Bak sen senin icin portakal ve muzdan bask meyve yok mu pide haric guzel menu canim oda oglenmis Allhtan

Ayy pardon
Teşekkür ederim.

Tebrikler canım daha güzel derecelerinde olur inşallah

Çok çok geçmiş olsun canım çabucak toparlarsın inşallah
Kuzuyu artık mümkün mertebe uzak tut kendinden yada en azından maske kullan evin içinde ben genelde bebekken öyle yapıyordum

Gecmis olsun cnm ise yariyormu detoks biraz iyi geldimi

Evet kesinlikle iyi geldi. Özellikle yüzüm de kabarmıştı ilk defa. Ki benim cildim cidden porselen gibiydi önceden. Yani ergenlikte bile hiç cilt problemi yaşamadım. İlk defa yüzümde de böyle problem olunca çöktüm resmen... Onun için ilk defa diyetime çok dikkat ediyorum, kaçamaksız. Ama arada dayanamayıp yediğim böyle ufak tefek peynirler oldu işte.

Çok çok geçmiş olsun canım çabucak toparlarsın inşallah
Kuzuyu artık mümkün mertebe uzak tut kendinden yada en azından maske kullan evin içinde ben genelde bebekken öyle yapıyordum
Sağol Banucum da birlikte yatıyoruz napsam ki... Maskeyle de yatılmaz

Canim ekspress e uydurdum diyorsan saati disinda sorun yok bence salamin paketli salam mi onlarda kh olmuyor mu uzerine bakaydin katkisiz sa sorun yok

Canim ekspress e uydurdum diyorsan saati disinda sorun yok bence salamin paketli salam mi onlarda kh olmuyor mu uzerine bakaydin katkisiz sa sorun yok

Expresten çıkmadım ama çok geç saatte yedim ilte. Ah ahh... o an aklıma gelmedi salamda kh bakmak sonradan dank etti ama geç olmuştu. Eakiden dukan yaparken herşeyin üzerini deli gibi okurdum. Unutmuşum o günleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…